29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já myslím Raduš, že ta sleva tam snad ještě je v Droxi .
My ted máme v Dm slevový kupony -15% a můžu k tomu přidat s těch nazbíraných -10% a tak se tam chystám udělat zse nákup
Blani , tak pozor na zádíčka ,přitom drhnutí té podlahy
Není tady
Raduško , to je asi jen v MOstě . Nebo je tam i napsáno , pouze v této Dm ( MOst City Center ) . Bych se s tebou klído rozdělila o slevičku ,ale musela by jsi přijet nakoupit do Mostu , nebo já tobě to poslat
Není tady
Ahojky holky.
Jsem v práci, tak jen v rychlosti.
Péťo, to jsou ty kupónky v DM jako třeba na řasenku a tak?? Jako něco jako složený letáček s malýma kupómkama??
Ráďo. no právě manžel trénuje děti, fotbal, a oni tenhle ročník tam jezdí už dlouho, a teď se spojovali s Teslou,. tak to je asi ono, jak tam chodil Jiřík, co?!"!" Zkusím zjistit jak je to i s jídlem a tak, zda by neudělali nějakou slevu, tedy pokU´d by jste chtěli:supr: Teda Ráďo, s tím noťasem, to je mi líto. To je síla, jak jsou neschopný podat nějakou informaci. A kde jste koupili noťase?? Já bych totiž chtěla si také koupit, ale ještě nevím kde a tak, neb tomu moc nerozumím, tak si musím nechat poradit. Kolik stál?? Zda se mů§žu zeptat?!"!"
Simi, ty knížky jsou, s výety, když dás do vyhledávače Výlety s dětmi, tak ti vyjede knížka červená a pak knížka modrá, ta je střední čechy a Praha a pak je i lyžařská centra.
Pozdravujeme Sylvinku a přejeme hodně zdravíčka, ať jim to spolu takhle klape i nadále:hjarta:
Renča pracuje, tak ať ti to utíká co nejrychleji.
Musím už jít hrát, tak se ještě třeba přijdu mrknout.
Zatím pá
Není tady
Marcelko , ten kupon je jen jeden kuponek a je na něj sleva 15% na jeden nákup a jde sečíst se slevou 10% active beauty . Tak to v Dm zase brzy roztočím
At ti to v práci rychle uteče
Není tady
Tak vy už všichni spinkáte a já jdu už taky
Pá zítra a hezké vstávání všem
Není tady
ahojky holkýýý
jdu vám dát dobrou noc
Před chvilkou jsem dorazila z práce.. už jsem po vykoupání a půjdu do hajan.. by se lísal
..ale za chvilku přijede teta
tak má smůlu ..musí počkat
už se lísal od rána..ale mě to přes den nebaví
a měla jsem stále co dělat doma
Jo ..Verča má 15kilo tak zatím nejvíc ????
Ten kupon na slevu mám také..chodím do DM pro mlíčko malé,tak se bude hodit
Raduško
..tak to jste si pěkně naběhli s tím noťasem..
jo ..člověk ,aby se ptal jak v pomocné škole na vše ..a desetkrát nebo i víckrát !!!!!!!!!!!
Snad to zvládnete s korunkama..budete muset vid´??
Petruško..manža si od té práce sliboval asi něco jiného..ale je fajn,že ví,že mu to nesedí..než něco podepíše zítra jede odpo na další školení..tak uvidím s čím přijede..chce vrátit vše co dostal a rozloučit se
snad ho nebudou přemlouvat
To jste měli dnes dietu ale budiš přáno..jak se říká
!!!
Sylvinky..ahojky holky..
doufám,že tam je v bříšku ta pulča
a bude se držet !!!
tak jdu do hajan
krásnou dobrou noc zlatíčka
Není tady
Dneska jsem byla s rodinkou na zahrádce, takže jsme dnes nejeli do Koles, takže až v pátek. A na zahrádce jsem si vyplela tři záhonky a mám toho docela dost. Tolik belíků§ plevele, no fů§ůů§j"!!" To je Renčo tak, když si někdo lítá pořád po výletech , místo toho, aby taky něco udělala na zahrádce, víš?"!!" Jsme hrozná!"!"!" A já to vím
Renčo, no, myslím si, že by manžel měl na víc. Neb finanční poradce v dnešní době je opravdu né moc dobrá práce. Není to jako to bylo dříve. Myslím si, žte máš šikovného a chytrého manžílka, takže mu moc držíme palečky, aby našel brzy něco jiného, a hlavně co se mu bude líbit a bude dělat rád
Péťo, tak to jsem nevěděla o těhlech kupónech:vissla:Díky, snad to dneska rychle uteče, už jsem nějaká unavená. No, dřív než ve 4h stejně zavírat nebudeme:dumbom:
Teda Blani, ty se pěkně namakáš?? Nám by ta světlá podlaha, asi nevydržela moc dlouho světlá
Tady jsou ty odkazy na ty knížky. Tuhle máme a je super http://knihy.abz.cz/prodej/vylety-s-det … ane-vydani
Tuhle chceme http://knihy.abz.cz/prodej/vylety-s-det … ch-cechach
A tady jsou moc pěkný knížky o výletech:supr: http://www.travell.cz/knihy_podkategori … m_na_vylet
Tak jdu zase něco dělat. Zatím pá,pá
Upravil(a) Mišineček (14. 8. 2008 0:30)
Není tady
dobré ránko zlatíčka
tak mi už jsme dnes vyspinakalé
malá je o mlíčku ...to musí ráno být
a ted´tu leží v křesle a kouká na JIM JAM s pohádkama
Na oběd budu vařit kuřecí masíčko v sýrové omáčce s těstovinama no a když kouknu na to prádlo na žehlení
...tak se dnes musím do toho už pustit !!!
Macku
...ale máš na zahrádce po plevelu... a i s výletama
to musíš uznat..
Víš ..manža si tu práci nenašel on.. dal si inzerát ,že hledá práci..napsal tam ,že má ty své VŠ a oni,že to je pro něj.. ale školy ještě nic neznamenají..jde o tu práci co to je !!!
Já jsem mu říkala,at´si najde něco ,kde bude od pondělí do pátka a bude mít peníze jisté..včera třeba volal na skladníka do nějaké fabriky s autama ,ale už to bylo obsazené takže chce dělat i rukama nééé..jen hlavinkou
no uvidíme ...bez peněz ještě nejsme
Na ty knížečky také juknu...moc se mi líbila ta vaše
Není tady
Krásné dobré ránko všem
Jdu rychle uklízet , dnes jsem si prospala . A děti taky spinkali do půl 9
Renčo , že píšeš o mlíčku , všimla jsi si , že mlíko začali dělat místo 800g tak 600g
.
No nic jdu pracovat , manža jede s dětma nakoupit
Není tady
Dobré ranko zlatíčka
tak jsme v 8 vstávaly s Natálkou a v 6 hodin mě vzbudil zvonek u dveří
a on tam Jířa s BM, že chtěl už domů, tak ho přivezl.
Ještě zalezl do postele a spí do teď a Naty měla obrovskou radost, že je jířa doma, ale myslím, že má s někým nějaké rande nebo sraz s kamarádama..... jinak by jen tak domů nepřijel !!!
Marcelko, za notes jsme ještě nedali nic
máme ho na splátky a dali jsme si 1600,- měsíčně a kupovali jsme ho v ElektroWordu, oběhali jsme snad všechny větší co jsou v Pce a všude je měli nad 20 tis.
Tenhle v kuse stojí 14 900.- ale museli jsme k němu do auta koupit redukci na napájení a ta stála 1500,-
pak myšku a podložku !
Renčo, my se ptali jak ve zvláštní škole a i jsme říkala příklady, když se manžel připojí a apokaždé nám pověděli, né to platit nebudete jen když budete stahovat data. Takže asi by měli oni jít do pomocné školy
a s korunkama to budeme muset nějak udělat, já moc neutratím, když jsem doma s Naty, ale
bohužel ano, kouření, krabka denně
a o víkendu pivko, už jsme mu to říkala, ale zatím žádná změna!
Asi mu prostě budu dávat korunky na měsíc třeba 3 tis. a s tím ať si vyjde i s jídlem na cestách, jenže já to neumím odhadnout, tak nevím.... to je to nejhorší ! Kupuje si jídlo po benzinách jelikož se k normálnímu obchodu v zahraničí s kamionem nedostane a tam jsou jiné ceny...
Já dneska budu vařit ledvinky s omajdou a rýži k tomu, tu můžu tak se napucnu !!!
Jo a holky pulinku jsme Naty roztáhla sama, pěkně jsem jí to tam masírovala a ono to samo povolilo a teď každý večer po koupání si lehne a řekne tady a ukáže na ni a já ji to musím zkontrolovat
Není tady
tak jdu už také něco dělat.. sedíme tu
a kecáme
jen jsem malou trošku přistříhla ve vláskách
Petruško...ahojky
to víš,že jsem si všimla... ale mi jsme zrovna jeli na jihu ..já jiné mlíčko doma neměla, tak jsme musela koupit tu 2
to co jsem měla sebou jsem nechala Elis pro Kubíčka ..tak jsem vzala tu 2 - 800g..malé chutná také... snad to na tu chvilku nevadí ,než ho vypije
Raduško..
ježišíííí...to já nechtěla tak napsat ,že by jste měli jít do pomocné.. to tedýýýý nééé
!! Víš jak to myslím doufám
... jako že se musí každý ptát jak ,,s prominutím blbec " .. aby tě někde neošidili...a jak vidíš..stejně tě ,,odrbou" !!!
Mi už s pulinkou také bodujeme ..jsem ráda
..už jsem přišli na to jak ..aby bylo dobře
než běhat po dr...
tak jdu vytvářet hodnoty .. až malá v poledne usne..manža tu počká a musím do města ...
Není tady
Tak já už jdu také něco dělat , děti jsou už ustrojené a já jsem si nasadila jen punčochu a spoďárky a jinak mám stále pyžámko, dětičky tu blbly spolu, tak to bylo pěkné
, tak jsemje jen pozorovala a nic nedělala.
Renčo, to víš, že jsem to pochopila..... ale jak je vidět, ikdyž se člověk ptá je mu to houby platné
To je dobře, že už to také zvládáte s verunkou, snad se to holkám brzy srovná a budou mít od nás klid, viď?
Tak jdu vařit, pááá
Není tady
Tak jsem tu . Manža si šel s Kačí lehnout , on po noční a Kačí po ranní
Byl s dětma nakoupit ,když jsem pracovala Samo , že seznam co jsem napsala , stejně nechal doma
. Ale je šikula
Hlavně čokoládu Milku mi koupil , tak jí už skoro nemám
Já teda Renčo koupila tu 3-600g . Ale vypadá to , že Kačí už brzy mlíčko chtít nebude vůbec . Ráno ho jako potřebuje nutně udělat. Ale pak s ním hodinu třeba chodí po bytě , vzít jí ho nesmím a stejně se napije třeba po hodině trochu - Takže těch 250ml co vypila , už ted nedá . Dělám jí čím dál tím mín a jí to čím dál tím víc stačí
Raduško , já vůbec neumím šetřit a dokonce ani můj manžílek to neumí . Takže i když máme dohromady docela slušný penízky ,nikdy nám nic skoro nezbude
Není tady
Tak zase jsem tu jen já
Dělám dětičkám přesnídávky
Ondrášek si hraje , Kačí s tatkou stále spinkají
Odpoledne vyrazím s dětma ven , manžovi přijde kamarád na drb a chlapy když drbou ,to je něco
Není tady
Já jsem si šla lehnout s Naty kolem 13 hodinky a teď jsem vylezly, začala volat Jířo kde šeš a Jířa tu kouká na dvd
já se dju napapkat s Naty a pojedeme jen tak nakole se projet asi..... a konečně koupit ten zámek.
Tak zatím pááááá
Není tady
Ahojky, tak já včera naklapala fotky za 500 Kč a nešlo to. Manža když přišel to zkouknul, zjistil, že máme starou verzi, tak to nainstaloval a teď mi to tam konečně prošlo.
Dopol jsem vyžehlila, pak tu byla kadeřnice, tak nás s Kačí přistřihla, udělal jsem šátečky z listovýho těsta a čekáme na manžu, který s Kačí pojede pro Aný a babi. Já jdu na 19,30 na spinning.
marcelko, dík za odkazy knížek, mám to v oblíbených, pak na to v klidu kouknu.
Blani, tak co vydrbáno? Já bych taky nemohla světlou dlažbu.
Kačí chce stříhat, už se mi pouštěla do trička, jdu na ni.
Není tady
Tak jsem zase tady,
jeli jsme na tom kole i s Jířou, dojeli jsme až k babi pro poštu a pak jsme udělali zastávku na Rybárně, hospůdka s dětským hřištěm, tam seděla známá s dětma a tak to bylo super, dětí tam bylo jak naseto a těch
, ještě když jsme odjížděli (20 hod) tak tam zůstávali!
Naty si pěkně hrála, jen Jířa že jede domů, tak než stačil dojet z dohledu tak se vyboural a má pěkně odřené koleno, tak ho teď drbe ve vaně. Má tam hlínu, štěrk a já nevím co všechno už je v čechách je na Rozvadově, ale ráno nakládá v Kutné Hoře a pak na firmu dělat autí, takže stejně přijede někdy večer ! Ale to už vydržíme....
Jé, Simčo, pojeď k nám vyžehlit, já se k tomu nějakk nemohu dokopat
Tak jdu zatím alespoň přeplavat vanu..... Jířa už je hotový, tak ještě nakouknu !!!
Není tady
Tak jsem už také tu .
Odpoledne přišel manžovi ten kamarád a já šla s dětma za barák na písek . Děti sï to moc užili a já vím zase nové drby od ženských
Není tady
Tak jsem nakonec vydrbala jen kuchyň Nějak se mi to protáhlo a už se mi nechtělo dělat předsíň
Dneska bohužel taky nic nedělám, protože Pátík dostal odpoledne do chodidla žihadlo od včelky a nemohl vůbec chodit, tak jsem ho musela nosit
Jdu si k prďolkovi lehnout tak se hezky vyspinkejte a zítra kouknu
pa pa pa
Není tady
ahojky
Jéééé...Raduško
tak si to prádlo měla hodit k nám
já jsem ted´dožehlila
..a měla jsem toho tolik,že mě to snad i začalo bavit
No ještě tam zbyly cíchy ..ty jááá tááák neradááá žehlíííím !!!!!!!!!!!!!
Já jsem šla odpo s malou nakoupit na zítřejší švestkové knedle.. pak jsme si sedli na písku a byli venku skoro do 19hod
Žádné drby jako Petruška jsem se nedozvěděla ..asi tam nebyly ty pořádné drbny !!
Blaničko..tak to si Pátík asi vytrpěl první žihadlo vid´
?? Já se toho bojím
u tchánů.. ty chovají včeličky
ale zatím malou žádná nepíchla..zato Míša už je poďobaná xkrát
jdu do vany..dnes mi ta ,,tetka červená "dává nějak zabrat..jsem unavená
Není tady
dobré ránko zlatíčka
u nás pěkně deštivé a fouká silný vítr ... mají být přívalové deště a bouřky
tak se opatrujte
Musím vyndat máslo ..budu dělat kynuté švestkové knedle ty já nemusím ,tak jsem si nechala od včera omajdu a těstoviny
Přemýšlím co budu vařit o víkendu.. Míša doma není ,tak bych mohla udělat rajskou..tu má manža rád a Míša ji nenávidí a v neděli asi nějaké přírodní masíčko s bramborem
..tak si to musím hned napsat ..co koupit
Večer jdu do práce.. dnes je kuchyně otevřená do 23.30 hod..tak přijdu domů později ...
zatím papáá
Není tady
Dobré ranko zlatíčka
tady také prší,a el nefouká
Vstávala jsem s Naty v 7,30 a Jířa ještě dneska má rande s 2 holkama z tábora a jdou na oběd, asi do mekáče včera si psali.
A už je kousek od Kutné Hory, naloží a jede na firmu a pak se uvidí, když venku prší, tak snad na autě dělat nebudou, no uvidíme !
A co budu dnes vařit nevím, od včera tu zbyla jedna porce ledvinek s omajdou, tak uvařím pytlík rýže a asinám to s Naty bude stačit, když jde Jířa na oběd jinam a musím kouknout do mrazáku na nějaké maso, asi bych udělala guláš, když dorazí koupím knedlík a bude to !
Tak zatím pááá
Není tady
Ahojky zlatíčka
Renčo , no přestav si , že u nás dnes také budou švestkové knedlíky Zatělám ted těsto a jdu uklidit
Není tady