29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím nevíte kde bych zjistla kolik nás bude stát pro dceru jízdné vlakem z Ostravy do Karviné kde bude dojíždět na vysokou školu od září? Nemůžu to nikde vyhledat nevyznám se z toho!!Asi jsem blbá!!
A je možnost nějaké permanentky je to levnější?
Není tady
Lot napsal(a):
Prosím nevíte kde bych zjistla kolik nás bude stát pro dceru jízdné vlakem z Ostravy do Karviné kde bude dojíždět na vysokou školu od září? Nemůžu to nikde vyhledat nevyznám se z toho!!Asi jsem blbá!!
A je možnost nějaké permanentky je to levnější?
Máš to v SZ, snad se tam už zorientuješ
Není tady
Koupit za 40 kč kartičku,nechat potvrdit na vš- pak si kupuješ studentské jízdné od 15-26let a je tam sleva skoro 60%!!!
Jestli bude dojíždět takže kupovat každý den zpáteční- je lepší si koupit třeba měsíčku nebo čtvrtletku - stále na to platí ta studentská sleva! (cenově ti poradí i u okénka a pomůžou vybrat to nej-ale jsou na to i tabulky),řešit už teď - v září jsou děsné fronty!!
Není tady
misha88 napsal(a):
Koupit za 40 kč kartičku,nechat potvrdit na vš- pak si kupuješ studentské jízdné od 15-26let a je tam sleva skoro 60%!!!
Jestli bude dojíždět takže kupovat každý den zpáteční- je lepší si koupit třeba měsíčku nebo čtvrtletku - stále na to platí ta studentská sleva! (cenově ti poradí i u okénka a pomůžou vybrat to nej-ale jsou na to i tabulky),řešit už teď - v září jsou děsné fronty!!
Díky moc všedm , takže se dají koupit nějaké permanentku třeba na čtvrt roku atd.
Není tady
jo týdenka,měsíčka,čtvrtletka!!a vše spadá ještě pod tu slevu studenta, tu kartičku získáš u okýnka čd za 1kč, potvrdíte ve škole (místo bydliště-místo školy , jinde se sleva nevztahuje) a dáš zase u čd okynka potvrdit za 40 kč a jezdíš.není zač.
Není tady
misha88 napsal(a):
jo týdenka,měsíčka,čtvrtletka!!a vše spadá ještě pod tu slevu studenta, tu kartičku získáš u okýnka čd za 1kč, potvrdíte ve škole (místo bydliště-místo školy , jinde se sleva nevztahuje) a dáš zase u čd okynka potvrdit za 40 kč a jezdíš
.není zač.
Tak jsem z toho jelen na přepážce mi řekla ,že se žádná sleva studentská nevztahuje na permanentky atd. pouze na denní jízdné.
A že si má koupit zákazničkou kartu za 600 a pak bude mít slevy
Není tady
ty jo tak nevim..ja měla za to že ještě na sš jsem si normálně měsíčku kupovala na tu slevovou kartu....ted na vš jezdim jeden den tam,jeden zpet a tot vše..tak jsem měsíčku neměla...ale dřív to tak stopro bylo
Není tady
To už snad bude lepší, když se pár děcek domluví a budou kupovat skupinovou, vyjde to levněji, než zákaznická sleva.
Není tady
Taky snad nějaká in - karta, prý může fungovat jako režijka
Není tady