29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky všem!
Máte nějakou nakupovací mánii?Myslím,jestli máte na určitou věc slabost.
Např.moje mamka má mánii na hrnky na kávu,čaj.Jak se jí nějaký líbí,musí ho mít.
Má dcera má slabost na peněženky,vždy na začátku škol.roku chce novou a to ještě při každé příležitosti se alespoň v obchodě kochá,i když ji mít nemůže.I s Chorvatska si jednu dovezla.
Já jsem zase blázen do sprch.gelů a šamponů.Jak je nová vůně,složení nebo cenová akce,tak nakupuji.Ještě že jsme doma čtyři a využijeme to nebo taky jako dárek babičkám.
A co vy?
Není tady
:-) já parfémy a pokojové kytičky:-)))
Není tady
Na kolekci váz značky ASA.
Na dobrou čokoládu, víno a olivy.
Boty (ač je pak třeba nenosím)
Na časopis o bydlení Marianne. Pak mám chutˇ furt něco předělávat a malovat,lakovat.
Není tady
Když budou vedle sebe obchody s prádlem, hadříky a vedle bude masna tak zajdu do masny fascinuje mě a všude kde jsem byla na dovoleně tak musím do masny a přemýšlím co bych s čeho uvařila. Ráda vařím a tak mám ráda Apetit časopis. jinak taky ulítávám na hrníčkách a na porcelánové nádobí, ale z bazaru. vůbec mám mánii na bazary, ty věci z bazaru mají život a minulost to se mi moc líbí.
Není tady
Také ulítávám na staré věci, něco mi říkají.....ale i na knoflíky a ozdoby, korálky, hrníčky, ale i skleničky, ráda šiju a přešívám...
Není tady
Na čem asi ulítávají muži?
Není tady
jitřenka napsal(a):
Když budou vedle sebe obchody s prádlem, hadříky a vedle bude masna tak zajdu do masny fascinuje mě a všude kde jsem byla na dovoleně tak musím do masny a přemýšlím co bych s čeho uvařila. Ráda vařím a tak mám ráda Apetit časopis. jinak taky ulítávám na hrníčkách a na porcelánové nádobí, ale z bazaru. vůbec mám mánii na bazary, ty věci z bazaru mají život a minulost to se mi moc líbí.
Jo, tak bazary,ale v zahraničí. Ty orientální ve starých čtvrtích. Takhle jsem si z Francie dovezla krásný TAžin, asi za 5 EURO. Pak z Egypta krásný naušnice s opálem. Pro turisty nabízeli drahé ve střediscích a já se vydala do špíny Káhiry a tam byl mini obchod.
Z Indie mám staré sárí. Sice ho nenosím, ale nemám touhu se ho zbavit, ač nejsem skladovatel krámů.
Zjistila jsem, že čím jsem starší, tím ty věci nemusím mít. Stačí se chodit a dívat.
Není tady
Teda Klubko ! Úplně vidím ty zaprášené bazary no to je žůůžo. Taky mám ráda okraje měst né pro turisty a to platí i pro Prahu. tam to je o životě a né o reklamě a pozlátku.
Není tady
Na naušnice a jinou bižuterii. To se jdu aspoň pokochat, když už nic. Znáte ty obchůdky Bijou Brigitte - bomba, jsme schopná tam strávit hodiny.
Jo a moje matka má úchylku na starý smaltovaný modrý nádobí...kupuje to někde ve veteši a už má asi 5 kousků :-).
Není tady
Ulítávám na kabelkách, botech a ráda si kupuju "šmuky" (bižuterii a jiné cetky) .
Není tady
Tak já zase ujíždím na kabelkách a botech, ještě že nemůžu moc utrácet
Jo a obchůdky se starýma krámama , to mám na dlouho.
Upravil(a) Romča (15. 8. 2008 16:20)
Není tady
Brendo kdy vyrážíme , víš kolik je slev v Hyperměstě?
aprill napsal(a):
Ulítávám na kabelkách, botech a ráda si kupuju "šmuky" (bižuterii a jiné cetky) .
Není tady
Já ulítávám na čokoládě - velká milka s oplatkou uprostřed. Mňaaaaaam
Není tady
Tak já jsem ujetá na svetry. Miluju svetry. Krátké, dlouhé, s výstřihem, bez výstřihu, ke krku, přes hlavu, na knoflíky, na zip.......prostě SVETRY. Koupím si snad každý měsíc jeden. Ani je neunosím, ale hlavně, že je mám.
Manžel říká, že jsem nemocná
Není tady
Jitka8 napsal(a):
Tak ten můj na autech. Libuje si v nakupováni věcí na auto. Hodí se mu úplně všechno.
Není tady
Čaje - mám jednu skříňku v kuchyni narvanou čajem, když otevřu dvířka, tak to na mě vypadne. Pak pohádková DVD - naši kluci na tom ani nějak zásadně netrvají, abych to kupovala, ale já prostě musím A v zimě taky léky - různé kapky do nosu, pastilky na bolení v krku, sirupy na kašel, vitamíny, homeopatika. Pak když dělám jednou za čas pořádek v lékárničce, rozdělím dvě igelitky prošlých léků do několika dávek a vrácím po trochách do různých lékáren. Prostě hypochondr agentem
Není tady
Jitka8 napsal(a):
No Jitulko, nevím zda jsem zrovna reprezentační typ, ale tíhnu ke starým věcem, hlavně z mosazi či mědi. Jako dost kluků zbraně, jsem zatížen na střelné..hlavně křesadlové a perkusní. Knihy. Výrobky z kůže. Miluju zvířenu, hlavně pejsky. Dobré jídlo, hlavně z masa. K tomu lahvinka vína. Dobrý čaj. V oblečení? Věci bez reklam...odmítám nosit něčí reklamu a ještě za to platit hříšné peníze. Kvalitní boty, hlavně na tůry. Stačí?
Hrozně miluju elektroniku. Plazmy, LCD, DVD, počítače, MP3 přehrávače, všechno. Ne že bych to kupoval každý týden, ale když se mi něco líbí, tak se většinou přesvědčím, že to opravdu nutně potřebuju
Není tady
KAFE!!!
Není tady
Na nausnice,vonavky,tricka a pokojove kyticky a hlavne na veci v akci co se vyplati.Dneska jsem treba koupila 1 l jaru za 29 korun tak jsem jich rovnou vzala 5. :-))
Není tady
Tak ja hrozne rad nakupujem oblecenie, obuv, kozmetiku ... pre dceru. Ale to fakt, museli by ste ma zazit ... miery mam v oku, vkus vraj dobry, takze ako vichor sa prezeniem obchodom a s plnym narucim zabrzdim pri pokladni ...
Som fakt pako do foto ... za posledne 3 mesiace 3 nove objektivy + novy fotak a tak
Mam rad dobre jedlo, ktore si ale uvarim najradsej sam, v tom sa fakt vyzivam (mozem kvalitne steaky ale aj absolutne netradicne jedla, takze moje nakupy su poriadne zracie), no a zboznujem casaky o vareni, hlavne Ape..t
A dobru kavu a Colu (kopec Coly a zasadne plech) a kvalitnu cokoladu.
Hehe a som fakt maniak na ponozky, neznasam obnosene (ani trosicku) a neznasam ked ich mam malo ...
Upravil(a) Oxi (15. 8. 2008 19:14)
Není tady
Jitka8 napsal(a):
Kovový hlavolamy nejen značky Hanayama.
No a teď si hodlám v dohledné době splnit jeden dětskej sen a pořídit si auto o kterým se za mého dětství v Plzni nemohlo ani nahlas mluvit, natož si ho koupit. Přesto je pro Plzeň symbolem svobody.
Pak už mě nejspíš nebude zajímat nic jinýho....... samozřejmě kromě rodiny.
Není tady