Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 9. 9. 2008 16:55

Vanda
Host

Re: Manžel a moje kamarádka

...taky bych se klonila k manželově matce....měla jsem ten pocit....nebo jeho sestra, teta nebo tak...

#77 9. 9. 2008 17:04

x62358
Host

No když si představím, že by sem v době mé největší rozháranosti psala "naše" milenka.....by mě asi piclo lol

#78 9. 9. 2008 17:24

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

ffly napsal(a):

No když si představím, že by sem v době mé největší rozháranosti psala "naše" milenka.....by mě asi piclo lol

proč? tongue
... když byla vaše ... lol

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#79 9. 9. 2008 18:00

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

..a to já zase bych docela ráda, kdyby se tu projevila ta "naše" milenka
1/ bych se dozvěděla něco, co nevím
2/ by se dozvěděla ona, co neví
3/ bychom se dozvěděly něco, co nevíme ani jedna
4/ asi by tu byl pěkný kabaret lol
5/ nedej bože, by se přidal jak jeden, tak druhý partner
6/ a pak by nás blokli všechny čtyři
lollollol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#80 9. 9. 2008 18:41

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

lollollol

Tak to by bylo hooodne zajimave a myslim si,ze by manzelka i milenka poslala toho hrebecka pekne do pr.stolt.d.e.le.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#81 9. 9. 2008 18:57

x62358
Host

Jessi moje byla tak nějak nechca lol

#82 9. 9. 2008 20:00

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Suzie napsal(a):

Nevím proč, ale mám dojem, že paní Překvapená je Nastina tchýně.

Také jsem nabyla toho dojmu....

Není tady

#83 9. 9. 2008 20:01

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Zklamaná napsal(a):

lollollol

To by bylo asi pikantní, ale kolik lidiček by si tu početlo!!!! To by  mohla potom i NOVA s koláčem sledovanosti tiše skučet .... big_smilebig_smile

Upravil(a) zuzi777a (9. 9. 2008 20:01)

Není tady

#84 9. 9. 2008 22:46

nastasja
♥------

Milá Překvapená,kdo je bez viny hoď kamenem,že to říká,právě ta,která není bez viny,je fakt,že se ženil brzo,ale kde je řečeno,že se chtěl ženit,že chtěl dítě,a to,že já jsem měla všechno co jsem chtěla,to je trochu přehnané,ono když někoho znáte skoro půl života a zjistíte,že vám bodl kudlu do srdce a otočil,a takzvaní kamarádi,zabodli hloub,tak asi to o něčem svědčí,že nenapíšeš,jak často chodil pryč a jak pozdě se vzal domů,a o děti bylo postarané,to jo hlavně se staral když jsem šla cvičit,jinak když jsem někde šla většinou měl doma jen nejmenšího,já klukům nic neříkám,jen byli svědci když on mi to řekl sám,tak ať stojí při manželově nevěře,když oni sami asi nejsou čisté!!!!!!!!!Pokud je mi známo,tak kde mě se otočili takzvaní společní kamarádi,ti co jsou moji nej,ti zůstali,protože dobře věděli jak to je,zatím to můj BM není,tak piš pravdu,a hlavně se podepiš,když se tak chlubíš ,že víš jak to u nás bylo.KDE CÍTIL ÚCTU,KDŽY SPAL S NÍ A ZÁROVEŇ SE MNOU,TO JE VELIKÁ ÚCTA.ON ode mě nikdy nic nedostal,když mě tak dobře znáš,že mi to neřekneš do očí,asi jsi taky nevěrná nebo jsi byla,když nevěru a zradu ve vztahu tak obhajuješ.Tak se zamysli sama nad sebou a zameť si před vlastním prahem,pokud vím tak jeho kamarádi se otočili zády k němu,ale to tu píše někdo z jeho rodiny,nebo že by dokonce milenka.To je jedno,pak kdo tu nepíše pravdu.Já své chyby uznám,ale nikdy jsem ho nepodvedla a piš si tu co chceš,když tobě to neudělá čkověk,kterého miluješ a ctíš,tak pomlč,nevíš o čem mluvíš.Já kluky nepoužívám jako zbraň,nenutím je když k němu nechcou,a nikdy je nutit nebudu,vždy jsem ho před kluky bránila,že s němi nemůže být tak často,protože pracuje,a to,že mě znáte to je jedno,asi mě neznáte tak dobře.Jo ono nevěra není tajemná,vždy se provalý a hlavně když odloudí otce malých dětí,nějaká hvězda,která zase tak moc čistá není,že,ale to je jiná kapitola.

Není tady

#85 9. 9. 2008 23:18

nastasja
♥------

Ještě k Překvapené,to je moc pěkné,že ho vychvaluješ no nebe,když mě tak znáš i moje kamarády a spol.,proč nejsi konkrétní,a takové jako vykání,to je chabá zástěrka,pokud si netykáme,tak toho moc nevíte a víte jen to co vám jeho rodina řekla,jinak kamarádi se otočili k němu podotýkám,já jsem pro něj udělala asi málo za tu dobu,ale co bych mohla čekat,já svoje chyby uznám, co na srdci to na jazyku,proč nepíšeš,že do jeho 19 jsem se starala já,a po celou dobu co jsme spolu,kdo pak ti řekl,že mi všechno odkýval, a vůbec o mě víte houby,tak vám nemusím nic vysvětlovat,jinak taky to píšete z jeho strany a nejste nestranná,spíš nejsi,ale co mi to je jedno,POMSTA,no to je možná pro vás a jeho rodinu,ale né ode mne pro něj,ale od vás pro mne,takové řeči,že jsem neschopná matka a tak si můžete nechat od cesty.Hlavně,že jste si ulevila.ONO SPAT S MILENKOU A PAK S MANŽELKOU DOMA A ŘÍKAT JÍ JAK JI MILUJE A JE S NĚMI ŠŤASTNÝ,NEVÍM NEVÍM,ale asi to svědčí o jeho charakteru,ŽE.

Upravil(a) nastasja (9. 9. 2008 23:25)

Není tady

#86 9. 9. 2008 23:30

x62358
Host

Nasti klid, nemáš důvod překvapené něco vysvětlovat nebo se obhajovat, pokud ovšem sama nechceš.

#87 9. 9. 2008 23:36

nastasja
♥------

FFLY,máš pravdu nemám důvod se obhajovat,a ještě navíc někomu,kdo není taky zcela upřímný,jen doplním,že hlídal ještě když jsem si šla sednou s KAMARÁDKAMI a jedna z nich byla i milenka,tak to hlídal 3 a půl hodiny.Jen se mi líbí,jak to chtějí z jeho strany hodit na mě,aby to nebylo na něm,že on opustil rodinu a hlavně dvě malé děti,to je celé k této osobě jako je překvapená se nebudu vyjadřovat,myslím si,že vím o koho jde a zrovna ta osoba,má co mluvit-no tady spíše psát,to je vše.

Není tady

#88 9. 9. 2008 23:52

x62358
Host

No děti jsou i jeho ne? Proč by je nehlídal? Vůbec to neřeš, nemá to totiž smysl. Ty se snaž dostat do formy, zapřemýšlej nad budoucností, udělej něco pro sebe a buď láskyplnou maminkou. Já vím, že nad některýma věcma se těžko mává rukou. Ale nad některýma mávni, nech to plynout....

#89 10. 9. 2008 0:31

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Nastasjo,
je mi z toho smutno.
Moc a moc Ti držím palce a přeji sílu a vytrvalost. Jak už tu bylo napsáno, čeká Tě dost těžký běh na dlouhou trať.
Taky jsem si ho zaběhla, dnes už děti vylétly z hnízda. Při čtení se mi teď vrací všechny ty těžkosti, kterými jsem prošla, co všechno udělal a neměl, co neudělal a měl by - jako otec.
Ale taky mi i po tak dlouhé době postupně dochází, co jsem mohla , měla, nebo neměla udělat já . Taky mám svůj díl viny a ne že ne.

Není tady

#90 10. 9. 2008 7:47

Vanda
Host

Píšeme sem jen svoje pocity, svoje pohledy na nesnáze.....které mohou být často neobjektivní a zúžené, protože pro tu chvíli nejsme schopné věci vidět jakoby z odstupu. Jiný pohled - zvenku a zdálky - někdy pomůže, naťukne a trkne. Jindy je ještě víc neobjektivní a zkreslený než ten náš, protože je zas jen o subjektivním vnímání a pohledu pisatele, případně nedostatku informací. Měly bychom vnímat jen ty pozitivní, ty, co nám můžou pomoci a něco dát a říct ( a zamyslet se nad nimi)....a ty ostatní nechat odplynout.

Upravil(a) Vanda (10. 9. 2008 7:48)

#91 10. 9. 2008 7:57

Vanda
Host

Nastasjo, já si teda myslím, že příspěvek paní překvapené by ti třeba mohl pomoci si uvědomit, že uplynulá léta byla dobrá. Prožila jsi několik pěkných let, máš pěkné děti, vzpomínky....a teď to skončilo, i když to bolí. Přijmout to jako fakt (to je to těžké).....ale tady pracuje pro tebe čas. Věř tomu, bude zas líp.

#92 10. 9. 2008 8:27

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nasta- souhlasím v mnohém  s Vandou-  popřemýšlej bez emocí o tom hezkém z uplynulých let!
A také  neměj chlapovi za zlé, že říkal tobě , že tě a děti miluje a přitom třeba byl s NÍ. Oni to totiž chlapi bohužel někdy tak mají.... usch
Já jsem tvrdý zastánce lepit vztahy , když je o co bojovat, možná tedy budu  tvým očím nezkousnutelná- ALE- nestálo by za to s manželem navštívit   rodinného poradce- máte dvě krásné děti, spoustu společného - nejen to zlé , co se na Vás teď valí. Když totiž  budete řešit  svůj vztah na domácí půdě- uklouznete oba do hádek a přeroste to pomalu v nenávist- ta časem sice pomine, ale teď to bohužel ani jeden z vás tak neuvidí.... Kdežto kdybyste si  popovídali s nějakým  "prostředníkem", který by "ukoučoval" vaši debatu, třeba byste našli společnou řeč alespoň kolem dětí- na ty  mysli na prvním místě.
Zkus to manželovi v dobrém nabídnout. Hlavně udrž klid a nesnižuj se k plačtivým nebo hysterickým scénám-  to je bohužel  dálnice k tomu se nedohodnout vůbec o ničem.... Pokud bude muž tvrdě proti, alespoň si nebudeš poté vyčítat, že jsi neudělala vše pro  děti a váš vztah.

Není tady

#93 10. 9. 2008 11:59

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

zuzi777a napsal(a):

Nabuko, prosím, mám takový technický dotaz- jakto, že máš  jiný nick? s nulou ( nebo snad je to velké O)??
Je mi jasné , že tu nejsi ode dneška, tak proč ti zmizel starý nick?

Zuzi, je to jen z toho důvodu, že jsem vracela noťas do původní práce a na něm měla vytovřené automatické přihlašování. No a na tomhle novém jsem ho neměla a heslo jsem samozřejmě zapomněla - a navíc, jelikož mi UPC ještě nepřišlo nainstalovat internet, tak se nedostanu ani do své schránky, kam bych si email s heslem nechala normálně poslat. smile Takže jsem si v práci zařídila nové přihlašovací jméno. Pokud se mi podaří hesla dopátrat, vrátim se k původnímu nicku.

Není tady

#94 10. 9. 2008 13:35

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nabuko0 napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Nabuko, prosím, mám takový technický dotaz- jakto, že máš  jiný nick? s nulou ( nebo snad je to velké O)??
Je mi jasné , že tu nejsi ode dneška, tak proč ti zmizel starý nick?

Zuzi, je to jen z toho důvodu, že jsem vracela noťas do původní práce a na něm měla vytovřené automatické přihlašování. No a na tomhle novém jsem ho neměla a heslo jsem samozřejmě zapomněla - a navíc, jelikož mi UPC ještě nepřišlo nainstalovat internet, tak se nedostanu ani do své schránky, kam bych si email s heslem nechala normálně poslat. smile Takže jsem si v práci zařídila nové přihlašovací jméno. Pokud se mi podaří hesla dopátrat, vrátim se k původnímu nicku.

No to chápu- já  zapomínám   taky, obzvlášť ráda to , co pak je někdy potřeba... stolt Já byla u tebe jen vykulená z toho O.....

Není tady

#95 10. 9. 2008 14:00

překvapená
♥♥-----

Jo jo, taky souhlasím s Vandou, jenže o tom paní Nastasja nikdy přemýšlet nebude, obviňuje všechny kolem sebe a neuvědomuje si to, že bohužel musí začít vždy u sebe. Je fakt že stejným přínosem jako manžel měla i ona co se rodiny týká, to že bojkotoval vztah on nikdo nečekal ale tím jak se chová teď se už nikdo bohužel nediví. Všichni mají tendenci radit, ale člověk musí sám u sebe začít znova i když je fakt že dvě děti je závazek na celý život. Pokud se ohrazuje neustále dětmi tak ať tak i koná jen se za tu "frázi" neschovává.
Tím jsem chtěla říct že v této situaci muže byt člověk nestranný jak chce ale stejně ho dotyčný zaškatulkuje tam kde si "myslí" že patří. I tohle svědčí o charakteru člověka, prostě nevidí, neslyší a vše řeší v afektu.
A ještě dodám že zradu takovu jsem na vlastní kůži zažila taky a děti mám též, ale v tu dobu jsem měla jen jedno, vše se pochopitelně řešilo taky ze začátku v afektu a věčnými hádkami, k ničemu to prostě nevedlo, jen jsem prodloužila už tak psychicky náročné tahanice ohledně majetku a rozvodu. Dítě bylo dané a víc než jasné, že zustane semnou. Vyjít se vztyčenou hlavou z boje i když ze začátku vypadá předem prohraný lze také. Nakonec jsem se dočkala toho že jsme s BM přátelé.

Třeba slova některých dam tady přinesou paní Nastasji trochu přínos a poučí se z chyb jiných, které mají už něco za sebou. Nikdy není pozdě začít znova od začátku, navíc když má dva synky.
pěkný den všem stolt

Není tady

#96 10. 9. 2008 14:25

Petuna
♥♥♥♥♥--

Nějak nechápu jak nejednat v afektu!!!!!!!!!!!!! To možná dokáže po nějaké době ale teď když je to čerstvé? To jsou jenom hloupé řeči a lehko se vždycky radí ale sám by se člověk v té situaci chovat třeba naprosto odlišně než sám prezentuje.
Ještě nemá na to mít "nadhled"

dumbom

Není tady

#97 10. 9. 2008 14:29

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

zuzi777a napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

lollollol

To by bylo asi pikantní, ale kolik lidiček by si tu početlo!!!! To by  mohla potom i NOVA s koláčem sledovanosti tiše skučet .... big_smilebig_smile

...NOVA by pak mohla mít exkluzivní reportáž na večerní zprávy, kde by byla obměna tohoto:  ....a tak doktor z kliniky s profesorem matiky, válejí se po zemi, žádné cavyky... lol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#98 10. 9. 2008 14:32

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Petuna napsal(a):

Nějak nechápu jak nejednat v afektu!!!!!!!!!!!!! To možná dokáže po nějaké době ale teď když je to čerstvé? To jsou jenom hloupé řeči a lehko se vždycky radí ale sám by se člověk v té situaci chovat třeba naprosto odlišně než sám prezentuje.
Ještě nemá na to mít "nadhled"

dumbom

To můžu podepsat- neznám ženskou, která by rozdýchala   během  minuty  činnost, která byla popsána v prvním Nastině příspěvku.....  Pokud nějaká taková je , tak smekám.... Mohl by být chlap ze zlata , ale orálek ( byť v náznaku) před prťaty a s cizí ženskou.... To je trochu kách i na hodně  tolerantní lidičky....
Já dle své povahy bych je utopila, oba.....
Je jasné , že to byl jen vrcholek ledovce, který mezi sebou ti dva ( Nasta s manželem) dokázali vybudovat, ale stejně-  chápu, že Nasta to považuje za  tu pověstnou "kapku" navíc.....

Není tady

#99 10. 9. 2008 14:45

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

já bych paní "překvapené" chtěla jen říct, že sama píše, že si něčím podobným prošla a sama uznává, že to z počátku řešila také v afektu, hádky, dohady...a stejně to skončilo tajhanicemi u rozvodu. Natasja je teď v počátku, musí si tím "projít", ono ty rady - nehádej se, nedělj tohle a támhleto - stejně to nikam nepovede, buď taková, nebo makövá - musí si tím maratonem projít sama, neboj, ona na to přijdě časem, tak, jako každá z nás, protože každá z nás to po zjištění v 99% řešila úplně stejně. takže asi si projde šokem, vztekem, snahou něco řešit, rezignací, otupělostí, jinou aktivitou...až dojde na konec, kde zjistí, kde ji je nejlépe. Ať s ním, nebo bez něho. Takže nechte ji na to její prostor, každá z nás je jinak silná, ale všechny se tím víceměně musí prokousat samy

Není tady

#100 10. 9. 2008 14:46

x62358
Host

překvapená...jak kdokoliv může vědět o čem Nastja bude přemýšlet či ne? Mě je třeba naprosto jasné, že v situaci v jaké se nachází bude hledat chyby všude. Čímž nechci říct, že to je v pořádku. Ale je to přirozený vývoj. V prvotním šoku člověk kope kolem sebe, nevidí a neslyší. Právě proto sem přišla, aby rady dostala a něco si z nich vzala, rozhodně ne proto, aby se dozvěděla, že to co píše není pravda atd.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí