Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 11. 8. 2008 13:50

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: CHAT : Dětičky narozené na podzim 2006/ XVI.

Štarmíčku ...zahrada je krásná věc, že, ale té práce....my máme zahradu velkou 3124metrů čtverečných a už jsme jí část jen zatravnili, protože se to prostě nedá všecno stíhat, to by jsme byli celé dny jen tam..na části máme brambory, rajčata, jahody, melouny, mrkev, petržel....na části se malé právě dělá dětské hřišáko, na další části máme bazén s posezením, ale ještě to není ono /plastové židle a nafukovací bezén hmm/ pak máme ohniště a hned za barákem máme betonový bazén, který chceme zrušit, ale jaksi není čas a tak nám to tu jenom hyzdí vissla vissla

Není tady

#77 11. 8. 2008 13:52

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky smile
Malá taky včera žuchla na dlažbu n hlavu..tatínek ji hlídal,protože jsme vytřela a říkala mu,že je tam mokro at ji chvilku hlídá v obýváku..najednou rána až jsme zařvala...no nikde nic neměla,ale chodila jsme se na ní pořád dívat sad

My se brali po šesti letech a malá se narodila za 14 měsíců po svatbě..ted jsme spolu 9 let a manželé tři dumbom

Zítra ráno budeme chytat moč..tak jsme zvědavá a budeme stejně ještě brát atb na noc sad Jinak na nočník nic moc,ale na travičku chodí,ale musí být nahá ..dneska se i na trávu vykadila a volala na mě mamíja ýboně (maminko výborně lol )

Dneska jsme chtěla jet za babičkou do nemocnice..je po operaci žlučníku,která se trošku zkomlikovala,ale naštěstí už ji dneska převezli z jipky a babička je o.k. a snáší to skvěle tummenupp jenže tatka šel po 14.ti denní dovče do práce,tak tam bude asi do večera a já nemám hlídání hmm

Jen tchýně nám dělá trošku starosti...zničeho nic pořád omdlívala..tak ji švagrová domluvila vyšetření v Praze a zjistili ji,že i vynechává srdíčko sad takže bude mít strojek grater No snad to bude o.k. ,ale ona to nebere moc dobře,jako že ještě není tak stará atak sad

Jo a malá když prudí tak prudí jen předemnou,s tatínkem je taky hodná dumbom

Holky malá mě už úplně odmítá pít mlíko sad nechce moc ani jogurty,ale ten se do ní snažím nacpat......co dáváte dětem k véče,kyž nemají mlíko nebo kašei..když přijedeme od někud dlouho,tak jsme ji dala mlíko,ale takhle když je unavená,tak pochybuju že mě sní třeba polívku,to půjde spát radči hladová sad

Není tady

#78 11. 8. 2008 13:55

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

My máme taky obr zahradu lol Vid Štarmí lol lol lol ale tak nějak mě to vyhovuje,jen příští rok si osázím aspon truhlíky převislýma jahodama a dám tam keřík borůvky nebo rybízu na ozobávání...na pěstování zeleninky já nejsem,,kor když ji tatínke žádnou nejí dumbom

Není tady

#79 11. 8. 2008 13:55

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lucko, tak mě malá taky už asi tři týdny odmítá úplně jogurty..zatím jsme jedli zakysané bílé, už jsem zkusila všechno, dát jí do toho ovoce, přesnídávku, ale nic..tak zkusím koupit activii bílou, ale sladkou a uvidím, ale moc velké naděje si nedávám vissla vissla jinak na mlíčko je jak divá, toho by se upila a když jí třeba nechutná oběd, tak ho nechá a volá mlíko mlíko vissla vissla  na večeři dávám mléko , když je hodně unavená,a le třeba včera měla meloun vissla

Není tady

#80 11. 8. 2008 14:02

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Místo: západ
Web

Lucinko ahojky pussa

my dneska taky byli s močí ještě před dovčou smile začali jsme ráno v pět a bídák ještě v osm čuměl na pohádku a ani nekrupnul, tak už zoufale říkám, když se vůčůrᚠdám ti bonbony lol a do pěti minut bylo hotovo!! tak jsme jen kroutila hlavou jak je vyčuranje, syčák malej, ale když po něm chci aby se vyčůral na nočník tak dělá, že neví co chci lol jo zahradu máte faaaaakt velikou tummenupp

Jituš a to v tom baráku se zahradou bydlíte jen vy tří nebo ještě babi s dědou?

Není tady

#81 11. 8. 2008 14:05

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Peti,prosím tě..dneska mě nepřišel mail na uklízení dumbom Jak to chodí????? Jedině,že by baba věděla,že sem se na to v pátek vykvákla lol

No já jsme na zítra zvědavá,nejhorší je,že ikdyž dost pije čůrá tak jednou za dvě hodky a neměla by si sednout,protože je umytá aby se ji tam něco nedostalo...no to jsem zvědavá,jeslti se podaří..naštěstí když se nepodaří zítra můžeme další den

Není tady

#82 11. 8. 2008 14:07

Piia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ostrava
Web

Luci, Bambula mlíko nepije vůbec (jenom tak 3x do týdne vypije actimel) krupici nebo jinou kaši nesní ani náhodou a jogurty taky už nechce, zatím se občas chytnu s tvarohovou activií nebo tvarohovou dobrou mámou nebo aspoň domácí puding - ale to taky tak 2x do týdne něco z toho všeho. Na večeři mladý baští chleba s něčím (se sýrem nebo pomazánkou) nebo co zbylo od oběda, nebo pro případ nouze mám ve špajzu vždycky nějakou tu hotovku (pro děti od 10 měsíců) a to teda večer sní ale zásadně studené, jak mu to ohřeju, tak to nechce.
Jinak když děti odmítají mlíko a mléčné výrobky,je dobré přidat do jídelníčku více ryb a zeleniny bohaté na vápník - kapusta, brokolice, listová zelenina, ovesné vločky, pečivo se sezamovýma a jinýma semínkama a podobně.

http://lilypie.com/pic/090119/pFeE.jpghttp://b3.lilypie.com/U8lVp1/.png
http://lilypie.com/pic/2009/10/18/AoeE.jpghttp://lb1f.lilypie.com/Spq8p2.png

Není tady

#83 11. 8. 2008 14:07

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Štarmí..domeček je nᚠ, ale dole májí dvě místnosti manželovi rodiče, jsou úplně oddělení od nás a my od nich jen vstup máme stejný, ale každý máme sůvj zvonek schránku prostě všechno.....

Není tady

#84 11. 8. 2008 14:09

Veru
♥♥♥♥♥♥-

Štarmíku vy se máte! fuckyou grater
My domeček sháníme a pořád nic. Sice v baráku bydlíme, ale u mojí máti a ta nám pořád stojí za zadkem a diktuje co máme dělat i když si jdem sednout na zahradu. A tam stejně moc nechodíme, protože tam neni nikde stín.

Luci Kačka má k večeři mlíko a pak hned jí dám do mističky namazaný pečivo na kousky a okurku a papriku a tvrdý sýr. To má teď hrozně ráda a nají se sama smile

Dneska jsem taky měli děsnou noc, 10x jsme vstávali a honili komára, ale byl nějakej divnej, útočil i za světla a chvíli neposeděl, takovýho jsme ještě neviděli sad A nechytli jsme ho a Kačí je poštípaná a teď se i nějak osypala sad má štípanec i mezi očima sad

http://ticker.7910.org/as1cxI20g410010Nzc3Mzl6ZHwwMjc3YmR8S2Fja2EgaXM.gif

Není tady

#85 11. 8. 2008 14:09

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Peti,mail došel ted lol ..tak jdu číst..jen nechápu proč to nepíše ráno..ted už se mi uklízet určo nebude chtít..jdu si to aspon přečíst lol

Není tady

#86 11. 8. 2008 14:11

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Veru Natálka je taky děsně poštípaná, přitom má v pokojíčku zapnutý celou noc reid tak nevím..jsou nějaký zmutovaný ty potvory lol lol

Není tady

#87 11. 8. 2008 14:13

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lucinko mejlík přišel před chvilkou smile a jelikož se přes víkend neuklízí tak je pondělí trošku víc uklízecí , lae můžu ti říct, že kolikrát mám pocit, že mi tu v noci chodí a ví kde co mám protože, řeči typu a nezapoměnte vyhodit ten starý kapesník v kapse u bundy mě fakt dostává lol

u nás se naštěsí pořád pije 0,5 litru mlíčka denně a jeden jogurt má taky každý den, ale normálně střídám ovocný floriány, ty má nejradši s bílou activií a nejvíc pomáhá, když si ho rozbalím sama a začnu jíst a jemu nenabídnu a když chce tak říkám nééé to je moje a to mi ho hned zbalí a začne sám jíst lol

Není tady

#88 11. 8. 2008 14:13

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

tak super,uklidit prášky na prání zvládnu,umýt wc taky,vytřeno má a ještě utřu teda ten prach a bude..... smile

Holky abyste si nemysely,že tu se Štarmíčkem hraju tichou poštu,tak mi Peta poradila,že si nechává posílat na mail..co má denně uklízet,je to podle nějaké studie či co a že ji to funguje a doma má tím pádem pořád uklizeno smile Jeslti chcete písnu adresu smile

Není tady

#89 11. 8. 2008 14:14

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

No u nás trochu pomáhá,dát ji do jogurtu pár cereálních kuliček..to pak jí,ale celej jogurt stejně nesní dumbom

Není tady

#90 11. 8. 2008 14:15

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tak to mě tedy zajímá..mám tady pořád jak po výbuchu lol lol lol

Není tady

#91 11. 8. 2008 14:15

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lucinko posílá to takhle páč je to překlad z anglické Fly lady takže ona čeká až jí přijde majlík a pak ho přeloží a pošle všem češkám smile

Není tady

#92 11. 8. 2008 14:16

Piia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ostrava
Web

Luci, hlásím se o tu adresu, já a dělám co dělám pořád tu mám čurbes dumbom

http://lilypie.com/pic/090119/pFeE.jpghttp://b3.lilypie.com/U8lVp1/.png
http://lilypie.com/pic/2009/10/18/AoeE.jpghttp://lb1f.lilypie.com/Spq8p2.png

Není tady

#93 11. 8. 2008 14:16

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tak corn-flakes jsem zkusila a nezabralo ani to vissla vissla vissla

Není tady

#94 11. 8. 2008 14:20

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Web

a vlastně to všechno dělá ve svým volným čase, nehledě na to, že ještě odpovídá a přeposílá všechny mejlíky od nás uklízecích, takže ji obdivuju, že to dělá všechno dobrovolně smile

Jitu je to fakt skvělý, chvilku to trvá než se zaběhne ten režim a než si zvykneš, že se na uklid nevlítne jednou týdně a dře se do úmoru, ale každý den udělᚠjen něco málo a za pár týdnů je pořádek trvalý a je to skoro bez práce a ještě mě to baví a každý den se těším co zas pošle tummenupp

Veru my na domeček měli hrozně velký štěstí, chtěli jsme blízko Plzně, lae všechny stály přes dva miliony a byli to ruiny, kam bys musela další dva vryzit bay to nějak vypadalo a tohle jsme náhodou objevili v neděli na netu a hned ráno tam volali a už byl pryč ale pán nám řekl, že pokud ten člověk nezaplatí do 10 dnů zálohu tak jsme hned na řadě a on nezaplatil tak ho máme my lol a stál jen 1500 000 s velkou zahradou a jen 8 km od Plzně na velký vesnici, kde mám před barákem školku a kousek dál školu, poštu, krámy, lékárnu, no prostě všechno, i městská sem jezdí, sice jen párkrát ale stačí smile

Není tady

#95 11. 8. 2008 14:21

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Web

ta adresa na uklízení je

lidakos@centrum.cz

poproste si o zasílání mejlíků na uklid smile

Není tady

#96 11. 8. 2008 14:23

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Štarmíčku moc díky zkusím to..sice dělám každý den něco málo,ale evidentně to nestačí vissla lol lol lol

Není tady

#97 11. 8. 2008 14:26

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tak my měli s domečkem taky štěstí, manželův brácha byl v dost silné finanční krizi a tak mu manžel dal docela velkou sumu a protože to nevracel, tak jsme se domluvili, že to bude za barák, takže vyplatil takhle bráchu, rodiče byli rádi, že nemají syna v dluzích a hned jak jsme se vzali nám dům připsali..teď se částečně podílí na nákladech, ale jelikož mají dvě místnosti, tak nijak zásadně, k domu je obrří zahrada, kterou nám taky napsali..teď jsme celý dům totálně zrekontruhovali, udělali si podkroví, na podzim nás čeká ještě fasáda, garហa potom se sad vrhneme na zahradu vissla vissla

Není tady

#98 11. 8. 2008 14:27

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Peti,to mᚠpravdu taky tu paní obdivuju,že to dělá jen tak godlike Malá už od 12 spí,tak já jdu na ty prášky na praní vissla

A kde ty si a tu adresu přišla?

Není tady

#99 11. 8. 2008 14:30

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Web

Luci Mates taky spí od  12 se překonává lol

byla o tom reportហv betynce asi před měsícem tuším....

Jituš tak to máte dobrý, aspon nebudou v budoucnu žádný problémy smile byste na tak velký zahradě mohli mít i koně smile

Není tady

#100 11. 8. 2008 14:42

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

tak už jsme vzhůru smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí