Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#301 15. 8. 2008 20:39

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Re: Nevera

Ale ne, to si vubec nemyslim. Ale jestli to chces pochopit takto, tak fajn.

Není tady

#302 15. 8. 2008 20:43

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Jenom se divim, ze si vytvaris jakesi emocionalni utrpeni zalozene na tom co se mozna pred temi 3 roky ani nestalo.
A i kdyby jo, ze nemas vic tolerance a nehodis to proste za hlavu.
Ale to je  s tebou porad dokola.

Není tady

#303 15. 8. 2008 21:20

Evka
♥♥♥----

Tak jsem si to zběžně všechno pročetla a ačkoli jsem zpočátku taky byla pro to nevracet se k tomu a nerozebírat to, postupem času je to jinak. Tvůj manžel přijede domů a i když budeš mít předsevzetí to ustát bez ptaní, nevydržíš se přetvařovat, on na tobě pozná, že se něco děje a ty mu to v návalu vzteku "vchrstneš". Asi bych se teda v klidu zeptala, jakože se ke mně doneslo a co je na tom pravdy, že mě to trápí, a že bych chtěla vědět, jak to bylo. Pokud z toho bude ta Itálie a rozchod a kdovíco ještě, jak říkáš, pak je chyba asi i jinde. Otázka, která tě trápí, ať je jakákoli, by přece neměla být důvodem k hádce jako hrom. Zkrátka se stalo, že ti to někdo pověděl a ty si s tím nevíš rady... Každopádně držím palce.

Není tady

#304 16. 8. 2008 1:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som buď za to napísať mu to alebo vyrozprávať sa psychológovi. V sebe to neudržíš bez sebatrýznenia a pochybností - a raz to aj tak vybuble - a "konfrontácia" t.j. hádka vec len zhorší.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#305 19. 8. 2008 16:46

karelia
♥♥♥----

Tak jsem to zatim nejak ustala,az jsem si rekla ze nejak moc lehce,proto mam obavu ze to teprve prijde..mivam dost debilni PMS takze uvidime co na to hormony:D  Kdyzbych to zvladla se v tom nepitvat tak bych byla ale asi rada,vikend byl totiz fajn. Je fakt ze on se jen tak lehce zminil sam od sebe ze nechape proc to o nem ten dotycny rika ale ja na to neodpovedela,pripadlo mi to jakoby si delal aliby,nechtela jsem to v tu chvili nijak resit. Takze uvidim co bude dal,co je fakt,milovani s nim mi to neovlivnilo,takze asi bude nejmoudrejsi enchat to byt.Ale jak rikam..zatraceny hormony me muzou poradne rozhodit.

Není tady

#306 19. 8. 2008 20:16

terezka007
♥♥♥----

Achojky vsem, s neverou zadne zkusenosti nemam, ale snazila jsem se aspon vcitit do situace. Jak uz tady jednou psala Selima: sex s prostitutkou je pouze telesna zalezitost. Je to sice nevera, s necim takovym nesouhlasim, ale v tvem pripade se jedna o dlouhodoby vztah a mate i deti. Tvuj pritel k te zene (zenam) urcite nic necitil. Asi si nemohl pomoct a sama jsi priznala, ze mohl jednat pod natlakem kamaradu. Urcite ho nechci omlouvat ani obhajovat. Ale stokrat horsi by byla nevera s nejakou milenkou, do ktere by byl pritel treba bezhlave zamilovany. Je smutne, ze te pritel podvedl, ale od te doby ubehlo uz hodne vody a vas vztah se zlepsuje. Asi jsi ted toho plna a vsechny tve myslenky smeruji pouze k tomu. Ale bylo to pouze telesno, mezi vami je toho prece mnohem vic. Pokud to v sobe nemuzes dal dusit, tak mu to rekni, ale snaz se nedelat sceny. Preju hodne stesti rock

Není tady

#307 20. 8. 2008 9:06

karelia
♥♥♥----

terezka007 napsal(a):

Achojky vsem, s neverou zadne zkusenosti nemam, ale snazila jsem se aspon vcitit do situace. Jak uz tady jednou psala Selima: sex s prostitutkou je pouze telesna zalezitost. Je to sice nevera, s necim takovym nesouhlasim, ale v tvem pripade se jedna o dlouhodoby vztah a mate i deti. Tvuj pritel k te zene (zenam) urcite nic necitil. Asi si nemohl pomoct a sama jsi priznala, ze mohl jednat pod natlakem kamaradu. Urcite ho nechci omlouvat ani obhajovat. Ale stokrat horsi by byla nevera s nejakou milenkou, do ktere by byl pritel treba bezhlave zamilovany. Je smutne, ze te pritel podvedl, ale od te doby ubehlo uz hodne vody a vas vztah se zlepsuje. Asi jsi ted toho plna a vsechny tve myslenky smeruji pouze k tomu. Ale bylo to pouze telesno, mezi vami je toho prece mnohem vic. Pokud to v sobe nemuzes dal dusit, tak mu to rekni, ale snaz se nedelat sceny. Preju hodne stesti rock

Dekuji za urpimny a mily nazor...ano,budu se snazit na to asi zapomenot,nebo se teda o to vehementne snazim,spsi je horsi ze ted premyslim dvakrat nad kazdym jeho slovem,kdyz mi da darek tak si rikam PROC? A on mi porad neco kupuje,coz je sice hezky ale proste ted si rikam jestli nema spatny svedomi a neco neskryva. Ale pripadne mi ze ne,jenze to mi pripadlo i tenkrat. Takze vazne nevim.hmm

Není tady

#308 20. 8. 2008 21:39

terezka007
♥♥♥----

S temi darky bych si hlavu nezatezovala smile

Není tady

#309 22. 8. 2008 11:44

karelia
♥♥♥----

terezka007 napsal(a):

Snazim si je uzivat,jen si rikam jeslti nejsou moc drahy na to ze mi je koupil jen tak:D Mozna to jen moc pitvam..

Není tady

#310 22. 8. 2008 11:46

keks
♥♥♥♥♥♥-

karelia napsal(a):

terezka007 napsal(a):

Snazim si je uzivat,jen si rikam jeslti nejsou moc drahy na to ze mi je koupil jen tak:D Mozna to jen moc pitvam..

Buď ráda, že ti manža dárky kupuje !! Je to moc milé....smile Já jsem ráda, že si můj přítel na mě vzpomene aspoň o narozeninách....big_smile

http://lb5m.lilypie.com/ddHCp1.png Jonášek 6.7.2009
http://lb2m.lilypie.com/5m6rp1.png Johanka 8.11.2012
http://lbdm.lilypie.com/vukyp1.png TP 18.5.2014

Není tady

#311 22. 8. 2008 14:41

karelia
♥♥♥----

keks napsal(a):

karelia napsal(a):

terezka007 napsal(a):

Buď ráda, že ti manža dárky kupuje !! Je to moc milé....smile Já jsem ráda, že si můj přítel na mě vzpomene aspoň o narozeninách....big_smile

Tak to bych ho asi taky podezirala lol  tak mu zkus koupit jen tak nekdy neco..treba ja nevim-cokoladu...aby videl a on se nauci..big_smile

Upravil(a) karelia (22. 8. 2008 14:42)

Není tady

#312 22. 8. 2008 15:06

keks
♥♥♥♥♥♥-

karelia napsal(a):

keks napsal(a):

karelia napsal(a):

Tak to bych ho asi taky podezirala lol  tak mu zkus koupit jen tak nekdy neco..treba ja nevim-cokoladu...aby videl a on se nauci..big_smile

ale to víš, trošku jsem to přehnala, tu čoko mi někdy koupí big_smile Ale jinak nic moc, není to prostě romantický tip...no jo no....

http://lb5m.lilypie.com/ddHCp1.png Jonášek 6.7.2009
http://lb2m.lilypie.com/5m6rp1.png Johanka 8.11.2012
http://lbdm.lilypie.com/vukyp1.png TP 18.5.2014

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí