29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak já tu byla už ráno, napsala jsem román a pak mi to spadlo tak jsem byla naštvaná, že jsem už nepsala
jdu až teď
V Liberci opravdu krásně svítí sluníčko, ale je zima Patriček má rýmu a kašel, mě škrábe v krku a Andrejka taky smrká
to zase bude
SUDI ale ty střevní potíže to jsou potvory co prolezou i počítačem , asi jako virus
tak ať se tě moc dlouho nedržej
mě už to přešlo
SIMI koukej se dát dohromady, holky tě teď potřebujou, hlavně Anetka ve škole
RENATKO tak co srazík, neumrzla jsi nám snad ses tím nedorazila
hezky se zahřej čajem s rumem
Jinak malej taky mizerně jí, je to tím, že on by jedl furt ale pak zvrací na dovolený mi zvracel 4x a doma alespoň dvakrát týdně
předevčírem dokonce usnul a asi po půl hodině to vyhodil
teď ho sleduju, dělá to po párku, clej ho olyká, nekouše
a jinak když se přepije
doufám že nebude muset na nějaký vyšetření, měl problémy už jako mimi
Sudi, hlavně že jí něco, oni to pak doženou v pubertě Andrejka nechtěla skoro nic jíst a byla jak žížala a teď ji honím od lednice
a to je ji teprve 12
Tak zase jdu, včera jsem udělala marmeládku z ostružin a koláč se švestkama ale musím držet mini dietu, protože to pravidelný jídlo na dovolený mi přidlo 2 kg
Jo MARTI když se to s..e, tak pořádně co tak hlavně že je malá v pořádku
a ty snad taky
Upravil(a) Blanka LBC (13. 9. 2008 17:33)
Není tady
Tak už jsme doma z koupaliště , děti jsem po dvou hodinách tahala zase z bazénu , sedím si to u kraje a oni jsou ve vodě sami , no na co já tak chodím s nima
Sudí , já to u Ondráška taky všechno řešila , ted teda někdy něco taky , ale už to není tak hrozný . No jak jste na tom s výrobou sestřičky
? Doufám, že nevadí , že se ptám
Blani , to s tím napsala román a pak spadne babinet , jako se to neodešle , se mi stává docela často a proto toho nepíšu tolik
Tak at se ti dětičky brzy uzdravý . No to jeho zvracení , se mi ale moc nelíbí , podle toho pak to píšeš
a to "to má stále od mala , nebo to začlo zase ted ??
Simí , tak to máte fajn , že máte na uřadě otevřeno i v sobotu Jinak u nás na magistrátě jde taky objednat přez net , využíváme to dost často
Reny, u babiček je dobře,vit
. Mě to tak taky baví
. Tak at se ti miláčkové brzy uzdravý taky
Není tady
Sudi
to si mě dostala
no já si říkám že bych to řešila až by fakt nechtěl nic, ani to co má rád
tak se neboj
dokud jí něco je to dobrý
PEŤO no právě že to nedělal, až teď nějak dva měsíce se to začalo objevovat taky mě napadlo, jestli to není i reakce na to mlíko, já už mu převařený v jídle dávám a možná na to tak reaguje, sice se už neosype po všem ale
fakt to teď sleduju a snad na to příjdu
Upravil(a) Blanka LBC (13. 9. 2008 19:16)
Není tady
HOLKY ZAKLÁDÁM NOVÝ CHAT
Není tady