29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kuřátko napsal(a):
No Majko, za sebe... myslím, že Pavla se umí bránit a obhajovat sama. Je šikovná a sebevědomí ji rozhodně nechybí (což samozřejmě není myšleno ve zlém
).
Takže to, co jsi tady ZASE předvedla, je pouze využití někoho, aby sis mohla rýpnout a šťournout.
Promiň, ale tvoje příspěvky tak na mě většinou působí.
Kuřátko, hlavně, že mě tak znáš, že Co Ty kur.a víš o mém sebevědomí, o mém životě ????? Hov.o !!! tyhle kecy tady fakt miluju, někdo si přečte pár řádků a hned ví !!!!
jdi s těmi soudy a odhady někam, jo ?
Majce děkuju, že se mě zastala bylo to od ní hezký a vážím si toho.
A ty jsi jdi dělat psychologický rozobor toho, jakej kdo je někam jinam, protože jako psycholog nestojíš za nic
Není tady
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
to je v háji...už jsem taky dospěla do stádia, že mi ten sex nechybí
No tedy to je v háji, hlavně teď na zimu ty dlouhýýýý zimní večery (sama samička a jen vibrátor), tahat uhlí a dříví do 10 patra sama
to tedy pak se nediv, že sex bude (ne)chybět a (ne)vadit, když pak jako správnej havíř upadneš do postele a chrrrrr
ty jsi teda zas vtipnej
...no už jsem manželovi oznámila, že období půstu končí, i když jsem vyloženě povolení od toho fundovaného nedostala...ale...2 měsíce jako očistec stačily a udajně je jizva zhojená, tak co...
ale to, že se mám šetřit svému milému tvrdím pořád
Není tady
Ppavlo já ti odpovím za sebe, což jsem udělala už směrem k Majce. Nechápu, proč, když se tady úplně v klidu debatuje, najednou sem vtrhne Majka, něco napíše a čeká koho nachytá na švestkách - dle jejích slov. Slova která píše jsou velmi citlivě zamířená jen na určitý lidi. V závěru si pak mne ruce, jak se jí to zase povedlo.
Nechápu to a chápat to nebudu. Je to podlé a škodolibé. Dle mého názoru. Víš a právě proto, že Majku znám osobně - prostě mi to hlava nebere. Kdyby to tu dělali všichni, asi bychom si moc nepodebatovali (y).
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
to je v háji...už jsem taky dospěla do stádia, že mi ten sex nechybí
No tedy to je v háji, hlavně teď na zimu ty dlouhýýýý zimní večery (sama samička a jen vibrátor), tahat uhlí a dříví do 10 patra sama
to tedy pak se nediv, že sex bude (ne)chybět a (ne)vadit, když pak jako správnej havíř upadneš do postele a chrrrrr
ty jsi teda zas vtipnej
...no už jsem manželovi oznámila, že období půstu končí, i když jsem vyloženě povolení od toho fundovaného nedostala...ale...2 měsíce jako očistec stačily a udajně je jizva zhojená, tak co...
ale to, že se mám šetřit svému milému tvrdím pořád
hele šetři se a dodržuj lékařské rady a rekonvalescenci, pak děláš jen velkou díru v rozpočtu pojišťovny
Není tady
Uff, tak takovouhle smršť jsme teda nečekala.
Pavlo, napsala jsem "myslím" .... to neznamená že vím. A taky, jako človíček, který má sebevědomí někde hodně nízko mi tedy nepřipadáš. Asi jsem se ale spletla....
Není tady
Pisatel napsal(a):
hele šetři se a dodržuj lékařské rady a rekonvalescenci, pak děláš jen velkou díru v rozpočtu pojišťovny
neboj, já se šetřím...a vzhledem k tomu, že další kontrola je až za 2 měsíce a fakt řekl, že je to v poho
tak ted se potřebuju akorát přestat bát
to je všechno
jo jinak, já tu díru v rozpočtu pojištovny nedělám, se sami doktoři zbláznili a rozhodli, že mě budou kontrolovat dvojmo ...doted jsem je až tak nezajímala a najednou se můžou potrhat...že by měli máslo na hlavě ??!!
Není tady
ffly, chtěla jsem toho napsat víc, ale nemá to cenu.
Takže jenom - já zase nechápu, proč ty mě sleduješ a napadáš, když diskutuju s někým jiným, proč vlítneš na vlákno a napadneš mě. Proč mě často - nechci psát neustále, sleduješ a kritizuješ.
Nebudu chodit na školičky, do Pece a pod. ale nech mě žít na babinetu a nevšímej si mě, prosím tě o to po několikáté. Z babinetu kvůli tobě neodejdu. Dík.
O to samé prosím MisuII.
Mně se taky kolikrát nelíbí vaše psaní jiným, ale beru ho tak, že je to váš názor a neustále vás nenapadám a nekritizuju. Tohle už taky píšu po několikáté.
A jestli mám nějaký problém s petrou, jako že mám, nic ti do toho není.
Btw, kdyby takovou ránu pod pás - dle mého názoru - jakou dala petra72 Pavle, dal kdokoliv komukoliv, zachovala bych se stejně.
Jednu matku, která neustále kritizuje, když něco - podle ní - udělám špatně, už mám 45 let. Ta taky vidí akorát to, co je PODLE NÍ špatně. Ale že udělám spoustu věcí třeba i dobře, to nevidí.
Takže matku a ještě takovou opravdu nepotřebuju. Myslela jsem, že mám kamarádky. Taky po několikáté, mám jiný názor na to, jak se chová kamarádka ke kamarádce.
Upravil(a) majkafa (15. 9. 2008 11:05)
Upravil(a) petra72 (15. 9. 2008 11:32)
Majko asi pro mě nemáš odpověď, když jsi mi neodpověděla už včera, ale i dnes na to co jsem se ptala. Nevadí. Možná je těžké si něco přiznat.
A již po třetí ti opakuji - vůbec tě nesleduji, bavím se jako ostatní. A jestli bereš to, že ti někdo napíše něco co se ti nelíbí a dokonce si tě dovolí kritizovat - jako kritiku, tak pak budeš muset zapracovat na tom, jak takovou kritiku přijmout a unést.
Ty máš totiž neustále s někým problém - s Petrou, s Mikešem, s Kukačkou, se Salvatorem, se mnou, s Axim, s Míšou.
ffly, kdybych měla doteď vidiny, tímto jsi mě přesvědčila, že mě nijak, ale nijak nesleduješ.
Omlouvám se autorce tohoto vlákna za své příspěvky mimo téma.
Upravil(a) majkafa (15. 9. 2008 12:19)
Majko v tom případě se podívej za sebe, jestli tě někdo nesleduje....já bych řekla, že jo! Major Zeman, nebo Agent 007.
Zřejmě nemá smysl ti vysvětlovat, že nesleduji nikoho - přes to všechno při své skvělé inteligenci a paměti - si to co si přečtu na různých vláknech - si dokonce i pamatuju. Divné že?
Stejně tak vím, že je Pan u moře, že Vanda kuchtí Hokkaido, že Petra nastavuje mantinely, že malej hrošík prolít dveřma, že Vanilka učí. Asi máš stihomam.
ffly napsal(a):
Zřejmě nemá smysl ti vysvětlovat, že nesleduji nikoho - přes to všechno při své skvělé inteligenci a paměti - si to co si přečtu na různých vláknech - si dokonce i pamatuju. Divné že?
Stejně tak vím, že je Pan u moře, že Vanda kuchtí Hokkaido, že Petra nastavuje mantinely, že malej hrošík prolít dveřma, že Vanilka učí. Asi máš stihomam.
Zapomněla jsi dodat, že u mě hledáš burčák
Majkafo, tvé příspěvky jsou bohužel nepřehlédnutelné, stále stejně se opakující, stejně plačtivé a lehce zapamatovatelné. Promiň nereaguji na tebe, ale na to co vidím. Nesleduji (tebe), tedy sleduji jisté vlákna a v nich je něco vidět......
Upravil(a) Pisatel (15. 9. 2008 12:32)
Není tady
...no a nenacházím....
petra72 napsal(a):
Jo, a mimochodem, protivná jsem teď poslední dobou taky. Asi na mě jde přechod - hoooodně brzký přechod.
Vymlouvat se můžu, ne?
no právě! To je nedostatkem sexu!!!!!
Není tady
ffly napsal(a):
Ppavlo já ti odpovím za sebe, což jsem udělala už směrem k Majce. Nechápu, proč, když se tady úplně v klidu debatuje, najednou sem vtrhne Majka, něco napíše a čeká koho nachytá na švestkách - dle jejích slov. Slova která píše jsou velmi citlivě zamířená jen na určitý lidi. V závěru si pak mne ruce, jak se jí to zase povedlo.
Nechápu to a chápat to nebudu. Je to podlé a škodolibé. Dle mého názoru. Víš a právě proto, že Majku znám osobně - prostě mi to hlava nebere. Kdyby to tu dělali všichni, asi bychom si moc nepodebatovali (y).
ffly, já ti taky odpovím za sebe. Mě se ta poznámka Petry zdála taky přinejmenším - nevkusná. Mohla jsem zareagovat stejně kousavě, ale nemám chuť se dohadovat o hovadinách. On si totiž stejně každej z toho co napíšu vezme jen to co chce a co se jemu zrovna hodí.
Nikde jsem netvrdila, že musí baba v 35 vypadat jako v 17 - to je blbost, to nejde. Jen, že by na to prostě neměly ženský kašlat a starat se až ve chvíli, kdy je chlap fuč, nic víc, nic míň. Znám kolem sebe dost ženských kolem 50 co jsou udržované a mají šmrnc. A vůbec to není o tom, že by chodily po plastikách a ležely na kosmetice. A taky znám dost náctek, které i čtyřicítky strčí s přehledem do kapsy, Toť vše.
A všimla jsem si, jak na Majku reagujete podrážděně - proč, víte jen vy. Ok, nerozumí si s Petrou, jejich věc. Ale proč se u toho vždycky objevíš i ty, nebo Míša, je mi záhadou ... no, vaše věc, já to řešit nebudu
A už dost těch dohadovaček krucinál
Není tady
ha ha ha, tak jsem byla donedávna přesvědčována, že jakmile se tu objevím, vždy se debata vrtne někam "kamsi", ale jak je vidět, vždycky se tu najde někdo, kdo si potřebuje šťournout a hejno syčících hus se slétne, i kdyby měly uždibovat trávu kdesi mimo - jsou to tamtamy, nebo používáte nějaké mimosmyslové vnímání
Jo, a kdybych se už chtěla dřív pustit do debaty, asi by ze mě vypadlo něco podobného ohledně péče o tělo a vizáž, jak napsala PPavla...prostě když začne téct do bot, najednou tu kterákoliv začne proklamovat běžné věci, jako běž na kosmetiku, udělej si něco s vlasama, choď cvičit...ruku na srdce, dělally jste to tak běžně, jak o tom teď píšete, nebo je to právě ta zkušenost, kterou jste získaly? Někomu se přerod povedl - a chlap zůstal, někomu se to halt nepovedlo a chlap stejně šel za tou druhou, ať si chodila na kosmetiku, nehtíky a kadeřníka cca třeba týdně. Takže - o tom to asi až tak úplně nebude, že? Ale jako první pomoc - tyto zmeny zkusit - to snad vyzkoušela možná každá (neříkám všechny..)
Jinak jedůvka od Petry byla fakt pod pás viď Petři, takovej malinkatej šťouraneček, jak aby se trošku polechtalo vlastní ego
Není tady
Ppavli já přece vůbec nereagovala na to, že co Majko prezentuje jako, že tě musela bránit. To jí naprosto neberu. Já jsem reagovala na větu: tak a teď jsem zvědavá - kdo se na to co jsem napsala chytí. Tohle nechápu. Proč má potřebu někoho chytat a něco si dokazovat. Není to poprvé a mě to (za mě osobně) nebaví. Nemám ráda potměšilost.
Naprosto s tebou souhlasím. Každá ženská má na sebe dbát. Některé na to ve víru rodinného života zapomenou, nebo je jim to jedno. O tom se tady diskutovalo. O tom, že je to lepší nejen v rámci vztahu, ale pro tu ženskou samotnou, aby se cítila krásná a žádoucí. Ale nebudu tady lidi chytat za slovíčka, nastavovat jim pasti a čekat, až se do nich chytí. Dá se tu přeci fajn popovídat - v klidu a míru, bez osobních invektiv. Pokud k něčem takovýmu dojde a někdo napíše něco ostřejšího - nebo "nevybraného" - a nevede ho k tomu - třeba blbý momentální rozpoložení - a je to opakovaně, do stejných terčů - tak to mě teda vadí.
Zklamaná
Není tady
ffly, třeba byla zrovna Majka v dobrém rozpoložení taky někdy bývám, rejpnu a čekám, co bude ... a on se fakt vždycky najde někdo, kdo se chytí
já bych to zase až tak hrozně neviděla
Není tady
ffly napsal(a):
Ppavli já přece vůbec nereagovala na to, že co Majko prezentuje jako, že tě musela bránit. To jí naprosto neberu. Já jsem reagovala na větu: tak a teď jsem zvědavá - kdo se na to co jsem napsala chytí. Tohle nechápu. Proč má potřebu někoho chytat a něco si dokazovat. Není to poprvé a mě to (za mě osobně) nebaví. Nemám ráda potměšilost.
Naprosto s tebou souhlasím. Každá ženská má na sebe dbát. Některé na to ve víru rodinného života zapomenou, nebo je jim to jedno. O tom se tady diskutovalo. O tom, že je to lepší nejen v rámci vztahu, ale pro tu ženskou samotnou, aby se cítila krásná a žádoucí. Ale nebudu tady lidi chytat za slovíčka, nastavovat jim pasti a čekat, až se do nich chytí. Dá se tu přeci fajn popovídat - v klidu a míru, bez osobních invektiv. Pokud k něčem takovýmu dojde a někdo napíše něco ostřejšího - nebo "nevybraného" - a nevede ho k tomu - třeba blbý momentální rozpoložení - a je to opakovaně, do stejných terčů - tak to mě teda vadí.
ffly - tak já napíšu taky něco čistě za sebe, jo? Ať se kdykoliv podívám na tvé příspěvky, vždy píšeš něco v tom smyslu, že tě něco už nebaví, že ti něco vadí - a většinou ti vždy vadí něco, co se přímo netýká tebe, ale někoho z tvého blízkého okolí (mám na mysli toho, koho např. osobně znáš, nebo ti je po písmenkách příjemný) - proč tedy máš tu nutkavou potřebu chytat se do nastavených pastí a tím de facto dokázat, že tě někdo na těch švestkách nachytal? Nezlob se na mě, ale pokud se chceš prezentovat jako inteligentní (sama si o sobě napsala - jen opisuju), tak proč na tohle vždycky naletíš - to je tvá inteligence momentálně někde mimo? Nebo tohle si teda já osobně fakt neumím vysvětlit nebo tu chceš jen "poučovat, jak by se druzí měli/y chovat, aby to vyhovovalo tvým ideálům? Sorry, ale když už se tu "vrtá do druhých" ráda si taky povrtám - mám na to dnes den
Není tady
ffly napsal(a):
Já jsem reagovala na větu: tak a teď jsem zvědavá - kdo se na to co jsem napsala chytí. Tohle nechápu. Proč má potřebu někoho chytat a něco si dokazovat. Není to poprvé a mě to (za mě osobně) nebaví. Nemám ráda potměšilost..
acháá, a zrovna tahle věta byla mým způsobem humoru a byla míněna všeobecně.
Amriana pochopila a reagovala "odpovídajícím způsobem", celkem mě rozesmála, jak hezky a vtipně.
Ten, kto nepochopil můj styl humoru, nebo je na jiné humorové délce a můj styl mu humorný nepřijde, vyskakoval jak čertík z krabičky. Halt jsme lidé různé a i humor je různý.
Všechno ostatní v tom příspěvku patřilo petře, jako můj způsob reakce na její podpásovku Pavle a na její stesky, že nemůže zhubnout (což není poprvé), když tak Pavlu kritizuje. Zvlášť závorka o pití kalorických nápojů.
Ona bude vědět. Protože vodu káže a .... pije.
Můj příspěvek následoval hned za petřiným steskem, jak nemůže zhubnout.
Ale to je přeciž fuck. Jak říká má kolegyně - hýbat se a nežrat.
A taky - spoustě mužů se líbí baculky, takže má filozovie je - buď zhubnu a nekňučím, nebo jsem spokojená se svou prostorou výrazností, protože je mi tak prostě prima a nikde není psáno, že mužům se líbí pouze štíhlé ženy. Každý meč si tu svou správnou pochvu najde.
Upravil(a) majkafa (15. 9. 2008 21:58)
sorry, hoprava
Upravil(a) majkafa (15. 9. 2008 21:50)
Nu, nechtěla jsem už psát ale ta inteligentní atd. mě zarazila. Něco tady smrdí.
ffly, ale možná je to zase tvůj druh humoru, který jsem naopak já nepochopila.
Upravil(a) majkafa (15. 9. 2008 21:50)