Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 17. 8. 2008 16:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: vztah se starším partnerem

bylo, vyhnula bych se pádům na hubu big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#27 23. 8. 2008 9:38

Janilka
♥------

Misha: no minulost.. se synem se známe, je mu 8. A i mého partnera hodně překvapilo jak mně přijal.. Přítel si ho bere jednou do měsíce tak na týden a to většinou trávíme společně všichni tři, a celkem fajn...

Není tady

#28 23. 8. 2008 10:56

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

Takže tě přijal dobře??A bydlíte už spolu?Ted jako myslím s přítelem..

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#29 23. 8. 2008 11:02

yvonne
♥♥-----

Janilka napsal(a):

Misha: no minulost.. se synem se známe, je mu 8. A i mého partnera hodně překvapilo jak mně přijal.. Přítel si ho bere jednou do měsíce tak na týden a to většinou trávíme společně všichni tři, a celkem fajn...

Tak to tě obdivuju. Když mi bylo asi 19, tak jsem nějakou dobu chodila s rozvedeným mužem, o 10 let starším, který měl měl malého syna. Já jsem ale byla v tu dobu fakt nezralá, na takový vztah jsem tehdy neměla. Prostě pro mě tenkrát nepochopitelné starosti a problémy. Samozřejmě, že od té doby mě život zlískal ze všech stran a dneska se musím některým svým tehdejším postojům smát, ale asi to tak mělo být.

Není tady

#30 23. 8. 2008 13:49

Janilka
♥------

jj mrnous mě přijal úplně skvěle.. s přítelem zatím nebydlíme, dodělám střední školu a pak se uvidí, ale určitě půjdu na vysokou takže nevím jestli i toto náš vztah vydrží..Chtěla bych kariéru:) a nevím nevím jestli se to dá zvládnout obojí..sad

Upravil(a) Janilka (23. 8. 2008 13:50)

Není tady

#31 23. 8. 2008 13:52

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

a nad dětmi nepřemýšlíš, že až je za 10 let budeš chtít,jemu bude přes 40...?

Není tady

#32 23. 8. 2008 16:04

Janilka
♥------

jo tak nad dětmi jsem zatím neuvažovala, ale když ten vztah dospěje k tomu že eventuálně spolu budem i za 10 let, kdy mu bude 40, tak to bude dost pevnej vztah a myslím že ten věk v tomto případě zase tak velkou roli hrát nebude.. ale děti zatím neee..

Není tady

#33 24. 8. 2008 8:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

misha88 napsal(a):

nad tímhle bych vůbec nepřemýšlela, tohle jako vztah do budoucna nevidím, sorry.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#34 24. 8. 2008 19:21

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

misha88 napsal(a):

nad tímhle bych vůbec nepřemýšlela, tohle jako vztah do budoucna nevidím, sorry.

a co tě k tomu nároru vede, ten věkový rozdíl 14 let? Milá zlatá, o věku to fakt není..jsou lidé, mezi kterými je 20 letý věkový rozdíl a problém s tím nemají.Dnes je i dost žen, které mají naopak o dost mladšího partnera.Podívej se na Zagorovou, Pilarovou, Bílou..moje kamarádka má manžela o 9 let mladšího, mají 2 děti a jsou v pohodě. Pokud řeší nějaké problémy, nesouvisí to s věkem.

Není tady

#35 25. 8. 2008 11:58

Fifida
♥♥♥----

Naši jsou od sebe 14 let,tatka je starší.Jsou spolu celý život a klape jim to.Spíš bych se zabývala asi tím,proč opustil rodinu.Právě tohle vidím jako problém.Zajímavé totiž je,jak všichni-tedy skoro všichni chlapi tvrdí,jak manželka byla hrozná a hysterka atd.(tohle ten muj naštěstí o mě neřiká,spíš mě chválí,ale chtěl změnu a tak nás opustil,což je dost hrozné).Tak nějak to těm chlapům nevěřim.Samozřejmě,že jsou takové ženy,které manžovi třeba zahybali atak. a které opravdu jsou hrozné.No prostě je to na zamyšlenou.Jinak jeho dítě bych já jako problém neviděla.

Pravý přítel jež tě v srdci chová,nezná sladká lichotivá slova,
pravdu poví třeba trpce zněla,pravdu přijmy i když zabolela.

Není tady

#36 25. 8. 2008 12:39

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

Fifida napsal(a):

Naši jsou od sebe 14 let,tatka je starší.Jsou spolu celý život a klape jim to.Spíš bych se zabývala asi tím,proč opustil rodinu.Právě tohle vidím jako problém.Zajímavé totiž je,jak všichni-tedy skoro všichni chlapi tvrdí,jak manželka byla hrozná a hysterka atd.(tohle ten muj naštěstí o mě neřiká,spíš mě chválí,ale chtěl změnu a tak nás opustil,což je dost hrozné).Tak nějak to těm chlapům nevěřim.Samozřejmě,že jsou takové ženy,které manžovi třeba zahybali atak. a které opravdu jsou hrozné.No prostě je to na zamyšlenou.Jinak jeho dítě bych já jako problém neviděla.

já bych se nezabývala tím, proč se rozvedli, to se koneckonců stává, ale zabývala bych se spíš tím, jak spolu po rozvodu vycházejí.Protože díky tomu, že mají společné dítě, spolu komunikovat musí. A pokud ty vztahy nejsou nic moc, dělají si různé naschvály atd., tak pak bych se nad tím zamyslela, protože tyhle sváry mohou dost negativně ovlivnit nový vztah.

Není tady

#37 25. 8. 2008 18:39

Janilka
♥------

tak třeba můj přítel má se svoji bejvalkou dobrej vztah..celkem v poho a nikdy přede mnou ji nepomlouval a neřekl že byla pitomá, prostě se rozešli a je to tak.........tak ted už je spojuje jen to dítě..

Není tady

#38 2. 10. 2008 11:06

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

PPavlaa napsal(a):

Janilka napsal(a):

no tak uvidíme jak se to všechno postupem času vyvrbí....Beru že myšlenka že za jejich rozchod může jen bejvalka je naivní.. asi na tom má i vinu on, aspon částečně..ale když si přivede milemce domů s tím že s ním chce zůstat, tak je to na pováženou

Vždycky je to na obou stranách, nikdy za to nemůže jen ta jedna. A oni chlapi mají tendence prostě povídat, jaká byla jejich ex nevděčnice, jak oni byli vlastně ideální a dokonalí big_smile narozdíl od jiných manželů a ona jim pak ta potvora nevděčná odešla s někým jiným uschlol
Časem člověk něják zjistí, že ten ideál není takovej ideál a že manželku vlastně i chápeme wink chytrá baba totiž neodchází od někoho, ale k někomu big_smile

No, nepoužil bych slovo "chytrá," ale je to tak - baba málokdy pustí jednu kořist, když nemá ještě v drápech jinou. Málokterá dokáže odejít od někoho a zůstat sama, to totiž není tak jednoduchý.

Není tady

#39 2. 10. 2008 11:12

Nedoma
♥♥♥♥♥--

misha88 napsal(a):

A jako co, že by mu bylo přes 40? Menopauza? lol

Není tady

#40 4. 10. 2008 16:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nedoma napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Janilka napsal(a):

no tak uvidíme jak se to všechno postupem času vyvrbí....Beru že myšlenka že za jejich rozchod může jen bejvalka je naivní.. asi na tom má i vinu on, aspon částečně..ale když si přivede milemce domů s tím že s ním chce zůstat, tak je to na pováženou

Vždycky je to na obou stranách, nikdy za to nemůže jen ta jedna. A oni chlapi mají tendence prostě povídat, jaká byla jejich ex nevděčnice, jak oni byli vlastně ideální a dokonalí big_smile narozdíl od jiných manželů a ona jim pak ta potvora nevděčná odešla s někým jiným uschlol
Časem člověk něják zjistí, že ten ideál není takovej ideál a že manželku vlastně i chápeme wink chytrá baba totiž neodchází od někoho, ale k někomu big_smile

No, nepoužil bych slovo "chytrá," ale je to tak - baba málokdy pustí jednu kořist, když nemá ještě v drápech jinou. Málokterá dokáže odejít od někoho a zůstat sama, to totiž není tak jednoduchý.

no upřímně, tohle ale přece děláte i vy chlapi, ne wink

Není tady

#41 4. 10. 2008 16:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nedoma napsal(a):

misha88 napsal(a):

no jako třeba to, že v pozdějším věku už jsou chlapi taky nervoznější, některým se už třeba ani do dětí nechce, chtějí mít klid, nebo jsou háklivější a dětský pláč jim nedělá dobře wink a taky by bylo fajn, kdyby byl tatínek ve věku tatínků ne dědečků hmm není lepší, když si děti hrají s hračkami a ne s tatítnkovými hadičkami od infuze tongue

Upravil(a) PPavlaa (4. 10. 2008 16:27)

Není tady

#42 4. 10. 2008 18:54

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

Nedoma napsal(a):

misha88 napsal(a):

ale houby...ale až mu bude 60, dítěti ještě ani dvacet,je třeba se nad tím prostě zamyslet!

Není tady

#43 6. 10. 2008 19:16

Janilka
♥------

to je fakt že je potřeba se nad tím zamyslet... ale vlastně to mám doma stejné.. mýmu tátovi je přes 60, a mě ještě není 20.. takže jdu asi po vzoru rodičů.. ale jak to tak vidím u nich tak bych dítě tak pozdě jako oni mít nechtěla

Není tady

#44 7. 10. 2008 9:23

Nedoma
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

Nedoma napsal(a):

misha88 napsal(a):

no jako třeba to, že v pozdějším věku už jsou chlapi taky nervoznější, některým se už třeba ani do dětí nechce, chtějí mít klid, nebo jsou háklivější a dětský pláč jim nedělá dobře wink a taky by bylo fajn, kdyby byl tatínek ve věku tatínků ne dědečků hmm není lepší, když si děti hrají s hračkami a ne s tatítnkovými hadičkami od infuze tongue

Hadičky od infuze lol lol lol

Není tady

#45 7. 10. 2008 9:25

Nedoma
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

Nedoma napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

no upřímně, tohle ale přece děláte i vy chlapi, ne wink

Jasně, jenom to nějak nepovažuju za chytrost... jo vychytralost, prosím. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí