Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 27. 2. 2006 19:31

LLLída
Host

Re: Jsem na dně.

Ivan, nepíšeš, myslím na tebe. Máš nás tu, sice jen pár , ale co jsou s  tebou, napiš! My vydržíme všechno! Pust to na nás, uleví se ti. Lída

#52 27. 2. 2006 21:16

koblih
Host

hlavu vzhuru,,,mne se taky hrouti svet a to nepeknyma obratkama,,,ale staci se s tim smirit a zacit zit a zit tak jak chces....a uvidis ze vsechno zle k necemu dobre(zni to krute ale uvidis) ja ti jen preji hodne stesti a sily na ten odraz ze dna a pak uz jenom vzhuru.

#53 1. 3. 2006 14:35

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Děvčata ahoj,
neměla jsem čas se ozvat. 27. jsem byla celý den na školení a včera zas doháněla resty v práci. Manžel si včera odstěhoval část věcí, dneska doráží zbytek. Včera jsem šla schválně do knihovny a přišla domů až o půl sedmé. Doma byly jen děti, u knihovny stály schůdky, část knih byla pryč a také rádio a reproduktory. Oddechla jsem si, že ho neuvidím, ale náhle asi o pů desáté večer, když už jsem ležela v posteli, přijel a vrhl se na přebírání gramofonových desek. Samozřejmě, že jsem začala bulit, protože jsem si hned vzpomněla, jak jsme ty své desky dávali dohromady a jak jsme si kupovali nové, jakou jsme z nich měli radost... Pak odešel a já do půlnoci čučela a byl jsem rozrušená. Na dnes jsem si domluvila kafe s kamarádkou ze školy, ale jestli zas přijde večer, tak mě to nezachrání. To je něco tak šíleného! Jak to mám přežít...

Není tady

#54 1. 3. 2006 14:36

SOFI
♥♥♥♥---

Ivano,
co takhle pozvat kamarádku na kafe domů? Ať tam nejsi sama. Určitě to pro Tebe udělá.

Není tady

#55 1. 3. 2006 14:39

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Ivano, co kdyby ses s ním jasně domluvila, kdy přijde a kdy odejde? Aby tě zas nepřekvapil, víš...

Není tady

#56 1. 3. 2006 15:16

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jestli už nebydlí, měl by odevzdat klíče a přijít až ty budeš doma, to si taky může "napakovat" právě upečené kuře z trouby....
já vím, ale nejhorší jsou ty vzpomínky, máte rádi třeba stejnou desku, CD, a teď kdo  ji bude mít  nadále...

Není tady

#57 7. 3. 2006 14:05

KAMARADKA
♥♥-----

mila ivanko jsem natom obdobne jako ty,jen s tim rozdilem ,ze manzel se nikam nestehuje,meli jsme manzelstvi ktere nam mohl kdokoliv zavidet,ale najednou z cisteho nebe se obevila kamaradka manzela o ktere jsem nesmela vedet. nevim proc to udelal a co ho zani tahlo.varovala jsem ho ze se pohybuje po tenkem lede,a ze muze vsechno hezke znicit,ale nic proto neudelal jen se zapletal do dalsich lzi. tvrdi ze me miluje a je rozdil kdyz mu je jen nekdo sympaticky. a stim se mam asi spokojit.kni jezdil na kafe a na romanticke vylety a ja se starala o syny,dum a ktonu prace. podnikam a mam dost vytizenou pracovni dobu. asi se nudil .kdyz jsem zjistila jeho sms, mailiky,a ty vylety taky se mi zhroutil svet. taky si rikam ze bude lepsi zavrit oci a uz nevstat. mam strasny strach s nim zustat dal a cekat ze se to zas bude opakovat. jak mu mam verit. ted jsem se dostala do takoveho stadia kdy si ho znechucuji, vim ze delam hloupost ale nedokazu prikazat mozku at myslim na neco jineho.poradte jestli mate nekdo stim zkusenost at neznicim jeste to co vlastne zbylo.bojim se sama sebe ,ze nedokazu odpustit.proc se ti chlapi jen schovavaji za nejeke geny,lovce a podobne.copak nemaji rozum na premysleni.manzel rekl ze se uz neda nic vratit zpatky,ale co ztoho mam ja jen pohled na prolhaneho chlapa,znicenou chut do zivota a strach ze se to muze zopakovat.

Upravil(a) KAMARADKA (8. 3. 2006 0:33)

Není tady

#58 7. 3. 2006 14:51

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

To Kamaradka: Radila bych manžela odstěhovat....neprat mu, nevařit, nevšímat si ho...k čemu je takový nerozhodný chlap? ..... jo mně se to radí, mám to za sebou, jsem sama a je mi - bááječně. Neděsí mě myšlenky, kde je, co dělá, proč nevolá, když to slíbil, proč si ze mě dělá služku a mnohé další....Kamaradko, je to v tvych rukou, jak naložíš s vaším společným životem. Je na tobě, co budeš manželovi tolerovat, kam ho až necháš zajít...jestli se nudil a našel si milenku...no, snad bych i pochopila. Ale že dopustil, abys to věděla, tak za to bych ho vyrazila....když někdo neumí být věrný, měl by být tzv. kultivovaně nevěrný, aby netrpěla rodina a zákonná manželka. Když to nezvládne, je to blbec, se kterým je škoda ztrácet čas. Pokud je nevěrný a řekne to, mělo by to být proto, že ví, že s manželkou už zkrátka být nechce, ne proto, že myslí momentálně rozkrokem....tak jak, Kamarádko, vyrazíš s ním dveře?

Není tady

#59 7. 3. 2006 15:35

Koňařka
♥♥♥----

Ivanko,
znám to a vím, jak je to těžké, byli jsme s manželem od mládí, pak jsme se vzali, žili spolu, vychovávali dceru. Pro všechny kolem jsme platili za vzor manželství - klid, pohoda, láska. No a vidíš, najednou se zbláznil, mrsknul dveřma a je s manželkou svého nejlepšího kamaráda a já nestačím zírat s kým jsem to žila. Potěšila mne manželova maminka, která mi řekla, že já jsem byla manželovou lepší polovinou. Bývá mi hrozně těžko, měla jsem ho hodně ráda, ale po pěti měsících se snažím jít dál. Pomaličku se prokousávám rozvodem, bojem o výživné a čím víc bojujeme, tím míň si toho člověka vážím. Myslím, že nějaký návrat už nehrozí. Držím ti moc palečky, máš děti a ty ti pomůžou. Za měsíc, za dva ti bude líp a za půl roku se budeš sama sebe ptát jak jsi mohla mít tak černé myšlenky.

Není tady

#60 7. 3. 2006 19:51

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Děvčata,
kdybyste slyšela mého muže mluvit o někom, kdo jen byl nevěrný,juj, to byl odsouzeníhodný ton, až mě to pomalu lekalo....ani  raději nemyslím, kdy začal on....A taky bych nikdy nevěřila, že by dovedl být takový lhář a pokrytec...že by hormony, nebo jen myšlení ne mozkem?.... těžko říct... nechala jsem to vybublat a vpadá to na vrácení se do normálu...jen nevím, jak ustojím, až časem začne  zase osočovat ty, kteří mají nějakou známost...asi ho praštím po drštičce, a bude...

A nejlepší/nejhorší je, když mi začne vypravovat co, kde, kdy , s kým a kolikrát jeho  mladší ženatý bratr (pochopitelně ženatý, 2 malé děti...) a pak si připadám já jak ten idiot, myslící si, že věrnost je naprosto normální....že bycho se již nehodily do 21. století? Ale to brzo....

Není tady

#61 8. 3. 2006 13:16

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Koňařko,
znám tvůj příběh tady z babinetu a je to v lecčems podobné jako ten můj. Taky se známe od mládí, chodili jsme spolu od 19-ti let, byl moje první láska. Moc jsme se milovali, narodily se nám 2 děti, prožili jsme spolu spoustu krásných dovolených, výletů nebo prostě jen chvilek. Celou dobu jsem měla na talíři, jak on je rodinný typ, jak by pro rodinu udělal všecko a bác ho! 29-ti letá milenka ( kamarádka mé dcery) a už spálil všechny mosty.
Naštěstí, narozdíl od tebe, se rozhodl, že bude platit hypotéku na náš původní byt, kde teď žijeme s dětmi a také všechny záležitosti typu služby, inkaso apod. Ale zase má víc než 3x vyšší plat než já. Já táhnu děti a domácnost a zjistila jsem, že když šetřím, nic si pro sebe nekoupím a nepojedu na žádnou dovolenou, vyjdu tak akorát - co si vydělám, to utratím.
Je fakt, že jsou na tom ženský i mnohem hůř než my, nemají ani kde bydlet a o peníze chodí žebrat na sociálku. Takže ještě pánbůh zaplať za to, že to je, jak to je.

Není tady

#62 9. 3. 2006 12:08

Koňařka
♥♥♥----

Ivana napsal(a):

Koňařko,
znám tvůj příběh tady z babinetu a je to v lecčems podobné jako ten můj. Taky se známe od mládí, chodili jsme spolu od 19-ti let, byl moje první láska. Moc jsme se milovali, narodily se nám 2 děti, prožili jsme spolu spoustu krásných dovolených, výletů nebo prostě jen chvilek. Celou dobu jsem měla na talíři, jak on je rodinný typ, jak by pro rodinu udělal všecko a bác ho! 29-ti letá milenka ( kamarádka mé dcery) a už spálil všechny mosty.
Naštěstí, narozdíl od tebe, se rozhodl, že bude platit hypotéku na náš původní byt, kde teď žijeme s dětmi a také všechny záležitosti typu služby, inkaso apod. Ale zase má víc než 3x vyšší plat než já. Já táhnu děti a domácnost a zjistila jsem, že když šetřím, nic si pro sebe nekoupím a nepojedu na žádnou dovolenou, vyjdu tak akorát - co si vydělám, to utratím.
Je fakt, že jsou na tom ženský i mnohem hůř než my, nemají ani kde bydlet a o peníze chodí žebrat na sociálku. Takže ještě pánbůh zaplať za to, že to je, jak to je.

No vidíš, taky mi občas krvácí srdce, ale už to není takové to beznadějné černo. Vzala jsem si druhou práci,spočítala jsem si penízky na korunu, sice žádný nadstandart, když chci jít s dcerou na pivo, tak vím, že druhý den bude bez večeře, ale koníka uživím a pokud budou i nějaké premie, tak si možná koupím něco na sebe, nebo vyrazíme s mladou někam na výlet. Sečteno a podtrženo - nepotřebuji toho nafoukaného hňupa k přežití. Ale to mi nebrání v tom, pokusit se vyrazit z něj každou možnou korunu a to co nejdéle to půjde.

Není tady

#63 9. 3. 2006 13:04

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Koňařka: Vidím, že začínáš uvažovat ryze reálně...super!!! I to s tím chlapem, to ti chválím. Já totiž neuznávám, když ženský říkaj´, že se nebudou "doprošovat" o alimenty atd....žádný takový, jednou to dítě ten chlap má, tak ať se kouká taky podílet na nákladech. To není žádný doprošování se tohle po něm chtít, je to jen říkání si o to, na co má dítě nárok...správně, jen mu nic nedaruj. (Tím tě nenavádím k tomu, abys ho ožebračila, ale to by tebe, myslím, ani nenapadlo. Jen chceš spravedlnost, pokud se nepletu.)

Není tady

#64 10. 3. 2006 11:42

Koňařka
♥♥♥----

Eva36 napsal(a):

Koňařka: Vidím, že začínáš uvažovat ryze reálně...super!!! I to s tím chlapem, to ti chválím. Já totiž neuznávám, když ženský říkaj´, že se nebudou "doprošovat" o alimenty atd....žádný takový, jednou to dítě ten chlap má, tak ať se kouká taky podílet na nákladech. To není žádný doprošování se tohle po něm chtít, je to jen říkání si o to, na co má dítě nárok...správně, jen mu nic nedaruj. (Tím tě nenavádím k tomu, abys ho ožebračila, ale to by tebe, myslím, ani nenapadlo. Jen chceš spravedlnost, pokud se nepletu.)

Náš tatínek si to představuje tak, že nám dá minimální minimum a "když budeme potřebovat", tak ho pěkně poprosíme. Platila jsem očkování koně, licenční závodní poplatky pro koně a pro dceru, když byly ty velké mrazy, tak jsem musela koníkovi koupit deku - dohromady toho bylo asi za 5 tisíc, poprosila jsem tatínka aby nám přispěl. Nezklamal mne - ani korunu a zablokovaný společný účet. Ale dceři říká, že stačí říct!!! Jenom lži a podvody, to je tak jediné čeho se od něj můžu dočkat.
To Ivana - vidíš holka zlatá, mohla jsi dopadnout ještě mnohem hůř, třeba jako já a to na tom nejsem tak mizerně, jako třeba ty maminy, které jsou na mateřské, nebo ty co příjdou o práci.

Není tady

#65 10. 3. 2006 12:58

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Koňařko, nepřekvapuje mě to. Já už jsem dospěla tak daleko, že našeho tatínka pozvu k sobě domů(nenápadně, mile, podmínka je, že dítě je doma), usadím ho, dám kafčo a "mezi řečí" řeknu:" Jo, málem bych zapomněla, Lucince (třeba) jsem teď platila očkování, závodní poplatky....celkem to bylo za pět tisíc...říkal jsi, že jí na to přidáš (otočíš se směrem k dceři se slovy "Viď, Lucko?")...tak myslíš, že bys mi tedy tu polovinu dal?..." ...Ono se jim to před dětmi hodně špatně vykrucuje, když už dětem něco slíbili......může ti sice říct, že teď zrovinka u sebe nemá, ale zkus ho donutit, aby ti řekl, kdy se tedy sejdete a kdy bude mít, případně, do kdy to pošle na účet. Je to sprostý takhle před dětma, ale kdo si začal? Nenech se ukecat a chtěj vědět do kdy....

Není tady

#66 10. 3. 2006 13:07

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Koňařko,ať zkusí dcera tátovi říct o příspěvek na deku....či na něco jiného, co se týče koně...nemyslím si, že by jí vyhověl, ale ona to zkusit může, no a tatík se buď ukáže v plém světle, nebo něco dá...To nemyslím jako navádění dcery na tátu...
Jinak, aby sis udělala obrázek i z jiných rodin...syn ztratil mobil( a zase našek, ale ve sněhu, takže nefunguje),.Začal si šetřit, a to docela vehementně, až jsem se divila, má ušetřeno 1100 Kč, já mu slíbila, že mu "půjčím", ale nejvýš půlkun ceny mobilu- ( on si chce koupit nějaký za 4 tis.- co sám  umí i násobilku, to mě stačí za 2 tis.), takže mu chybí 1 tis. Říkal mi: já si řeknu tátovi.... no, řekla jsem mu, že to může zkusit...ale nevím, nevím...a to jsme s manželem v poho spolu...

Není tady

#67 10. 3. 2006 13:31

SOFI
♥♥♥♥---

Koňarko,
nápad Evy je asi nejlepší. Jinak to všechno potáhneš sama. Není to sice nejideálnější, zatahovat do toho dceru, ale takhle to nastolil on ne Ty. Jinak jsou asi všichni stejní. V době jeho největší zamilovanosti jsem se taky zeptala, jak budeme řešit finance v případě, že odejde a on řekl, že mi bude na domácnost a děti dávat 8 tisíc (byt a inkaso je 4800), v práci mi bude platit pojištění, ale plat mi dávat nebude, protože vlastně všechno co děláme děláme pro naše děti. On bude držet firemní kasu ( tím pádem nebudu mít žádný velký přehled o ziscích) a pokud bude potřeba něco koupit ( např. nová lednice) tak nám ji koupí. Vyžít z 3 200 měsíčně s dvěma dětmi určitě někdo dokáže, Já bohužel ne. I to je jeden z důvodů proč si zakládám sice maličkou, ale svoji firmičku a jediným pánem v ní budu Já. Už se nechci žebrat o každou korunu a kdyby jsme náhodou jednou opravdu šli od sebe, tak chci být soběstačná.
Koňařko, nedej se, parchant jeden, si nezaslouží jednání v rukavičkách.

Není tady

#68 10. 3. 2006 13:40

aeva1
Host

Sofi,
Tvůj muž má snad pocit, že rohlík stále stojí 0,30 hal. ? Můj muž má tu smůlu, že do všeho vidím a kasu máme společnou. V tomto všechna čest mi nedělal nikdy problémy. Ani teď účty neřeší. Když jsem mu řekla, že se rozvedeme, tak se ptal, kde je kolik peněz , aby prý měl představu. No ale bojím se, že teď se to výrazně změní. Ona ta jeho kočička si začne dělat nároky a já s dcerou půjdeme stranou.

#69 10. 3. 2006 14:50

Koňařka
♥♥♥----

Holky, s těmi penězmi se mi to bohužel nepodaří, protože náš tatíček to dělá fikaně, jde a dětátku něco koupí - minule to byla přilba na lyže (za hodně, moc peněz - 3200,-), bezvadné, ale to si na chleba nenamažu, ani mi to nezaplatí žádný jiný potřebný výdaj. Jenomže nemám to srdce kazit holce radost. Uvidíme, závodní sezona se blíží a mladá bude potřebovat kompletní vybavení - zatím jí tatínek dal 4000,-, slíbil jí, že když bude potřebovat něco navíc, takže jí to zaplatí. Asi ji prostě nechám ať si to objedná a pak vezme tatíčka k nám do obchůdku a nechá ho to zaplatit.

Není tady

#70 10. 3. 2006 16:13

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

A co robite s vikendovou depkou baby? Ja budem 1. vikend uplne sam a uz teraz mi je z toho zle.
Asi stravim cely vikend v uliciach Prahy

Upravil(a) Oxi (10. 3. 2006 16:14)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#71 10. 3. 2006 16:36

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Koňařka: Dcera už je celkem velká. Můžeš jí vysvětlit, jak to s těmi financemi je - kolik máš plat, kolik stojí inkaso atd. Uvidí sama, že ti moc nezbývá. Vyjádři radost (trošku se přetvař, no), že táta jí chce podporovat a řekni jí, že ho třeba samotného nenapadne, co by potřebovala (je to přeci chlap) a tak že bude lepší ho vzít do obchodu a tam si vybrat....nic jiného (a dostatečně podlého) mě nenapadá.....to jsou šmejdi.....je teda fakt, že můj byl vždycky takovej, takže u něj se ani nedivím, ale ten tvůj....to je případ...Ale já myslím, že děti nejsou hloupé a že si dobře pamatují, jak se k nim rodiče chovají....ať se tváří jakkoli. Myslím si totéž, co ty, Koňařko, totiž, že na ty lví samce se naše dospělá lvíčata jednou vykašlou a nám možná i tu tlapu přijdou olíznout a přinesou kus tý flaksy....nejradši bych samozřejmě byla, kdyby se tatínkové chytli za nos a nekazili si s dětma vztahy, ale to je jen zbožný přání.....(já kdykoli jsem něco špitla o dítěti, co nebylo otci vhod, tak to zaonačil v hádce tak, že jsem vypadala jako blbka, která od něj odešla a ještě mu kecá do novýho života. On nechápe, nerozumí, neví, co se stalo...on nic, on muzikant....).

Není tady

#72 10. 3. 2006 17:53

Seli
Host

Oxi napsal(a):

A co robite s vikendovou depkou baby? Ja budem 1. vikend uplne sam a uz teraz mi je z toho zle.
Asi stravim cely vikend v uliciach Prahy

Chod niekam na vystavu, do kina, na varene vino, prip. na lyze, omrkni inzeraty typu Hladam kamarata/tku, v Prahe je urcite vela ludi, ktori by radi niekam vyrazili a privitaju spolocnost. To na nejakych lazoch, na samote, by to bolo horsie... Alebo si kup psa, a uz nikdy nebudes sam. A budes mat tolko starosti, ze ti bude luto za casom, ked si sa zaoberal len sam sebou...

#73 11. 3. 2006 20:59

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Oxi,
pes ne...to je veľa starostí  a  denně..., ale co takhle si na jeden den z víkendu zajet zalyžovat? Z Černého mostu odjíždí Skibusy!!

Není tady

#74 11. 3. 2006 22:22

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Michaelko, mas pravdu, psa v Prahe nechcem. Za 1. mi vadia v Prahe ich exkrementy vsade kde sa pohnem a za 2. si myslim ze mat psa v byte je tyranie a za 3. nemal by som na neho cas koli praci.
A ... lyze ... nie zly napad smile Ale teraz radsej nie smile Mozno nejaka prechadzka na Snezku, tam som bol uz 6 krat ale je to davno. A buduci tyzden sa chystam do pernikovej chalupky. hihi tesim sa. s Eminkou, to ma nabija optimizmom, ale zatial depka prevlada.
Viete, vy ste tu v prevahe ale ja mam taku chut napisat ze zeny su svine, kravy, hlupane, pardon, je mi strasne smutno, vy ste tie spravne, ale aj vy stale nadavate na muzov a mna to niekedy dost irituje pretoze ja niesom taky. A citim sa blbo vzdy ked si nieco take precitam.Prepacte.
A ja blbec som si dnes este pozical DVD ktore je o laske a uplne ma polozilo. KOmedia kde laska vytazi. Krasa. Tak preco nevyhra ta moja? .... pretoze som v nej uz len sam, chyba mi ten druhy, uz mi to dochadza ale tazko sa s tym vyrovnava.
Kurnik, drzte sa lepsie ako ja, snad laska ozaj existuje a pride ...
(nenavidim 3 bodky smile )

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#75 12. 3. 2006 0:06

blanch2006_1
♥♥♥----

Oxi na víkendovou depku je nejlepší fyzická zátěž - nejlépe malování bytu, stěhování, ale s ničím si nezadá i pořádné vyčerpání se ve sportu. No a chce to hodně lidí okolo. Hlavně nenechat mozek moc přemýšlet. A když se Ti chce nadávat, tak nadávej. Jeď někam ven a řvi na celé kolo. Perfektní relaxace. A můžeš nadávat i na celé ženské pokolení. Jen nebuď smutný .... hlavně nesmí býti smutno, natož aby se brečelo ... zanotuj si a bude líp. Už jsi zařídil byt, přestěhoval všechny kytky?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí