Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 11. 9. 2006 10:30

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Re: Jsem na dně.

aeva1 napsal(a):

Sofi1 napsal(a):

Aevi,
to je hrozně fajn,že se cítíš dobře. smile

Sofi, je to lepší a lepší, ale stejně mi ještě pořád není úplně jedno, co dělá a kde spí. pořád si ještě představuju, co jí říká a co dělají. Ještě v tom pěkně lítám, mám strach , že to nepřejde úplně nikdy.

Aevko, přejde,přejde!!!! Chce to čas a dívat se kolem sebe !!! Vesele!! Rozkvetlá kytka je vždycky hezčí!! A on se zahradník najde, až to budeš nejmíň čekat...gloria A věř mi, to je mazec!! hjarta hjarta hjarta A u mně to přešlo během deseti minut!!! lol lol lol

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#177 11. 9. 2006 11:36

Sofi1
♥♥♥----

Aevi,
přejde. Musíš hlavně chtít a to Ty chceš. Já zítra odlétam na pracovní dovolenou s m. Nejprve tam, kde jsme patnáctlet jezdili spolu a všichni nás tam dobře znají a kde loni o této době byla za ním  ona. No ještě před nějakou dobou jsem si "dělala hlavu", jak se tam budu chovat a tvářit, když to tam všichni viděli a věděli, no a dneska to vypouštím. Chci si to užít. Spíš mám pocit, že je z toho nesvůj m.,protože mi pořád říká, že pokud budu chtít můžem bydlet i jinde než jsme bydleli celé roky a že můžem jezdit po vzdálené rodině, která je mimo tohle místo atd. Už potřebuji vypnout. Za ten rok toho bylo opravdu hodně a tak se prostě "těším". Těším se na svá místečka a na své známé. Život jde prostě dál a Já už se nechci otáčet, jen mít na paměti chyby, kterých jsme se dopustili a vyvarovat se jich. Snad to tak cítí i on. 
Doufám, že až se tady za čtrnáct dní vrátím, tak tady nepřibude další zlomená dušička, ale budu číst, jak je vám všem den ode dne líp a líp. A Já věřím, že bude. :hjarta

Není tady

#178 11. 9. 2006 11:50

Salen
♥♥♥♥♥♥-

IVANKO to zvládneš, určitě a hlavně si pořád říkej, že nemiluješ toho, co s tebou půjde k rozvodu, miluješ toho tenkrát a ten už prostě není. A věř mi, že já ti v tuto chvíli závidím, že už to budeš mít za sebou, tečka, konec a tvůj nový život před tebou.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#179 11. 9. 2006 12:29

vera1
♥♥♥----

aeva1 napsal(a):

Sofi1 napsal(a):

Aevi,
to je hrozně fajn,že se cítíš dobře. smile

Sofi, je to lepší a lepší, ale stejně mi ještě pořád není úplně jedno, co dělá a kde spí. pořád si ještě představuju, co jí říká a co dělají. Ještě v tom pěkně lítám, mám strach , že to nepřejde úplně nikdy.

Aevi, lepší to bude, ale nějaký čas to potrvá. Rozvedla jsem se před osmi lety, on se rozvádět nechtěl, byl v tom alkohol a násilí,ale: nejde to hned, aby Ti bylo jedno, jak se chová k druhé ženě, co jí říká, co spolu dělají(nemyslím jen sex)- to je přece přirozené, vždyť jste spolu byli x let. Mě samotnou překvapilo, jak moc jsem myslela na svého ex po rozvodu, i když už jsem dávno nebyla sama. Dnes, po 8 letech, už mi to nepřijde, pupeční šňůra se přetrhla už dávno,ale tyhle stavy, kdy "ti není jedno, co....", ty znám moc dobře. A co mě překvapilo asi nejvíc, věř mi, že tyhle stavy má i on- mně to přiznal v jedné slabší chvilce asi 4 roky po rozvodu, prý se z toho dostával psychicky dva roky, než byl jakžtakž v pohodě. Dnes? Jsme schopni si sednout v hospůdce všichni k jednomu stolu(on s manželkou-mají spolu mimi), já se svým přítelem). NIKDY bych tomuhle nevěřila, zažili jsme i po rozvodu spoustu hádek, vyhrožování, skončili jsme u soudu(kvůli dětem) atd. atd.
Všechno přebolí, jenže to člověku nepomůže ve chvílích, kdy se v něčem plácá. Je to ale pravda(svatá, dodávám).
Drž se!!!!

Upravil(a) vera1 (11. 9. 2006 12:32)

Není tady

#180 11. 9. 2006 13:18

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Sofi, to je jasné, hlavně tvůj m. se tam nebuce cítit dobře. Možná má strach, že se na něho budou dívat jako na blázna, když tam byl loni s nějakou cizí paní. Ty se tam můžeš chovat a cítit úplně normálně, protože jsi silná ženská, která krásně zvládla situaci. A myslím, že si tvůj m. je toho sakra vědom.
Krásně si to tam užijte.
Mně teď kamarádky lákají na týden do Francie, ale je to termín, který jsem slíbila dceři, tak nejedu. Trochu mě to mrzí, ale raději pojedu s dcerou, protože až mi v lednu odletí na rok pryč, tak to teprve bude síla.

Vero , zvláštní , jak jsou lidské pocity asi podobné. Myslím, že BM taky nebude jedno, až si s někým začnu.
Před 2 lety se rozvedli naši známí, ona si našla někoho jiného, protože už ji nebavilo, že m. dost pije a občas se chová jako blbec. Ten náš kamarád to nesl hodně těžce, i když to do dvou měsíců vyřešil jednou šikovnou blondýnkou. Ale můj BM mi říkal, že tomu našemu kamarádovi ani snad tak nevadilo, že se rozvedli , ale spíš to, že opustila ona ho, že ten impuls nedal on. Asi jsem to špatně popsala, ale prostě je to o chlapské ješitnosti. Jinak kamarád zřejmě vesele popíjí dál , ale nová milenka všechno toleruje, protože je asi ráda, že někoho má a není sama.
No prostě život nás zkouší.

Není tady

#181 11. 9. 2006 13:27

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Dakota
Jo,jo, rozkvetlá kytka.... Já mám někdy pocit, že spíš tak do suché vazby lol   Začnu na sobě pracovat, třeba bych mohla přestat trochu žrá....  Tak hned od zítřka lol

Není tady

#182 11. 9. 2006 14:00

johanka222
♥------

Ivanko, taky na tebe budu zítra myslet, mě to totiž čeká taky, podala jsem žádost o rozvod po 26 letech manželství, manžel byl samá milenka a nyní žije s manželkou svého bratra, ale v sobotu si přijel ještě pro nějaké osobní věci a zírala jsem jaká je z něj troska a to je pryč 2,5 měsíce.Mají nějaké problémy snažil se mi je naznačit,ale nezájem z mé strany,mám k němu už odpor.Já jsem ho totiž celý život živila a ted to teprve zjistil, stěžoval si,že čeká na výplatu a to se mnou nikdy nemusel.Ale at si to užije.
Netrap se vždyť si určitě milovala někoho jiného než s kým jdeš k rozvodu, taky to tak cítím, jak už tu toto někdo psal. Pokaždé si říkám,že si takový chlapi nezaslouží, abychom se pro ně trápily............Držím pěstičky

Není tady

#183 11. 9. 2006 14:04

vera1
♥♥♥----

Tak to je přesný- taky jsem se dozvěděla, že nejvíc ho asi bolela ta uražená ješitnost, že jsem se s ním rozvedla já - dokonce jsem se dozvěděla i od bývalýho tchána, že hlavně extchýně nebude mít pokoj, dokud nebudu na dně, za to,že jsem si dovolila odkopnout tak skvělýho člověka- no nic, jak vidíš, pocity jsou stejný

Není tady

#184 11. 9. 2006 14:08

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Vero, tcháni byli napřed při mně, ale teď , když jsem se opravdu rozvedla, tak jsou stále sice přátelštví, ale velmi ochladli.  No prostě jsem neposlechla tchýni, když říkala, ať ještě těch dvacet let vydržím a že on pak s těma holkama taky přestane. Bože, bože.

Není tady

#185 11. 9. 2006 14:21

meya
♥♥♥♥---

aeva1 napsal(a):

Vero, tcháni byli napřed při mně, ale teď , když jsem se opravdu rozvedla, tak jsou stále sice přátelštví, ale velmi ochladli.  No prostě jsem neposlechla tchýni, když říkala, ať ještě těch dvacet let vydržím a že on pak s těma holkama taky přestane. Bože, bože.

Jsou to prostě stále jejich děti, ať jsou jakékoliv...  big_smile  big_smile big_smile big_smile

Upravil(a) meya (11. 9. 2006 15:18)

Není tady

#186 11. 9. 2006 14:31

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Meyo, jak jde život ?

Není tady

#187 11. 9. 2006 14:31

vera1
♥♥♥----

aeva1 napsal(a):

No, přesně tak- mně říkala tchýně v dobách manželství- když na tebe sáhne(fyzické násilí), budu VŽDYCKY stát při tobě, protože já sama jsem to zažila, jaký to je...co dodat, když mě zbil poprvé, tak hledala extchýně příčinu, PROČ mě zmlátil, co jsem řekla či udělala, i když sama věděla nejlíp, že důvod takovej chlap nepotřebuje, prostě se opije a pak ženu zmlátí(za cokoliv). A neustále ho omlouvala. Po rozvodu se postarala o to, aby z bytu odvezl vše, zbyl mi jen starý nábytek do dětského pokoje, televize(kvůli dětem) a židle v kuchyni.
Takže ty řeči o tom, že budou stát při tobě, tomu nevěř, vždycky to bude jejich syn a ty jsi pro ně cizí člověk. Rozumím ti, bohužel:-(.

Není tady

#188 11. 9. 2006 14:34

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Jo jo, já taky pořád čekám, jestli se moji tchánovic konečně nějak vůči synovi vyjádří. Ale asi se nedočkám. Tchýně ho vesele zdraví, když se vrátí po týdnu od milenky, jako by se vracel ze služebky nebo já nevím odkud. Při tom to velmi dobře ví. Tchán se tváří že nic neví. Když jel m s milenkou na hory, ležely mu v autě dvě helmy a švagrová povídá tchánovi, ať se podívá do auta, jestli mu to není divný a on na to, že prý jedna helma je vnější a druhá vnitřní :-). Prostě si to nepřipustí. Je jim tedy už 80, ale stejně. Nedělám si iluze, že by to k něčemu bylo, ale mě by udělalo radost, kdybych viděla jejich podporu. Tchýně mi jen tajně řekla, že nikam se stěhovat nemám, že oni mě nevyženou (barák je jejich). No, počítám, že pokud dojde na rozvod, zůstanou při synovi a nakonec se budou pyšnit novou snachou.
To moje druhá švagrová má sice tchána potvoru, ale když její muž začal blbnout s milenkou, tchán si ho zavolal, ostře mu řekl, že žádnou jinou ženskou vedle něj vidět nechce, tak ať si to rychle rozmyslí a bylo vymalováno a po nevěře.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#189 11. 9. 2006 14:39

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

I já to s matkou svého manžela zažila

Není tady

#190 11. 9. 2006 14:42

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Vero, jsem pro ně cizí člověk a bohužel naše dcera k nim nikdy moc nepřilnula, takže to mají docela těžké. BM je jedináček a tak jim nezbývá, než s ním být zadobře. Ale jinak nemůžu říct, že by se chovali špatně, to ne, jen ochladle. Dokonce se mě ptali, jestli k nám můžou dál jezdit, je to hrozně smutné. Pořád mě zvou na oběd. Ale stejně trochu cítím, že maličko jim vadí, že žiju i bez jejich syna, že se nehroutím. Mám pocit, že jsme všichni teď v takové vyčkávací situaci, nevíme nikdo, jak se chovat, protože my jsme si s BM nijak KROMĚ nevěry neublížili.
Ale přece teď si uvědomuju, třeba asi před čtvrt rokem chtěla tchýně dát dceři nějaké knížky na čtení, teď už o tom nemluví a asi je schovává pro novou paní.

Není tady

#191 11. 9. 2006 14:56

meya
♥♥♥♥---

Víte holky, já si pořád opakuji jedno: každý má, co si zaslouží. I já. big_smile

Aevi, moc tě zdravím hjarta  Kdy zase dojedeš?

Upravil(a) meya (11. 9. 2006 15:16)

Není tady

#192 11. 9. 2006 15:03

Sofi1
♥♥♥----

No,
moje tchýně stála "na mé straně",někdy až moc horlivě. Vzhledem k tomu, že měla celý život svého syna na piedestalu, tak to bylo dost překvapující. Naše vzájemné vztahy to co se stalo jakoby posílilo. Jen má občas obavu, abych mu to prý nechtěla nějak vrátit a třebas od něj neodešla.Vysvětlila jsem ji v klidu, že kdybych to chtěla udělat, tak bych to udělala už dávno a že "vina" nebyla jen na jeho straně. Když má jit m ke své mamince, tak mne přemlouvá ať jdu s ním nebo sebou bere aspoň děti. Mám takové tušení, že ona když má příležitost být s ním sama, tak mu dává "kázání". Pravidelně každý den se tchýně u mne v práci zastaví, a třebas jen tak sedí a pozoruje cvrkot.  A hlavně ona miluje svÁ vnoučata a za to ji "¨miluji Já.

Aevi, dík.
Dokážeš pohladit na duši. Škoda, že Ti Francie nevyšla.Je opravdu nádherná, ale chápu, že dcera má přednost, taky bych se tak rozhodla. Dcera frnkne do světa a pak budeš mít ještě fúru příležitostí do Francie jet.
A uschlá kytka? Ty by jsi potřebovala asi pořádně zatřepat.  Hele,buď ráda že Ti chutná a jez. Když si vzpomenu, jak jsem nemohla ani jíst a zhubla 12 kilo.Brr. No už je mám pomalu zpátky a jak "sú šťastná". Sama víš, že to není o vzhledu. To jen někteří mají pocit, že musí mít XS a být dokonalí a je jedno jestli to je chlap nebo baba. Takový snob nejsi.

Není tady

#193 11. 9. 2006 15:11

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Meyo, musíte něco vymyslet a já nastartuju oře.

Sofi, Francie mi neuteče, jedu tam právě s dcerou smile , rozhodla jsem se, že si trochu budeme užívat.
A neboj tlustá nejsem, spíš žravá lol Ale pánové na mě občas mrkají, sice čím dál starší, no...

Není tady

#194 11. 9. 2006 15:14

meya
♥♥♥♥---

aeva1 napsal(a):

Meyo, musíte něco vymyslet a já nastartuju oře.

Sofi, Francie mi neuteče, jedu tam právě s dcerou smile , rozhodla jsem se, že si trochu budeme užívat.
A neboj tlustá nejsem, spíš žravá lol Ale pánové na mě občas mrkají, sice čím dál starší, no...

Sofi, Aeva je nádherná štíhlá ženská s uhrančivým okem  smile  big_smile  big_smile

Aeva:  PŘIJEĎ !  hjarta

Není tady

#195 11. 9. 2006 15:16

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Ivanko, kde ses ztratila, ozvi se nám. Třeba tě trochu rozveselíme. Podívej některé žijeme i po rozvodu a není to tak zlé smilesmile

Není tady

#196 11. 9. 2006 15:19

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Meyo, tak krásně mi lichotíš, ještě kdyby to tak bylo, ale klidně přeháněj smile

Není tady

#197 11. 9. 2006 15:20

meya
♥♥♥♥---

Evi, až zítra  smile 
Ivanko, pa holka zlatá, napiš !

pa

Není tady

#198 11. 9. 2006 15:30

Sofi1
♥♥♥----

Meyo,
dík, že jsi mne uvedla do obrazu. Ale taková dušička jako je Aeva, nemůže ani fyzicky vypadat zle. Prostě krásná duše má krásný obal.

Aevo,
víš, jak se říká, některé věci stářím získávají na kvalitě. Tak co by jsi chtěla? Nějakého "zajíčka" a zaučovat?
Žravé jsme asi všechny, jen některé to tají. Za mnou taky chodí "nápadníci", občas kytka, občas čokoláda. No je to příjemné, a ještě když vidím doma ty pohledy a nabádání dětí, aby se zeptaly odkud tu kytku mám. Ale nestažím se provokovat.

Není tady

#199 11. 9. 2006 15:35

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Sofi, jenom si zaprovokuj, to někdy udělá dušičce moooc dobře. A Meya děsně kecá smile
A takový zajíček lehce přes čtyřicet by nebyl špatný smile, ale jsou moc přebraní grater Vidím samé přelétavé zajíce usch

Není tady

#200 11. 9. 2006 16:07

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky známé i neznámé. Já úplně bulím, jak jste na mě hodné. Děkuju vám všem za podporu, budu ji opravdu moc moc potřebovat.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí