29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:14)
Není tady
Markéto14, vím, že Ti to bude znít tvrdě, ale jiná cesta, než toho nechat, není.
Pokud to nezvládáš sama, vyhledej psychologa/psychiatra.
Jsi mladá a pokud by takový vztah nastal, tak si zkazíš mládí a kdyby, nedej bože i on podlehl, dostane se do maléru.
Pro učitele musí být žačka tabu.
Není tady
Markéto, první věc, kterou bych ti poradila - nesvěřuj se nějaké kamarádce od vás ze školy, pokud to nechceš nechat rovnou vytroubit do rozhlasu. Vypovídej se tady, kamarádce z prázdnin, která je na druhém konci republiky, ani ten psycholog by nemusel být marný... Člověk se většinou potřebuje vypovídat, říkat si "nebudu na něho myslet" a "nebudu o něm mluvit" se dodržuje dost těžko a kolikrát to moc nepomůže.
Tobě je čtrnáct? Jdeš do devítky? Ten učitel tě přímo na něco má, nebo ho jenom potkáváš na chodbě?
Nemusíš na něho přestat myslet. Ale musíš si velmi jasně uvědomit, že mezi vámi nic není a nebude. Ten člověk je pro tebe stejně nedostupný, jako kdybys byla zakoukaná do Robbieho Williamse.
Klidně tomu člověku napiš dopis nebo básničku - ale NEPOSÍLEJ mu to, roztrhej ten dopis na malilinké kousíčky nebo ho spal. Klidně na něj mysli a poplač si do polštáře, ale najdi si taky nějakou zábavu, která tě bude bavit a při které nebudeš muset myslet na nic - běž se třeba projet na bruslích, proběhnout se psem nebo se věnuj nějaké výtvarné zálibě.
Netrhej si ty svoje city z těla, ale dej jim určité hranice a formu projevu a hlavně si připusť ten tvrdý fakt, že tenhle člověk se pro tebe nenarodil.
Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:13)
Není tady
Zkus to třeba tady
http://www.linkabezpeci.cz/webmagazine/ … sp?idk=348
Není tady
Mám stejný problém jako Markéta.Jsem už dva roky zamilovaná do svého učitele.Teď jdu už na střední,myslíte,že bych mohla mít šanci se s ním zblížit,když už vlastně není můj učitel.Prosím neraďte mi,že na střední najdu někoho mladšího a dostupnějšího.Co mám dělat?Je tak těžké na něj nemyslet.
Není tady
Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:12)
Není tady
holky, já myslím že jak se s ním přestanete vádat, tak ta zamilovanost opadne...
...jo ještě mě napadlo že vlastně nechcete aby to opadlo...já to ale spíš myslela jako že co sejde z očí-sejde z mysli
Upravil(a) misha88 (19. 8. 2008 12:45)
Není tady
Příběh ze střední školy - učil nás mladý docela pěkný učitel... Ve vedlejší třídě se "seznámil" se spolužačkou... a nakonec z toho byla svatba (až po maturitě samozřejmě)... Podrobnosti neznám, ale i takové příběhy se stávají :-)
To nemá být návod :-)
Není tady
Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:12)
Není tady
taky takový příběhy znám...a ti učitelé taky byli ženatí a měli děti...no už je maj i s těma žačkama..a už jsou rozvedení
Upravil(a) misha88 (19. 8. 2008 12:50)
Není tady
Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 15:57)
Není tady
Už jsem mu napsala spoustu e-mailů.Pozvala ho a ještě mi neodpověděl:-(
Číslo na něj mám-Sice není moc nadšený,protože jsem si ho zjistila svými tajnými zdroji ,ale mám...To pozvání jsem mu napsala i v latině)on umí latinu)A nic.Asi to zkusím ještě jednou,ale naposledy.Jinak taky jsem četla spoustu příběhů s happy endem.Ten můj naštěstí rodinu nemá a zatím ani neplánuje.I přes to si myslím,že se dohromady nedáme...Jak mám na něj zapomenout.Snažím se už dva roky a nic:-(
Není tady
zamilovana do ucitele napsal(a):
Už jsem mu napsala spoustu e-mailů.Pozvala ho a ještě mi neodpověděl:-(
Číslo na něj mám-Sice není moc nadšený,protože jsem si ho zjistila svými tajnými zdroji ,ale mám...To pozvání jsem mu napsala i v latině)on umí latinu)A nic.Asi to zkusím ještě jednou,ale naposledy.Jinak taky jsem četla spoustu příběhů s happy endem.Ten můj naštěstí rodinu nemá a zatím ani neplánuje.I přes to si myslím,že se dohromady nedáme...Jak mám na něj zapomenout.Snažím se už dva roky a nic:-(
právě tím že jdeš na sš a nebudeš ho potkávat ti sám z hlavy vymizí
Není tady
Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:11)
Není tady
Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:11)
Není tady
Já znám zase příběh, kdy učitel pro podezření z bližšího kontaktu se studentkami musel opustit zaměstnání. Bylo to na SŠ, takže dívky byly starší 15 let. Děvčata, to se na školách docela dost sleduje a jak píše Ota, pro učitele musí být žačka tabu.
Není tady
Upravil(a) Markéta14 (25. 6. 2009 16:10)
Není tady
Markéta14 napsal(a):
misha88 napsal(a):
a chce ce ti mu rozbíjet rodinu??
no to bych asi nechtěla, ale tak jestli tu svou manželku nemiluje, tak nemá cenu aby sní zůstavál jen kvůli dítěti.
A proč myslíš, že ji nemiluje?
Není tady
Není tady
Markéta14 napsal(a):
yvonne napsal(a):
Já znám zase příběh, kdy učitel pro podezření z bližšího kontaktu se studentkami musel opustit zaměstnání. Bylo to na SŠ, takže dívky byly starší 15 let. Děvčata, to se na školách docela dost sleduje a jak píše Ota, pro učitele musí být žačka tabu.
Já jsem naštěstí ještě na základce, a kontrolovat by to tam musel asi jedině někdo z ministerstva, on je totiž ředitel;)
To není tak jednoduché, jak si myslíš. Stačí, aby se něco rozneslo mezi spolužáky, aby se toho chytli rodiče. Ten případ, o kterém jsem psala, začal anonymními dopisy na všechny možné strany. A i když se tomu učiteli nic ndokázalo, všichni si na něho ukazovali prstem a vedení školy mu důrazně doporučilo odejít.To že jsi na základce je o to horší, učitel je vůči tobě v nadřízeném postavení a žádné osobní kontakty si nemůže dovolit ve svém vlastním zájmu. A taky vím, že učitelé - muži, alespoň které znám, se hrozí, aby se náhodou některá žákyně do nich nezamilovala. Ty nepříjemnosti fakt za to nestojí.
Není tady
Není tady
Myslím, že lepší bude, když vyhledáš odbornou pomoc.
Není tady
Není tady