27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dostala jsem popínavou hortenzii a nevím jak ji strávně pěstovat. Nemá někdo zkuenosti s touto rostlinou?
Zatím je v kontejneru.Zajímá mne, zda ji mám vysadit do půdy,zda přezimuje na zahradě,jaké by bylo nejlepí stanovitě.Nebo prosím o radu,kde potřebné ionformace na internetu hledat.Díky Matylda
Není tady
Matylda14 napsal(a):
Dostala jsem popínavou hortenzii a nevím jak ji strávně pěstovat. Nemá někdo zkuenosti s touto rostlinou?
Zatím je v kontejneru.Zajímá mne, zda ji mám vysadit do půdy,zda přezimuje na zahradě,jaké by bylo nejlepí stanovitě.Nebo prosím o radu,kde potřebné ionformace na internetu hledat.Díky Matylda
Není tady
Ahoj Oto,děkuji moc za informaci.na uvedených stránkách jsem nala potřebný návod na pěstování.Pěkný den a já půjdu sázet.Matylda
Není tady