Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 15. 8. 2008 21:27

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

Re: mánie

také ulítávám na hrnkách na čaj.Ale ne žádný koflíky,ale pořádný,velký, protože miluju čaj.A vychutnám si ho jen v pořádném hrnečku.
Naštěstí svou mánii jakž takž kočíruju, ale kdybych tomu popustila uzdu..potřebovala bych ještě jednu kuchynskou linku

Není tady

#27 15. 8. 2008 23:44

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Ja ulitavam na ruznych krystalech, masaznich olejich, exotickych hudebnich nastrojich a salach.

Není tady

#28 15. 8. 2008 23:51

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Tiina napsal(a):

Na naušnice a jinou bižuterii. To se jdu aspoň pokochat, když už nic. Znáte ty obchůdky Bijou Brigitte - bomba, jsme schopná tam strávit hodiny.

No ani mi nehovoř! grater Strašnej krám....pokaždý si odnesu aspoň něco, když už nemůžu všechno lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#29 16. 8. 2008 2:53

amba
♥♥♥♥♥--

Já jsem zatížená na boty, čím jsou nápadnější, tím lépe. Musí být  úžasně pohodlné, ale kdo hledá, najde. K nim patří i kabelka a pásek, ale boty vedou.

Není tady

#30 16. 8. 2008 7:57

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Jo KAFE , tak to i já lol

Bety napsal(a):

KAFE!!!

Není tady

#31 17. 8. 2008 10:17

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

papírnictví a "tvořivé" krámky - jsem schopná utratit majland - a pak to doma leží s tím že jednou až na to budu mít čas, tak něco stvořím dumbom

Upravil(a) Holčička (17. 8. 2008 10:17)

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#32 17. 8. 2008 18:17

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Holčička napsal(a):

papírnictví a "tvořivé" krámky - jsem schopná utratit majland - a pak to doma leží s tím že jednou až na to budu mít čas, tak něco stvořím dumbom

taky taky wink

Není tady

#33 17. 8. 2008 19:12

x256987
Host

Nedokážu bez povšimnutí minout papírnictví, naštěstí tahle vášeň se dá ukojit tužtičkou a bločkem za pár drobných big_smile

#34 17. 8. 2008 19:30

Achlia
♥♥♥♥---

Bavlnky na vyšívání v galanterii ( v zimě ráda vyšívám křížkem)

Není tady

#35 18. 8. 2008 8:50

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Judita napsal(a):

Nedokážu bez povšimnutí minout papírnictví, naštěstí tahle vášeň se dá ukojit tužtičkou a bločkem za pár drobných big_smile

Judito, já miluji nakupování věcí do školy s kamarádčinou dcerou. Miluji vzít do ruky ten sešit a jak voní. Taky jsem úchyl na knihy. Otevřu je a nasávám jejich vůni, tu novotu. Ach jo,kdyby mě někdo pozoroval.
A Znáte v Praze obchod Le Patio? Mají nábytek, orientální doplňky atd. Tak tento typ krámků. Jsem schopna tam stát a čučet, vše vzít do ruky,ohmatat.
Ač normálně do Hypoernovy mě nedostanete. To už fakt musí i piškoty dojít,když se hrnu pro potraviny. Co nesnáším jsou hypermárkety a nakupování potravin,fronty usch

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#36 18. 8. 2008 9:02

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Knížky - mám je VŠUDE. Klubíčka na pletení - těch mám jen 3 police ve skříni (a nejen nový - strašně ráda dělám z prdu kuličku = ze zbytků modýlek) a odpovídající knoflíky... Když jsem vlezla s kámoškou do jedný značkový prodejny s nejen vlnama, ale i různýma pomocnýma blbůstkama, časopejskama atd. , zbourala jsem okolí upřímným povzdechem "tady bych chtěla trávit důchod" http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png A k obojímu patří dobrý čajíčky...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#37 18. 8. 2008 11:39

x256987
Host

Pravda, Le Patio a podobné obchůdky taky můžu, zdaleka nejvíc slintám v Ma Maison tongue Hrnečky, svíčky a čajíky prohlížím ráda, většinou si dovezu hrníček z výletu nebo dovolené jako památku. A v novém katalogu IKEA, který jsem včera našla ve schránce, jsem nejvíc tála nad fotkou knihovny přes celou stěnu big_smile

Naštestí mám ke všem těmhle vášním taky vášeň vyhazovat přežilé a nepotřebné věci big_smile

#38 18. 8. 2008 12:23

REŇAS
Host

smile No,tak já,když vlezu do nějakého obchůdku s oblečením,tak většinou neodejdu s prázdnou i když vím,že bych neměla..poněvadž to není manžel,kdo brzdí mé "ŽE TO NUTNĚ POTŘEBUJI A NEMÁM,CO NA SEBE..big_smile",ALE JE TO STAV NAŠÍ KASIČKY a já pak musím ubírat třeba z peněz na jídlo. No a pokud mám jen nějakou tu stovku v peněžence zrovna,neodolám,koupit něco dětem,teda hlavně dceři,syna hadry moc neberou,raději teda něco pěkného a in jí než sobě. V poslední době jsem ulítla na kabelkách a botách a ke kabelce,nutně potřebuji boty a k botám zase vhodnou kabelku..big_smile No a jinak Klubko s tou Marianne-bydlení ti rozumím, stolt je to jeden z časopisů,který nutně musím koupit a to i v době,kdy spousta toho najdeš na netu. No a u knihkupectví,také občas zastavím,protože knížky je můj oblíbený koníček a dítka také čtou. No a jinak o muziku se postará zase manžel,posloucháme stejné nebo podobné věci- Metal a Rock.. Tak,to je asi tak vše na čem občas ulítnu,ale zas to nepřeháním. wink

Upravil(a) REŇAS (18. 8. 2008 12:24)

#39 18. 8. 2008 12:25

Jitka8
♥♥♥♥---
Místo: okolí Zlína

Sirius napsal(a):

Jitka8 napsal(a):

Na čem asi ulítávají muži?godlike

No Jitulko, nevím zda jsem zrovna reprezentační typ, ale tíhnu ke starým věcem, hlavně z mosazi či mědi. Jako dost kluků zbraně, jsem zatížen na střelné..hlavně křesadlové a perkusní. Knihy. Výrobky z kůže. Miluju zvířenu, hlavně pejsky. Dobré jídlo, hlavně z masa. K tomu lahvinka vína. Dobrý čaj. V oblečení? Věci bez reklam...odmítám nosit něčí reklamu a ještě za to platit hříšné peníze. Kvalitní boty, hlavně na tůry. Stačí?

Já nevím,jestli to stačí,to musíš vědět ty.Ale je fakt,že úletů máš dost.

Na světě je krásně.

Není tady

#40 18. 8. 2008 12:39

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

ráda nakupuju hrnečky, oblečení, ale spíš pro malého a ostatní než pro sebe. JEden čas jsem pořád kupovala lesky na rty a oční stíny, ale bylo to od Avonu a barevně jsem se sekla, tak jsem toho nechala. Mám to doma schované.. Na střední jsem kupovala naušnice, různé auta, berušky roboty a td.

Není tady

#41 19. 8. 2008 0:33

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Mé úlety jsou knihy na prvním místě,šminky,kameny a výrobky z toho,vaření,hrnečky a to kafe big_smile, a hodně důležité úlety jsou úlety jako takové big_smilecool

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí