Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 8. 2008 17:05

klarus15
♥------

Máte zkušenosti s ruskou modrou kočkou?

Dobry den, chtěli bychom si pořídit ruskou modrou kočku, už jsme se téměř rozhodli, ale chtěli bychom ještě slyšet názor někoho objektivního, kdo ruské modré kočky zná...fráze z knih už máme nastudované...tak se prosím někdo o zkušenosti podělte, budu moc vděčná

Není tady

#2 18. 8. 2008 17:23

pírko
♥♥♥----

Re: Máte zkušenosti s ruskou modrou kočkou?

Já mám doma rusku modrou. Kocoura, je moc hodný a jak jsem tady někde psala, nidky nám nic neponičil.  Nepokousal, nepodrápal, prostě nic. Je citlivý na hlasité zvuky, takže když někde něco moc nahlas hraje, nebo vysávám okmžitě bere čáru. Je to velký mazel, jednoduše je nejlepší tummenupp

http://www.mytickerz.com/tickers/ypz5apoievjo441n.png

Není tady

#3 17. 9. 2008 12:58

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

klarus15 -  Kočka je taková, jaká je rodina, když si ji vezmeš domů včas...v cca. 6-8 týdnů...(teda, já mám ráda přesně sedmej) ...wink
Jestli umíš s kočkou "zacházet", bude to 100% člen rodiny, minimálně na patnáct let... Jestli né, za rok budeš shánět někoho, kdo by si ji vzal... Rozmysli, Mařenko, rozmysli... wink ...a jestli nepomejšlíš na výstavy, tak to nech být, protože až uvidíš, co výstavy "obnášejí", tak by jsi tam s ní ani nejela...teda, jestli máš kočky ráda...vissla Mezi námi, můžeš koukat do rodokmenů, ale v první řadě, když budeš vědět, co od toho člena rodiny čekáš, tak tě pak, snad ani zklamat nemůže... wink Já mám briťáky, né, že by byli lepší, ale ruský mě přišli, tak nějak hubený a nedocmrndlý...big_smile Nedej na mě, děsně kecám! lol

Není tady

#4 31. 1. 2009 14:16

carlo
♥♥-----

My jsme si vzali z utulku ruskou modrou mix. Vlastne kocourek si vybral me. Zacal z klece na me vystrkovat tlapicku. Bylo mu asi 6 mesicu, ted uz ma rok a pul. Je to velky mazel, doma nikdy nic neudelal.  Chodi za mnou jak pejsek.

Není tady

#5 31. 1. 2009 14:39

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

carlo napsal(a):

My jsme si vzali z utulku ruskou modrou mix. Vlastne kocourek si vybral me. Zacal z klece na me vystrkovat tlapicku. Bylo mu asi 6 mesicu, ted uz ma rok a pul. Je to velky mazel, doma nikdy nic neudelal.  Chodi za mnou jak pejsek.

to je moc hezký hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí