|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Uf tak konečně jsem přelouskala vše co jste napsaly 
Já byla ráno s Jítou na RHB (od probuzení byl hodinový histerák, který trval až do vstupu k sestřičce.
Pak jsme šli dom a vyrazili k pískovně.
Když se opravdu fest zatáhlo a holky byly studené, vyrazili jsme dom, kde jsme se převlékly a šly na písek.
Takže jsme holky utahali, ale i nás 
S nočníkem jsme také úspěšní, když je Lenka nahatá. To má nehodu výjmečně. Ale do spoďárků čůrá jako do plenky 
Není tady
Markéto, Moňo, omlouvám se, údaje dám do tabulky zítra.
Mám ještě něco na práci a musím jít spát, jsem hotovec, všade bordel a zítra přijede mamka.
Není tady
Špuntíku, ale takhle to opravdu je, já probuzená, vyšokovaná a on ráno vůbec nic neví...no veselo
a jednou taky udělal to, že před svým útěkem do obyváku v ložnici rozsvítil... to bylo teda na mě moc... 
Není tady
Štarmik napsal(a):
Vanilko já myslím, že to sunarem nebude, teda pokud jí ho nedáváš víc než je předepsaný množství ( myslím jako víc prášku na málo vody) Mates je na UV od narození a jak víš tak máme neustále problémy s nepřibíráním, ted už je to celkem srovnaný..ale byli doby, kdy byl jako chrt
Vidíš, já si na Vás nějak nevzpomněla ... no tak už nevím, na co to svézt 
Jo a Sunar dávám přesně. Víc nee a šidit se mi nehce 
Špuntí to jsem nevěděla, že by neměla tolik mléka!
A já byla ještě ráda, že je to určitě dobře
Manžel totiž prý nemusel mléko od roka a do dneška nesnese pohled skoro ani na krabici 
Není tady
Jo a malá se teď po dvou hoďkách vzbudila, chtěla se vyčůrat, pustit Půa, ale dali jsme ji zpátky do postýlky a vypadá to, že snad ještě zabere ... jen tak dááál 
Není tady
tak jsem se konečně pročetala až sema a je devět pryč.. a já mám zoufalky!!!
no mi dneska byli celý odpolko venku a ráno jsem tu měla kámošku s malým, tak jsem nestíhala net,,
hele ty maily jsem si taky obědnala,to jsem zvědavá co to bude,,,a to musíte každý den něco udělat??to nebudu stíhat.. no uvidíme.. 

káčátko mě adam sejmul- dal mi hlavičku a mám oteklý a bolavý obočí... ale když jsem četla co udělal mates štarmikovi...to sem dopadla ještě dobře..
vanilko, to jsou chlapy.. já když mi nebylo dobře a A. měl adama hlídat,tak ho radši odvedl k rodičům-prej aby tady byl klid úplně..doufám že ti brzy bude líp
ivanoK tvůj manžel taky opět nezklamal-s tou poblívkou
,ještě že A.se mi do vaření neplete..
spirul- s tvým musí být v noci sranda co.. hele sem si ho představila jak v noci řádí že se něčeho bojí 

veru tak at vám to doma odsejpá..
nevím na koho jsem zapoměla, vy jste dneska hrozně kecali..
Není tady
Tak Máťa dneska usnul po obědě už ve 12.15 vcelku bez problémů a tak jsem si říkala, že bez problémů ve dvě vyrazíme do toho aquaparku, ale mladej spal až do půl třetí a to jsem ho šla budit. No to je tak vždycky, když někam jedeme tak chrundí a když bych chtěla aby spal, tak je po hodince vzhůru.
Ale bazén ho bavil a byl tam ve svém živlu. Já jsem si to taky užila, ale asi naposledy, protože jsem tam docela cítila křeče břicha a zad, tak abych nemusela z bazénu rovnou do porodnice. Nevím teda jestli to může mít souvislost s tím maliníkem, ale radši ho teď pár dní vynechám.
Jinak vy toho tolik nakecáte, že když přijdu později, tak už si nepamatuju, co jste všechno psali. Tak jen ve zkratce:
Foukáme bolístky mrňousům i maminkám.
Spirul - můj manžel v noci taky občas vyvádí něco podobného a já jsem vždycky vzteky bez sebe že mě budí. Ale když se to slyší od jiného, tak je to fakt dobrá prča.
S nočníkem je to u nás jako u většiny. Když je hambatý, tak chodí na nočník nebo stromeček vzorně, jinak dělá do slipů a když je to častěji za sebou, tak si přijde říct o plínku.
Mlíko nepije od konce kojení, takže od 1,5 roku, ale jí jogurty, smetánky a večer kaše, takže doktor říkal, že je to až až.
Vanilko, na tom tvým je vidět, že holt nikdy nebyl s malou celý den sám nebo to už zapomněl. Je pohodlnější se sní flákat po bytě když ty jsi v dosahu než s ní jít někam sám. Brzy se uzdrav.
Není tady
Ježíš tady toho je.Já jsem si dřív pc zapla jenom když malá spala a teď ho mám zapnutý pořád a co jdu kolem tak se podívám jestli je něco novýho a vždycky je,vy nezklamete!!!
Vanilko ty jsi pořád nemocná? hezky odpočívej
ať jsi brzy zdravá.
Co se týče toho sunaru že ho ta tvoje kamarádka šidí to je nějaký divný,ne? vždyť přece tam jsou nějaký vitamíny a ostatní věci co to děcko potřebuje,ne?já bych to nešidila i když i moje malá je oplácaná no tak co ,každý je nějaký,my dáváme bebu normální nebo banánovou ( máme to v práci do 2 let mimina měsíčně za 5OOkč zadarmo) tak proto jinak bych asi dávala sunar ten je levnější a nejznámnější a Denis vypije všechno.
Vaneska ti spí celou noc až do desíti????????????nekecej
Lucko za nanuka bych se vyčůrala taky!!!
Od rána mě bolí hlava asi ňáký blbý tlak či co.Jdu do vany.Zatím hojte,
Není tady
No Sudi, to mi manžel taky říkal, že se mnou už radši nikam jezdit nebude. Ale já jsem u Máťy neměla vůbec poslíčky, takže já ani nevím, jestli je to normální nebo ne.
A abyste se pobavili, tak dávám k dobru pár oblíbených historek o mém manželovi.
Tak jednou v noci mě vzbudil, protože něco pořád mlel a když jsem se probrala, tak stál v rohu pokoje u žehlícího prkna a přerovnával mi prádlo z jedné strany na druhou a když jsem na něj vyjela, proč nespí, tak mi říkal ať nezdržuju, že to musí poslat do kooperace. Strašně jsem se rozchechtala a toho probudilo, řekl mi , že jsem blbá a proč nespím, zalehl a ráno o ničem nevěděl.
A jindy (to už je teda dost dlouho let zpátky) mě vzbudil tím, že se mnou třásl a říká mi, pojď se podívat, máme na zahradě krávy. Já jsem mu nadávala, že už to fakt přehání, ale on mě furt tahal z postele, tak jsem naštvaně vylezla, otevřu okno a málem mě trefilo - čučela jsem krávě do tlamy. Mě trvalo snad 10 minut než jsem si uvědomila, že se mi to nezdá a že tentokrát se to nezdá ani manželovi, ale že utekli krávy z pastvy a bůhví proč se jim líbilo u nás na zahradě. Takže zbytek noci jsme scháněli majitele a pak krávy zaháněli zpátky na pastvu.
Ráno jsem si nebyla jistá, jestli se to fakt stalo, ale ty obří lejna na zahradě to dokonale potvrdili.
Takže u nás taky zábava.
Není tady
Leni,dobrý.
Ještě něco.
Není tady
Leni jedna historka lepší než druhá 

Markétko Vaneska sice spí do desíti do rána, ale problém je, že většinou usíná kolem půlnoci
... takže bych to právě potřebovala "trochu" zkorigovat ... jako třeba dneska ... ale uvidíme, jak to půjde 
Jo a psalas mi o fotky ... jsem líná je vybírat a posílat, tak se prosím kdyžtak mrkni k nám na web stríánky ... klikneš jen na "web" pod jménem, ju?
Díky
A ostratní samozřejmě také vítáme. A budeme se těčin na fotečky. Jsme holky zvědavé 
Není tady

Dobré ránko 
Teda Leni,takhle po ránu jsme se už dlouho nezasmála 
Jinak moč už máme dávno odebranou :surp: Bylo to dnes deset minut od probuzení...čůrali jsme ve vaně na rybičku
Jen mě ji bylo líto,když jsme ji v sedm budila
Takhle pojedeme k Mudře dřív,jen co se malá dokouká na telku 
A taky musíme do prodejny mobilů..to bude něco.V květnu jsem si koupila mobil,tatka bral rovnou dva,nebyli zrovna levný no a já ho mám od té doby pořád rozbitej,takže v pátek už jsme tam šli se třetí reklamačkou a tatka trošku vybouchl
seřval je tam at mi koukaj dát novej mobil atak,jenže oni musí mít tři stejný nebo čtyři jiný reklamačky,tak se tam zhádal,telefon jsme tam nechali at ho teda reklamujou a včera už mě přišla sms,že tam mám mobil k vyzvednutí...jinak vždycky to trvalo měsíc a ted víkend,což nechápu..když jsme jim ho tam vezli v pátek těsně před zavíračkou
No tak se mi tam vůbec pro nj nechce,ale tatka nemá čas 
Není tady
Ahojky!!!
tak dneska Natálka spinkala krásně celou noc, sice vstávala v 6.45 , ale i tak velká spokojenost 
tak já mám s manžílkem taky docela zábavu, jednou vyskočil z postele a křičel myši myši a běhal kolem postele, tak jsem rozsvítila a samozřemě nikde nic a ráno na mě koukal, jak na blázna..no a když sme měli svatební noc tak uprostřed noci najednou cítím jak na mě někdo sedl a škrtí mě, bylo to udisné, manžel na mě seděl a škrtil mě a řval..já ti dám já ti dám...musela jsem ho kopnout aby se probudil a svalil se ze mě a okamžitě usnul a ráno si samozřejmě nic nepamatoval..dodnes se tomu směje celá rodina, že až pozdě večer si uvědomil do čeho vlezl

Upravil(a) jitka2 (12. 8. 2008 7:54)
Není tady
Dobré ránko 
my zase vstávali v půl šestý, asi se nám to vrací do těch starších kolejí
a já se z toho zblázním, a to chodí spát až v devět. No aspon to na dovče bude v pohodě, bude s náma ponocovat, lae to ranní vstávání mě bude ubíjet..možná se umoudří a bude tam spinkat hezky
teda holky, vy máte všechny náměsíčný manžely??? to u nás jsme náměsíčník já
bohužel si ze svých výprav taky nic nepamatuju, jen poslouchám, co jsme kde vyváděla a nevěřím svým očím....už jsme teda dlouho nic nedělala, naposledy, když už jsme byla hodně těhotná tak Martina vzbudil děsnej rambajz, tak šel do oby a já tady žehlila vlhčený ubrousky, jeden po druhým
jinak hlavně melu ze spaní, ale jelikož spíme s Matýskem spolu tak mi to nikdo ráno nevypráví 
Jituš to je hustý, že tě škrtil o svatební noci
a nechtěl on už dědit????
Není tady
tak něco pro zasmání:
ted si tu listuju na babinci a mladej sedí za mnou na zemi a kouká na Boba a Bobka a ted mi tu za zády volá mamí doůůůů, že chce něco dolů...tak se otočím a on je celej nahatej!!! na prsou má fixou namalovaný obloučky a na pindourovi navlečený uzávěr od fixy
no řežu se tady jako kůň a chtěl po mě sudat ten uzávěr z pindíka, samo mu stál takže se mu tottam zapříčilo tak jsme kropili studenou aby splasknul 
Není tady
Štramíčku..tak to mě nenapadlo..že by???

Holky neobjednávala jste si některá tu fotoknihu z Happyfota???? mě asi před týdnem dorazila a jsme z ní všichni nadšení!!! všechny ségry ji hnedka chtějí udělat taky..mrkněte se te´d mají i slevy
a taky jsem se dneska pěkně naštvala...objednávala jsem si na MMB fotoalbumy, první dotaz na prodávajícího byl jestli u každé fotky jsou popisky a ona mi napsala, že jo a dneska dva došly a samozřejmě bez popisek
tak jsem jí hned napsala, že je chci vyměnit nebo vrátit peníze, tak jsem zvědavá jestli se ještě ozve

holky tady kromě Markétky není žádná, která by brala obědy ze školky????
Upravil(a) jitka2 (12. 8. 2008 10:41)
Není tady
Jitu já ty obědy brala loni na podzim a po dvou měsících jsme to zrušila páč nám bylo neustále těžko!! 3x týdně byly fazole, čočka, knedlíky skoro každej den..no rozhodně nic zdravýho a už vůbec ne chutnýho, takže ted opět vařím a manžel je mi neskonale vděčnej, že ty blafy nemusí jíst 
Není tady

tak jsme zpět..atb.nám zatím nedala,počkáme na výsledky,ale poslala nás na ortopedii s těma nožkama 
Jo a v T-mobile mě pěkně nasraly...že prej tam byl jen vyklaplej kryt a že to ani nikde neposílali,no vypadalo to,že sem to udělala schválně a zkouším jeslti mě uznají reklamačku...hlavně že si teda toho ten mamlas co to přijímal nevšimnul 
Jitu,já brala obědy asi půl roku od manži z práce...výběr tř jídel takže pohoda..ted je neberu jen proto,že mám ráda květák,cuketu atak a to tatka nejí....takže si tedka vaříme s Natálkou,ale zase budu brát...jen je problém,že mi to vozí tatka a někdy je to v jednu někdy ve tři
..dneska nestíhám,takže malá má hotovku a já nudle od čínanů 
Není tady
jůůů tak to mi ani neříkej..no já si říkala, že když budou třeba řízky nebo uzené /což u nás bohužel ve školce taky prý vaří/ tak že bych vařila...a vám je z luštěnin těžko jo....no abych nebrala obědy a k tomu ještě nevařila každý den
to bych fakt nechtěla
Není tady
a kdy vás na tu ortopedii objednali??? u nás totiž objednávají i za tři čtyři měsíce..ségra tam chodí s malým měl zánět v koleni a zrovna te´d se objednávali a objednali je na listopad

no vážně o těch obědech uvažuju, ale fakt nevím..třeba knedlíky malé vůbec nedávám a ještě bych nechtěla a jestli to bude jak píše Štarmík, třikrát do týdne knedla a luštěniny tak potěš, ale zkusit to můžeme a zrušit taky..tak to asi zkusím a uvidíme...
Upravil(a) jitka2 (12. 8. 2008 11:06)
Není tady

jitu já bych to zkusila..jídelák budeš vědět,tak když bude třeba knedlík tak malé uděláš jinou přílohu,né 
Na ortopedii jsme ted volala a máme přijít dnes ve čtvrtek nebo v pátek 
Není tady
Čavec,
tak o tom mlíku jsem to nevěděla. No, ale zatím nic. Jen že měl Míra trošku vyrážku. Myslíte, že by to bylo po tom??? Objevila se pár dní na to, co jsem mu začala dávat to kakao. Napadlo mě, že by to mohl mít z toho.
Dr. napsala Fenistil kapky a tak kapeme a zmizelo to. A nové se neobjevují, zatím. Tak to budu sledovat.
Jinak se musím s Váma podělit o kulinářský recept, co jsem dnes vymyslela a je mňam mňam!!!!! 
Velká plechovka žampionů, hrášek, fazolové klíčky, brokolice.
Vitana - šikovné recepty hříbková omáčka
smetana 250ml
mléko na naředění cca 0,5l
sůl a pepř
no a k tomu špagety, nebo jiné těstoviny
Jen to smícháte dohromady a nezapékáte to.
Dobrou chuť
Není tady