29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
to me taky zajima, jaky to je ta elektronicka... to potom nemas chut na normalni cigo? jako ze vydrzis v praci celej den "nekourit"? to me fakt zajima... kolik si vlastne kourila do ted? ja vykourim krabicku denne, kolikrat vic, kdyz mam nervy... takze si nedokazu predstavit, ze bych si cigo nedala, kor v praci... protoze kolikrat mam z lidi takovyho nerva, ze na tech pet minut musim ven vypadnout, a cigo si dat....
Není tady
clavel a kde děláš, že máš z lidí takovýho nerva, jestli to není tajný ..
Není tady
v leasingovce likviduju pojistny udalosti na autech... takze vecny jednani s ridicema, servisama...atd... obcas tatarci, nebo si hold musej na nekom vylejt, ze oprava trva, ze bourali a tak... a ja se neumim nad vsechno povznest a do toho moje vecne urvana a nespokejena kolegyne.... takze radsi kolikrat jdu radsi na pet minut ven, a to cigo mi udela dobre
Není tady
Nekouřím,ale do tehotenství jsem kourila, proc? chutnalo mi to, duvody jine nevim, mozna jsou, ale nekde v podvedomi, nebo jsem nad tim nikdy tolik nepremyslela.
Není tady
čaute holky,jo vydržím celou směnu nebafat normální smradlafku:-)) ale je fakt, že jak mě extra vytočí, taxi odběhu ke kolegyni jednu bafnout... ale jinak v práci normálka vydržím... kdo chce něco poradit, at tu nedělám nepovolenou reklamu, tak at pisne soukromou....
Není tady
jo a vykouřila jsem krabku a kousek.... takže fakt hodně... teďka mi vydrží krabka i týden.... v poměru k těm cenám je to super, aspoń si myslím... jen ať mi nikdo neříká, že kdybych nic tak ušetřím víc... (já to vím...) :-)) ale když už to tak je, tak ať mě to stojí co nejméně:-)
Není tady
Ahoj holky, to já přestala, už je to skoro rok co nekouřím.Když piju, tak občas dostnu chut 2krát si od někoho potáhnu, začne mi být nevolno, tak mu to zas vrátím
Ale jinak zdárně abstinuju, teď si nevzpomínám kdy jsem si potáhla naposled
Není tady
Ahoj všichni co chcete přestat.Já kouřím,ale strašně me to s...e!!Kolikrát jsem chtěla přestat,ale neůspěšně.Mám třeba týden kdy mám denně 2 cigerety,ale pak se zblázním a mám krabičku denně.Vůbec nevím v čem to je!!Strašně bych chtěla přestat už jen kvůli těm penězům.Je to DRAHY!!Zkoušela jsem i náplastě,ale je to jenom kec.Vůbec nazabírají.Poradte mě někdo jak přestat bezbolestně ))) přestat
Není tady
Já naštěstí nekouřím. Sice jsem to kdysi zkoušela, ale nikdy mě to nechytlo ani mi to nezachutnalo. Přeju hodně štěstí všem, kteří se tohoto zlozvyku chtějí zbavit :-))
Není tady
Nekouřím od loňského března. Po téměř 20ti letech jsem s tím sekla ze dne na den. Prvních pár dní jsem chuť zapíjela vodou, po asi třech dnech mě to přestalo bavit. Přišla jsem na to, že nemám závislost na cigaretě jako takové, ale na tom pocitu. Začalo mi vadit,že jsem na něčem závislá. Jde to jednoduše, jen se opravdu rozhodnout
Není tady
Taky jsem "odnaučená" kuřačka. Začala jsem s tím asi jako spousta v pubertě z frajeřiny. Kouřila jsem docela dost. Pak jsem si našla svého teď už BM a přestala. Ovšem "víkendové" kouření mi zůstalo. Když přišla v našem manželství krize, začala jsem opět hodně kouřit.
Před 4 a půl léty jsem jednoho dne postavila krabičku do baru a od té doby na cigaretu nesáhla. Ještě nějakou dobu tam krabička ležela než jsem jí dala ségře....ale vůbec mě to nelákalo. Ze začátku jsem ji nahradila lízátky. Ale protože na mě hodně působí stresové situace, nepřibrala jsem. Postupem času jsem i je odbourala.
Pamatuji si, jak jsem kdysi měla ve společnosti šílenou chuť si tu cigaretu dát. Co jsem s tím ale sekla naposledy, vůbec nic. Dokonce se u mě potvrdilo pravidlo, že odnaučený kuřák je horší než nekuřák...děsně mi to smrdí. A to, že někdo kouřil poznám i když si třeba 3x po sobě umyje ruce
Není tady
Mám to taky tak, začalo mi to smrdět, ani tak samotný kouř, ten mi nevadí, ale lidi načichlí cigaretama mi vadí šíleně:-((( divím se příteli, že to mohl on jako nekuřák se mnou vydržet:-)) Myslím, že když je člověk vnitřně rozhodnutý jde to lehce
Není tady
Ajax napsal(a):
čaute holky,jo vydržím celou směnu nebafat normální smradlafku:-)) ale je fakt, že jak mě extra vytočí, taxi odběhu ke kolegyni jednu bafnout... ale jinak v práci normálka vydržím... kdo chce něco poradit, at tu nedělám nepovolenou reklamu, tak at pisne soukromou....
kdo chce přestat, přestne i bez blbých berliček.
Není tady
nekouřím a nikdy jsem s tím naštěstí nezačala, když vidím, co peněz prokouří naši, jsem ráda, že jsem tomuhle zlozvyku nepodlehla ani já, ani manžel.
Není tady
Ajax napsal(a):
No jak už jsem napsala, mi pomáhalo nahrazovat lízátkem. Hlavně když jsem byla vytočená. Jednak jsem nemohla (s koulí v puse a trčícím párátkem ven ) nadávat a druhák, uvolňující cukry krásně uklidňují. Vždycky jsem měla v šupleti v práci zásobu minimálně 5 lízátek
No a jestli nechceš vypadat blbě, tak zkus bonbóny.
Není tady
Moje averze vůči pachu cigaret mě vyléčila i z totální zamilovanosti do kluka, s kterým jsme si sice rozuměli atd., ale já ten smrad prostě nemohla překousnout. (nehledě na to, že líbat se s popelníkem je taky vzrůšo...)
Nikoho neodsuzuju, ale třeba se mi nelíbí, když si člověk zapálí uprostřed hliučku čekajícího na autobus. Brrrr. Na druhou stranu moc obdivuju ty, kteří se rozhodli skončit a fakt se jim to povedlo. Tomu říkám pevná vůle.
Není tady
Ahoj,
já jsem nekuřačka a nikdy mě to ani kouření nijak nelákalo. Nikdy jsem nechápala, co na tom ti lidi vidí a že ji to za to stojí. Ale přiznám se, že když jsem ve společnosti a dobře se bavím, tak si občas jednu či dvě dám. Pořádně ani nevím proč. Ne že by mi to nějak chutnalo nebo něco, ale i tak si občas dám. Asi jsem divná
Není tady
Já taky nekouřím, nikdy jsem to nezkusila. Ani jednou. A protože se nás tenkrát na základce sešla opravdu skvadra, tak jsem byla totální vyvrhel. Tenkrát v těch -nácti letech jsem ze všech stran čelila tlaku - tak si dej! Anebo trapnejm otázkám proč nekouřím. Už mě to fakt nebavilo, ale jsem šťastná, že jsem měla svoji hlavu...když dneska vidím děti kouřit, tak mě štve, že si neuměj stát za svým a následujou slepě dav. No jo, ale jiný to nebude, to je jasný
Není tady
Kouřím, štve mě to, ale nic s tím nedělám.
Není tady