1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Právě mi přila sms
3 kila 25 deka ivý váhy, 48 cm od hlavy a k patě. Čas 21:16 . Jmeno Jakub. Čus !
Není tady
Dezy,
přeji ve nej..
hlavně hodně mlíčka, prospané noci, spokojené miminko, spokojenou maminku a hlavně hoooodně zdravíčka celé rodině
Není tady
Dezy...tak konečně :si se taky dočkala Obrovská gratulace ke Kubíčkovi a at jste moc astný a spokojený
Upravil(a) Lucka 1 (13. 8. 2008 8:20)
Není tady
Moc gratuluju
Není tady
Milá Dezynko, moc moc moc gratulujeme k narození Kubíčka. Přejeme hlavně hodně zdravíčka a spokojenosti vám oběma.
Není tady
Dezy, velká gratulace. Přejeme Jakoubkovi hodně zdravíčka, těstíčka a lásky do ivota. Tobě hodně mlíčka a a jsi brzo fit
PS: u se těím na slohovku o porodu
Není tady
Dezynko jsi to tedy vzala hopem:) tak snad i ten porod byl rychly. Preji hlavne prospane noci a hodne miminko.
Není tady
Dezynko, taky mooc s Kubíčken gratulujeme ke Kubíčkovi
Není tady
Dezy, tak jsem tě nakonec nepředběhla, ale jsem ráda. Moc se těím na slohovku a dalí zprávičky.
S Matýskem přejeme hlavně hodné a spokojené miminko, hodně mlíčka a a tě 6ti nedělní hormony moc nezlobí.
Není tady
Není tady
Dezinko,ikulko,moc gratulujeme ke chlapečkovi Jakoubkovi,hlavně a jste oba v pořádku,zdraví a spokojení.Moc moc veho njelepího přejí Iva a rodina.
Není tady
Ahojky Dezynko, moc a moc gratuluju a přeju hodné miminko a a jsou s bráchou v pohodě a mají se rádi.
Jakoubku vítám tě na svět a přeju ti hlavně zdraví, těstí, spousty, spousty lásky a a tě mamka s takou moc nezlobí :-)
gratuluji k narození Kubíčka a přejeme celé rodince hromadu těstí
Není tady
Dezinko, moc gratuluji ke Kubíčkovi, hodně těstíčka, zdravíčka a lásky!
Není tady
Gratuluji k mimískovi, a dělá jen samou radost.
Není tady