Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 16. 9. 2008 12:17

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Manžel a moje kamarádka

petra72 napsal(a):

Jessika napsal(a):

petra72 napsal(a):

Kdybych myslela Vás, pane Veliký, tak jsem napsala Pisatel s velkým .... lol  (to je jasný, že velkým P)   gloria  gloria

mr.Big??? my máme tady sex ve městě?

Hele, já bych brala už i sex na vesnici hmm tongue grater

sry, obávám se, že nevypomohu... wink

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#227 16. 9. 2008 12:23

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Jessika napsal(a):

petra72 napsal(a):

Kdybych myslela Vás, pane Veliký, tak jsem napsala Pisatel s velkým .... lol  (to je jasný, že velkým P)   gloria  gloria

mr.Big??? my máme tady sex ve městě?

Hele, já bych brala už i sex na vesnici hmm tongue grater

Stačí říct a bejt hodná reta

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#228 16. 9. 2008 12:30

petra72
Host

Takže nic. Říct si umím, jen hodná bejt neumím. Jsem totiž strašná mrcha, víš?  wink   lol

#229 16. 9. 2008 12:34

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

ty a mrcha? a prosím tě??? kdo to řiká?

Není tady

#230 16. 9. 2008 12:38

x62358
Host

Já to říkám lol

#231 16. 9. 2008 12:41

petra72
Host

ffly napsal(a):

Já to říkám lol

reta reta reta reta

#232 16. 9. 2008 12:45

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

no tak to chápu, zase se ffly projevila!
SI

Není tady

#233 16. 9. 2008 12:48

Vanda
Host

Tak abychom se vrátily k tématu: Kuki, co BM a tvoje narozky? Jsem zvědavá jako slípka. (teda jsem chtěla napsat manžel a jeho kamarádka, podle názvu vlákna, ale kamarádka je nám fuk, žejo)

Upravil(a) Vanda (16. 9. 2008 12:49)

#234 16. 9. 2008 12:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

zuzi777a napsal(a):

petra72 napsal(a):

A ještě bych chtěla i diskusi doplnit:

Můj BM přede mnou chodil s paní, které bylo přes 40 let. Jemu bylo 27. Chodili spolu více jak 2 roky. U takového pána jsem si opravdu ani ve snu nemyslela, že na prahu druhé mízy zatouží po modelkách. Opravdu jsem se asi mylně domnívala, že tomu muži jde o charakter, o povahu...atd. Protože tak "stará" (hele nekamenujte mě, tenkrát ve svých 22 jsem si to myslela) paní musela být dobrá né postavou, ale něčím jiným.

Proto mě teď celkem děsí vše to, co se u nás teď odehrává.

No, tak to bych asi  tušila, co u ní hledal..... 40cítka už ví, netlačí, váží si , nic moc nechce, vaří opečovává atd atd.....
Hodně mladších chlápků tráví část mládí v náručí relativně  starších žen- je to totiž neskutečně pohodlné....
A k té váze- říkejte si co chcete, ale jakmile se váha překutálí přes 28BMI, tak už chlapy spíš odpuzujeme- tedy pokud nejsme přítelkyně J.Saudka.....
Já mám za sebou období pěkně cvalíkovské, a bohužel v té době se o mě zajímali opravdu jen zoufalci..... měla jsem vždycky dojem, že to jsou chlapi, kteří chtějí mít doma  "jistotu". Své nejštíhlejší životní období mám zato propestřené spoustou nabídek a "nájezdů" od  mužů. Takže já jsem přesvědčena, že vzhled bohužel hraje roli podstatnou při prvotním výběru. Můžu být sebesprávnější ženská, ale pokud sebou vleču 30kg nadváhy, tak je můj výběr potenciálních partnerů zůžen na minimum...... No a pokud už partnera mám( a ten je štíhlý frajer), tak stejný batoh nadváhy mi spolehlivě  mého partnera donutí  pokukovat po  hezčích a štíhlejších ženštinách......

Tebe možno áno, ja mám iné skúsenosti. Je fakt, že priťahujem skôr milovníkov ženských tvarov (celoživotne, v 12 som mala podprdu 2, zanedlho 3...), ale zúfalcami by som ich teda nenazvala. A nahradená u bývalého som bola staršou a tučnejšou, u posledného ex som naopak vystriedala (po roku od rozchodu, aby bolo jasno) krásnu - BI - o 4 roky mladšiu žienku. Moja nástupkyňa u ex je zasa ca o 3 roky mladšia, o výzore nemám poňatia, ale tipujem, že zas až taký dôležitý nebude. Aby bolo jasné, nehovorím o extrémoch a určite nie som proti ROZUMNÉMU cvičeniu, maľovaniu, kaderníčke, atď. To všetko robím celý život - aj keď som sama, aj keď niekoho mám - hlavne PRE SVOJ POCIT. Že si za to stojím. Ale ja osobne - a poznám dosť žien a mužov s podobným nastavením - mám dosť vysoko medzi prioritami aj city a intelekt a čím som staršia, tým je vzhľad podružnejší; a podobne to vnímam aj u mužov. V 20 je ten výzor asi hóóódne dôležitý, ale s pribúdajúcim vekom a skúsenosťami asi jeho význam klesá. Aj keď zanedbateľný asi nebude nikdy, ale ja osobne vnímam ako najdôležitejšie akési vyžarovanie.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#235 16. 9. 2008 13:05

x62358
Host

No Kukačko už to tu mám spočítaný...jsem suchar, mám blbý příspěvky, furt někoho poučuju....asi se jdu zakopat lol

#236 16. 9. 2008 13:36

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

ffly napsal(a):

No Kukačko už to tu mám spočítaný...jsem suchar, mám blbý příspěvky, furt někoho poučuju....asi se jdu zakopat lol

Ty jdeš na vojnu? Probuh kolik chceš abych ti to rozmluvil?

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#237 16. 9. 2008 13:41

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

nic - tradiční sms, poněkud rozvitá "hodně lásky, zdraví a štěstí, atd..."
myslím, že princezna B. je zpět a že to tam vypadá na nekonečný příběh. Mě už to netrápí.
Nemám co dodat

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí