Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 19. 8. 2008 19:53

yvonne
♥♥-----

Re: Zamilovaná do učitele

Markéta14 napsal(a):

yvonne napsal(a):

Markéta14 napsal(a):

Já jsem naštěstí ještě na základce, a kontrolovat by to tam musel asi jedině někdo z ministerstva, on je totiž ředitel;)

To není tak jednoduché, jak si myslíš. Stačí, aby se  něco rozneslo mezi spolužáky, aby se toho chytli rodiče. Ten případ, o kterém jsem psala, začal anonymními dopisy na všechny možné strany. A i když se tomu učiteli nic ndokázalo, všichni si na něho ukazovali prstem a vedení školy mu důrazně doporučilo odejít.To že jsi na základce je o to horší, učitel je vůči tobě v nadřízeném postavení a žádné osobní kontakty si nemůže dovolit ve svém vlastním zájmu. A taky vím, že učitelé - muži, alespoň které znám, se hrozí, aby se náhodou některá žákyně do nich nezamilovala. Ty nepříjemnosti fakt za to nestojí.

To je sice pravda, tak ale vem si, že rok by jsme třeba chodili tajně a pak už by to bylo jedno, pak vyjdu a on už nebude mým učitelem;)

Víš, nemyslím si, že v postavení ředitele bude riskovat svou profesionální existenci i své  manželství kvůli tak mlaďounké dívce.

Není tady

#27 19. 8. 2008 19:57

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:09)

Není tady

#28 19. 8. 2008 19:59

bloncka
♥♥♥♥---

Markéta14 napsal(a):

yvonne napsal(a):

Markéta14 napsal(a):

To je sice pravda, tak ale vem si, že rok by jsme třeba chodili tajně a pak už by to bylo jedno, pak vyjdu a on už nebude mým učitelem;)

Víš, nemyslím si, že v postavení ředitele bude riskovat svou profesionální existenci i své  manželství kvůli tak mlaďounké dívce.

To vím, ale mě už asi jiná možnost nezbývá...

Nezbývá Ti jiná možnost než co? Registruje Tě ten ředitel vůbec?

Není tady

#29 19. 8. 2008 20:05

Markéta14
♥♥-----

smile

Není tady

#30 19. 8. 2008 20:26

bloncka
♥♥♥♥---

Markéta14 napsal(a):

bloncka napsal(a):

Markéta14 napsal(a):

To vím, ale mě už asi jiná možnost nezbývá...

Nezbývá Ti jiná možnost než co? Registruje Tě ten ředitel vůbec?

Než zjistit co cítím on ke mě, píšu si sním emaily, takže se pomáli víc poznáváme a zbližujeme.

A jak to vypadá?

Není tady

#31 19. 8. 2008 20:34

Markéta14
♥♥-----

smile

Není tady

#32 19. 8. 2008 21:37

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

Markéta14 napsal(a):

zamilovana do ucitele napsal(a):

Už jsem mu napsala spoustu e-mailů.Pozvala ho a ještě mi neodpověděl:-(
Číslo na něj mám-Sice není moc nadšený,protože jsem si ho zjistila svými tajnými zdroji ,ale mám...To pozvání jsem mu napsala i v latině)on umí latinu)A nic.Asi to zkusím ještě jednou,ale naposledy.Jinak taky jsem četla spoustu příběhů s happy endem.Ten můj naštěstí rodinu nemá a zatím ani neplánuje.I přes to si myslím,že se dohromady nedáme...Jak mám na něj zapomenout.Snažím se už dva roky a nic:-(

Tak to je blbé, že ti neodpovídá, zkus doučování. Taky mám na něho číslo, ale on to neví, jsem ho zjistila na jeho spolužákách, kde tajky neví, že tam chodímbig_smile

ježiši holky.... lol už toho nechte, tím že ti neodpovídá ti dává jasně na jevo, že o tebe nestojí... spíš se tomu zasměje, říká se tomu platonická láska, wink on jako učitel sinemůže i tak dovolit s tebou chodit.. jak by to asi vypadalo, kdyby se někdo dověděl, že nový pětadvacetiletý učitel chodí(nebo možná starši, nevím kolik mu je) chodí s 16ti letou holkou.. asi by rodiče které na té škole mají děti nebyli nadšení, ne ? ž ejejich děti učí takový v uvozovkách "pedofil" a stěžovali by si a žádali by jiného učitele , nebo by volili jinou školu, prostě si musíte uvědomit, že oni o vás nestojí, pro ně stě děcka a né plnohodnotné ženy.. , ste holky, které vlastně ani neví co chcou.. to pro ně není jistota, něco jiného by bylo kdyby ny vysoké studoval čerstý učitel a zamilovala by se do něja třeba 22.letá holka.. tam už je to o něčem jiném, je to jeho věková generace...
mě odradí od holky už jenom to když vím kolik jí je, kolikrát jedu na nějaké akci do nějaké holky, která vypadá tak na 19 a pak mi kámoš řekne: t vole co blbneš, vždy´t jí bylo nedávno 15, v tu chvíli balí kramle a mizim...a to je mi 22, moje hranice je aspoň těch 17 let, ale nejlíp kdybch tak našel holku blž k mojemu věku -+ 3 roky..., vašemu učiteli to akorát polichotí a zasměje se, pak na pivku nebo doa svojí manželce řekne, podívej se na to, mám ve škole obdivovatelky...smile to´t veškerá jeho reakce, a když ti neodpovídá, tak už se mu prosim tě nevnucuj, to už pak obtěžuje, a spíš se mu zhnusíš...., mě jedna holka o kterou sem nestál žadonila stad každý den, pokušel sem se jí to po dovbrém vždycky naznačit že to nemá smysl, že je fajn, al eže není můj typ a nestojím o ní... nakonec sem jí přestal odpovídat, ale pořád mi kvičelo ICQ a už mě to lezlo krkem... prosim tě nepiš mu, tím si to leda po*ereš, smiřte se s tím, že nemají prostě zájem...nic jiného vám člověk poradit nemůže...

Není tady

#33 19. 8. 2008 21:39

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

holky máte ještě na očích růžové klapky...., tyhle lásky vás brzo pustí....

Není tady

#34 19. 8. 2008 21:45

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

Markéta14 napsal(a):

yvonne napsal(a):

Markéta14 napsal(a):

Já jsem naštěstí ještě na základce, a kontrolovat by to tam musel asi jedině někdo z ministerstva, on je totiž ředitel;)

To není tak jednoduché, jak si myslíš. Stačí, aby se  něco rozneslo mezi spolužáky, aby se toho chytli rodiče. Ten případ, o kterém jsem psala, začal anonymními dopisy na všechny možné strany. A i když se tomu učiteli nic ndokázalo, všichni si na něho ukazovali prstem a vedení školy mu důrazně doporučilo odejít.To že jsi na základce je o to horší, učitel je vůči tobě v nadřízeném postavení a žádné osobní kontakty si nemůže dovolit ve svém vlastním zájmu. A taky vím, že učitelé - muži, alespoň které znám, se hrozí, aby se náhodou některá žákyně do nich nezamilovala. Ty nepříjemnosti fakt za to nestojí.

a ty si myslíš, že on ryskne svoji kariéru ředitele kvůli románku se zamilovanou čtrnáctkou ? ty si myslíš, že mu za to stojíš lol to si mě pobavila ale vážně, uvažuj hlavou on bere víc než normální učitel jako řéďa.. myslíš, že chce přijít o peníze, postavení a pověst ? kde myslíš, že ho vemou když se to o něm porvalí.. bude moct dělat tak možná školníka, a i tak si něho budou ukazovat prstem do konce života, seš si jistá, že zrovna ty mu za tostojíš ?? lollollol jo a ještě to, že ses ním rozvede manželka..., proboha mysli..., pokud ho nějaký učitel nemá rád, tak by byl schopný na něj zavolat ještě TV a veřejně ho zostudit... to nikomu za to nestojí.. , já ti poradím to co ostatní zapomeň na něj a najdi si kluka ve tvojem věku ... cool rock

Není tady

#35 19. 8. 2008 21:53

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:08)

Není tady

#36 19. 8. 2008 21:59

bloncka
♥♥♥♥---

A kolik mu vlastně je?

Není tady

#37 19. 8. 2008 22:02

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:07)

Není tady

#38 19. 8. 2008 22:07

bloncka
♥♥♥♥---

Zkus se na to podívat tak, že jsi zamilovaná do někoho nedosažitelného. Prostě ho nemůžeš mít. Můžeš ho obdivovat, fandit mu, přát mu štěstí, ale mít ho nemůžeš. Kdyby ses zamilovala do Brada Pitta, tak to vyjde nastejno. Nemůžeš nikoho donutit, aby Tě miloval.

Není tady

#39 19. 8. 2008 22:10

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:07)

Není tady

#40 19. 8. 2008 22:16

bloncka
♥♥♥♥---

Markéta14 napsal(a):

bloncka napsal(a):

Zkus se na to podívat tak, že jsi zamilovaná do někoho nedosažitelného. Prostě ho nemůžeš mít. Můžeš ho obdivovat, fandit mu, přát mu štěstí, ale mít ho nemůžeš. Kdyby ses zamilovala do Brada Pitta, tak to vyjde nastejno. Nemůžeš nikoho donutit, aby Tě miloval.

a taky to máš uplně to samé, jako by tobě někdo řekl, že už nemůžeš milovat kluka, kterého miluješ

Řeknu to takhle: Klidně ho miluj, ale neotravuj ho s tím.

Není tady

#41 19. 8. 2008 22:42

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Markéto, a z čeho usuzuješ, že svou manželku nemiluje?
To je fakt naivní, myslet si, že ředitel základní školy, jemuž je přes 30 - kdoví kolik mu vlastně je, ženatý, s dítětem, si něco začne s "dítětem" - protože ve 14-ti jsi stejně ještě pod zákonem, ani občanku nemáš...

A kdyby se stal zázrak, on se rozvedl, počkal by až dostuduješ, až Ti bude aspoň 15, aby si to mohl užít (myslím sex), pak aspoň 16, aby si Tě mohl vzít (pokud by Tě zplnoletnili), nebo do 18, aby Tě zplnoletňoval nemuseli.

A do toho by ses asi starala o jeho dítě, pokud by ho dostal do své péče, nebo ob týden, pokud by měli péči střídavou, a nebo minimálně 1x za 14 dní plus každá středa například.

Taky by mě zajímalo, jestli po základní škole půjdeš rovnou pracovat nebo chceš jít aspoň na učňák, chci vidět jak rozvedený chlap, který se buď bude starat o dítě nebo bude platit alimenty, bude živit ještě další "dítě" na škole.

Spadni trošku do reality... :-)

Ale jinak je to pěkný, jak sen, ale proboha na něj nic nezkoušej v reálu, můžeš mu zadělat na problémy... a jako vyhozený ředitel zákl. školy se "záznamem" ohledně obtěžování žákyně pod zákonem (i kdyby sis to jenom vymyslela) by Tě asi moc rád neměl.

Není tady

#42 20. 8. 2008 1:26

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

Markéta14 napsal(a):

bloncka napsal(a):

a taky to máš uplně to samé, jako by tobě někdo řekl, že už nemůžeš milovat kluka, kterého miluješ

Marky.. řeknu ti to takhle miluj ho, ale budeš se tím trápit, on si řekne to co ti te´d říkáme mi, však ona z toho časem vyroste a a chvilku ho to přejde..., myslíš si snad, že on doma nespí rpoto, že je nešťastný z toho že ho miluje školačka která je neš´tastná z toho že ho nemůže mít ? ho t netankuje, to jenom ty se tím budeš trápit, on ne, takže okud ho budeš milovat, tak tím nikomu neprospěješ, a sobě tím naopak uškodíš, a jestli si myslíš, že nevíme jak se cítíš, tak se pleteš, myslíš, že mi sme nikdy nebyli zamilovaní ? dám ti jako příklad zrovna mě... před rokem sem potkal v Holešově parádní partu ldí, začal sem s něma chodit na zábavy do hospy, byl mezi něma pár, prý byly hodně zamilovaní a říkali mi, že nemám šanci, že sou spolu už 4 rokya plánujou svatbu, přes to sem se do ní strašně zamiloval... prostě ta první opravdová láska nemohl sem spát. jest nic, jenom sem myslel na ni.. pořád sem cvičil, abych na ni aspoń chvilku nemyslel, byl sem jí úplně posedlý, nějakou dobu mi trvalo, než sem ji získlapotajnu sme se scházeli aby o tom nikdo nevěděl, pořád totiž chodila s tím druhým... půl roku to trvalo, pořád odkládala rozchod s přítlelm, byla na něj už dost zvyklá a neuměla se odpoutat, a když se mi podařilo to co sem potřebaoval ze všeho nejvíc.. jejich rozchod, tak začala chodit s jiným borce, jelikož naše tajné chození vypozorovali všichni, pochopitelně, na zábavách při ploužácích to  nejde přehlídnout jak sme se na sebe dívali a tulili se, takže to věděli skoro všichni, takže si vezmi, jak sem se cítil.... připravil mě o ni úplně někdo jiný.. nedovedeš si představit co pro hrdého člověka jako sem já toto ponížení znamenalo, udělal sem ze sebe blbce, byl sem bez holky do které sem se šíleně zamiloval...., ačkoliv většina kámošů, říkalo, že brečeli když se jim toto stalo, já sem neuronil ani slzu, míchal se vě mě hněv a při tom i touha po ní, ještě chvilku sem to skoušel, na jedné zábavě sem se s tím jejím momentálním málem pobil...., pak sem zjistil, že už o mě nestojí, bylo to hořké, ale smířil sem se s tím a život jde dál, ještě dneska bych se s ní rád líbal ale vím že je to pryč a život jde dál ale já sme ten typ, kterého holka musí něčím hned zaujmout, takže už na ni nemyslím, už sem z té lásky vyléčený, už jenom chodím, a hledám právě tu která mě te´d zaujme do které bych se mohl zamilovat...... vem si ze mě příklad a hledej si taky někoho jiného....
a jak sem říkal, mi víme jak se cítíš, mi sme ten pocit zažili všichni wink
zapomeń na něj a smiř se s ním, přestaň ho milovat, blokuješ si tím vlastní život a né jeho, a opravdu mu moc nepiš a neskoušej to na něj, on o tebe nestojí a pokud na něj budeš tlačit časem ve schůzkách a skusíš na něj něco, tak se ti bude spíš stranit a začne ho to pak už obtěžovat, ju ? smile

Není tady

#43 20. 8. 2008 9:26

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

dokud to nezažijete, nepochopíte...Marky, někdy mezi 7.-8.třídou jsem na ZŠ taky "milovala" učitele. byl to náš tělocvikář. Ale dnes se tomu nedá říkat zpetně milovala,byla to platonická láska,jo, bylo to krásný si o hodinách tělocviku něco představovat..že jsem s ním, že si se mnou povídá taky o něčem jiném než o školních věcech,ale to bylo všechno..ani ve snu mě nenapadlo ...že on jako ženatý s dítětem(taky!!!) by je kvuli mě 13tce opustil a byl se mnou...ale jinak to bylo krásný, tetelila sem se blahem když jsem ho na chodbě potkala samotného a on MĚ pozdravil a zastavil se se mnou na kus řeši...ale toť vše...!!

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#44 20. 8. 2008 11:41

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:06)

Není tady

#45 20. 8. 2008 11:42

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Markéta14 napsal(a):

tak to vám všem gratuliji, kterým se povedlo, nějak se dostat z něštastné lásky, to se mně právě´nedaří. Nevíte někdo, kdybych chtěla zajít k psychlogovi či psychiatrovi, jestli potřebuji souhlas rodičů?

Ve 14 letech si myslím, že ještě ano.

Není tady

#46 20. 8. 2008 11:42

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:06)

Není tady

#47 20. 8. 2008 11:44

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Markéta14 napsal(a):

A pro martinu, už jsem to psala že jsem nemyslela konkrétně můj případ, myslím tím všeobecně, že se to stát může

Stát se může cokoli... neboli, MOŽNÉ je cokoli... jde jen o míru pravděpodobnosti... a míra pravděpodobnosti, že se chlap přes třicítku, ženatý a s dítětem, a ještě ředitel školy, rozvede kvůli 14-ti leté žákyni, se blíží téměř nule. Pokud to má v hlavě v pořádku. Což si myslím že mít musí, jinak by nemohl zastávat tak odpovědnou funkci, která ředitelování je :-)
Leda že by mu opravdu ruplo v bedně.
To by mě zajímalo, co by si s ním potom dělala :-)

Není tady

#48 20. 8. 2008 11:49

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:05)

Není tady

#49 20. 8. 2008 11:54

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Markéta14 napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Markéta14 napsal(a):

A pro martinu, už jsem to psala že jsem nemyslela konkrétně můj případ, myslím tím všeobecně, že se to stát může

Stát se může cokoli... neboli, MOŽNÉ je cokoli... jde jen o míru pravděpodobnosti... a míra pravděpodobnosti, že se chlap přes třicítku, ženatý a s dítětem, a ještě ředitel školy, rozvede kvůli 14-ti leté žákyni, se blíží téměř nule. Pokud to má v hlavě v pořádku. Což si myslím že mít musí, jinak by nemohl zastávat tak odpovědnou funkci, která ředitelování je :-)
Leda že by mu opravdu ruplo v bedně.
To by mě zajímalo, co by si s ním potom dělala :-)

no tak třeba nějaký mladý učitel, tak ten se zamilovat může, pravěpodobnost je většísmile

Jo, mladý, svobodný a bezdětný, na vysoký škole, ještě tak na střední - a počká si až slečna odmaturuje... to si představit dovedu.

Není tady

#50 20. 8. 2008 11:55

Markéta14
♥♥-----

smile

Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:05)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí