|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
nevíte prosím, kde je možné si nechat udělat krevní test na chlamydie v Brně? Mám na mysli soukromou laboratoř kde nebude třeba doporučení od lékaře. Díky
Není tady
Já jsem byla u obvodního lékaře.
Není tady
aprill napsal(a):
Já jsem byla u obvodního lékaře.
takže jsi jen přišla za ním s žádostí na test a on ti ho provedl? či ti ho udělal na základě vlastního posouzení?
Není tady
Přišla jsem, požádala jsem a bylo to
.
Není tady
Mohl by je udělat obvodní, infekční, urolog, internista, revmatolog, venerolog, kožní, alergolog, imunolog, dermatovenerolog, neurolog . Zřejmě budou dělat Elisu, která je levnější, ale nepřesná. Já bych požadovala Western blot - je dražší, ale přesnější!
Není tady
Děkuji moc za rady! Doufám, že se mi podaří vyprosit ten dražší, většinou mám ale s požadavky vůči doktorům špatné zkušenosti...Staráte se o své zdraví a doktor vám pomalu vynadá... 
Není tady
JJ, to znám, chodím po doktorech 2 roky a ted mi na očním říkala, že bych ze sebou měla něco dělat, že vypadám špatně. Tak to potěší od oční paní docentky, ale lékaři svorně tvrdí, že jsem zdravá a vypadám dobře! To jen proto, že nejsou peníze na léčby a vytváří chroniky.
Není tady