Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 20. 8. 2008 12:20

yvonne
♥♥-----

Re: Zamilovaná do učitele

Markéta14 napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Markéta14 napsal(a):

no tak třeba nějaký mladý učitel, tak ten se zamilovat může, pravěpodobnost je většísmile

Jo, mladý, svobodný a bezdětný, na vysoký škole, ještě tak na střední - a počká si až slečna odmaturuje... to si představit dovedu.

no a třeba to jsem měla na mysli...

Pokud by se učitel zamiloval na základní škole do své žákyně a chodil s ní, tak by měl vyhazov ze školy, na krku trestní stíhání se zákazem pedagogické praxe. A pravděpodobně by  na něho čekal televizní štáb a protáhl by ho bulvár. To by riskoval fakt chlap na hlavu padlý.

Není tady

#52 20. 8. 2008 12:32

Markéta14
♥♥-----

pokud by se na to přišlo wink

Není tady

#53 20. 8. 2008 12:47

yvonne
♥♥-----

Markéta14 napsal(a):

Přece sama víš, že ve škole se roznese úplně všechno, tak si myslím, že by se na to přišlo. Proč si myslíš, že nějaký učitel bude riskovat všechno kvůli 14leté dívce? Marky, jako dospělý člověk přemýšlíš trochu jinak než ve 14 letech, tím tě nechci shazovat. K tvému věku platonické lásky patří, ale PLATONICKÉ !!!
V dospělosti musíš řešit i jiné problémy, než se pořád zaobírat láskou.
A když se vátím k těm mailům, co si s ním píšeš, věřím, že jsou takové, že by si je mohl přečíst každý. Nemyslím si, že ředitel školy je natolik pošetilý, že si sám naběhne.

Není tady

#54 20. 8. 2008 12:52

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:05)

Není tady

#55 20. 8. 2008 12:56

yvonne
♥♥-----

Markéta14 napsal(a):

yvonne napsal(a):

Markéta14 napsal(a):

Přece sama víš, že ve škole se roznese úplně všechno, tak si myslím, že by se na to přišlo. Proč si myslíš, že nějaký učitel bude riskovat všechno kvůli 14leté dívce? Marky, jako dospělý člověk přemýšlíš trochu jinak než ve 14 letech, tím tě nechci shazovat. K tvému věku platonické lásky patří, ale PLATONICKÉ !!!
A když se vátím k těm mailům, co si s ním píšeš, věřím, že jsou takové, že by si je mohl přečíst každý. Nemyslím si, že ředitel školy je natolik pošetilý, že si sám naběhne.

neříkám že bude riskovat... to tu pořád řešíte vy... já to ani moc nečekám, jen chci říct, že znám spousty případu, kdy učitel chodil s žákyní a nepřišlo se na to, ale jsou i případy kdy se na to přišlo;)

Prosím tě, když znáš spousty případů, kolik těm holkám bylo?

Není tady

#56 20. 8. 2008 12:57

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Markéta14 napsal(a):

yvonne napsal(a):

Markéta14 napsal(a):

neříkám že bude riskovat... to tu pořád řešíte vy... já to ani moc nečekám, jen chci říct, že znám spousty případu, kdy učitel chodil s žákyní a nepřišlo se na to, ale jsou i případy kdy se na to přišlo;)

Záleží na případu. Taky na věku té žákyně. A na tom, co si představuješ pod pojmem "chození" - jestli mluvení, sex nebo co vlastně. Zákony jsou prostě zákony a za sex s člověkem pod 15 let prostě půjdeš sedět, pokud Tobě je víc než 15 (resp. tomu učiteli).

Není tady

#57 20. 8. 2008 12:59

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:04)

Není tady

#58 20. 8. 2008 13:06

yvonne
♥♥-----

Markéta14 napsal(a):

yvonne napsal(a):

Markéta14 napsal(a):

Prosím tě, když znáš spousty případů, kolik těm holkám bylo?

jak kterým, nejkteré byly v devítce, a jinak ze střední...

Takové případy se samozřejmě stanou, na stření i na vysoké, ale spíš se více nesou drby, než se to stane. A i ty pomluvy učiteli mohou uškodit, to už jsem ti psala. Věř tomu, že to nemám z doslechu. Pokud si učitel začne se žákyní na základní škole, tak v té škole nemá co dělat a následný postih mu právem náleží.

Není tady

#59 20. 8. 2008 13:09

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:03)

Není tady

#60 20. 8. 2008 13:11

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Markéta14 napsal(a):

yvonne napsal(a):

Markéta14 napsal(a):

jak kterým, nejkteré byly v devítce, a jinak ze střední...

Takové případy se samozřejmě stanou, na stření i na vysoké, ale spíš se více nesou drby, než se to stane. A i ty pomluvy učiteli mohou uškodit, to už jsem ti psala. Věř tomu, že to nemám z doslechu. Pokud si učitel začne se žákyní na základní škole, tak v té škole nemá co dělat a následný postih mu právem náleží.

taky to nemám jen z doslechu, mám to přímo od těch, které s tým učitelem chodí

Prosím dej definici co to znamená "chodí"!

Není tady

#61 20. 8. 2008 13:14

yvonne
♥♥-----

Jde o to, co si pod tím chození představuješ, jak ti psala Martinka. Sex do 15 let je trestný a navíc u učitele se jedná o zneužití postavení učitele, tím pádem je trest přísnější.

Není tady

#62 20. 8. 2008 13:15

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:03)

Není tady

#63 20. 8. 2008 13:16

yvonne
♥♥-----

Já totiž tomu chození příliš nevěřím. S takovou dívkou se nemůže nikde ukázat, učitel je známý člověk, sex do 15 let mít nemůže, tak si myslím, že jsou to spíš takové povídačky.

Není tady

#64 20. 8. 2008 13:17

yvonne
♥♥-----

Tu definici chození podle tebe, chce Martinka od tebe, Markéto.

Není tady

#65 20. 8. 2008 13:20

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:02)

Není tady

#66 20. 8. 2008 13:23

yvonne
♥♥-----

Markéta14 napsal(a):

yvonne napsal(a):

Já totiž tomu chození příliš nevěřím. S takovou dívkou se nemůže nikde ukázat, učitel je známý člověk, sex do 15 let mít nemůže, tak si myslím, že jsou to spíš takové povídačky.

tak znám jednu, která se seznámila i s jeho přáteli....
  a stou definicí, já to slovo moc neužívám, první jste ho tu začali používat vy, á když jsem to slovou použila měla jsem na mysli že spolu něco mají
  každý může slovo "chodí" brát jinak, já ho proto moc neužívám

A je to žákyně základní školy?

Není tady

#67 20. 8. 2008 13:26

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:01)

Není tady

#68 20. 8. 2008 13:39

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Markéto, co to znamená "chodí", "mají spolu něco"?
Tzn.
- vídají se
- povídají si
(to by bylo ještě ok)
- líbají se
- osahávají se
- souloží spolu
(to je tr. čin pokud jí nebylo 15)
i kdyby jí bylo 15, stejně bude mít ten učitel průser.

Takže, Tvoje známé kamarádky, pod zákonem (tj. míň než 15 let), souloží se svým "partnerem"-učitelem?

A ještě k tomu na tenhle tr. čin se vztahuje oznamovací povinnost... tj. pokud to víš, a neoznámíš, můžou Tě taky zavřít :-) Teda Tebe ještě ne, Tobě ještě nebylo 15... ale všechny kterým 15 bylo, ví to a neoznámili to. (Samozřejmě pokud se to Policie dozví).

Upravil(a) Martinka1 (20. 8. 2008 13:44)

Není tady

#69 20. 8. 2008 13:47

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:01)

Není tady

#70 20. 8. 2008 13:52

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Markéta14 napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Markéto, co to znamená "chodí", "mají spolu něco"?
Tzn.
- vídají se
- povídají si
(to by bylo ještě ok)
- líbají se
- osahávají se
- souloží spolu
(to je tr. čin pokud jí nebylo 15)
i kdyby jí bylo 15, stejně bude mít ten učitel průser.

Takže, Tvoje známé kamarádky, pod zákonem (tj. míň než 15 let), souloží se svým "partnerem"-učitelem?

já nevím co pořád po mně chcete, už jsme vám řekla, že to slovo nepoužívám, po dnešku ho nenávidím. A právě že se nedá říct co vlastně to znamená, jelikož každý to bere jinak, když někdo řekne že s tím klukem chodí tak se nemusí spolu milovat, ale taky můžou....to už se jí musíš pak zeptat!

Nerozčiluj se... :-)
Ty jsi psala, že Tvoje kámošky chodí s učitelem... tak Tě chceme/chci upozornit, že pokud spolu spí, jejich milovaný učitel páchá trestný čin.

Radši toho nechme, už to zřejmě není co řešit.

Není tady

#71 20. 8. 2008 13:53

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

a to jako kdyby ti kamarádky řekly, že spali s bradem Pittem, tak jim to budeš věřit ? to mi zas připomíná tu písničku od vanastovek Panic... kamarádka vám nafoukla hlavy tím že vám řeka že chodí s učitelem a vy jí to žerete a máte ju za borku, a ona se tím leda baví, jak jí to žerete a hraje si s vama;) a určitě to nebyla holka ze základky ta kterou představil i svým přátelům, buď studovala třeba střední , nebo učiliště s maturitou, nebo si dělala nádstavbu, protože kdby byla ze základky, tak by ji svým přátelům nepředstavil.. z toho by měl průser, to by se rozneslo a do dvou dnů by byl v base, pořád tvrdíš že s chozením sme začali mi.. ale snažíme se tě posadit jenom na zem protože stejně nakonec řekneš: ale teba by to vyšlo, nebo: třeba by sme to ale utajily, nám namlouváš, že víš že s ním nebudeš, ale při tom se o to pokušíš a doufáš v to..., namlouváš něco sama sobě...., posaď se na zem
a nebo víš co ? možná tě nejlíp usadí on, neber to jako radu, nebo třeba ber, jak chceš smile víš co, napiš do mailu, že ho miluješ, a uvidíš co ti napíše, buď už ti neodepíše, a nebo ti napíše, ať na to zapomeneš,že bys toho stejně litovala, že si mladá atd...skus to, možná to bude pro tebe ta nejlepší škola..

Není tady

#72 20. 8. 2008 13:54

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:00)

Není tady

#73 20. 8. 2008 23:02

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

Markéta14 napsal(a):

není to moje kámoška, a proto ani nevím jestli spolu něco mají

hmm, teď jsem z toho jelen.. tak když to neni tvoje kámoška, jak to vlastně víš?? (to, že jsou spolu) dumbom

jinak souhlasím s ostatními. tohle je jen platonická láska, jen to zatím nevidíš. za pár let se tomu budeš jen smát a vzpomínat na všechno s úsměvem.

Upravil(a) leny.wood (20. 8. 2008 23:02)

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#74 21. 8. 2008 11:51

x256987
Host

Markéta14 napsal(a):

yvonne napsal(a):

Myslím, že lepší bude, když vyhledáš odbornou pomoc.

To ale asi nemá smysl jelikož by mi stejně poradili jen to, že se mám vyzpovídat, dělat nějakou aktivitu, abych na něho zapomněla, a prostě se od něj odmilovat, všechno jsme už zkoušela a nic mi nepomohlo...

Markéto, jak víš, co by ti odborník-psycholog poradil? No a kdyby - ono je něco jiného říct si "prostě bych se u něj vypovídala" a něco jiného je opravdu to udělat, projít tím procesem. To, že něco "víš", a ta zkušenost samotná můžou být dost rozdílné věci. Já třeba taky "vím", jaké to je skočit padákem smile

Mám dojem, že kdybys o svém rozpoložení mluvila z oka do oka s někým nezaujatým, opravdu by ti ten člověk mohl poradit líp, protože by viděl, jak se tváříš, jak ti je, mohla bys mu to líp vysvětlit. Myslím, že některé příspěvky tady sis vyložila jako útok, byly ti nepříjemné, a na druhou stranu my, co se ti snažíme něco napsat, nevíme, nemůžeme vědět, jak to doopravdy prožíváš.

Máš pravdu, člověk si nemůže poručit, že někoho přestane mít rád. Ale každý, úplně každý se v životě setká se situací, že někoho má rád, třeba i hodně hodně moc, a nemůže s tím člověkem být. Proto, že ten druhý k němu nic necítí, že jsou jeden nebo oba zadaní a nechtějí svůj vztah lámat, nebo proto, že se sice mají rádi, ale mají příliš odlišný život, takže na sebe můžou myslet, ale nebudou spolu chodit.

Zamilovaný člověk si sice nemůže poručit, že se odmiluje, ale může si situaci vlastní hloupostí zkomplikovat víc, než je nutné, například když mu nestačí, že druhý neříká ANO (neodpovídá na maily například nebo jen velmi stručně a korektně, nereaguje na pohledy, pozvání apod.), a dožene ho k tomu, že mu musí říct jasné a jednoznačné "já tě nechci, nemiluju, bež pryč a dej mi pokoj".

Ano, taky znám případy, kdy se mladý učitel dal dohromady s maturantkou, to znamená dívkou, které bylo skoro dvacet, jemu o sedm víc, byl nezadaný, a jsou spolu dodnes. Ale pokud je ti 14 a jemu víc než dvakrát tolik... Může se stát, že se ještě někdy potkáte, třeba za deset let na nějakém srazu, a něco mezi vámi vznikne (spíš si ale myslím, že do té doby budeš šťastná s někým jiným), ale v tuhle chvíli buď

1. budeš tak dospělá, že sama uznáš, že vaše cesty jsou momentálně příliš daleko od sebe a necháš si svoje city pro sebe (je to těžké, zatraceně, a nejtěžší je zvládnout to tak, aby člověk nezatrpknul, ale je to výzva, která čeká úplně každého)

2. budeš toho člověka přivádět do komplikované situace tím, že ho budeš kontaktovat, budeš mu psát, volat, chodit za ním, podbízet se... On bude mít možnost ti to říct naplno, že tě nechce (tohle si přeješ?), nebo, pokud by tě chtěl, má možnost vystavit se trestnímu stíhání, přijít o práci a o pověst.

Abych byla spravedlivá, tak jednoduché a prosté to zase není, že by jedna čtrnáctiletá žába mohla zničit někomu život, a nechat se vyslýchat, byť jako oběť, taky není nic moc a často to bohužel nechá následky větší než samotné obtěžování i na těch, kdo jsou skutečnou obětí a ne hloupou pomstychtivou holkou.

#75 21. 8. 2008 13:09

zamilovana do ucitele
♥------

Teda vy jste toho napsali.Ráda bych se k tomu všemu taky vyjádřila.Prožívám to samý jako Markéta 14.Jsem do svého učitele zamilovaná už 2roky a věřte mi nebo ne celou dobu se snažím o opak.Teď vycházím,takže se snažím na něj zapomenout.A jak už tu někdo napsal:Sejde z očí,sejde z mysli,tak doufám,že to bude i můj případ.Vím,že si semnou nemůže dát dohromady,i když už nejsem jeho žákyně a bylo mi 15,ale i přesto má láska nemá budoucnost.Snažím se s tím smířit,ale nejde mi to.Nechci,aby měl problémy.Je mezi námi 12let rozdíl.(není to moc,ale je to učitel a ten by měl být pro mě tabu!!!)Děkuji,že jste mi maličko otevřeli oči.Víte má láska je opravdu silná  a vím,že jen tak nezapomenu,ale rozhodně mu nezkazím kariéru.Budu o něm snít a myslet na něj,ale nic víc.Alespoň se o to pokusím.Fakt...I když to nejde.Je to fakt těžký,protože mě hrozně přitahuje,ale už tak má dost problémů a nechci mu přidělávat další.Takže jsem si řekla-stejně budu studovat 120km od něj,takže ho nebudu výdat a najdu si někoho jiného a na něj budu myslet jako na svou úplně první lásku a na skvělého učitele,který byl tak okouzlující a já do něj zblázněná.Budu se jednou smát tomu,co jsem vyváděla abych ho viděla,jak jsem jezdila jako redaktorka na všechny akce,na kterých byl a tak.Určitě na něj časem zapomenu,tak ja jako vy(upřímě vám závidím)Ale přesto bych vás chtěla poprosit o radu-Říkali jste,že psaní a občas se s ním sejít není trestné,proto bych vás chtěla poprosit...Jak s ním navázat kontakt,jen jako přátelé.Píšu si ze spousty učiteli a učitelkami,jedna z učitelek je dokonce jedna z mých nejlepších kamarádek,píšeme si celé prázdniny maily,chceme se sejít,když má jedna z nás problém svěřujeme si navzájem své problémy a tak,opravdu je mezi náma velké přátelství,dokážu s ní mluvit o čemkoliv,dokonce jí jako jediné jsem přímo řekla,že miluji jejího kolegu.Přála bych si,aby takový vztah jsem měla s ním.Stačí kdyby jsem měla alepsoń z půlky takový vztah jako s tou učitelkou.Vážně jde jen o povídání.To přece není trestné?!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí