Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 10. 9. 2008 17:01

nastasja
♥------

Re: Manžel a moje kamarádka

K paní Překvapené,vůbec nemůžete vědět nad čím budu nebo nebudu přemýšlet,když mě tak dobře znáte tak mi to řekněte do očí,sama píšete,že jste to řešila stejně,tak co mi tu vyčítáte a probíráte moje chování,já kopu kolem sebe,to je zajjímavé,hlavně,že ti co tvrdí,že mě znají mi lžou do očí,tak potom,o čem to svědčí,já jsem sem přišla právě po podpory a rady z kterých si příklady beru,ale to vám může být jedno,dětmi neútočím,nemám důvod,a když víte jaká jsem tak,že mi to neřeknete do očí,a vůbec pané překvapená,když neumíte to říct do očí a jen píšete,co jste slyšela a u nás v životě nebyla,tak s vámi nemá cenu něco probírat,mě tu špiňte jak chcete,to je vaše věc,každý má právo na svůj názor a ten každému nechám,když paní překvapená mě tak dobře zná,že mi neodepše ani na email,takové lidi mám nejraděj,kteří diktují co,jak a kdy to má člověka přejít,jen bych ráda věděla kdy ona se ze všeho dostala,pochybuji,že to bylo hned na ddruhý den a taky záleží,jaká byla příčina jejich rozvodu,to je taky otázka.Abych uvedla na pravou míru,taky vím,že na tom mám vinu,ale já jsem milence neměla,nevzala na dovolenou a hlavně,koho obviňuji,jsou ti lidi,kteří mi vrazili kudlu do srdce a každý ko to udělal tak to ví,já chybu uznám,ale uzná ji i paní překvapená,pořád čekám,že mi to sama řeknete do očí a vše co si o mě myslíte,ale  skutek utek,holky vám všem moc děkuji,opravdu jsem tu našla jak podporu,tak rady a jeden člověk který si myslí jak mě zná,mě nerozháže,ale asi nemá odvahu mi to říct,já to tomu kdo myslím,že mi ublížil řeknu rovnou do očí,vše řeším z očí do očí,a co povídal ten nebo ten,je mi jedno.

Není tady

#102 14. 9. 2008 11:33

5ka
♥♥♥----

Taky si myslím, že by paní Překvapenou nemělo trápit nebo zvedat ze židle to, co tu Nasta napsala. Pokud chce něco obhajovat, tak proč to neřekně Nasti sama? Vždyť Babinet fórum je tu na to, aby si tu holky ulevily od svých problémů. A my jsme tu od toho, jak ji rozebrat, aby se jí ulevilo. Paní překvapená, ať už je Nasťa jaká chce, ona má právo se nám svěřit se svým problémem. Každá taková věc má vždy dvě strany mince  a každý má tu svou pravdu, ale uznejte sama, že kdyby se to stalo Vám (jakože píšete, že asi stalo), tak určitě by jste byla ve stejném srabu jako Nasta. A určitě by jste neobviňovala v takové věci jenom a jenom sebe - TOMU OPRAVDU NIKDO NEVĚŘÍME!!!!!!!!!!  rock

http://b5.lilypie.com/Bzlpp2.png  http://b3.lilypie.com/rqY6p2.png

Není tady

#103 14. 9. 2008 12:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

nastasja napsal(a):

Ano,ta kamarádka byla jedna z volných,je to navíc jeho účetní a jak mi ona řekla,když jsem na ni uhodila,mělo to zustat jen u sexu,on se rozvádět nechce,ale mě řelk,že chce,do teďka nevím co chce,nic mi neřekl,změnila jsem barvu vlasů,častěj se maluji,a když mi dneska dovezl kluky,tak jen hleděl,nová hlava,namalovaná,12kilo dolů,hleděl,a pak se mi nepodíval ani do očí,když se mnou mluvil a hleděl do země,známí si myslí,že sám neví co chce.

já něják nechci vrtat ... ale aby sis udržovala figuru, namalovala se, dbala o sebe, na to jsi měla hledět, když jsi měla chlapa. Žasnu, jak si chlap najde babu a nejdnou to jde zhubnout, najednou se chodí k holiči, malujeme se big_smile
a co měl teda ten chlap do té doby doma proboha ????

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#104 14. 9. 2008 12:29

nastasja
♥------

Milá Ppavloo,ono je pěkné,že si myslíš co měl před tím doma,ale zhubla jsem tím způsobem,že mi nervy pracovaly tak urputně,že jsem nejedla a nespala,malovala jsem se taky i k holiči zašla,ale né tak často,a hlavně jsem se starala o děti a tak,taky mi byla přednější rodina než moje vizáž,nejsem ten typ ženy,abych stála dvě hodiny u zrcadla,ale přeber si to jak chceš. Jinak jsem změnila barvu vlasů,tu co jsem nosila dřív už jsem nechtěla,tak jsem dala jinou barvu,ale to je jiná kapitola,jinak všichni říkali,že je můj typ,ale teď už nééééééé.

Není tady

#105 14. 9. 2008 14:33

venuše
♥♥♥♥♥♥-

nastasja napsal(a):

Milá Ppavloo,ono je pěkné,že si myslíš co měl před tím doma,ale zhubla jsem tím způsobem,že mi nervy pracovaly tak urputně,že jsem nejedla a nespala,malovala jsem se taky i k holiči zašla,ale né tak často,a hlavně jsem se starala o děti a tak,taky mi byla přednější rodina než moje vizáž,nejsem ten typ ženy,abych stála dvě hodiny u zrcadla,ale přeber si to jak chceš. Jinak jsem změnila barvu vlasů,tu co jsem nosila dřív už jsem nechtěla,tak jsem dala jinou barvu,ale to je jiná kapitola,jinak všichni říkali,že je můj typ,ale teď už nééééééé.

No, ja mam dve deti, vzdycky jsem se o ne starala a vychovavala je sama, maluju se kazdy den a nezabere mi to vic jak pet minut.
To jsou jen blby vymluvy!

Není tady

#106 14. 9. 2008 14:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Milá nastasjo, možná tě to překvapí, ale chlap chce mít doma kromě servisu i upravenou babu wink a můžou tisíckrát tvrdit, že ne, že jim tvoje kilča fakt nevadí wink a že jsi zhubla nervama je pochopitelný smile až se hodíš do klidu, zase půjdou nahoru, pokud s tím ty sama něco neuděláš smile
Že máš děti a rodinu, tě něják neomlouvá, to má spoustu ženskejch a přesto na sebe dbají hmm jestli jsem mrkla správně a nepopletla to, jsi docela mladá baba, mělo by být v tvém zájmu, abys trochu vypadala, vymlouvat se na rodinu a péči o děti je blbost.
Že ti chlap nezdrhne s jinou ti to nezaručí (to ti nezaručí nic) ale prostě chlapi doma chtějí mít hezkou babu, tak to prostě je.
Jinak ti přeju, ať dostane rozum a pokud ne, ať najdeš někoho, s kým budeš v poho wink

Upravil(a) PPavlaa (14. 9. 2008 14:45)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#107 14. 9. 2008 14:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

venuše napsal(a):

nastasja napsal(a):

No, ja mam dve deti, vzdycky jsem se o ne starala a vychovavala je sama, maluju se kazdy den a nezabere mi to vic jak pet minut.
To jsou jen blby vymluvy!

Tak něják, když se chce, všechno jde ... a v mém okolí vidím spíš chlapy, kteří rádi oželí teplou večeři a jsou rádi, když si jejich manželka skočí večer zacvičit, na kosmetiku atd. nevidí v tom problém, dneska je holt jiná doba smile

Není tady

#108 14. 9. 2008 14:50

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Venuše, čteš špatně...Nastasja napsala, že se taky malovala i k holiči zašla.

A co se týče hubnutí, souhlasím s Nastasjou. Snažila jsem se v manželství shodit to co jsem nabrala v těhotenství (chodila jsem i 2x týdně cvičit), ale nepomohlo mi to. Váha se mi pořád držela stejně. Až když si BM našel milenku a přišel stres, shodila jsem víc jak 10 kilo a ani jsem nevěděla jak. Každá to máme holt jinak.

Není tady

#109 14. 9. 2008 14:56

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

No tak Pavlo, já se maluji každý den, k holiči chodím taky často a cvičit teď už jednou týdně....ale abych to dělala pro chlapa dumbom

Já to dělám pro sebe. Protože mi samotné to zvedá sebevědomí. A oni i těm co na sebe dbají a chodí jako "princezny", chlapi sem tam utečou. Každý chlap je jiný a nemůžeš říkat, že dnešní by raději namalovanou fiflenku než ženskou co jim navaří.

A kam by jsme se pak dostali, kdyby byly všechny holky jenom vychrtlé. No co, jsou i ty s kilama navíc wink

Není tady

#110 14. 9. 2008 14:58

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

A některým ty kilča opravdu nevadí...takže nesuď jen podle sebe.

Není tady

#111 14. 9. 2008 15:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kuřátko napsal(a):

No tak Pavlo, já se maluji každý den, k holiči chodím taky často a cvičit teď už jednou týdně....ale abych to dělala pro chlapa dumbom

Já to dělám pro sebe. Protože mi samotné to zvedá sebevědomí. A oni i těm co na sebe dbají a chodí jako "princezny", chlapi sem tam utečou. Každý chlap je jiný a nemůžeš říkat, že dnešní by raději namalovanou fiflenku než ženskou co jim navaří.

A kam by jsme se pak dostali, kdyby byly všechny holky jenom vychrtlé. No co, jsou i ty s kilama navíc wink

tak za první, neřekla jsem JEN kvůli chlapovi - nasťa je mladá baba, mělo by ji záležet na tom, jak vypadá wink
a kde jsi četla, že chtějí namalovanou fiflenku místo navaření ??? prosím tě, nic mi nepodsouvej a čti, co vidíš wink oni samo chtěji navařeno atd, ale ani se nepotento, když půjde baba cvičit, místo dělání teplé večeře smile
ty v mých písmenkách vidíš jen, co tam vidět chceš winkbig_smile

Není tady

#112 14. 9. 2008 15:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kuřátko napsal(a):

jj některým nevadí, jsou chlapi, kteří mají rádi když je ženský "plná noční košile" ale nebudeme si namlouvat, že chlap, kterej si vzal 50 kg drobnou holčinu bude nadšením skákat, když z ní má v jejích 30 letech najednou 80 kg kolos wink
kecy, že po dětech shodit nejde jsou jen výmluvy smile

Není tady

#113 14. 9. 2008 16:04

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

PPavlaa napsal(a):

Kuřátko napsal(a):

jj některým nevadí, jsou chlapi, kteří mají rádi když je ženský "plná noční košile" ale nebudeme si namlouvat, že chlap, kterej si vzal 50 kg drobnou holčinu bude nadšením skákat, když z ní má v jejích 30 letech najednou 80 kg kolos wink
kecy, že po dětech shodit nejde jsou jen výmluvy smile

To je bohužel pravda- chlap "unese" 5-10kg víc, protože většinou také  časem mužní   reta , ale pokud  přiberu z 50na 80, je to moc i na tolerantního. Zas- vím o čem mluvím. BM mého muže je kočka cca 50kg, já jsem proti ní mamutík.
Měla jsem 65 , když jseme se s manžou poznali a vím, že naopak ocenil moje faldíky oproti mé kostmi chrastící předchůdkyni.. Dobré bydlo  a těhu mě  ale vykrmilo a  vím, že i když nic manža neřekl, tak když čísílka mé váhy začala skotačit  kolem 80kg , tak to na něj bylo moc..... Takže jsem po synkovi  honem upravila jídelníček.... Především kvůli sobě- protože se cítím dobře do  určité váhy, a zároveň i kvůli manžovi aby se mu na mě hezky koukalo.. Nehledě na to, že sebevědomí prudce vzrůstá  s každým kilem , které mizí z oplácané zadnice.... stolt

Není tady

#114 14. 9. 2008 16:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jj a proč sebou tahat velkej zadek a šílet, že si nemůžu oblíct ty krásný šaty ve výloze, protože jsem jako tank big_smile

Není tady

#115 14. 9. 2008 17:00

petra72
Host

Ppavla - víš Pavli, jen tak bokem - když ty jsi stále tak žádaná, krásná, štíhlá a upravená, proč tobě odešel otec tvého syna a následně i další muž? 

Víš, považuji to za přízemní. Vzhled sice u mužů hraje nějakou roli, avšak je ubohé, když je ta role prioritní, protože opustí rodinu, děti a najednou  jim "ta jejich stará" není dost dobrá....

Vím o čem mluvím. Můj BM je podobného rázu. Rajcují ho dvacítky (jemu je něco málo přes 40) - mladé kosti. Jestli to je teď jeho priorita, pak má to, co chtěl. Jenže - on nějak nedokáže současně spřetrhat vazbu na tu rodinu - na ten domov, pěkné zázemí, klid, pohodu.....

#116 14. 9. 2008 17:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Víš Peťo, máš špatné info wink otec mého syna byl odejit, o rozvod jsem požádala já. Je jedno z jakých důvodů, to teď není podstatné. A pro tvou informaci, on rozvod nechtěl, byl na prášky, snažil se to dávat dohromady on i jeho rodiče a to i v době, kdy už já jsem žila s někým jiným. Při rozvodu brečel a když zjistil, že je můj druhý ex pryč, začal mě zvát na večeře a pokoušel se něco vrátit.
Další muž měl milenku smile rozdíl mezi některými příběhy tady a mnou je ten, že ten jejich chtěl jít k milence, můj se rozvádět nechtěl, nechtěl být s ní, chtěl být s námi. Že jsem tuhle situaci nebyla schopná ustát a půl roku jsme se jen hádali, milenka nám stála v autě před barákem, psala atd, to už je druhá věc.
To jen tak pro info, abys věděla, jak to s jejich "odchodem" bylo wink
Jinak přemýšlím, kde jsi vzala to, že jsem stále žádaná, štíhlá, upravená, krásná smile Jo, chodím do fitka, cvičit, nehodlám sebou tahat velkej zadek, ráda se oblíkám, maluju se a chodím k holiči. Pro mě normálka, dělá to spousta ženských, ne ? smile

Zvláštní, jak poznámka o kg nebo vzhledu tady dokáže někoho nadzvednout hmm
jj prostě jsem názoru, že konkrétně nasťa (a nejen ona) musela být pořádnej kus baby, kde by jinak vzala ten rychlej úbytek váhy.
Jenže většina začne hubnout až když si muž najde milenku a nervama to jde najednou dolů. A víš co ? Já vedle sebe chci mít taky chlapa, kterej je pro mě přitažlivej. Jasně, že rokama, věkem atd prostě nebude jako ve dvaceti. To je jasný. Ale aby jsem si našla někoho se sporotvní postavou a během 5 let se z něj stal obtloustlej pupkáč, tak na to já taky zvědavá nejsem. Jsem proto povrchní ? Pokud to tak bereš, tak to potom jo smile

A proč by se baba měla udržovat jen kvůli chlapovi ? Tobě není líto, když vidíš pěkný oblečení a víš, že si ho koupit nemůžeš, protože se do něj nevlezeš, nebo by jsi v něm vypadala blbě ? Tak já bych byla přinejmenším naštvaná sama na sebe big_smile

A víš, je to blbé, ale chlapi dají opravdu dost na vzhled. Ale ještě to neznamená, že kvůli jiné, hezčí a mladší opustí rodinu. Jasně, i takoví jsou ale ne všichni.

A tvůj BM smile no, ony chlapy v jistém věku prostě ty dvacítky berou smile asi druhá míza nebo co smile ale kterej chlap se neotočí za mladou kočkou, ne ?

Upravil(a) PPavlaa (14. 9. 2008 17:44)

Není tady

#117 14. 9. 2008 18:17

petra72
Host

Ježiš, Pavli, ty ses rozepsala....

Mohu odpovědět pouze za sebe - jsem z rodiny, kdy sklony k obezitě máme všichni. Všechny jsme prsaté, všechny máme kilčo navíc. Cvičíme, jsme aktivní, jíme zdravě - ale s minimálním výsledkem. Už jsem snad ve svém životě 1000x prohlásila, že snad tloustnu i ze vzduchu... Jsem kvůli tomu horší člověk?  Jestli pro někoho ano, tak pak nepatří do mého života. Protože jsem to prostě já, a jiná nebudu.

Jo, taky jsem měla v životě pár pěkných stresů - třeba, když se mi opařila dcera v 8 měsicích na téměř 20% těla. Nešlo dolů ani kilo. Nejdela jsem snad 14 dní, kojila jsem snad každou půlhodinu, protože to pro ní tenkrát bylo to nejlepší, co mohla do svého těla dostat..... Ani stres, ani kojení - nic nehnulo s mojí váhou.

To, že jsi žádaná, jsi psala sama. Na jiném vlákně. Něco v tom smyslu, že máš převozníků habakuk.... wink  Proto jsem tak zareagovala. Jak jsi to měla s bývalým manželem, to fakt netuším.

Jen mě zaujala debata ohledně vzhledu. Já chodím cvičit 2x týdně, jezdím na cvičící víkendy, celkem rekreačně sportuji a přesto mám nadváhu. Sport dělám pro zábavu, né pro figuru. Ale jo, vlastně možná taky. Jinak bych už byla 100kg. lol

Upravil(a) petra72 (14. 9. 2008 18:19)

#118 14. 9. 2008 18:46

majkafa
Host

Moje 67-mi letá kolegyně, která má skvělou postavu, říká, když bědujeme:
Snadný recept: Hýbat se a nežrat! lol
(a nepít kalorické nápoje)
A teď jsem zvědavá, kdo se uvidí v tomhle a vyletí jako čertík z krabičky. big_smilewink

Jestli chci být štíhlá já sama pro sebe, vždycky to jde. big_smile
Pokud pouze pro někoho a nejsem o tom vnitřně rozhodnuta, dříve nebo později se kila vrátí.
Btw má maminka je odjakživa hodně prostorově výrazná a mé sestry taky. wink

Upravil(a) majkafa (14. 9. 2008 18:51)

#119 14. 9. 2008 18:50

x62358
Host

Ježíš Majko to pořád musíš chtít někoho nachytat na švestkách....já pořád nechápu co tě na tom uspokojuje. Achjo.

#120 14. 9. 2008 18:52

petra72
Host

ffly napsal(a):

Ježíš Majko to pořád musíš chtít někoho nachytat na švestkách....já pořád nechápu co tě na tom uspokojuje. Achjo.

godlike vissla

#121 14. 9. 2008 18:52

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Moje 67-mi letá kolegyně, která má skvělou postavu, říká, když bědujeme:
Snadný recept: Hýbat se a nežrat! lol
(a nepít kalorické nápoje)
A teď jsem zvědavá, kdo se uvidí v tomhle a vyletí jako čertík z krabičky. big_smilewink

Jestli chci být štíhlá já sama pro sebe, vždycky to jde. big_smile
Pokud pouze pro někoho a nejsem o tom vnitřně rozhodnuta, dříve nebo později se kila vrátí.

Já se v tom vidím teda smile. A to tak, že souhlasím. Hýbat se a nežrat.Je potřeba jíst ...a to je rozdíl wink.
Jo a ženská má bejt ženská a nezapomínat na to ... ono řasenka, linky, a pudr trvá při troše zručnosti tak 7 min.A to by čert na koze skákal, abychsi PRO SEBE nenašla 7 minut lol

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#122 14. 9. 2008 18:53

majkafa
Host

první big_smile
ffly o petře tady nikdo nepsal, nechápu, proč se v tom viděla, že tak vyjela. big_smile

Upravil(a) majkafa (14. 9. 2008 18:54)

#123 14. 9. 2008 18:54

x62358
Host

Jsi směšná. Naprosto vážně.

#124 14. 9. 2008 18:55

x62358
Host

Majko jestli mě zrak neklame, tak si psala Petra s Pavlou....fakt tě nechápu.

#125 14. 9. 2008 18:55

majkafa
Host

Nastavuju zrcadlo a kdo se v něm vidí, ozve se. smile

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí