6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moc by mě zajímalo,jestli to zavedli lékaři jen u nás nebo máte taky zkuenost:la jsem s klukem pro recept na léky a protoe měla zrovna nae doktorka dovolenou,chtěla jsem poprosit zastupující lékařku a napsání receptu .Z předchozích návtěv u naí doktorky vím,e neplatim nic,protoe jen vypíe recept.A tenhle zástup po mě chtěl 90,-Kč jako na pohotovosti,protoe prý nepatřim do jejího registru .Měla pravdu?Já jsem odela,protoe samotné léky jsou dost drahý a zkusila těstí jinde.A uspěla,doktorka milá a dokonce bez čekání mi bez poplatku recept napsala.Divný,e u jednoho to jde a druhý má výhrady,jak to tedy je?
Není tady
no tak to slyím poprvé!!!
taky bych neplatila 90kč--jako proč??? ty přeci nemůe za to ,e tvoje dr.má dovolenou..
Není tady
to mi přijde taky hoooodně divné, nikde po mě nikdo nic nechtěl... asi ta dr.potřebovala na sváču..
Není tady
Taky nevím proč je po mě chtěla,ale kdy jsem to psala kámoce,tak ta mi obratem napsala,e sousedka u ní se s tím taky setkala,ale u zubaře .Tak asi jak který doktor si to zavede,spoléhaj na nevědomost občanů.
Není tady
Nae mudr. měla dooooost dlohou dobu dopředu napsanou dovolenou s dovětkem, e v této době dlouhodobě brané léky nepředepíe nikdo. Samozřejmě při nemoci byla zastupující Mudr.
Není tady
Nae Dr. je super enská. U několikrát se mi stalo, e po mě nechtěla ani ten regulační poplatek, protoe jsem přila s něčím, kde mi jen poradila, nebo jsme přili na kontrolu se ukázat. Jiná doktorka by si poplatek vzala i za tu "jen" radu. Věřím, e jo.
Není tady
já s verunkou tedy taky jeste nic neplatila vubec, a to jsme u mudr uz byly podle me vicekrat nez se do roka ma - a je hrazeno... do roka je hrazeno kolik navstev? osm, devet?s miminem, do roka,
Není tady
Asi fakt jak který doktor,moje doktorka poradí i po telefonu a při radě osobní taky neplatím .Ale ta cizí si mastí kapsu - u k ní nikdy nejdu!
Není tady
Sice to sem tak docela nepatří, ale byla jsem po půl roce na KO na gynekologii a ná pan doktor zavedl od 1.6.08 poplatek 50,-Kč za vypsání receptu na antikoncepci.Mladý holky mají souva na práky a teď jetě poplatek za napsání receptu .No a co chce po těhotných ani nepíu.
Není tady
Asi je to taky jak kde - já u gynekologa nic neplatím,tedy jen poplatek 30,-Kč.Ale kolegyně z bývalé práce platí kadý čtvrt roku paplatek 200,-Kč.Prý kdy se jí to nelíbí můe jít jinak.Je to jako by si platila to místo u lékaře.A přitom přijde na kontrolu ve stanovený čas a kolikrát čeká hodinu,ne přijde na řadu !
Není tady
No tak to je pěkný hnus!!!
Není tady
Pokud vím, tak u zubaře je to tak, e se platí 90 korun, pokud přijdete s akutní bolestí k jinému lékaři, kdy vá doktor sice ordinuje, ale zrovna nemá ordinační hodiny. Ale pokud je to oficiální zástup při dovolené, tak by se platit nemělo, pokud píe jen recept. U nás zastupujcí lékař teké nic nevíc nevybírá.
Není tady
Vůbec se v tom nevyznám - vím,e kdy se jde na kontrolu při pokračování nemoci nemá se nic platit (mám to vyzkouené,platili jsme při první návtěvě a pak jsme byli 3x na kontole a neplatila jsem) ale co vím,tak sousedka platí pokadé!A jde na kontrolu nebo pro recept.Tak je to asi jak si to doktor určí nebo u se v tom fakt nevyznám .
Není tady
Mám takový problém, zapoměla jsem si vyzvednou léky na recetp a ji mi vyprela lhůta vyzvednutí, nevíte kolik se platí za napsání nového receptu?
Není tady