|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, už dlouho si taky moc přejeme s přítelem miminko a párkrát už jsem zavítala na různá diskusní fóra se snažilkama, kde si o tom snažení holky povídají a dodávají si síly, ale všude byli jen ty staré známé snažilky a když tam někdy připsala něco nějaká nová nikdo si jí nevšímal, protože ona je "začátečnice" a oni už to tam mají zmáknutý. Nejsou tady někde třeba nějaký novější snažilky??? 

Není tady
Roty, mrkni do CHAT: Snažilky... sice je to už několikátá diskuze, ale holky se tam tak nějak průběžně obměňují
a ty, co jsou tam už delší dobu, jsou super baby, co mezi sebe novou duši bez problémů vezmou, takže se neboj 
Není tady

Ahoj Roty
tak ja jsem sice docela "stara" snazilka
ale zmaknuty to porad nemam
A vzdycky rada "vidim " nove tvare
Hodne stesti do snazeni a at se brzy zadari 
Není tady
Ahoj, sice zatím nevím jestli se můžu titulovat snažilka, ale nová určitě
My se zatím tak nějak snažíme napůl. Respektive já bych chtěla, ale přítel v tom ještě nemá uplně jasno. Někdy mi ve snažení vyhoví a jindy zas ne. Moc se v tom nevyznám, ale jsem ráda i za tento pokrok v jeho myšlení. Takže pokud berete i poloviční snažilky, tak se ráda přidám
)
Není tady
Taky patřím mezi ty "starší" snažilky
, ale určitě vás rády uvítáme, napište mi SZ něco o sobě a přidám vás na naší nástěnku a budu se těšit na setkání v našem CHATu.
Není tady
Nasměrujete mě prosím, kde najdu nástěnku, abych se inspirovala co o sobě napsat?
Není tady
Nástěnka je 1. příspěvek daného CHATu 
Není tady
Roty je škoda se separovat, pojď sbírat rozumy mezi snažilky. Jsou tam i děvčata, co o snažení teprve uvažují, nemáš se čeho bát. 
Přeju ti, abys ve snažilkách strávila co nejkratší dobu a rovnou se přidala k těhulím.
Není tady
Vím, že jsem 1x zabrousila pravě někam na babi, kde jsem našla info o vas. Kolik vám je, jak dlouho se snažíte a tak. Než Kamčatce napíšu info o sobě, tak jsem na to chtěla mrknout. Nejsem si jistá, kde to hledat. Asi tuším, takže si to najdu, napíšu a jsem tam:)
Není tady
Jaké vtírání?! Jsme všechny v podobné situaci, i když některé déle a některé jen pár měsíců. Pokud nás bude víc, budeme silnější! 
Není tady
Ahojte! Moc vám děkuju že jste všechny tak hodné a berete i nové snažilečky! Já se neozívala hned páč sem byla zrovna na gyndě, protože my se s přítelem sice snažíme, ale stejně to teď nemohlo mít efekt, protože od doby co jsem vysadila HA jsem MS nedostávala, kamarádka mi říkala, že na injekci mam jit až tak za půl roku, že do tý doby to může naběhnout normálně, ale já už to nevydržela tak sem tam dneska došla a dostala jsem injekci a teď jen čekám, až MS přijde a že pak i ty ostatní naskočí normálně a budeme se už konečně moc snažit podstivě. Tak já se jdu taky někam mrknout co se tak píše na tu nástěnku 

Není tady
Roty, já jsem sice zasloužilá snažilka, ale na Babinet chodím teprve 3 měsíce - po revizi jsem měla potřebu pobavit se s někým, kdo je na tom podobně. Tak že se neboj, holky jsou hodný a určitě tě nenechají na holičkách. 
Není tady
Zprávu s info o sobě jsem poslala. Koukám, že máte srazík. Tak si to holky užijte
a já se přesunu na chat.
Není tady
Já taky zprávu s tím infem poslala 

Není tady