29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
první
ffly o petře tady nikdo nepsal, nechápu, proč se v tom viděla, že tak vyjela.
Majko, já jsem nevyjela. Jen jsem potvrdila motýlkovi to, co jsem v tvých větách sama viděla - výstřel, kdo se chytí... Na tebe jsem nereagovala.
Upravil(a) petra72 (14. 9. 2008 18:57)
Peťo, kdesi jsem viděla nějákou fotku, byla na ní holka, v dlani jakoby "držela" zapadající slunce ... nebyla to tvoje fotka ?
Už je to teda dýl ... pokud jo, tak zrovna ty nemáš co řešit, protože jsi krásná baba, tak vo co gou ?
Já to mám tak, že mám prostě dobrý spalování a pokud se mnou nezacvičí hormonální hladina, je to ok, naopak mi stačí nespat a kg jdou prostě něják dolů samy a ne vždycky jsem z toho nadšená
A co se týká toho, jak jsem někde psala, že chlapů mám habakůk ... na tebe to nezkouší ? Já mám pocit, že chlapi to zkouší prostě na každou, vůbec když je volná a mají pocit, jak je zrovna na ně zvědavá, aby ji vypomohli se sexuálním půstem
Není tady
Majko ty by si pořád jenom nastavovala zrcadlo...jak ve Vesničko má středisková. Víš ono se tady normálka kecá o věcech co nás zajímají nebo zaujmou. Ty vždycky vpadneš do diskuze a začneš nastavovat svoje zrcadla a čekáš kdo se chytí a pak si spokojeně mneš ruce. A já se jenom ptám : PROČ?
petra72 napsal(a):
majkafa napsal(a):
první
ffly o petře tady nikdo nepsal, nechápu, proč se v tom viděla, že tak vyjela.Majko, já jsem nevyjela. Jen jsem potvrdila motýlkovi to, co jsem v tvých větách sama viděla - výstřel, kdo se chytí... Na tebe jsem nereagovala.
O tom vyjetí - jen časová neshoda psaní zpráv, vyjela jsi po tom, co tady psala Pavla o tloušťce, to jsem myslela , a přitom vůbec nepsala o tobě, ale domnívám se, že všeobecně.
Pavli - to byla má dcera. A mohu potvrdit, takto jsem za svobodna taky vypadala.
Víš, ono to není s tím spalováním tak jednoduché. Fakt. Ten, kdo má to štěstí a má organismus s rychlým spalováním, tak je OK. Já to bohužel tak nemám. Cvičím víc, než mé kamarádky stejného věku. Lahev oleje spotřebuji tak cca za 3 měsíce, máslo mi stačí zplesnivět, protože ho používám tak málo. Ze zahrádky mám zeleninu, pečivo jím tak 3x do týdne a to celozrnné, o víkendu vařím celkem dietně.... Co ti budu povídat - prostě ti nahoře mají se mnou jiné plány.
Co se týče obdivovatelů - hele, ve svém autě jich moc nepotkám , na chaty nechodím, MHD jezdím 2x do měsíce, ve školství jsou téměř samé baby a v obchoďáku na nikoho nemrkám.
Tak asi tak....
Upravil(a) petra72 (14. 9. 2008 19:06)
ffly konkrétně teď proto, že se mi nelíbilo, jak petra nevybíravě psala Pavle. Nic víc za tím nehledej. Pociťovala jsem potřebu Pavlu bránit a bránila jsem ji tak, jak jsem ji bránila - útokem všeobecně, petra se pouze chytla, nic víc. Nemusela napsat ani čárku. Ale asi se v mém psaní viděla.
Já zase nechápu, proč napadáš ty mě, když si s tebou vůbec nepíšu a proč se mícháš do mé diskuse s jinými. Proč mě stále sleduješ, něco jako Kukačka, jestli náhodou někde něco ...
Když se ti mé psaní nelíbí, nemusíš ho číst. Když budeš odpovídat, počítej s tím, že ti taky odpovím.
Upravil(a) majkafa (14. 9. 2008 19:06)
Majko, tak já jsem psala nevybíravě Pavle? Hmmm, fakt? A proč jí bráníš ty? Upřímně, já si nemyslím, že to cítila Pavla stejně - jako že to bylo nevybíravě..... ALe to jsou jen individuální pocity, nic víc.
Majko já si myslím, že Pavla má péro dostatečně prořízlý, že ji není třeba bránit, navíc tobě Petra vůbec nic nepsala. Holky si tu vzájemně vyjasňovaly něco ohledně vzhledu a působení na manžely. Petra napsala svůj názor stejně jako předtím Pavla. Nikdo nikomu nic nenastavoval. Jen se debatilo. Než si sem vlítla se svýma zrcadlama. Ježiš mě to fakt nebaví ti to přád vysvětlovat.
ffly, nebo se domníváš, že tohle:
Ppavla - víš Pavli, jen tak bokem - když ty jsi stále tak žádaná, krásná, štíhlá a upravená, proč tobě odešel otec tvého syna a následně i další muž?
není rána pod pás?
Já to vidím jako sprostou podpáskovku.
Upravil(a) majkafa (14. 9. 2008 19:09)
Majko, Pavla mi to dostatečně vysvětlila. Proč zrovna ty jsi jejím mluvčím? Hele, Pavla je silná holka, sleduju to už dlouho, nebojím se o ní, když jí napíšu něco podobného. O vzhledu a zájmu mužů už psala vícekrát. Je to asi pěkná ženská, proto si dovolí o sobě tak psát. Já jí to neberu, já jí to přeju, jen musím - tedy mám potřebu - psát taky ze strany těch ošklivek obézních, jako jsem já ... Víš?
petra72 napsal(a):
Ppavla - víš Pavli, jen tak bokem - když ty jsi stále tak žádaná, krásná, štíhlá a upravená, proč tobě odešel otec tvého syna a následně i další muž?
Víš, považuji to za přízemní. Vzhled sice u mužů hraje nějakou roli, avšak je ubohé, když je ta role prioritní, protože opustí rodinu, děti a najednou jim "ta jejich stará" není dost dobrá....
Vím o čem mluvím. Můj BM je podobného rázu. Rajcují ho dvacítky (jemu je něco málo přes 40) - mladé kosti. Jestli to je teď jeho priorita, pak má to, co chtěl. Jenže - on nějak nedokáže současně spřetrhat vazbu na tu rodinu - na ten domov, pěkné zázemí, klid, pohodu.....
Btw ffly, holky si tady nic nevyjasňovaly, petra sem po dlohé době - naposledy někdy v srpnu, skoukla jsem to, abych nekecala, napsala dnes v 17 hodin tuto ránu pod pás Ppavle z ničeho nic. Předtím mezi nimi žádná diskuse neprobíhala.
Přestaň mě sledovat a za všechno kritiizovat prosím. Já ti to taky nedělám. Děkuji.
Majko asi by ses měla trochu krotit a přemýšlet. Možná i nad příspěvkem, který si sama psala - o tom co ti možná Axi zrcadlí.
Já jen nechápu proč ty můžeš reagovat na cokoliv a já ne. Trošku jsem to otočila viď
A znovu ti zopakuji to co jsem ti už psala - tvoje příspěvky jsou útočné a zlé. Nevím proč. Snažila jsem se to i pochopit. Nemůžu. Jsi vysazená na některý lidi po kterých jdeš jako slepice po flusu. To je slovní obrat běžně používáný - tím tě nanazývá slepicí - aby nedošlo k mýlce, když už se tu chytá za slovíčka.
Nesleduji tě, sleduji diskuze tady na Babinetu a občas mi z tebe zatrne.
Ještě jednou Majko nemám důvod tě sledovat.
petro72 a já jsem zase měla potřebu Pavlu před takovou podpásovkou bránit a obhájit. Víš?
Btw s takovou sprostou podpásovkou jsi mě hodně překvapila. Jen tak z ničehož nic. Nebo možná ani nepřekvapila.
ffly napsal(a):
Majko asi by ses měla trochu krotit a přemýšlet. Možná i nad příspěvkem, který si sama psala - o tom co ti možná Axi zrcadlí.
Já jen nechápu proč ty můžeš reagovat na cokoliv a já ne. Trošku jsem to otočila viď
A znovu ti zopakuji to co jsem ti už psala - tvoje příspěvky jsou útočné a zlé. Nevím proč. Snažila jsem se to i pochopit. Nemůžu. Jsi vysazená na některý lidi po kterých jdeš jako slepice po flusu. To je slovní obrat běžně používáný - tím tě nanazývá slepicí - aby nedošlo k mýlce, když už se tu chytá za slovíčka.
Nesleduji tě, sleduji diskuze tady na Babinetu a občas mi z tebe zatrne.
Ffly ano, mé příspěvky někomu jsou útočné a zlé, když se domnívám, že si takové zaslouží.
Petře jsem nic nenapsala, chytla se sama, sama se v mých řádcích viděla. Jen ty to vidět nechceš, jen ty vidíš pouze mé příspěvky a to jenom ty, které jsou dle tebe "útočné a zlé".
A jak slepice po flusu jdeš ty po mně. To jsem to zase já otočila, viď?
Takže zase jdu, nemám tohle zapotřebí. Nevšímej si mě, prosím.
Upravil(a) majkafa (14. 9. 2008 19:19)
Majko ještě jednou mi prosím vysvětli kde se Petra chytla na tvůj příspěvek? Já jsem asi úplně blbá.
Majko, tak třeba jsi to pochopila jinak, než to bylo psané. Co ty na to? Třeba jsem tím chtěla říct, že nemusí být pravidlem u pravidelně upravených bab, štíhlých bab, že si udrží svého Bivoje. Třeba já osobně vzhled nepovažuji za prioritu (možná proto, že jsem tlusťoška), že pro mě osobnost je v něčem jiném než v kilech nadváhy, že divit se u ženské, která zhubla až při stresech, že je to pozdě....atd.
PS: Čtu - když nereaguji, nemám-li co říct. Když mám co říct, tak píšu.... Třeba až za měsíc.
Myslím si, že my s Pavlou situaci máme pod kontrolou, tj. ani jedna nejsme jak naježení vlci. V klídku vedeme dïskusi.....
Majko, hele, kde jsem se tě chytla?
Upravil(a) petra72 (14. 9. 2008 19:31)
Pane jo, jen jsem někde něco plácla a vono toto tak já už raději držím hubu.
Není tady
Pavli hubu nedrž normálně diskutuješ né?
A ještě bych chtěla i diskusi doplnit:
Můj BM přede mnou chodil s paní, které bylo přes 40 let. Jemu bylo 27. Chodili spolu více jak 2 roky. U takového pána jsem si opravdu ani ve snu nemyslela, že na prahu druhé mízy zatouží po modelkách. Opravdu jsem se asi mylně domnívala, že tomu muži jde o charakter, o povahu...atd. Protože tak "stará" (hele nekamenujte mě, tenkrát ve svých 22 jsem si to myslela) paní musela být dobrá né postavou, ale něčím jiným.
Proto mě teď celkem děsí vše to, co se u nás teď odehrává.
Peti no tak teď je otázká čím
ffly napsal(a):
Peti no tak teď je otázká čím
Hele motýlku, možná bych i důvod našla, ale protože jsem zarytej ješita, pravdu né a né přiznat, tak vlastně ani nevím, čím ho ta "bába" vlastně mohla okouzlit....
A ještě jeden bonbonek navíc:
Když jsme vezli naší starší dceru jako miminko v obchoďáku v cestovní tašce, tak jsme tu paní potkali s vnoučkem.... Téměř stejně starým, jako naše dcera.
Když jsme vyšli ven, tak jsem se smála a pravila jsem, že BM nemusel být otcem,ale už přímo dědečkem.
No nic, to jen vzpomínky.
Upravil(a) petra72 (14. 9. 2008 19:39)
petra72 napsal(a):
A ještě bych chtěla i diskusi doplnit:
Můj BM přede mnou chodil s paní, které bylo přes 40 let. Jemu bylo 27. Chodili spolu více jak 2 roky. U takového pána jsem si opravdu ani ve snu nemyslela, že na prahu druhé mízy zatouží po modelkách. Opravdu jsem se asi mylně domnívala, že tomu muži jde o charakter, o povahu...atd. Protože tak "stará" (hele nekamenujte mě, tenkrát ve svých 22 jsem si to myslela) paní musela být dobrá né postavou, ale něčím jiným.
Proto mě teď celkem děsí vše to, co se u nás teď odehrává.
No, tak to bych asi tušila, co u ní hledal..... 40cítka už ví, netlačí, váží si , nic moc nechce, vaří opečovává atd atd.....
Hodně mladších chlápků tráví část mládí v náručí relativně starších žen- je to totiž neskutečně pohodlné....
A k té váze- říkejte si co chcete, ale jakmile se váha překutálí přes 28BMI, tak už chlapy spíš odpuzujeme- tedy pokud nejsme přítelkyně J.Saudka.....
Já mám za sebou období pěkně cvalíkovské, a bohužel v té době se o mě zajímali opravdu jen zoufalci..... měla jsem vždycky dojem, že to jsou chlapi, kteří chtějí mít doma "jistotu". Své nejštíhlejší životní období mám zato propestřené spoustou nabídek a "nájezdů" od mužů. Takže já jsem přesvědčena, že vzhled bohužel hraje roli podstatnou při prvotním výběru. Můžu být sebesprávnější ženská, ale pokud sebou vleču 30kg nadváhy, tak je můj výběr potenciálních partnerů zůžen na minimum...... No a pokud už partnera mám( a ten je štíhlý frajer), tak stejný batoh nadváhy mi spolehlivě mého partnera donutí pokukovat po hezčích a štíhlejších ženštinách......
Není tady
Zuzko, krásně jsi to napsala já tady žvaním hodinu o ničem a ty to tak hezky shrneš
Není tady