|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak jsme si pěkně našli každý svůj obrázek a vy nám to teď změníte a nám se tam ty naše obrázky nevejdou. To je teda nevychovanost, takhle nás namlsat a pak nám utnout tipec.

Není tady

Dana napsal(a):
Tak jsme si pěkně našli každý svůj obrázek a vy nám to teď změníte a nám se tam ty naše obrázky nevejdou. To je teda nevychovanost, takhle nás namlsat a pak nám utnout tipec.
Jaký byl původní rozměr? Já mám pocit, že je to stejné...
Není tady
Dobře, seženu nový obrázek ale chci vědět, jestli bude tahle betaverze č2 funkční déle než ta první.... Že bych si ty obrázky rovnou upravila na menší a menší až budou úplně nejmenší a nebudou vidět. Připomíná mi to jistou spolešnost... A pak bude sevice pack č1, SP č2 a záplata na záplatu... Nebo betaverze č3?
Jdu hledat provaz, trám mám. Zn: chce někdo půjčit?
Není tady
Hele admine, proč ti to duplikuje, když to zřejmě má být lepší? Tady to není prvně....
Není tady

Cilko, jsou vás návštěvnic tisíce a ne každé se můžeme zavděčit. Toto jsou všechno pracovní verze a pouštíme vás do nich proto, abyste si to mohli včas osahat a hlavně křičet, co se vám nelíbí. Jsem rád, že křičíte. I proto jsme vyměnili aplikaci, na které fora jedou.
Jinak u mě se nic neduplikuje. Vidíte to stále dvakrát?
Není tady
Jo vidím to stále 2x, že bych si ráno dal silný kafe?
Není tady

Cilko, to asi opravdu bude kafem
Ne, vážně, zkoušel jsem teď druhý počítač a je to ok...
Není tady
Už to 2x není, zajímavé, jsi kouzelník?
Hele aby bylo jasno, já z toho mám spíš srandu (já můžu, jsem na druhý straně) ale na vašem místě bych být nechtěla....
Není tady

Já taky na své straně nejsem zrovna rád... ale na nadávky v mailu jsem si už zvykl... 
Není tady
Já nadávat nebudu, ale na druho stranu vzpomeneš si na: Nejhorší ja srážka s blbcem? Tak to ber tak, že nic horšího se ti stát už nemůže... (pokud nebude zítra beteverze č3 - a neodpustím si to, co?)
Přeji pevné nervy.... Hodně pevné....
Není tady

Jirko,
já také přeji pevné nervy a z nadávek si nic nedělej, protože víc je určitě těch pochval a víc je těch vděčných lidí, kteří jsou rádi za tyhle stránky!!! Moc za ně děkujeme!
Není tady
ono se to tu zase kapku změnilo koukám
Není tady
Původní obrázek měl velikost 80x80 a teď má 60x60. Promiň, že odpovídám až teď, ale mě se tu vůbec nezobrazují nové příspěvky. Dnes jsem koukala na kámošky na psaní a poslední mám 14 stránku a už jich je 20. Dělá to jen mě, nebo ještě někomu? A co s tím. počítačem by to být nemělo, mám XP profesional a je starý ani ne 2 roky. I když pravda, počítače stárnou rychle.

Není tady
A neboj, já nadávat nebudu, vždyť už jsi náš.

Není tady

Velikost obrázku by zvětšit šla. To omezení je kvůli tomu, abychom si postupně nezasypali server, zkusím to ještě promyslet.
S těmi kámoškami se mi to neděje, zkus s klávesou shift obnovit stránku, jestli to nezabere...
Není tady
Mě to nedělá.
Není tady
Já musím pořád mačkat F5, jinak jsem vždy minimálně o 3 stránky pozadu a neobjevují se mi ani nová témata. Zkusím naťuknout ty naše slavné programátory.

Není tady
Tak se omlouvám, jsem rychlejší než počítač, máme to v práci nějaké zpomalené celkově, tak snad kluci zapracují a mě se to zlepší.

Není tady
Mně někam zmizela původní ikonka, co jste mi tu nechali vybrat...... Já ji chci zpět.
Není tady

Nety napsal(a):
Mně někam zmizela původní ikonka, co jste mi tu nechali vybrat...... Já ji chci zpět.
Nety, ta byla možná pouze v předchozím systému, který jsme museli kvůli technickým problémům opustit... 
Není tady
Netynko, kočička se dá sehnat i menší, to je ten problém, proč ji tam nemáš, ona je velká nad 60x60 pixelů. Pohledej a najdeš i menší. Mám se ti po něčem podívat?

Není tady