6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
:grater:Jsem sedum let vdaná,ale s manelem jsme celkem devět let,máme dva krásné a zdravé kluky Maa bude mít sedm a jde do první třídy,Vítek měl v červnu 3 roky,oslavila jsem 30.let a týden na to jsme jeli 3 manelské páry a dva lidi zvlá na dovolenou, ve bylo dobré a do posledního dne kdy jsme se s manelem trochu chytli,ale kdo se nehádá po sedmi letech manelství a při dvou ivích klucích,odpoledne se manel s kamarádkou oddávali radovánkám v bazénu,kde si před synem nechal od ní stáhnout plavky a pak si od ní nechal zavázat plavkovou sukni,on stál a ona klečela,její obličej měl přímo v rozkroku a děl její hlavou jak kdyby,víte co,ve za přítomnosti synů,po návratu,mi v pondělí sdělil,e u mě nemiluje,ale jen mě má rád,ale to mu nestačí,tak chce rozchod,kdy jsem se ho ptala jestli je v tom jiná,tvrdil e né,pak jsem zjistila,e u měsíc s ní spí a mělo to zůstat jen u sexu,a to byla na mojích narozeninách a na dovolené,jen ten pocit,e spal se mnou a zároveň s ní,mě moc ubíjí,nechal mě samotnou s dvěmi dětmi,v bytě s hypotékou,nevím co mám dělat,za týden jsem zhubla 12 kilo a stále to jde dolů,vím e teď musím bojovat kvůli synům,ale moc to bolí,stále ho miluji a asi dlouho budu,vůbec nevím co mám dělat,jak jim to vysvětlit,můete mi někdo poradit.Děkuji Nastasja
Není tady
Za tyden 12 kilo?To snad ani nejde ani pri uplne hladovce.
Není tady
Skús to bra, e kadý koniec je zároveň začiatkom niečo iného, nového. Na nich sa vys.e.r, to nevyriei, radej rie hypotéku a alimenty a deti.
Není tady
Jo,jo za devět dní 12 kilo dolů,je fakt,e celou dobu nic nejím,málo spím,jak vidím jídlo je mi zle,ale nedá se dělat nic,musí to vechno přebolet,ale to jde moc těko,stále moc ho miluji a zatím si to bez něj nedokáu představit,u teď mi chybí a to nebydlíme spolu jetě ani týden.
Upravil(a) nastasja (13. 8. 2008 18:53)
Není tady
Asi bych ti měla říct, e on si tvou lásku nezaslouí. Beru, ale e to teď slyet nechce. Zní to jako fráze, ale čas je opravdu nejlepí lékař. Neměla by ses ale před ním poniovat a prosit ho o návrat. Z tvé slabosti on bude silný a bude mít pocit, e vyhrál. Nedej mu znát, e trpí, protoe čím víc tě uvidí zbědovanou, tím míň si tě bude váit. A ta jeho milenka z toho bude mít jen radost. Věř, e na světě je mnoho lidí, kteří tě mají rádi a nikdy by ti nechtěli ublíit - ti tě potřebují. Mysli na ty, kteří tě milujou - ti si to zaslouí, ne ti, kteří ti vráejí kudlu do zad tím nejhorím a nejpodlejím způsobem.
Není tady
Jak to,ze spolu nebydlite jeste ani tyden,kdyz ses 7 let vdana??To jste bydleli kazdy zvlast?Vim jak te to boli taky jsem si to zazila mela jsem jeste mensi deti nez ty.dostavala jsem se s toho hodne dlouho.
Ale u tebe je to o to horsi,ze to byla kamaradka.
Není tady
erem, rekla bych, e je to týden, co spolu nebydlí, ne naopak
Není tady
Taky v tom mám chaos - ta kamarádka tam byla s muem nebo to je jedna z těch volných? A manel s ní měsíc chodí a hned se od vás odstěhoval? A kde bydlí? To je teda fakt borec, e odejde od dětí kvůli známosti, kterou zná hlavně přes postel.
No - je to ok pro tebe, to chápu, ale nedělej zatím ádné závěry, to se můe jetě různě vyvinout. Vyčkej.
Není tady
Ano,ta kamarádka byla jedna z volných,je to navíc jeho účetní a jak mi ona řekla,kdy jsem na ni uhodila,mělo to zustat jen u sexu,on se rozvádět nechce,ale mě řelk,e chce,do teďka nevím co chce,nic mi neřekl,změnila jsem barvu vlasů,častěj se maluji,a kdy mi dneska dovezl kluky,tak jen hleděl,nová hlava,namalovaná,12kilo dolů,hleděl,a pak se mi nepodíval ani do očí,kdy se mnou mluvil a hleděl do země,známí si myslí,e sám neví co chce.
Není tady
také si myslím, e sám jetě neví co chce. Pročítej příběhy en co tu jsou a sna se neřeit nic s horkou hlavou.
Není tady
Jájo, tak co malování? to jsem na tebe byla ale hnusná, co?
Upravil(a) Vanda (13. 8. 2008 21:16)
Vanda napsal(a):
Vandi, tak tebe bych chtěla vidět jednou hnusnou Fakt bych si to vyfotila a dala za rámeček.
Vanda napsal(a):
nejsi propukne ve čt 21 ale sehnala jsem pána na pomoc se stropem a nábytkem. Jsem ikulka
Není tady
Nemohla bys taky teda, Jájo, sehnat pána na pomoc s maminkou - jakoe maminka by měla doma pána pro radost a vy klid? Měli byste vystaráno, veobecná spokojenost....dobrej nápad, ne?
...jsem načala Metaxu, tak mi to perlí...bóóe, a to zítra budu po sobě číst....!
Upravil(a) Vanda (13. 8. 2008 22:25)
Vanda napsal(a):
Nemohla bys taky teda, Jájo, sehnat pána na pomoc s maminkou? Měli byste vystaráno, veobecná spokojenost....dobrej nápad, ne?
...jsem načala Metaxu, tak mi to perlí...bóóe, a to zítra budu po sobě číst....!
Vandi, zatím dobrý....
Nastasjo - a kde tedy bydlí? U ní? Ten váhový úbytek je ílený - jedině jestli má větí nadváhu, tak by to při hladovění snad bylo moné. Ale stejně mysli na své zdraví - hladovění ti nepomůe, jetě se sloí psychicky a co potom kluci??!!
Není tady
Ano,jsem pevnějí,tak ten úbytek je větí,pořád mi tělo dává znát,e má co spalovat,a ona je jetě silnějí ne já,kor teď,a mael zatím bydlí u jeho mamky a jejího přítele,je tam od minulého pátku,já jsem minulý týden byla s klukami u mamky,abych se dala do kupy,ale moc to nepomohlo.
Není tady
Počítej s tím, e to nebude jednoduché, ale v první řadě mysli na své bliní, kteří tě potřebujou. Neutápěj se v bolesti sama. Prober to s kámokou, zajdi si sní na kafíčko. Ale hlavně - va si sama sebe, aby si tě mohli váit i druzí.
Není tady
No tak to ví, to je jeho mamka asi natěená, e jí naruuje soukromí :-))) - jen vydr, pokud se zajímá o děti, bude mu rodina za chvíli chybět. Blbne, no .....
Není tady
Ach jo.
To je vdycky rána z čistého nebe. Belestivá - pro nás netuící, iluzíplné slečny a paní. Jojo někde je chyba. ... Chce to více času a promyslet si , co od ivota chci, protoe to je a bude , vdycky jenom na nás samotných. ...
Není tady
Salen napsal(a):
:-))) - jen vydr, pokud se zajímá o děti, bude mu rodina za chvíli chybět. Blbne, no .....
Krásná útěcha BM taky vdycky prahne po rodině, kdy je se slečnou a kdy je doma, tak má roupy Já bych to takto lehce nepodceňovala...
Upravil(a) petra72 (14. 8. 2008 16:45)
Petro, tak já to nechci podceňovat, ale vdy to zná - co můe holka dělat. Podle toho popisu to udělal manel ve zkratu - s kámokou se mu líbí sex (taky tedy to musí být oba pěkní přiblbla, kdy naznačují orálek před dětmi na dovolené - nakopat oba do zadku), se enou se pak silně pohádali a jeho nenapadlo nic lepího, ne utéct před řeením k mamince. Jak u jsem psala, dovedu si představit nadení maminky, která si ije svůj ivot s přítelem, z takového návratu synáčka do mateřské náruče. Doufám, e kdybych se někdy dostala do taková situace, budu mít dost síly na to, abych synáčka hnala fofrem tam, kam patří.
Manelství trvá 7 let - typická doba pro větí krizi.
Nastasja vsadila na změnu vzhledu, jestli vydrí nevyčítat a nezavře mu cestu zpátky, můe se to spravit.
Otázka je, jak moc ho chce milenka a jak moc chce manel začínat znovu jinde a přijít o dosavadní rodinu.
Za ty dva roky, co tady tyhle příběhy sleduju - a e jich u bylo - kdy to chlap nedokáe skončit do půl roku, tak ho předat té druhé s plnou parádou.
Není tady
Holky,moc děkuji za povzbuzení,máte pravdu bude mi to dlouho trvat,zapomět a ít sama,ale začím změnu sama sebe,u těch 12 kilo dolů mi zvedlo náladu,sice za blbých okolností,které bych nikomu nepřála,ale co u včil,kdybych mohla tak vám polu fotky, jak vypadám já,on i ona,ale nevím jestli to sem jde.
Není tady
No,to teda koukám,moná jsem včerejí,ale mně to připadá jako pěkný kopanec doprdele.. A já s mou povahou,bych měla chu je oba dva utopit,o to horí mi to připadá,takhle vyvádět před dětma. No,nevím,jestli bych to ustála a odela středem.. Natasji,musí to být pro tebe hrozně těké,fandím ti. Moná je to krize mezi váma v manelství a moná také né. Připadá mi to od něj podlé,stejně jako od "KAMARÁDKY.. ",výborně se bavili,(tobě a dětem na očích)poté oznámí,e vlastně tě má " u jen rád" a odejde,nehledíc na děti...,na společné roky,prostě se sebere a jde,no tomu fakt říkám"frajer".. Zhluboka dýchej,Natasji,klidně do toho dej emoce,plakej,něco rozbij..a pak uvauj, ,jak to cítí a co sama chce. Zva,eventualitu,e ho to zblbnutí přejde a bude se chtít vrátit..co stím udělá,nebo se nevrátí,pak uvauj,co dál.. V tuhle dobu se zaměř na sebe (péče o sebe,je dobrý krok,rychlé hubnutí,není asi to nejlepí,aby ti zbývalo dost sil nato to ve zvládnout,vyříkej se z toho nebo i vyplač někomu blízkému nebo dobré kamarádce..) Popřípadě můe zkusit psycholoku nebo manelskou poradnu,pokud bys to fakt těko zvládala. Mysli na tvé bezva kluky. Potřebují Tě. A nezapomeň,e stále je tvůj manel a má vůči tobě a klukům, vyivovací povinnost i co se týká chodu domácnosti..a nájmu(teda myslím,e to tak je) i kdy tohle vtu chvíli není asi to,co tě trápí nejvíc. Chápu. Přeji hodně sil,to ve ustát ve zdraví Tobě i klukům.
Je to opravdu velká kudla do srdce a třikrát otočená,ale nic s tím neudělám,musela jsem mu dneska poslat půlku peněz na hypo a sipo,moje poslední výplata,kdy se vracím na mateřskou,tak jsem mohla mít 11.600,pro nás na tři měsíce a tak jsem o 6700 chudí,jeliko kdyby neplatil hypo,tak přijdeme o byt a mamka o dům,kterým nám doručuje,tak e nic moc,jinak nic nechce řeit,kdy si byl dneska pro kluky, tak si mě dvakrát prohlédl,jak vypadám,jsem se namalovala,učesala,dala úplé věci po dlouhé době,z kama mi nic nelezlo,nemohl uvěřit,a potom kdy se mnou mluvil,celou dobu jsem se dívala na něho,ale on hleděl do země.já jsem ho chtěla proliskat u kdy mi to řekl,ale byli tu kluci a to jsem nechtěla,vichni na ně nadávají,jta se mi raděj vyhýbá,nevím co bych udělala kdybych ji potkala,ale asi bych ji ukázala,e jsem lepí jak ona a zvedla hlavu.
Není tady