29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky...s pritelem jsme spolu uz pres rok a ja se porad nemuzu smirit s jeho minulosti....nebo spis s jeho byvalymi partnerkami...ten pocit,ze s nimi delal a prozival to same co se mnou je fakt strasny....nechci s nim jezdit a chodit na mista,kde s nejakou jinou byl a tak...s vetsinou z nich vychazi dobre,bavi se spolu.... uz me to fakt nici.... je to prehnane,ja vim,ale nemuzu si pomoct...
Není tady
Čo bolo to bolo, terazky...
Není tady
Jsi zřejmě chorobně žárlivá, dělej s tím něco, nebo Ti uteče.
Není tady
Mrkni na: fora.Babinet.cz » Psychologická » Žárlíte na bývalku svého současného partnera?
Upravil(a) Selima (11. 8. 2008 17:00)
Není tady
Ita : chorobne ne, driv to tak nebylo... vsechny vztahy byly ´volnejsi´ a nechapala jsem ostatni proc zarli, kdyby chteli jeden nekoho jineho,prece by s tim dotycnym nebyl.... nevim cim to je, ze se to zmenilo, ale je to tak.... a chci s tim neco udelat...nejde mi to....
Není tady
muckin napsal(a):
Ita : chorobne ne, driv to tak nebylo... vsechny vztahy byly ´volnejsi´ a nechapala jsem ostatni proc zarli, kdyby chteli jeden nekoho jineho,prece by s tim dotycnym nebyl.... nevim cim to je, ze se to zmenilo, ale je to tak.... a chci s tim neco udelat...nejde mi to....
Zkus psychologa nebo rodinný konstelace.
Opakuj si, co jsi sama říkala - kdyby s Tebou být nechtěl, tak není...
S bývalýma se rozešel, teď je s Tebou... rozešel se s nima proto, že už s nima nechtěl být... s Tebou je proto, že s Tebou být chce.
Žárlením přítele od sebe akorát odeženeš.
A nesrovnávej se!!! Vždycky bude nějaká holka mladší, hubenější, bohatší, krásnější, inteligentnější atd.
Není to tím, že si nevěříš, že jsi pro něj dost dobrá? Protože kdyby jsi VĚDĚLA že jsi ta nejlepší... tak i kdyby Tě nechtěl, byla by to jeho škoda! :-)
Není tady