29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak a můžeme zase drbat
Není tady
Marcelko, hezky se nám zotav Fotečky moc pěkný, mě rozesmály dvě
kdy lezete tomu hrochovi nebo co to bylo do z..ku
a Danda s prstama v nose
to totiž dělá náš Páťa a zpívá si u toho
asi se mu líbí jak to rezonuje
a manžílek opravdu předal geny prckovi
Raduško, koukej odpočívat s nožkou, vláčet to mlíko no ty ty ty ale když to jinak nešlo viď
RENY nestraš rozvodem, teď když máte malýho broučka holt má manžílek své dny a jinak je třeba fajn
Tak já jdu krotit holky , malujou si zase nehty
Všem dobrou a klidnou noc
Není tady
Ahojky,
Kačí se utírá po sprše. Včera jsem totiž jela ke kámošce, bez auta a poo a Kačí samo neusnula, už jí vše zajímá, musí mít klid. Manža pro nás přijel po práci a Kačí nám usnula v autě v 19h, tak jsem jí jen přenesli do postele a spala do 7,30.
Já jdu umýt Jondu na 10h jdeme na střáhání.
Venku mám ze včera prádlo, tak ho budu muset sebrat, ale venku to vypadá na sluníčko, tak nem,usím spěchat.
Radu to s tím mlíkem je teda dobrý, zmetci, že to vůbec dají do regálů, to si myslí, že jsou děti prasata? Nebo hrají na to, že to lidi nevrátí a tím mají za to peníze.
Tak hezký den všem.
Není tady
Krásné dobré ránko všem
Kačenka je vzhůru taky někdy od půl 8 . A já dopékám oběd na dnes
Není tady
Krásné ranko holky
my vstávaly s Natynkou v 8 a teď tuhoní našeho malinkého Piškota ( džungarského křečka ) chudinka malý, piští a ona né a né přestat
Nožka už tolik nebolí,ale dnes teda nikam nejdeme !!!! Pěkně budeme doma nebo jen u baráku !
Tak jdu připravit snídaničku !!!
Není tady
Raduško , ahojky . To ale není to zkažené mlíko ,vit
. Hezká fotka
a ten malý
koblížek ,se máš , že jsi chovala maličkaté miminko
Není tady
Petruse napsal(a):
Raduško , ahojky
. To ale není to zkažené mlíko ,vit
. Hezká fotka
a ten malý
koblížek ,se máš , že jsi chovala maličkaté miminko
Petí, nechovala jsem si Honzíka on totiž stále blinká
tak snad příště, jde s ním Monča k dr. aby poradila co s ním.
A to mlíko bylo jejich a čerstvé né jako to naše zkažené
Tak už mám pověšené prádlo, jdu dát prát ještě jednu pračku a uvařím jen polívku, jsme samy s Natálkou tak to nebudu přehánět !
Upravil(a) Kuricka (12. 8. 2008 9:37)
Není tady
To jsem se hned nasmála
ta fotka, kde má vykulený ty oči a je zahrabanej už v krabících mlíka a dávají mu další
to je do reklamy
No RADUŠ držím Honzíčkovi palečky, aby nezkončili v nemocnici jako my Patriček taky furt přeci blinkal a učili nás tam kojit
každé 3 hodiny a to i vnoci na budíka, jen 10 minut a dost, pak odříhnout i kdyby po půl hodině ! třeba ji to pomůže, tak ji dej radu co učili nás
KLARIS když nakoukneš, tak taky vše nej k svátku a klidně to přežen
Tak mi včera měli květákový mozeček a dnes bude kuřecí maso a rýže trochu polívky z květáku a je to
Hezký den všem, barometr nám ukazuje že se to zase pokazí tak užívejte dnešního sluníčka
Není tady
TAk já jsem doma z uklidu . Zádíčka bolí , budu to ted na rovno muset narovnat doma
s miláčkama
Asi se Honzíček přejídá , jak píše Blanka , potřebuje asi přestávky u kojení
Není tady
Ahojky Berušky, tak jsem ani nestihla se tady ukázat noo, budu muset večír načíhnout,co je nového. U nás je pohoda, Davídek zvládnul spinkání u babičky na 1* jeli jsme tam pro něja až zase navečer, takže super,jsem hrozně ráda. JInak jak je hezky jsme u vody, teď čekám až se brouček vzbudí a jedeme na kolo, už potřebuju provětrat faldíky, jelikož mi nějak to noční grilování nesvědčí
teda vlastně svědčí, ale až moooc
no budu muset nasadit nějakou pogrilovací podzimní dietku, jelikož od těhu mám teď po*ně nejstlustější období
no ale snad to nějak půjde
Tak jdu nás připravit na kolo, asi vezmu i pláštěnku abychom nezmokli
Není tady
AHOJKY HOLKÝÝÝ
TAK UŽ JSME DOMA...
VERČA JE U SOUSEDŮ.. UŽ SE ÁJE PRÝ MOC STÝSKALO
MANŽA ŠEL NAKOUPIT A JÁ JDU POVĚSIT PRÁDLO..CO SE MI UŽ VYPRALO
Jiank bylo fajn .. ze soboty na neděli jsme byli u Elis a pak jsme jeli k našim..
dnes tam přijela za námi vláčkem Elis s Kubíčkem a vzala si Míšu k nim,než se vrátí BM z dovolené a Míšu si přebere
to bude asi v pondělí..tak tam budou holky válčit společně..snad to zvládnou
peníze jsem jim nechala..tak hlady neumřou
Musím se pochlubit..už mám dole 3kg mamina mi musela dát jeden den prášek Furon..na odvodnění,jak jsem měla nohy oteklé
.. já doma nějaké na odvodnění mám od dr.,ale bojím se je jíst,že bych chodila stále na malou..a tam jsem to vyzkoušela
..od 14hod do 17hod..jsem byla 8x
Takže Petruško
.. jen jsem to tu přelétla po tobě
..jestli si oteklá, můžeš mít také nějaké problémy.. je to tlakem ,nebo to značí něco jiného v těle.. možná jestli jíš nějaké prášky, tak to i dělá ,že ti nesedí
jdu pověsit to prádlo... zatím pa pááá
Není tady
Vítám tu Renču
to je dobře, že jste se měli nádherně !!! A Míša s Elis a Kubulkou to určitě zvládnou,. jsou to sestřičky šikovné, přeci
Zase nám přijela pánská návštěva, bývalý kolega z práce, přivezl chlebíčky, tak jsme dali kafčo a mňamku a zase jel do práce.... a Naty se krásně předváděla, jak nebude spát, stále chodila dělat ee, až se z toho potom i pokakala do nočníku a ve 13,30 jsem ji nahnala spát, já si lehla k telce v obyváku a obě jsme do 15,30
a pak jsem bylal jak praštěná
Tak jsme vzala Naty, bolíčky na poštu, poslaly jsme je, pak mi Naty ukázala, kde se kupuje zmrzlinka u nás, ani jsme to nevěděla a nakonec jsme to vzaly na hřiště, kde bylo super. Žádný černí, kterých je tam ve školním roce moc a sotva se tam malé dítko najde, tak dnes to opravdu bylo
Chtěla jsem jet na kole se někam jen tak projet, ale nemáme zámekk na kolo a bohužel nám tu krám zavřeli před nosem.
Sebrala jsem dnes druhou usušenou pračku a jen se mi to tu kupí, ach jo..... budu se muset do toho asi pustit, ale dneska to určitě nebude, možná zítra až půjde Naty spát
Lucinko, tak to je super, že Davídek to takhle krásně zvládnul
je to šikulka, oni si od nás dětičky také potřebují odpočinout, jako my od nich
Není tady
Ahojky zlatíčka a vítám tě tu Renčo
Já byla odpoledne když se KAčí vyspinkala ve městě , jela s námi i Majka hlídačka . Tak jsme se rozloučili , já šla koupit nové mořidlo a cestou jsme potkali Majky maminku (mojí kamarádku) tak jsme společně prošli město . A domů jsem z dětma přišla až před večeří
Renčo , já vím ,že se mnou něco asi je . Jen žádný dr nezjistil ještě proč to tak je . Nohy mám oteklé už od dob mého mládí . V dospívání se čekalo , že budu mít dědičnou cukrovku (měli jí obě moje babičky) ale zjistil se opak , rychlé spalování cukrů
. Takže -proč mi otýkají nohy a prsty nikdo neví
Ted dr zkouší změnu té antiko . A jediné co mi při změně prospívá je , že hubnu
No vidíš , ty hubneš zadarmo Super, že jste se měli krásně , jak jinak ,vit
Raduš, ty píšeš zase nám přijela pánská návštěva no teda
Já vezmu zítra odpoledne děti do mekáče to bude pro ně hřiště
. Už jsme tam dlouho nebyly a volala kamarádka , že jsme se dlouho neviděli
Není tady
Tak Kačí spinká s tatínkem. Aný kouká na Z pekla štěstí a já to mám zapnuté taky.
Poo jsem s Aný vyrazila na malý výletík na kole, zastavily jsme se u taťky v práci. Po Spaní Kačky jsme jely do Jablonce ohledně té postele Kačky, tak ty nohy k posteli se nám sešly 3 stejné, takže to sem poslali zase špatně, tak pán to nechá poslat poštou a přiveze mi to až domu. Už jsme fakt měli zlost, že to takto 2x spackají.
Pak jsme se stavily s holkama u našich, dala jsem si kafe, neboť jsem po cestě pořád zívala.
Taťka dnes pořezal trochu dřeva, tak to zítra s holkama uložíme, ať máme za chvíli čím topit.
Blani, barometr vám ukázal správně už se to venku kazí, u nás i trošku mrholilo.
Luci, tak to je super , že Davídek noc bez vás zvládl. My Kačí ještě nedali nikam spát, ale chystáme se, rádi bysme zašli s manžou na véču, měli jsme min. týden 8 let výročí svatby.
Radu, já mám taky žehlení, vrhnu se na to s tebou zítra až Kačí poo usne.
Ahoj Renatko, to je hezký, holky budou po dlouhé době pohromadě, viď , sestry jedny. Aspoň si pořádně popovídají. Vím jak to je, když po delší době vidím bráchu.
Mám uvařenou mátu, tak si to jdu vypít.
Není tady
Jé ,LUcííí na tebe bych zapomněla . To se máte , že jste zvládli noc bez Davídka
. Moje mamka zatím jen mluví od tom , že si vezme ONdráška a už i KAčenku , Kačí to určo zvládne ,ale já
Manža tě určo miluje i když jsi trošku přibrala
Není tady
tak malá už spinká..dnes si řekla sama
..asi byla utahaná z cesty
Raduško jo...žehleního tu mám také
.. ale dali jsme si lahvinku vína do ledničky..a asi si zapijeme svobodu bez Míši
chudinka
se tak mazlila
,když jsme odjížděli..přiveze ji BM až na konci srpna
Petruško...
já určitě zadarmo nehubnu !! Myslím,že to bude trošku tím Bellasinem
a ten laciný nebyl
To otékaní není nic dobrého.. vím to podle sebe takže to tak nenechávej ...
jasan ???
Simčo
..copak máte s nožkama u postýlky ??
No jo holky.. jsem ráda,že si pokecají.. kolikrát na sebe něco jedna druhé práskne.. a pak mi to řeknou ..každá zvlášt´na tu druhou
Není tady
No manža začal stavět postel i Kačí, ale u druhého čela přišel na to, a to dost lehce, že má 2 nohy, ale dírky na sestavení na stejné straně, takže obě nohy stejné a my potřebovali tu druhou.
Tak snad o víkendu bude stát. Je to tam jak, kdyby něco vybuchlo, chci aby Aný do školy měla vše v pořádku a čistotě.
Není tady
Petí, taky nevím, jak to bez Kačí přežiju . Určo jo, ale jsem na ní děěěěsně závislá.
Já se úplně děsím školky. Hlavně, aby mi po ránu neplakala.
No občas nad tím přemýšlím, ale ještě si to nepřipouštím, ale hlavně si říkám, že ta školka těm dětem pomůže, oni děti potřebují. Vím jak to bylo u Anetky.
Není tady
Simí , přesně takhle nám dali nohy od židle , když jsme kopovali nový stůl a židle . Tak at to brzy je tak jak má
Renčo , koukala jsem na ten tvůj Bellasin a já ho teda nesmím ,když mi ještě není a delší dobu ještě nebude 40 ??? . Jsem myslela , že bych pak byla štíhlá jak proutek
Není tady
Simí ,já mám Kačí jako náhradu ,když tu není Ondrášek a jestli mi nekdo vezme na noc i KAčenku já budu opravdu uplně
Ale na druhou stranu , chci na chviličku být sama klidně i bez manžela
. Doufám, že víte jak to myslím
Není tady
Já si jako vůbec neumít přestavit , nedát večer ani jedno dítko večer spát ,ale chtěla bych to jednou a stačí fakt jednou zažít
Vařím polévku dětem na zítra a nějak se tu zapomínám . Jdu to dodělat
Není tady
Tak Petí, hlavně, aby se ti voda nevyvařila.
Já dodělala zapečený těstoviny. A nepřipekla jsem je.
Není tady