29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ale ne, to si vubec nemyslim. Ale jestli to chces pochopit takto, tak fajn.
Není tady
Jenom se divim, ze si vytvaris jakesi emocionalni utrpeni zalozene na tom co se mozna pred temi 3 roky ani nestalo.
A i kdyby jo, ze nemas vic tolerance a nehodis to proste za hlavu.
Ale to je s tebou porad dokola.
Není tady
Tak jsem si to zběžně všechno pročetla a ačkoli jsem zpočátku taky byla pro to nevracet se k tomu a nerozebírat to, postupem času je to jinak. Tvůj manžel přijede domů a i když budeš mít předsevzetí to ustát bez ptaní, nevydržíš se přetvařovat, on na tobě pozná, že se něco děje a ty mu to v návalu vzteku "vchrstneš". Asi bych se teda v klidu zeptala, jakože se ke mně doneslo a co je na tom pravdy, že mě to trápí, a že bych chtěla vědět, jak to bylo. Pokud z toho bude ta Itálie a rozchod a kdovíco ještě, jak říkáš, pak je chyba asi i jinde. Otázka, která tě trápí, ať je jakákoli, by přece neměla být důvodem k hádce jako hrom. Zkrátka se stalo, že ti to někdo pověděl a ty si s tím nevíš rady... Každopádně držím palce.
Není tady
Ja som buď za to napísať mu to alebo vyrozprávať sa psychológovi. V sebe to neudržíš bez sebatrýznenia a pochybností - a raz to aj tak vybuble - a "konfrontácia" t.j. hádka vec len zhorší.
Není tady
Tak jsem to zatim nejak ustala,az jsem si rekla ze nejak moc lehce,proto mam obavu ze to teprve prijde..mivam dost debilni PMS takze uvidime co na to hormony:D Kdyzbych to zvladla se v tom nepitvat tak bych byla ale asi rada,vikend byl totiz fajn. Je fakt ze on se jen tak lehce zminil sam od sebe ze nechape proc to o nem ten dotycny rika ale ja na to neodpovedela,pripadlo mi to jakoby si delal aliby,nechtela jsem to v tu chvili nijak resit. Takze uvidim co bude dal,co je fakt,milovani s nim mi to neovlivnilo,takze asi bude nejmoudrejsi enchat to byt.Ale jak rikam..zatraceny hormony me muzou poradne rozhodit.
Není tady
Achojky vsem, s neverou zadne zkusenosti nemam, ale snazila jsem se aspon vcitit do situace. Jak uz tady jednou psala Selima: sex s prostitutkou je pouze telesna zalezitost. Je to sice nevera, s necim takovym nesouhlasim, ale v tvem pripade se jedna o dlouhodoby vztah a mate i deti. Tvuj pritel k te zene (zenam) urcite nic necitil. Asi si nemohl pomoct a sama jsi priznala, ze mohl jednat pod natlakem kamaradu. Urcite ho nechci omlouvat ani obhajovat. Ale stokrat horsi by byla nevera s nejakou milenkou, do ktere by byl pritel treba bezhlave zamilovany. Je smutne, ze te pritel podvedl, ale od te doby ubehlo uz hodne vody a vas vztah se zlepsuje. Asi jsi ted toho plna a vsechny tve myslenky smeruji pouze k tomu. Ale bylo to pouze telesno, mezi vami je toho prece mnohem vic. Pokud to v sobe nemuzes dal dusit, tak mu to rekni, ale snaz se nedelat sceny. Preju hodne stesti
Není tady
terezka007 napsal(a):
Achojky vsem, s neverou zadne zkusenosti nemam, ale snazila jsem se aspon vcitit do situace. Jak uz tady jednou psala Selima: sex s prostitutkou je pouze telesna zalezitost. Je to sice nevera, s necim takovym nesouhlasim, ale v tvem pripade se jedna o dlouhodoby vztah a mate i deti. Tvuj pritel k te zene (zenam) urcite nic necitil. Asi si nemohl pomoct a sama jsi priznala, ze mohl jednat pod natlakem kamaradu. Urcite ho nechci omlouvat ani obhajovat. Ale stokrat horsi by byla nevera s nejakou milenkou, do ktere by byl pritel treba bezhlave zamilovany. Je smutne, ze te pritel podvedl, ale od te doby ubehlo uz hodne vody a vas vztah se zlepsuje. Asi jsi ted toho plna a vsechny tve myslenky smeruji pouze k tomu. Ale bylo to pouze telesno, mezi vami je toho prece mnohem vic. Pokud to v sobe nemuzes dal dusit, tak mu to rekni, ale snaz se nedelat sceny. Preju hodne stesti
Dekuji za urpimny a mily nazor...ano,budu se snazit na to asi zapomenot,nebo se teda o to vehementne snazim,spsi je horsi ze ted premyslim dvakrat nad kazdym jeho slovem,kdyz mi da darek tak si rikam PROC? A on mi porad neco kupuje,coz je sice hezky ale proste ted si rikam jestli nema spatny svedomi a neco neskryva. Ale pripadne mi ze ne,jenze to mi pripadlo i tenkrat. Takze vazne nevim.
Není tady
S temi darky bych si hlavu nezatezovala
Není tady
terezka007 napsal(a):
Snazim si je uzivat,jen si rikam jeslti nejsou moc drahy na to ze mi je koupil jen tak:D Mozna to jen moc pitvam..
Není tady
karelia napsal(a):
terezka007 napsal(a):
Snazim si je uzivat,jen si rikam jeslti nejsou moc drahy na to ze mi je koupil jen tak:D Mozna to jen moc pitvam..
Buď ráda, že ti manža dárky kupuje !! Je to moc milé.... Já jsem ráda, že si můj přítel na mě vzpomene aspoň o narozeninách....
Není tady
keks napsal(a):
karelia napsal(a):
terezka007 napsal(a):
Buď ráda, že ti manža dárky kupuje !! Je to moc milé....
Já jsem ráda, že si můj přítel na mě vzpomene aspoň o narozeninách....
Tak to bych ho asi taky podezirala tak mu zkus koupit jen tak nekdy neco..treba ja nevim-cokoladu...aby videl a on se nauci..
Upravil(a) karelia (22. 8. 2008 14:42)
Není tady
karelia napsal(a):
keks napsal(a):
karelia napsal(a):
Snazim si je uzivat,jen si rikam jeslti nejsou moc drahy na to ze mi je koupil jen tak:D Mozna to jen moc pitvam..Buď ráda, že ti manža dárky kupuje !! Je to moc milé....
Já jsem ráda, že si můj přítel na mě vzpomene aspoň o narozeninách....
Tak to bych ho asi taky podezirala
tak mu zkus koupit jen tak nekdy neco..treba ja nevim-cokoladu...aby videl a on se nauci..
ale to víš, trošku jsem to přehnala, tu čoko mi někdy koupí Ale jinak nic moc, není to prostě romantický tip...no jo no....
Není tady