6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
bloncka: ten odkaz je
Není tady
http://www.virtualniprohlidky.cz/
http://www.virtualczech.cz/
Taky mrkněte. Je na co. Stejně je to o pohledu na svět a na nás samé. Kdo chce vidět hezké věci nebo to dobré kolem sebe, vidí to.
Není tady
přesně.
.akorát mě mrzí,e na některým kraji viz.Plzeňským nic nemaj...co je koda..no snad dodaj..
Není tady
Jsem ráda, e jsem čech myslím, e jsme národ řeitelů (alespoň co se týká manuálních věcí), téměř kadý čech dokáe cokoliv opravit s pomocí kousku provázku, drátu a gumičky a ono to nakonec funguje Díky drobné lenosti dokáeme spoustu práce zjednoduit, díky ukecanosti se dostat z problémů, díky naivitě se k nim zase vrátit....je toho moc a lidé jsou různí, nejde to asi jen tak shrnout. Ale obecně - rozhodně nás nepovauji za národ, který je horí ne ostatní, nikdo není "horí", no ni?
Není tady
No,tak jsem tu po nějaké době zase. Já se také rozhodně nestydím zato,e jsem Čeka,jsem ji ráda. Jen si myslím,e s těma lidma je to různorodé,aby se něco změnilo snaim se co nejlépe vychovat a naučit ohleduplnosti atd.své děti,člověk jak tu někdo psal má předevím začít u sebe,s čím souhlasím.Bohuel ovem nejen mé děti vidí,to co se děje kolem. Bohuel stejně mě chování u některých lidí a lhostejnost kolem nás stále bude vést k údivu. O to víc jsem mile překvapená,kdy se potkám s člověkem,pro kterého něco znamená lidská slunost,ohleduplnost,vstřícnost atd. Prostě si myslím,e tahle doba,co nám dala,nám zase někde vzala..,jestli mi rozumíte. Jinak čei,byli vdy ikovní,co se týkalo řemesla,to určitě,ovem né zdaleka,a tak poctiví a svědomití,co se týkalo jejich provedení práce,vak víte,kdo u má nějaké ty zkuenosti s řemeslníky ve svém domově. Samozřejmě zase je to po*né,existuji výjimky u kterých opravdu platí,zlaté české ručičky. Také mně se moc líbí odkazy Judyny,na tak malou zemičku si myslím,e máme u nás spoustu krásných míst a kulturního dědictví(chtělo by to jen se o to více starat a propagovat ve světě),my osobně(doma) nemáme vechny ty místa v naí zemi zkouknuté,ale doufám,e to jetě doeneme i kdy nejsme mobilní a vude se přemisujeme vlakem,take je to časově náročnějí a nestihne se toho tolik.
PS:Píu po*nÉ a ono mi to napíe p-2hvězdičky..né..e by nějaký babinetský otek..? Upravit nejde.
Upravil(a) REŇAS (14. 10. 2008 11:32)
V kadém případě jsme dokonalost sama
Není tady