6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky mám na vás jeden takovej podivnej dotázek.. vždycky když mám MS ke konci už slabší a mám tampon, tak když si ho pak vyměňuju, většinou je červená jenom jeho levá půlka a pravá je uplně bílá a suchá... nevíte co by to mohlo znamenat? nemůže to být že bych třeba měla funkční jenom jeden vaječník? vůbec tomu nerozumim, bojim bojim
Není tady
holky tak mám konečně taky svuj metřík....sice ještě zatim neni těhulkovskej, ale snad brzy bude
Není tady
Andrejko, menstruujeme z dělohy, nikoliv z vaječníků :-)) Bát se skutečně nemusíš, to, že tampon je špinavý jen z jedné strany, je zcela normální, i v době silné menstruace si všimni, že většinou je tampon z jedné strany silněji nasáklý než ze strany druhé. Je to dáno naší anatomií těla, jak se pohybujeme, jak sedíme, tampon v nás nevisí, ale lehne k jedné straně.
Není tady
Andrejko, nikde jsem to nenašla, ale pochopila jsem to dobře, že ti po agolutinu přišla menstruace? Pořád jsem ti přála, ať to nedostaneš a můžeš se těšit z těhu.....
Není tady
jo bohužel sem to dostala ((( no ale už ode mě ta mrcha červená pomalu odchází, tak se zase začínám těšit na další snaženíčko
Tak sme začali plánovat svatbu, tak se aspon trošku odreaguju.. akorát mám problémek - termín svatby máme 7.7.2006 ale co když třeba tenhle měsíc otěhotnim??to pak budu mít na svatbě velký bříško
((
Není tady
Andrej, tak to máte hezké datum na svatbu. My 17.4. budem slavit 2. výročí svatby a 23.4.mám termín. Takže v dubnu se bude slavit!!!! Jinak tobě to moc moc přeji! No a kdybys otěhotněla, tak není problém se vdávat i s bříškem ne? Existují hezké šaty, které to bříško trošku zamaskují a třeba ani takové velké mít nebudeš. No já jsem teď ve 26+5 t.t. a musím říct, že prozatím to břicho tak velké není. Že pokud nechodím výhradně v těhotenském, tak to ani poznat nejde. Teď mám teplakovku a jde to poznat pouze pohmatem.
Tak držím palečky!!!!
Není tady
Andrejko , v klidu, já se vdávala v 8.měsíci, žádné šaty mi málem nebyly, ve střevíčkách jsem nemohla vydržet, celý večer jsem popíjela jednu štamprličku griotky )). Ale bylo to krásné
))
Není tady
Kamči, tak to jsi mě potěšila. Já jsem totiž v dubnu pozvaná na svatbu mé nej kámošky a to bych už měla být ve 37-38.t.t. Takže pokud předčasně neporodím, tak to snad zmáknu ne?
Není tady
tak to jste mě potěšili holky, já myslim že kdybych náhodou opravdu otěhotněla a vdávala se v červenci tak bych se třeba vešla i do normálních korzetových šatiček (od malička totiž snim o tom že je budu mít na svatbě) a ten korzet bych neměla tak utaženej no každopádně těhu ještě nejsem, ale jak to tak bývá tak zrovna když nebudu chtít, tak otěhotnim
Není tady
Ahoj Andrej... ale myslím že by ti to ani nevadilo co?? Lepší mimi než korzet.... Já taky chtěla jen šaty s korzetem a jednoduchý. Ale pak nakonec jsem měla v celku a skoro celý krajkovaný ... uvidíš co ti padne. Zavidím ti.. Já bych si chtěla svatební šaty oblíknout ještě jednou
Není tady
Holky, já vám pošlu fotečku jestli chcete. Já jsem se vdávala podruhé, tak jsem chtěla jiné, než bílé, ale bohužel nebyla jiná možnost. A právě mám jednoduché, nahoře jen perličkované. A myslím, že to ani nebylo tak vidět, že sjsem mě¨síc před porodem )) Jen z boku - to byl nářez
((
Není tady
Andrejko posílám, u tebe se mi Masi nezobrazuje email, tak mi ho pošuškej ))
Není tady
holky tak to máte asi špatně v nastavení..musíte si najet na svuj porfil a pak dát "soukromé" a "ukázat e-mail"
Není tady