18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, tady mi to dává pěkně zabrat. Snad se konečně prokouu k odeslání přízpěvku. Nejdřív jsem tady místo Petra24 byla registrovaná normálně jako jméno a příjmení a dalo mi zabrat ne jsem to zjistila. Pak jsem napsala panu Koubovi, jestli by mi to mohl přepsat na Petra24 a tamto vymazat. Byl hodný a udělal to. Teď mi zase honem nedolo, e pokud jsem se nepřihlásila, tak nemůu posílat přízpěvky pod svym jménem. No síla. Tak teď u sand bude vechno v pohodě, jetě mi prosím vás řekněte, kdy budu chtít poslat někomu mail, jak to mam udělat. Respektive jak mail té dotyčné zjistim. Díky moc
Není tady
holky, ja vas chci taky videt ve svatebnim!!! sem s fotkama, treba me to nejak inspiruje a taky do toho prastim:-))
Není tady
jezis, tak teda mnemcova@gmail.com
ja myslela ze se to automaticky zobrazi jak u toho stareho
Není tady