29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo a jinak, Majko, dík
Není tady
Ono vzhled nic není,oni se chlapi otočí i za baculkou,já chodila cvičit 3x týdně,i na kosmetiku a aj ke kadeřnici,o to nejde,já jsem tím vším myslela,že jsem se začala výrazněji malovat,před tím to bylo jemněj změna barev a atd,to že jsem zhubla je jedna věc,vyzkoušela jsem taky hodně,ale nic mi nepomohlo,tak stresem to šlo rychlej,i když jsem mělo nějaké kilčo na víc,vadilo mi to kdyby mi to nevadilo,tak se nemaluji,a o vzhled nestarám,a nechodím cvičit,teď se cítím dobře a dělám proto všechno,aby to tak bylo napořád,já na tom nic špatného nevidím ,a abych pravdu řekla mojého ctěného milenka není žádná štíhlá laňka,ale byla stejná jak já,proto všichni říkají,že je můj typ,ale teďka už né,ale co,teď říkám budu dělat vše proto,abych tak zůstala v dobré formě,a jinak můj ctěný si víc potrpí na teplé večeři jak na namalované ženě,jinak pro doplnění,já jsem taky namalovaná rychle,ty dvě hodiny jsem myslela když jsme šli třeba na svatbu,atd plus obeščení a tak.
Upravil(a) nastasja (14. 9. 2008 20:02)
Není tady
Zuzi, máš pravdu. Vařila, on bejček si užil....a tak šli od sebe.
Pavli, o tom žádná. Štíhlá ženská je fajn. Cvičit a nežrat..... s tím souhlasím.
Hele, ženský - a co jiného v tom životě budu mít? žrát nesmím, cvičím, šoustat nemám s kým,.... se na to fakt vy....u.
nastasjo (ješiš to je blbý a dlouhý, ti budu prostě říkat nasťo, ju) ty jsi mu dělala teplé večeře
Není tady
petra72 napsal(a):
Zuzi, máš pravdu. Vařila, on bejček si užil....a tak šli od sebe.
Pavli, o tom žádná. Štíhlá ženská je fajn. Cvičit a nežrat..... s tím souhlasím.
Hele, ženský - a co jiného v tom životě budu mít?žrát nesmím, cvičím, šoustat nemám s kým,.... se na to fakt vy....u.
Jo pokaždé když mi začne váha a kalhoty naznačovat ouprr, tak mám takovéhle podobné deprese....
Kde je spravedlnost??? Já vidím , co můžou zblajznout jiné a NIC na nich nezůstane a já??? Darmo mluvit, odcházím si pobrečet a chroupat mrkev místo čipsů.....
Není tady
No to nevím, co budeš Petro dělat ty - ale já žrát budu, hladová jsem děsně protivná, cvičit taky ... aspoň ze sebe vymlátím všechno, co mě tíží a je mi něják líp a šoustat nebudu, páč chlapy nemůžu ani cejtit ...
Není tady
No vidíš Pavli, já žrát nebudu, páč já nemám co , cvičit budu - ještě teď mě bolí svaly po včerejšku, šoustat nebudu, páč mám doma jen BM a s tím od dubna nic není
Jo, a mimochodem, protivná jsem teď poslední dobou taky. Asi na mě jde přechod - hoooodně brzký přechod. Vymlouvat se můžu, ne?
Upravil(a) petra72 (14. 9. 2008 20:15)
Jak není jsem měla za to, že jste se k sobě vrátili
noooo, nicméně mě těší, že bez toho sexu nejsem sama jen u mě je ten průšvih, že mi ani nechybí
Není tady
No tak já si jdu dát ty chipsy
Ju klidně mi říkejte Nasťo,ano dělala mě to baví a pro něj jsem je dělala ráda,aniž bzch si kdz pomyslela,že by mě mohlo něco takového potkat,ale co už včil.Zatím ahojky
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Jak není
jsem měla za to, že jste se k sobě vrátili
noooo, nicméně mě těší, že bez toho sexu nejsem samajen u mě je ten průšvih, že mi ani nechybí
Pavli, život se mění a vyvíjííí.... Co bylo včera, neplatí dnes. Jsem semetrika, chudáškovi stojím v cestě jeho štěstí. Elí už má veřejně, jen já stagnuji jeho pobyt u nás. Tak si vymezujeme hranice a zkoušíme, kdo kam toho druhého pustí.
Ba né, jsem plná humoru, ale sranda to fakt není.
A jen mezi námi ženami - BM nemá jen Elí, on se schází i s další dvacítkou... Takže Elí má konkurenci.... Ale pssst, já to ještě nepropálila. Né, že to někdo vykecáte.
nastasja napsal(a):
Ju klidně mi říkejte Nasťo,ano dělala mě to baví a pro něj jsem je dělala ráda,aniž bzch si kdz pomyslela,že by mě mohlo něco takového potkat,ale co už včil.Zatím ahojky
Tak když tě to ba, pak o nic nejde .. a je fuk, jak je to teď, dělala jsi to ráda, to je v pořádku, ne
vono to něják dopadne zase bude pohodička, uvidíš
Není tady
petra72 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jak není
noooo, nicméně mě těší, že bez toho sexu nejsem samajen u mě je ten průšvih, že mi ani nechybí
Pavli, život se mění a vyvíjííí.... Co bylo včera, neplatí dnes.
Jsem semetrika, chudáškovi stojím v cestě jeho štěstí. Elí už má veřejně, jen já stagnuji jeho pobyt u nás. Tak si vymezujeme hranice a zkoušíme, kdo kam toho druhého pustí.
Ba né, jsem plná humoru, ale sranda to fakt není.
A jen mezi námi ženami - BM nemá jen Elí, on se schází i s další dvacítkou... Takže Elí má konkurenci.... Ale pssst, já to ještě nepropálila. Né, že to někdo vykecáte.
no tak to teda čučím a já měla za to, že přišel k rozumu tak proč mu chudáčkovi stojíš ve štěstí a nepošleš ho k Elince, jen ať si za tou druhou jezdí od ní, ne
teda ty máš nervy, já už bych kolabovala nebo ho zabila
Upravil(a) PPavlaa (14. 9. 2008 21:10)
Není tady
Hele Pavli, zabíjet nemůžu, neb mám na sebe napsané děti...když se ho zbavím, tak kdo se o chudáčky postará, když já budu v base. Tohle mám v hlavě zmáknutý - tudy cesta nevede.
K Elí jsem ho poslala, jenže on se mi nějak stále vrací. Vyhodím ho ve 22.00 z bytu, on už je po 9 ranní zas u nás. Jako bych hrách na stěnu házela. Jsem už z toho magor. Jiná prosí, brečí, žadoní - chce aby ten její zůstal - já otevírám dveře, vyhazuju a je to marný, je to marný, je to marný.
Dokonce jsem taková mrcha, že bych o sebe ani kolo neopřela. Elí musí jásat, být štěstím bez sebe, má miláčka u sebe - miláček musí být šťasten, jeho ještě né třicítka má pro něj teplou postel .... a stejně je všechno blbě.
Tak ti holka fakt nevím. Jsem fakt magor já?
Ahoj Dámy, vidím že se tu debata pěkně rozvinula, nechci se už vracet k danému tématu, protože stejně z toho nevyjdeme nikdo nijak chytři. Uznávám že nemužu vůbec vědět o čem bude Nastasja přemýšlet, možná přemýšlí až moc, dává do souvislostí věci které vůbec nebyli tak jak jsou, taky uznávám že si každá tím musí prokousat sama, taky uznávám že Nastasja sem přišla pro rady "zkušenějších" doufám že se toho někdo nechytí, je to myšleno v dobrém. Taky uznávám že jsem "možná" neobjektivní, tím že znám tento příběh.. a to bohužel.. osobně a jen jsem prostě atakovala na přispěvky které se nezakládaly na úplné pravdě, ale to jsou prostě jen domněnky které mi prostě muže někdo věřit ale taky nemusí. Je to prostě situace na ho :-), lidé se celou dobu usmívají jako že je všechno v pohooooděěěěěěěěěě taky tak na povrch i konají, nakonec z toho vylezou vztahy plné tajemství a házení špíny. Nejhorší je když nám není nápomocen ani čas, ani okolí atakdál.
.... a ve finále nepomůže ani malování, ani cvičení, ani oblíkání, prostě jak vztah zevšední, jak nejsou chvilky povídání, trocha něžností a tak, tak to pomalu ale jistě jde do prd*ele a ani to člověk nemusí postřehnout a to je pak na tom to nejsmutnějšíííííííí.
Není tady
Tak kdyby jsi to udělala, aby to vypadalo jako přirozená smrt nebo ho pak dobře schovala
nj, prď na něj. Ono mu to chlapečkovi evidentně vyhovuje, proč něco měnit, že jo. A co že ho Elinka nenutí k tomu, aby odešel, to ji takhle nevadí ? Že se k vám vždycky vrací ? Jí to vyhovuje
Teda já jsem z toho blázen
Není tady
a proč by jí to nevyhovovalo ? nemusí mu prát ani vyvářet a v posteli je asi slušnej ...blbej vtip, já vím...
až ho příště vyhodíš dveřmi, kup si nový zámek a je to
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Jak není
to je v háji...už jsem taky dospěla do stádia, že mi ten sex nechybí
Není tady
Heřmanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jak není
to jsme teda dopadly
se taky divím, co se děje, dřív jsem mohla 3x za den a teď nic ... a prostě pohoda
asi jsem nemocná
ale aspoň v tom nejsem sama
Není tady
petra72 napsal(a):
Hele Pavli, zabíjet nemůžu, neb mám na sebe napsané děti...když se ho zbavím, tak kdo se o chudáčky postará, když já budu v base. Tohle mám v hlavě zmáknutý - tudy cesta nevede.
K Elí jsem ho poslala, jenže on se mi nějak stále vrací. Vyhodím ho ve 22.00 z bytu, on už je po 9 ranní zas u nás. Jako bych hrách na stěnu házela. Jsem už z toho magor. Jiná prosí, brečí, žadoní - chce aby ten její zůstal - já otevírám dveře, vyhazuju a je to marný, je to marný, je to marný.
Dokonce jsem taková mrcha, že bych o sebe ani kolo neopřela. Elí musí jásat, být štěstím bez sebe, má miláčka u sebe - miláček musí být šťasten, jeho ještě né třicítka má pro něj teplou postel .... a stejně je všechno blbě.
Tak ti holka fakt nevím. Jsem fakt magor já?
A proč teď a dnes řešíš Elí a BM? Jsi na řadě ty sama! Už se na ně všechny tři vykašly Obrať list knihy života svého a začti se, je tem napsáno postarat se o dvě velký holky s jejich otcem (nic méně jen okrajově) a hlavně o sebe samu! Tak šup hezky natáhnout obličej na kxichtík... nasadit úsměv č. 10 úsměv bezbranný vílí obleček a hurá do života a víru velkoměsta
Není tady
Heřmanka napsal(a):
No tedy to je v háji, hlavně teď na zimu ty dlouhýýýý zimní večery (sama samička a jen vibrátor), tahat uhlí a dříví do 10 patra sama to tedy pak se nediv, že sex bude (ne)chybět a (ne)vadit, když pak jako správnej havíř upadneš do postele a chrrrrr
Není tady
Tak už vím , Majko , konečně jsem pochopila .......tvé nastavené zrcadlo ,opravdu , bez několika
A ted promin, jen z Tvého pohledu mi to občas připomíná městečko
Upravil(a) Misa II (15. 9. 2008 0:31)
Míšo, možná tě zklamu, ale nic mi to nezrcadlilo.
Já nevím, že máte potřebu se pořád do Majky navážet. Začne jedna, šup, za chvíli se do ní pustí druhá a hned je tady hejno jak v mateřské školce
Není tady
No Majko, za sebe... myslím, že Pavla se umí bránit a obhajovat sama. Je šikovná a sebevědomí ji rozhodně nechybí (což samozřejmě není myšleno ve zlém ).
Takže to, co jsi tady ZASE předvedla, je pouze využití někoho, aby sis mohla rýpnout a šťournout.
Promiň, ale tvoje příspěvky tak na mě většinou působí.
Není tady