Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 8. 2008 2:04

If-If
♥♥-----

Řecko - písečné pláže a velké vlny

Ahoj lidičky, poradíte mi, na jakém místě v Řecku jsou písečné pláže a veliké vlny? Zdá se mi, že všude jsou oblázkové nebo kamenité pláže, což nechci. Taky bych brala nějaké letovisko, které není zas tak malé, radši kde to víc žije a je hodně zábavy a obchodů smile Díky všem.

Není tady

#2 19. 8. 2008 23:02

MaTea
♥------

Re: Řecko - písečné pláže a velké vlny

Ahoj,

my jsme byli koncem června na Krétě a byly tam písečné pláže a velké vlny:) Akorát že pro mé mladší dítě nic moc - písek měl všude a vln se bál...

Takže já bych formulovala otázku opačnělol Hledám oblázky a malé vlny;)

Není tady

#3 20. 8. 2008 11:32

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Doporučuji Bulharsko - Slun.pobřeží,Primorsko - sev.pláž.Jedinečné.

Není tady

#4 20. 8. 2008 11:49

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Kuty napsal(a):

Doporučuji Bulharsko - Slun.pobřeží,Primorsko - sev.pláž.Jedinečné.

ajeje, skus lepsie citat, otazka znela: na jakém místě v Řecku jsou písečné pláže a veliké vlny?

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#5 20. 8. 2008 12:34

If-If
♥♥-----

MaTeo, díky, o Krétě jsem taky uvažovala. V jakém letovisku jsi přesně byla? A co takhle na pevnině, tam nikde nic takovýho není? smile

Není tady

#6 20. 8. 2008 23:01

Maxík
Host

Zkus pohledat na těchto stránkách http://www.recko.name/ - jsou tam recenze, cestopisy, spousta fotek ...

#7 18. 12. 2014 16:27

Aliraza40
♥------

Nevím ale, jak je to v jiných střediscích, třeba v Sozopolu měli v restauraci všechno v té azbuce, takže nebylo možný si vybrat, jenom z obrázků smile, když se člověk neučil dříve rusky. "

V Sozopolu jsem 2x byla a už před 12 lety měli jídelníček i v češtině a angličtině. Není tam jen jedna restaurace smile.

Upravil(a) Moderátorka (2. 2. 2015 14:52)

ali

Není tady

#8 18. 12. 2014 20:59

karfice
♥♥♥♥---

V Řecku jsme byli na Rhodosu - úžasné písečné dlouhé pláže ve Faliraki - ale bez megavln.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí