Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 13. 8. 2008 17:53

nastasja
♥------

Manžel a moje kamarádka

:grater:Jsem sedum let vdaná,ale s manželem jsme celkem devět let,máme dva krásné a zdravé kluky Maa bude mít sedm a jde do první třídy,Vítek měl v červnu 3 roky,oslavila jsem 30.let a týden na to jsme jeli 3 manželské páry a dva lidi zvl᚝ na dovolenou, vše bylo dobré až do posledního dne kdy jsme se s manželem trochu chytli,ale kdo se nehádá po sedmi letech manželství a při dvou živích klucích,odpoledne se manžel s kamarádkou oddávali radovánkám v bazénu,kde si před synem nechal od ní stáhnout plavky a pak si od ní nechal zavázat plavkovou sukni,on stál a ona klečela,její obličej měl přímo v rozkroku a děl její hlavou jak kdyby,víte co,vše za přítomnosti synů,po návratu,mi v pondělí sdělil,že už mě nemiluje,ale jen mě má rád,ale to mu nestačí,tak chce rozchod,když jsem se ho ptala jestli je v tom jiná,tvrdil že né,pak jsem zjistila,že už měsíc s ní spí a mělo to zůstat jen u sexu,a to byla na mojích narozeninách a na dovolené,jen ten pocit,že spal se mnou a zároveň s ní,mě moc ubíjí,nechal mě samotnou s dvěmi dětmi,v bytě s hypotékou,nevím co mám dělat,za týden jsem zhubla 12 kilo a stále to jde dolů,vím že teď musím bojovat kvůli synům,ale moc to bolí,stále ho miluji a asi dlouho budu,vůbec nevím co mám dělat,jak jim to vysvětlit,můžete mi někdo poradit.Děkuji Nastasja

Není tady

#2 13. 8. 2008 18:20

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Manžel a moje kamarádka

Za tyden 12 kilo?To snad ani nejde ani pri uplne hladovce.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#3 13. 8. 2008 18:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Skús to bra, že každý koniec je zároveň začiatkom niečo iného, nového. Na nich sa vys.e.r, to nevyriešiš, radšej rieš hypotéku a alimenty a deti.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 13. 8. 2008 18:52

nastasja
♥------

Jo,jo za devět dní 12 kilo dolů,je fakt,že celou dobu nic nejím,málo spím,jak vidím jídlo je mi zle,ale nedá se dělat nic,musí to všechno přebolet,ale to jde moc těžko,stále moc ho miluji a zatím si to bez něj nedokážu představit,už teď mi chybí a to nebydlíme spolu ještě ani týden.

Upravil(a) nastasja (13. 8. 2008 18:53)

Není tady

#5 13. 8. 2008 18:57

5ka
♥♥♥----

Asi bych ti měla říct, že on si tvou lásku nezaslouží. Beru, ale že to teď slyšet nechceš. Zní to jako fráze, ale čas je opravdu nejlepší lékař. Neměla by ses ale před ním ponižovat a prosit ho o návrat. Z tvé slabosti on bude silný a bude mít pocit, že vyhrál. Nedej mu znát, že trpíš, protože čím víc tě uvidí zbědovanou, tím míň si tě bude vážit. A ta jeho milenka z toho bude mít jen radost. pussa Věř, že na světě je mnoho lidí, kteří tě mají rádi  hjarta a nikdy by ti nechtěli ublížit - ti tě potřebují. Mysli na ty, kteří tě milujou - ti si to zaslouží, ne ti, kteří ti vrážejí kudlu do zad tím nejhorším a nejpodlejším způsobem.

http://b5.lilypie.com/Bzlpp2.png  http://b3.lilypie.com/rqY6p2.png

Není tady

#6 13. 8. 2008 19:08

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Jak to,ze spolu nebydlite jeste ani tyden,kdyz ses 7 let vdana??To jste bydleli kazdy zvlast?Vim jak te to boli taky jsem si to zazila mela jsem jeste mensi deti nez ty.dostavala jsem se s toho hodne dlouho.
Ale u tebe je to o to horsi,ze to byla kamaradka.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#7 13. 8. 2008 19:11

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

erem, rekla bych, že je to týden, co spolu nebydlí, ne naopak

Není tady

#8 13. 8. 2008 19:43

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Taky v tom mám chaos - ta kamarádka tam byla s mužem nebo to je jedna z těch volných? A manžel s ní měsíc chodí a hned se od vás odstěhoval? A kde bydlí? To je teda fakt borec, že odejde od dětí kvůli známosti, kterou zná hlavně přes postel.
No - je to šok pro tebe, to chápu, ale nedělej zatím žádné závěry, to se může ještě různě vyvinout. Vyčkej.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#9 13. 8. 2008 20:21

nastasja
♥------

Ano,ta kamarádka byla jedna z volných,je to navíc jeho účetní a jak mi ona řekla,když jsem na ni uhodila,mělo to zustat jen u sexu,on se rozvádět nechce,ale mě řelk,že chce,do teďka nevím co chce,nic mi neřekl,změnila jsem barvu vlasů,častěj se maluji,a když mi dneska dovezl kluky,tak jen hleděl,nová hlava,namalovaná,12kilo dolů,hleděl,a pak se mi nepodíval ani do očí,když se mnou mluvil a hleděl do země,známí si myslí,že sám neví co chce.

Není tady

#10 13. 8. 2008 20:47

jája-pája
♥♥♥♥♥--
Místo: pražák jako poleno :)

také si myslím, že sám ještě neví co chce. Pročítej příběhy žen co tu jsou a snaž se neřešit nic s horkou hlavou.

Není tady

#11 13. 8. 2008 21:16

Vanda
Host

Jájo, tak co malování? pussa to jsem na tebe byla ale hnusná, co?

Upravil(a) Vanda (13. 8. 2008 21:16)

#12 13. 8. 2008 21:31

petra72
Host

Vanda napsal(a):

Vandi, tak tebe bych chtěla vidět jednou hnusnou reta  Fakt bych si to vyfotila a dala za rámeček.  vissla wink

#13 13. 8. 2008 21:39

jája-pája
♥♥♥♥♥--
Místo: pražák jako poleno :)

Vanda napsal(a):

nejsi pussa propukne ve čt 21 dumbom ale sehnala jsem pána na pomoc se stropem a nábytkem. Jsem šikulka

Není tady

#14 13. 8. 2008 21:47

Vanda
Host

Nemohla bys taky teda, Jájo, sehnat pána na pomoc s maminkou - jakože maminka by měla doma pána pro radost a vy klid? Měli byste vystaráno, všeobecná spokojenost....dobrej nápad, ne?
...jsem načala Metaxu, tak mi to perlí...bóóže, až to zítra budu po sobě číst....!

Upravil(a) Vanda (13. 8. 2008 22:25)

#15 13. 8. 2008 22:19

petra72
Host

Vanda napsal(a):

Nemohla bys taky teda, Jájo, sehnat pána na pomoc s maminkou? Měli byste vystaráno, všeobecná spokojenost....dobrej nápad, ne?
...jsem načala Metaxu, tak mi to perlí...bóóže, až to zítra budu po sobě číst....!

Vandi, zatím dobrý.... wink pussa

#16 13. 8. 2008 22:21

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Nastasjo - a kde tedy bydlí? U ní? Ten váhový úbytek je šílený - jedině jestli mᚠvětší nadváhu, tak by to při hladovění snad bylo možné. Ale stejně mysli na své zdraví - hladovění ti nepomůže, ještě se složíš psychicky a co potom kluci??!!

Není tady

#17 13. 8. 2008 22:49

nastasja
♥------

Ano,jsem pevnější,tak ten úbytek je větší,pořád mi tělo dává znát,že má co spalovat,a ona je ještě silnější než já,kor teď,a mažel zatím bydlí u jeho mamky a jejího přítele,je tam od minulého pátku,já jsem minulý týden byla s klukami u mamky,abych se dala do kupy,ale moc to nepomohlo.

Není tady

#18 13. 8. 2008 23:11

5ka
♥♥♥----

Počítej s tím, že to nebude jednoduché, ale v první řadě mysli na své bližní, kteří tě potřebujou. Neutápěj se v bolesti sama. Prober to s kámoškou, zajdi si sní na kafíčko.  Ale hlavně - važ si sama sebe, aby si tě mohli vážit i druzí. hjarta par

http://b5.lilypie.com/Bzlpp2.png  http://b3.lilypie.com/rqY6p2.png

Není tady

#19 14. 8. 2008 13:01

Salen
♥♥♥♥♥♥-

No tak to víš, to je jeho mamka asi natěšená, že jí narušuje soukromí :-))) - jen vydrž, pokud se zajímá o děti, bude mu rodina za chvíli chybět. Blbne, no .....

Není tady

#20 14. 8. 2008 15:32

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Ach jo.
To je vždycky rána z čistého nebe. Belestivá -  pro nás netušící, iluzíplné slečny a paní. Jojo někde je chyba. ... Chce to více času a promyslet si , co od života chci, protože to je a bude , vždycky jenom na nás samotných. ...

Není tady

#21 14. 8. 2008 16:45

petra72
Host

Salen napsal(a):

:-))) - jen vydrž, pokud se zajímá o děti, bude mu rodina za chvíli chybět. Blbne, no .....

Krásná útěcha wink  BM taky vždycky prahne po rodině, když je se slečnou a když je doma, tak má roupy reta  Já bych to takto lehce nepodceňovala... usch

Upravil(a) petra72 (14. 8. 2008 16:45)

#22 14. 8. 2008 17:04

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Petro, tak já to nechci podceňovat, ale vždy to znᚠ- co může holka dělat. Podle toho popisu to udělal manžel ve zkratu - s kámoškou se mu líbí sex (taky tedy to musí být oba pěkní přiblbla, když naznačují orálek před dětmi na dovolené - nakopat oba do zadku), se ženou se pak silně pohádali a jeho nenapadlo nic lepšího, než utéct před řešením k mamince. Jak už jsem psala, dovedu si představit nadšení maminky, která si žije svůj život s přítelem, z takového návratu synáčka do mateřské náruče. Doufám, že kdybych se někdy dostala do taková situace, budu mít dost síly na to, abych synáčka hnala fofrem tam, kam patří.
Manželství trvá 7 let - typická doba pro větší krizi.
Nastasja vsadila na změnu vzhledu, jestli vydrží nevyčítat a nezavře mu cestu zpátky, může se to spravit.
Otázka je, jak moc ho chce milenka a jak moc chce manžel začínat znovu jinde a přijít o dosavadní rodinu.
Za ty dva roky, co tady tyhle příběhy sleduju - a že jich už bylo - když to chlap nedokáže skončit do půl roku, tak ho předat té druhé s plnou parádou.

Není tady

#23 14. 8. 2008 18:32

nastasja
♥------

Holky,moc děkuji za povzbuzení,máte pravdu bude mi to dlouho trvat,zapomět a žít sama,ale začím změnu sama sebe,už těch 12 kilo dolů mi zvedlo náladu,sice za blbých okolností,které bych nikomu nepřála,ale co už včil,kdybych mohla tak vám pošlu fotky, jak vypadám já,on i ona,ale nevím jestli to sem jde.

Není tady

#24 14. 8. 2008 20:20

REŇAS
Host

par No,to teda koukám,možná jsem včerejší,ale mně to připadá jako pěkný kopanec doprdele..mad A já s mou povahou,bych měla chu je oba dva utopit,o to horší mi to připadá,takhle vyvádět před dětma. va No,nevím,jestli bych to ustála a odešla středem.. Natasji,musí to být pro tebe hrozně těžké,fandím ti. Možná je to krize mezi váma v manželství a možná také né. Připadá mi to od něj podlé,stejně jako od "KAMARÁDKY.. mad ",výborně se bavili,(tobě a dětem na očích)poté oznámí,že vlastně tě má " už jen rád" a odejde,nehledíc na děti...,na společné roky,prostě se sebere a jde,no tomu fakt říkám"frajer".. Zhluboka dýchej,Natasji,klidně do toho dej emoce,plakej,něco rozbij..a pak uvažuj, ,jak to cítíš a co sama chceš. Zvaž,eventualitu,že ho to zblbnutí přejde a bude se chtít vrátit..co stím uděláš,nebo se nevrátí,pak uvažuj,co dál.. V tuhle dobu se zaměř na sebe (péče o sebe,je dobrý krok,rychlé hubnutí,není asi to nejlepší,aby ti zbývalo dost sil nato to vše zvládnout,vyříkej se z toho nebo i vyplač někomu blízkému nebo dobré kamarádce..)  Popřípadě můžeš zkusit psycholožku nebo manželskou poradnu,pokud bys to fakt těžko zvládala. Mysli na tvé bezva kluky. Potřebují Tě. A nezapomeň,že stále je tvůj manžel a má vůči tobě a klukům, vyživovací povinnost i co se týká chodu domácnosti..a nájmu(teda myslím,že to tak je) i když tohle vtu chvíli není asi to,co tě trápí nejvíc. Chápu. Přeji hodně sil,to vše ustát ve zdraví Tobě i klukům. pussa

#25 14. 8. 2008 20:51

nastasja
♥------

Je to opravdu velká kudla do srdce a třikrát otočená,ale nic s tím neudělám,musela jsem mu dneska poslat půlku peněz na hypo a sipo,moje poslední výplata,když se vracím na mateřskou,tak jsem mohla mít 11.600,pro nás na tři měsíce a tak jsem o 6700 chudší,jelikož kdyby neplatil hypo,tak přijdeme o byt a mamka o dům,kterým nám doručuje,tak že nic moc,jinak nic nechce řešit,když si byl dneska pro kluky, tak si mě dvakrát prohlédl,jak vypadám,jsem se namalovala,učesala,dala úplé věci po dlouhé době,z kama mi nic nelezlo,nemohl uvěřit,a potom když se mnou mluvil,celou dobu jsem se dívala na něho,ale on hleděl do země.já jsem ho chtěla proliskat už když mi to řekl,ale byli tu kluci a to jsem nechtěla,všichni na ně nadávají,jta se mi raděj vyhýbá,nevím co bych udělala kdybych ji potkala,ale asi bych ji ukázala,že jsem lepší jak ona a zvedla hlavu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí