29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pokud by měl někdo zájem z Mladoboleslavska o pytel pěkných (vypadají jako noví) plyšáků, velmi ráda daruji....
Není tady
Wiki, tak je šupni třeba do mateřské školky.....
Není tady
Mrkni na útulek ;-) http://sarcini-plysaci.blogspot.com/
Není tady
jéé... WIKI..
to by bylo fajn s těma plyšákama ..zrovna dnes jsem mluvila s učitelkou z naší nové školky-stacionář ..a určitě by i tyto dětičky ocenily pár plyšáků po někom
mám tam nastoupit v září po MD jako kuchařka ..nastupuje mi tam i dcera ve 3letech.. a na hračky prý ještě tolik nebude korunek..až někdy od poloviny září..tak sháníme pro dětičky co se dá.. asi by se to nedalo poslat vid´.. byla bych ti moc vděčná a určitě i vedení školky.. podívám se ještě do mapy.. jestli tudy nejezdíme po výletech.. a nemohla bych se s tebou nějak sejít..
určitě bych to zadarmo nechtěla
Není tady
Wiki....
je mi už trapné tě takto nahánět.. vidím tě tu..píši ti SZ..ale nikdy mi neodpovíš.. tak mě aspon´pošli někam
.. at´vím na čem jsem ................
a nebudu tě už otravovat .............................
těšila jsem se z toho, že jsem tu na tebe narazila a dětičkám trošku pomohu s těma plyšákama
Není tady
no, ja jenom ze to Wiky psala pred rokem... myslis ze ty plysaky porad ma?
Není tady
Hehe... no tak za to můžu já, protože jsem se nekoukla na datum a napsala sem a tím jsem tohle fórum oživila... sry
Není tady