Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 15. 9. 2007 22:38

emanuela
♥♥-----

Re: Jsem na dně.

cau Ivano a ostatní holky z Brna, dojditě do fitka budu se těšit, tel 603553688.Ivano nejlépe když mě nějak zavoláš jsem tam sice každý den, ale časově se musíme domluvit.

Není tady

#227 16. 9. 2007 15:38

e.dous
♥------

Ahoj vsichni
Jsem rada ze jsem nasla stranku,kde se muzu sverit s problemem.
Ziji s manzelem sest let.Mame spolu petiletou dceru.Pred mesicem jsem se dozvedela,ze si nasel milenku,moji kamaradku.Me je 32 let,ji je 36let ma dve deti.
Me rek ze uz ke me nic neciti,ze miluje ji.Nechce se odstehovat s bytu,protoze je jeho,ale me s dcerou odtud nevyhazuje,muzeme tu nadale bydlet.Jsem na dne,spatne zvladam to ze on prichazi kazdy den z prace,vykoupe se,a jde za ni a prijde domu az rano,tesne nez odchazim ja do prace,aby odved nasi malou do skolky.Vecer nemuzu spat,cekam na nej ze se treba vrati na noc domu,furt mam v sobe nejakou nadeji ze bude vsecno dobry,ale asi nebude.Jemu to vyhovuje,ja mu doma vyperu,uvarim a s milenkou si uziva.

Není tady

#228 16. 9. 2007 19:00

jeannne
♥------

Ahoj E.dous

Viem čo  prežívaš, hore hlavu, či už manžel odíde, alebo neodíde bude to dobré tak, ako to Ty rozhodneš a prijmeš.
Tebe hrá do kariet to, že milenka má 2 deti. To nie je pre vzťah
príliš veľké plus.
Poslala som Ti do súkromných správ niečo. Prečítaj si, ak budeš mať troška času.
Veľmi Ti držím palce, aby si túto situáciu ustála.  Hlavne, aby si sa mala o koho oprieť. Kamarátky, prípadne Tvoja alebo jeho rodina, ak už o tom vedia.

Není tady

#229 16. 9. 2007 19:51

Salen
♥♥♥♥♥♥-

e.dous - měsíc je krátká doba, tvůj muž je asi opravdu zamilovaný a podle toho se chová.Tvoji situaci prožila spousta holek tady. Základ je dobře si promyslet co ty sama chceš. A podle toho pak jednat.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#230 16. 9. 2007 20:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

e.dous napsal(a):

.Vecer nemuzu spat,cekam na nej ze se treba vrati na noc domu,furt mam v sobe nejakou nadeji ze bude vsecno dobry,ale asi nebude.Jemu to vyhovuje,ja mu doma vyperu,uvarim a s milenkou si uziva.

Jó každému. co jeho jest.
Chová se k tobě tak, jak ty mu dovolíš.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#231 16. 9. 2007 20:17

x21365
Host

Všude stejné. E.dous, hodně z holek tady má tohle za sebou. Ted to asi nevyřešíš, jeden měsíc je moc málo, pro tebe i pro něj. Pročti si tu nějaké rady a příběhy ale pokud ti to shrnu , nedělej ted ukvapená rozhodnutí, bolí to a moc, snaž se soustředit na sebe a dítě a za 3-5 měsíců uvidíš, jak dál. Jestli se změní vztah tvého muže k ní , nebo k tobě a hlavně co chceš a jak budeš žít dál sama nebo s ním. Když je člověk " na dně " tak někdy dělá rozhodnutí, která vlastně dělat nechce. Takže to neřeš a jak ti to psala Pan - ona to píše trochu tvrdě, zkus na něj nemyslet / což nejde / a nemyslet na ni / což taky nejde / ....ale jde, začni nové aktivity a hlavně změn svůj život maličkostma, nový účes, kino, jdi na brusle. Držím palce. hjarta

#232 17. 9. 2007 7:56

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

e.dous - přečti si můj příběh, taky to u nás tak začalo. Bohužel tě nepotěším, odstěhoval se, rozvedli jsme se a tuto sobotu se s ní oženil a 7. října budou mít spolu miminko.
Vím, jak se cítíš, měla jsem to stejné. Brečela jsem každý večer rok a půl a nebylo mi to nic platné. Jediné, co ti může pomoci je čas a pozitivní myšlení. Zaplnit si život intenzivními zážitky tak, abys nemohla myslet na rozpad vašeho vztahu. Ty to máš těžší, že máš malé dítě, takže nebudeš moct kdykoli vypadnout někam s kamarádkou, ale zase péče o to dítě ti taky zaplní den.
Moc ti držím palce, abys to zvládla.

Není tady

#233 17. 9. 2007 8:32

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Edous chlapi / a nejen oni/ se takhle prostě nekdy chovaj, normálně se po pár letech nuděj, ona vina je sice na obou stranách ale nehledej jí jen u sebe. Nenech se zbytečně ponižovat a trápit, připrav se na to že žít se dá i bez něj. Nakonec možná uvidíš že se s nekým jiným bude žít možná i líp. Ted je to všechno čerstvý, když se k vám vrátí už to stejně nebude on. Drž se. Jak tu píše Iva, že plakala rok a půl, tomuhle se pokus vyhnout. To je sebetrýznění, když to "špatně" dopadne nestojí to už za pláč. Ivo, kašli na něj at ma třeba hyperaktivní trojčata, tebe už se to netýká. nežij jeho život, žij svůj, zvládneš to, to nejhorší si dávno zvládla. Zkus si najít svoje štěstí, neboj je ho dost a příjde až to nebudeš čekat.

Jinak Edous, jedna praktická rada, tvuj muž je o krok napřed a se svojí milenkou možná plánuje život, bud opatrná a zajisti si majetkoprávní věci, at jednou nežasneš jak moc v tom manžel uměl chodit:/

dum spiro spero

Není tady

#234 17. 9. 2007 8:40

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Ivanko,
je obdivuhodné, jak jsi všechno zvládla, když člověk čte tvé příspěvky s odstupem času ..... i s třeba po týdnu... moc ti držím palečky, aby jsi teď měla krásný život a vše vycházelo podle tvých představ.

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#235 17. 9. 2007 8:51

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

E.dous - holky Ti to napsaly dobře - dělej jen to co opravdu chceš.

Mě pomohla návštěva psychologa - poručuju - oni mají vychytané způsoby řešení situací, člověk co s tím nemá zkušenost často neví jak se zachovat.

Jak to dopadne, to nikdo netuší, ale můžeme tu tu radit buďto jak to co nejvíc bezbolestně ukončit nebo jak nejlíp pokračovat ve vztahu.

Jen malá poznámka - nemám ráda řeči, že už to nikdy nebude jako dřív, že slepovaný hrnek zůstane slepovaným hrnkem.

Jsem živoucím důkazem a nejsem tu sama, že vztah se dá i po nevěře obnovit, ba co víc, nastartovat do takových otáček, v jakých nikdy předtím neběžel.

Mě se prostě teď žije líp než předtím.

Ale samozřemě jsou zde i jiné případy, některé holky začaly skutečně žít až po rozchodu/rozvodu ...

Držím palce ať se trápíš co nejmíň.

Není tady

#236 1. 10. 2007 20:52

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Ivano,
ode dna se odrazíš. Proč? Protože pod dno to už nejde. Teď už to jde jen nahoru.

Mezi námi - buď ráda, že ses ho zbavila. To přece není muž, se kterým bys prožila hezké stáří.
A proč se tedy zuby nechty držet někoho takového.
Rozhodně tě nečeká samota. No a sebevražda, to přece nemyslíš vážně.

Žít ve vztahu - v jakém jsi žila - to je sebevražda. A jak se on k tobě chová, panebože to snad není možné. Nebrat něco takového - to by byla samota a hrůza.

Máš děti - svoje sluníčka, určitě i pár přátel - stačí jeden, dva... :-) Oni tě podrží a i Babinet.

Nemám právo rozdávat rady - osobně bych od takového muže utekla, spíš uletěla tryskáčem.:-)

Špatně se vyjadřuji - od muže, který se takto chová.
K ženě se muž chová bohužel, jak mu ona dovolí.
Zkus web - www. kudlanka.cz    Daniela poradí :-)

Nicméně si myslím, že tento pohár je rozbitý na kousíčky a proč jej slepovat.
K čemu to. Prostě konec je konec. Přijde nový začátek.

Smutek je jen zeď mezi dvěmi zahradami
Dobrou noc

Není tady

#237 1. 10. 2007 20:55

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Ivano - už se netrap - konec-šmytec
Zůstaň ženou, nezatrpkni, třeba až přijde čas, přijde muž tvého dalšího života

Kapíšto? :-)

Není tady

#238 1. 10. 2007 21:01

Zrovna tady
♥♥♥♥---

E.dous

Naděje není v tom, že budeš doufat, že se všechno vrátí do dob před nevěrou.
Je hrozná zjistit, že manžel a kamarádka člověka podvedli.
Ber to jako fakt. Neživ v sobě falešné iluze a naděje.

Hezké je na tom to, že zatím máš kde bydlet. Možná by nebylo od věci poohlédnout se po novém bydlení.
Třeba v podnájmu se ti uleví. Přece se nebudeš celé dny a noci takto ničit.
To dlouho nemuže člověk vydržet.

A pak - máš zodpovědnost vůči svému dítě. Měla bys být silná.
Nenech se oslabovat sebemrskáním.

Naděje je, když ... :-)

Není tady

#239 1. 10. 2007 21:31

janap
♥♥-----

E.dous taky jsem si prošla nevěrou,kde milenka byla moje kamarádka.Obě rodiny jsme se rozvedly.Ona jako první podala žádost o rozvod.Zažila jsem taky čekání,děti byly až za milenkou,prostě hrůza.Jsem ráda,že ta doba je za mnou.Naštěstí jsme se odstěhovali dost daleko od nich.Moc velké iluze i kdyby zůstal s tebou si ale nedělej.Stejně mu nebudeš důvěřovat,protože když tě podvede někdo komu věříš a v tomhle případě je to dvojnásobný podraz,stejně ten vztah už za nic nestojí.Nevím jak je to u vás, ale já se o všem bavila s býv.manželem kamarádky.A to mi alespoň trochu pomohlo.Že jsme se trochu psychicky podporovali.Jinak všechno ostatní bylo jenom podle nich.Kamarád  s dětma odešel z jejich baráku a já z našeho.Když jsme jim tedy dali návrh/ať si najdou společné bydlení ,když jsme věděli,že je s manželstvím def.konec/,nechtěli.

Když jsi se narodila,pršelo...Ale nebyl to obyčejný déšť, to nebe plakalo, že ztratilo jednu z nejkrásnějších hvězd...

Není tady

#240 2. 10. 2007 8:22

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Zrovna tady: no, můj BM není žádný hajzlík, kterého jsem se ráda zbavila. Vždycky se ke mně choval hezky, nebil mě, neřval na mě, nechodil do hospody za kámošema, neměl žádné extravagantní koníčky, které by provozoval beze mě. Naopak jsme spolu skro každý víkend chodili na výlety, chodili jsme spolu do kina, do divadla, jezdili na dovolené, byl to krásný život. Po tom se mi bude stýskat až do smrti. a taky je mi strašně líto, že jsme si tenhle báječný život mohli užívat ještě víc, teď, když jsou děti už dospělé. No, ale můj BM to chtěl zřejmě jinak, začal znovu, oženil se, bude mít malé dítě. Bohužel mi nasadil vysokou laťku, co se týče potenciálního partnera, takže si těžko budu hledat někoho nového.
No, co už nadělám. Musím to brát, jak to přichází. Snažím se užívat si pěkných okamžiků života, i když bych je strašně ráda prožíval s mým BM. Nikdy ho nepřestanu milovat, je to prostě jediná láska mého života.

Není tady

#241 2. 10. 2007 8:42

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Ivo neboj se toho tolik, opravdu chapi co tě vezmou na dovolenou a do kina existujou a rozhodně na tebe nebudou křičet, proč taky. A to že má tvuj manžel dítě mu přej. Tobě by se v jeho věku chtělo v noci nespat? Za chvíli si užiješ vnoučata a po tom co je budeš tři dny hlídat, budeš ráda že mažou zase na čas k mamince;)Ty se jenom moc bojíš toho co bude, místo co by si se na to těšila. Vzpomínáš si jaký byly kdysi líbánky? Prožiješ nový a uvidíš jak se těm steskum jednou zasměješ. Neřeš bývalýho, on má co chtěl teď si to urvi pro sebe:jojo:
A spolehni se že ho milovat přestaneš....nic netrvá věčně

Upravil(a) xxxx (2. 10. 2007 12:58)

dum spiro spero

Není tady

#242 2. 10. 2007 8:53

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Ivano - pěkný příspěvek
Je fajn, že to takto vidíš. Máš krásné vzpomínky.

V životě není jedná jediná pravá láska. Je to ta pravá jediná láska :-) po určité období.

Přijde další

Není tady

#243 3. 10. 2007 12:50

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Ivano
Souhlasím, ať mužík pečuje o malého křiklouna. :-) Je to hodně práce a radosti a nedostatku spánku a peněž, a a a ... :-)

Chtěl to, má to.

A to myslím bez ironie.
O děťátko víc.

Jsi dáma, tak hlavu vzhůru.
Přej bude ti přáno.
Tak to funguje.

pa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí