Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#76 20. 8. 2008 20:51

REŇAS
Host

Re: Puberák a lhaní..

-------------------------

Upravil(a) REŇAS (8. 6. 2012 19:05)

 

#77 20. 8. 2008 20:57

REŇAS
Host

Re: Puberák a lhaní..

------------------

Upravil(a) REŇAS (8. 6. 2012 19:07)

 

#78 20. 8. 2008 21:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC
Registrovaný: 14. 6. 2006
Příspěvky: 24389

Re: Puberák a lhaní..

Renas - myslím, že se tak trošku doma nudíš, já vím, nemůžeš za to, že nechodíš do zaměstnání, ale to by si možná potřebovala jako sůl, aby si taky trošku přišla na jiné myšlenky. Třeba ty botky - přijde mi, že tě rozhází úplně všechno, a že si až moc velká puntičkářka.
Jo a píšeš - že mu dá manžel třeba menší trest - dva dny zaracha. Já nevím - a co jako kluk dělá doma, když má zaracha? Proboha, vždyt je skoro konec prázdnin, nech ho užívat ,povinností bude mít dost a dost


Každý den je jen jednou za život

Není tady

 

#79 20. 8. 2008 23:17

bloncka
♥♥♥♥---
Registrovaný: 14. 1. 2006
Příspěvky: 382

Re: Puberák a lhaní..

henrietta napsal(a):

Úplně ho vidím, jak zapomene pin, zkusí to jednou, dvakrát, zaváhá jestli to nemá říct, pak si vzpomene, že jste mu jasně říkali co s tím nemá dělat a že už tatínek musel jednou volat operátorovi, zoufale zkusí pin potřetí, pak to chce puk, no to zkusí asi tak 20x s čím dál tím většími obavami, samozřejmě to netrefí a musí stejně s pravdou ven. No jenže to měl přece zakázané to dělat, tak určitě radši tvrdil, že neví jak se to stalo. Pak přejde bouře a protože je flegmatik a jsou prázdniny, tak ho momentálně ta simka zas tak netrápí. No co, aspoň zatím ušetříte za kredit:o)

Moc pěkně napsáno. Vidím to podobně lol

Není tady

 

#80 20. 8. 2008 23:33

bloncka
♥♥♥♥---
Registrovaný: 14. 1. 2006
Příspěvky: 382

Re: Puberák a lhaní..

Reňas, tak aspoň že je manžel při Tobě. Stejně se mi ty Vaše tresty zdají tvrdé. Naši kluci se mě zrovna předevčírem ptali, co to je zarach. Oni to neznají. Snažím se s nima o věcech spíš diskutovat a nechat je vyjádřit svůj názor na věc. Jasně, že se taky někdy vytočím (ale fakt málokdy) - nejsem svatá. Jenže oni jsou prostě hodní, nedělají nic se zlým úmyslem. Oni akorát s dobrým úmyslem neposlouchají lol A já mám pak výčitky jako hrom.

Jinak - to bazírování na pravdě za každou cenu mi připomnělo diskuzi s Val. Pamatujete?[/url] http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=30926[/url] Jako odstrašující příklad úplně stačí přečíst si tu první stránku.

Upravil(a) bloncka (20. 8. 2008 23:34)

Není tady

 

#81 21. 8. 2008 9:20

henrietta
♥♥♥♥---
Registrovaný: 25. 6. 2007
Příspěvky: 400

Re: Puberák a lhaní..

REŇAS napsal(a):

smile Jo,henrietko,děkuji za typ,mrkla jsem na ně,ani se nechce věřit,že jsou tak nezničitelné. Nechám si to projít hlavou,uložím adresu,ale co když netrefím velikost?? No,jinak zase,tak drahé nebyli,protože předtím zničil jedny a my na konci léta kupovali další ve výprodeji,ale i kdyby stáli stovku,jde o princip,že.. na lítačku,má jiné.

No ono se na nich nemá co rozbít, maximálně kdyby si uřízl podrážku, jinak fakt nevímwink Ta velikost se měří podle toho postupu,jak je tam uvedený. My jsme si před prázdninami objednávali troje (svoje starší jsem předtím ztratila - další způsob zničenísmile) Mamka je má akorát, my se sestrou o půl čísla větší než potřebujeme (bály jsme se aby nebyly malé, tak jsme to asi přepískly při měření). Ale to u syna asi není problém, určitě by do nich vyrostl:) Jinak ale aby to nebyla reklama jen na tohodle výrobce, určitě je seženete i v nějakém sportu a tak, jen budou asi dražší, ikdyž teď by mohly být výprodeje...

A co syn a vláčky? Je super, že se drží u jednoho koníčku takhle dlouho a vytrvale. Nᚠtáta si taky ulítával na vláčcích, když byl malý, ještě je máme všechny doma, ale bráchu už k tomu nepřivedl, ikdyž se na to táta asi těšil:) Mě z toho nejvíc uchvátily takový maličký kravičky na louku ke kolejím, co jsme viděli někde na výstavě a pak jich táta pár koupil:)

Není tady

 

#82 21. 8. 2008 10:08

REŇAS
Host

Re: Puberák a lhaní..

------------------------------------

Upravil(a) REŇAS (8. 6. 2012 19:04)

 

#83 21. 8. 2008 14:05

amanda11
♥------
Registrovaný: 6. 5. 2008
Příspěvky: 21

Re: Puberák a lhaní..

Ahoj, moje diea našastie neklame, vždy mi všetko povie, tak sme ju naučili, že či je to dobré alebo zlé, nech to radšej povie. raz, asi pred rokom mi nepovedala o nejakej somarinke zo školy a ja som sa jej potom pýtala, prečo mi o tom nepovedala. Tak som sa dozvedela, že pri podobnej situácii som jej už raz za to nadávala, tak sa vraj bála. A potom som sa zháčila a sama sebe spytovala svedomie, že ak budem neprimerane reagova, tak naozaj začne veci zatajova a časom možno aj klama. Nie je to aj u vás takto? Ak malý niečo vyviedol a dostal za to neprimeraný trest, tak teraz radšej bude klama a zatĺka a čaka, či mu na to skočíte alebo vyjde pravda najavo. Uvedomila som si napríklad pri mojej dcére, že niekedy sa môže niečo sta aj nechtiac, samu ju to bude štva a tým, že jej naparím neprimeraný trest, situáciu ešte zhorším. Ak si je vedomá, že niečo vyvedie, v čo vopred než spraví nejakú "lumpárnu" dobre vie a plne si to uvedumuje už predtým, povie to doma a vie, že nejaký trest bude nasledova, zákaz pc, tv...ale to u nás nebýva často.
Mňa napr. vytáča neporiadok u nej v izbe. Donútila som ju upratova asi takým spôsobom, že ak si chce domov vodi kamošky, bude u nej v izbe poriadok, ak tam chce ma brajgel, nech ho má, ale žiadna kamoška do baráku. A keďže sú jej kamarátky nadovšetko, zabralo to.
Ale strašne sa mi páčilo, čo písala myslím Dusicka, že trestá deti domácimi prácami, to musím vyskúša, myslím, že u nás by to mohlo zabra.

Není tady

 

#84 21. 8. 2008 15:10

REŇAS
Host

Re: Puberák a lhaní..

----------------------

Upravil(a) REŇAS (8. 6. 2012 19:04)

 

#85 21. 8. 2008 19:09

bloncka
♥♥♥♥---
Registrovaný: 14. 1. 2006
Příspěvky: 382

Re: Puberák a lhaní..

Chjo, měla jsem rozepsanej středně dlouhej příspěvek (ve srovnání s Reňas teda spíš krátkej) a restartoval se mi z ničehožnic počítač sad Se mi do toho znova nechce.

Reňas, nemůžeš se rozhodnout, kterou fotečku nechᚠv profilu smile Jj, všechny jsou pěkný.

Není tady

 

#86 21. 8. 2008 19:24

bloncka
♥♥♥♥---
Registrovaný: 14. 1. 2006
Příspěvky: 382

Re: Puberák a lhaní..

Tak nějak mám potřebu napsat aspoň krátce (když už se mi to jednou smazalo), jak to chodí u nás. Naši kluci nejsou žádní rváči, spíš se řídí heslem: nejlepší obrana je útěk smile Jsou to takoví mazlíci. Ale rozmazlení jsou jenom trošku wink Moc dobře vědí, co si můžou dovolit a co už ne. Ale nebiju je (dalo by se spočítat na prstech jedné ruky, kolikrát oba dostali), spíš zvednu hlas a řeknu jim svoje. Nevím proč, ale oni snad ani neodmlouvají. Mám zkušenost, že čím víc to rozebírám, tím míň to zabírá a spíš se to míjí účinkem. Tzn. platí na ně většinou jasná, srozumitelná a hlavně krátká domluva.

Starší jde po prázdninách do čtvrté třídy, měli výbornou paní učitelku. Dokonce tak výbornou, že bude mít od příštího roku zase prvňáky, protože je vždycky dobře vypiplá. Syn to na konci roku oplakal, koupili jsme jí jako dárek pěknou knížku o hradech a zámcích. Ona jim dala na památku každýmu malou kočičku, že když si ji pohladí, tak si vzpomenou na paní učitelku smile Starší je sice jedničkář, ale celkem roztržitej, mám trochu obavu, aby pro něj nová paní učitelka měla pochopení. Kamarádí nejvíc s klukem, který je trochu bábovka smile

Tož tak, a nemᚠpocit, že jenom kritizuju a nic o sobě nenapíšu. Napsala bych i víc, ale času se nedostává sad

Není tady

 

#87 21. 8. 2008 20:23

REŇAS
Host

Re: Puberák a lhaní..

--------------------

Upravil(a) REŇAS (8. 6. 2012 19:03)

 

#88 22. 8. 2008 7:44

amanda11
♥------
Registrovaný: 6. 5. 2008
Příspěvky: 21

Re: Puberák a lhaní..

Bloncka, malé deti bývajú vždy milučké. Počkaj, až nastúpi puberta :-D

Není tady

 

#89 22. 8. 2008 22:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC
Registrovaný: 14. 6. 2006
Příspěvky: 24389

Re: Puberák a lhaní..

Amando - u vás to bylo jak u nás.
Kluci když něco provedou nebo tak - tak hlásí - tak já ti to mami tedy povím, nebudu lhát - ale nesmíš mi nadávat gloria
Pak většinou následuje domluva,domluva domluva.
Já nadávám, ječím hysterčím asi kvůli bordelu, odmlouvání, prostě kvůli blbostem, jeden den mě třeba vytočej a druhý den to přejdu s klidem.
Ale když jde fakt do tuhýho a je nějaký průšvih, snažíme se to vyřešit. (konkrétně ted jsem si třeba vzpomněla na poslední průšvih - staršímu klukovi je 15, a asi před týdnem šel spát na zahradu do boudy (chatičky) ani se nepřišel najíst, napít - což mi bylo divný - nejdřív jsem myslela,že ho snad půjdu hledat - ale byl v boudě v podnapilým stavu. Když jsem se ho zeptala, proč chlastal, zapíral že ne, tak jsem mu jednu vlepila a musel spát doma. Druhý den jsem si s ním promluvila, že jeho tělo je v pubertě, že mám strach aby nebyl alkoholik atd atd atd. Trest žádný nedala, tak snad se mi to nevymkne z ruky. Zatím musím zatukat, dobrý.

Upravil(a) dusička (22. 8. 2008 22:46)


Každý den je jen jednou za život

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů