6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj lidičky, poradíte mi, na jakém místě v Řecku jsou písečné pláe a veliké vlny? Zdá se mi, e vude jsou oblázkové nebo kamenité pláe, co nechci. Taky bych brala nějaké letovisko, které není zas tak malé, radi kde to víc ije a je hodně zábavy a obchodů Díky vem.
Není tady
Ahoj,
my jsme byli koncem června na Krétě a byly tam písečné pláe a velké vlny:) Akorát e pro mé mladí dítě nic moc - písek měl vude a vln se bál...
Take já bych formulovala otázku opačně Hledám oblázky a malé vlny;)
Není tady
Doporučuji Bulharsko - Slun.pobřeí,Primorsko - sev.plá.Jedinečné.
Není tady
Kuty napsal(a):
Doporučuji Bulharsko - Slun.pobřeí,Primorsko - sev.plá.Jedinečné.
ajeje, skus lepsie citat, otazka znela: na jakém místě v Řecku jsou písečné pláe a veliké vlny?
Není tady
MaTeo, díky, o Krétě jsem taky uvaovala. V jakém letovisku jsi přesně byla? A co takhle na pevnině, tam nikde nic takovýho není?
Není tady
Zkus pohledat na těchto stránkách http://www.recko.name/ - jsou tam recenze, cestopisy, spousta fotek ...
Nevím ale, jak je to v jiných střediscích, třeba v Sozopolu měli v restauraci vechno v té azbuce, take nebylo moný si vybrat, jenom z obrázků smile, kdy se člověk neučil dříve rusky. "
V Sozopolu jsem 2x byla a u před 12 lety měli jídelníček i v četině a angličtině. Není tam jen jedna restaurace smile.
Upravil(a) Moderátorka (2. 2. 2015 14:52)
Není tady
V Řecku jsme byli na Rhodosu - úasné písečné dlouhé pláe ve Faliraki - ale bez megavln.
Není tady