29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
také ulítávám na hrnkách na čaj.Ale ne žádný koflíky,ale pořádný,velký, protože miluju čaj.A vychutnám si ho jen v pořádném hrnečku.
Naštěstí svou mánii jakž takž kočíruju, ale kdybych tomu popustila uzdu..potřebovala bych ještě jednu kuchynskou linku
Není tady
Ja ulitavam na ruznych krystalech, masaznich olejich, exotickych hudebnich nastrojich a salach.
Není tady
Tiina napsal(a):
Na naušnice a jinou bižuterii. To se jdu aspoň pokochat, když už nic. Znáte ty obchůdky Bijou Brigitte - bomba, jsme schopná tam strávit hodiny.
No ani mi nehovoř! Strašnej krám....pokaždý si odnesu aspoň něco, když už nemůžu všechno
Není tady
Já jsem zatížená na boty, čím jsou nápadnější, tím lépe. Musí být úžasně pohodlné, ale kdo hledá, najde. K nim patří i kabelka a pásek, ale boty vedou.
Není tady
Jo KAFE , tak to i já
Bety napsal(a):
KAFE!!!
Není tady
papírnictví a "tvořivé" krámky - jsem schopná utratit majland - a pak to doma leží s tím že jednou až na to budu mít čas, tak něco stvořím
Upravil(a) Holčička (17. 8. 2008 10:17)
Není tady
Holčička napsal(a):
papírnictví a "tvořivé" krámky - jsem schopná utratit majland - a pak to doma leží s tím že jednou až na to budu mít čas, tak něco stvořím
taky taky
Není tady
Nedokážu bez povšimnutí minout papírnictví, naštěstí tahle vášeň se dá ukojit tužtičkou a bločkem za pár drobných
Bavlnky na vyšívání v galanterii ( v zimě ráda vyšívám křížkem)
Není tady
Judita napsal(a):
Nedokážu bez povšimnutí minout papírnictví, naštěstí tahle vášeň se dá ukojit tužtičkou a bločkem za pár drobných
Judito, já miluji nakupování věcí do školy s kamarádčinou dcerou. Miluji vzít do ruky ten sešit a jak voní. Taky jsem úchyl na knihy. Otevřu je a nasávám jejich vůni, tu novotu. Ach jo,kdyby mě někdo pozoroval.
A Znáte v Praze obchod Le Patio? Mají nábytek, orientální doplňky atd. Tak tento typ krámků. Jsem schopna tam stát a čučet, vše vzít do ruky,ohmatat.
Ač normálně do Hypoernovy mě nedostanete. To už fakt musí i piškoty dojít,když se hrnu pro potraviny. Co nesnáším jsou hypermárkety a nakupování potravin,fronty
Není tady
Knížky - mám je VŠUDE. Klubíčka na pletení - těch mám jen 3 police ve skříni (a nejen nový - strašně ráda dělám z prdu kuličku = ze zbytků modýlek) a odpovídající knoflíky... Když jsem vlezla s kámoškou do jedný značkový prodejny s nejen vlnama, ale i různýma pomocnýma blbůstkama, časopejskama atd. , zbourala jsem okolí upřímným povzdechem "tady bych chtěla trávit důchod" A k obojímu patří dobrý čajíčky...
Není tady
Pravda, Le Patio a podobné obchůdky taky můžu, zdaleka nejvíc slintám v Ma Maison Hrnečky, svíčky a čajíky prohlížím ráda, většinou si dovezu hrníček z výletu nebo dovolené jako památku. A v novém katalogu IKEA, který jsem včera našla ve schránce, jsem nejvíc tála nad fotkou knihovny přes celou stěnu
Naštestí mám ke všem těmhle vášním taky vášeň vyhazovat přežilé a nepotřebné věci
No,tak já,když vlezu do nějakého obchůdku s oblečením,tak většinou neodejdu s prázdnou i když vím,že bych neměla..poněvadž to není manžel,kdo brzdí mé "ŽE TO NUTNĚ POTŘEBUJI A NEMÁM,CO NA SEBE..
",ALE JE TO STAV NAŠÍ KASIČKY a já pak musím ubírat třeba z peněz na jídlo. No a pokud mám jen nějakou tu stovku v peněžence zrovna,neodolám,koupit něco dětem,teda hlavně dceři,syna hadry moc neberou,raději teda něco pěkného a in jí než sobě. V poslední době jsem ulítla na kabelkách a botách a ke kabelce,nutně potřebuji boty a k botám zase vhodnou kabelku..
No a jinak Klubko s tou Marianne-bydlení ti rozumím,
je to jeden z časopisů,který nutně musím koupit a to i v době,kdy spousta toho najdeš na netu. No a u knihkupectví,také občas zastavím,protože knížky je můj oblíbený koníček a dítka také čtou. No a jinak o muziku se postará zase manžel,posloucháme stejné nebo podobné věci- Metal a Rock.. Tak,to je asi tak vše na čem občas ulítnu,ale zas to nepřeháním.
Upravil(a) REŇAS (18. 8. 2008 12:24)
Sirius napsal(a):
Jitka8 napsal(a):
Na čem asi ulítávají muži?
No Jitulko, nevím zda jsem zrovna reprezentační typ, ale tíhnu ke starým věcem, hlavně z mosazi či mědi. Jako dost kluků zbraně, jsem zatížen na střelné..hlavně křesadlové a perkusní. Knihy. Výrobky z kůže. Miluju zvířenu, hlavně pejsky. Dobré jídlo, hlavně z masa. K tomu lahvinka vína. Dobrý čaj. V oblečení? Věci bez reklam...odmítám nosit něčí reklamu a ještě za to platit hříšné peníze. Kvalitní boty, hlavně na tůry. Stačí?
Já nevím,jestli to stačí,to musíš vědět ty.Ale je fakt,že úletů máš dost.
Není tady
ráda nakupuju hrnečky, oblečení, ale spíš pro malého a ostatní než pro sebe. JEden čas jsem pořád kupovala lesky na rty a oční stíny, ale bylo to od Avonu a barevně jsem se sekla, tak jsem toho nechala. Mám to doma schované.. Na střední jsem kupovala naušnice, různé auta, berušky roboty a td.
Není tady
Mé úlety jsou knihy na prvním místě,šminky,kameny a výrobky z toho,vaření,hrnečky a to kafe , a hodně důležité úlety jsou úlety jako takové
Není tady