6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tarmíčku ...zahrada je krásná věc, e, ale té práce....my máme zahradu velkou 3124metrů čtverečných a u jsme jí část jen zatravnili, protoe se to prostě nedá vecno stíhat, to by jsme byli celé dny jen tam..na části máme brambory, rajčata, jahody, melouny, mrkev, petrel....na části se malé právě dělá dětské hřiáko, na dalí části máme bazén s posezením, ale jetě to není ono /plastové idle a nafukovací bezén / pak máme ohnitě a hned za barákem máme betonový bazén, který chceme zruit, ale jaksi není čas a tak nám to tu jenom hyzdí
Není tady
ahojky
Malá taky včera uchla na dlabu n hlavu..tatínek ji hlídal,protoe jsme vytřela a říkala mu,e je tam mokro at ji chvilku hlídá v obýváku..najednou rána a jsme zařvala...no nikde nic neměla,ale chodila jsme se na ní pořád dívat
My se brali po esti letech a malá se narodila za 14 měsíců po svatbě..ted jsme spolu 9 let a manelé tři
Zítra ráno budeme chytat moč..tak jsme zvědavá a budeme stejně jetě brát atb na noc Jinak na nočník nic moc,ale na travičku chodí,ale musí být nahá ..dneska se i na trávu vykadila a volala na mě mamíja ýboně (maminko výborně )
Dneska jsme chtěla jet za babičkou do nemocnice..je po operaci lučníku,která se troku zkomlikovala,ale natěstí u ji dneska převezli z jipky a babička je o.k. a snáí to skvěle jene tatka el po 14.ti denní dovče do práce,tak tam bude asi do večera a já nemám hlídání
Jen tchýně nám dělá troku starosti...zničeho nic pořád omdlívala..tak ji vagrová domluvila vyetření v Praze a zjistili ji,e i vynechává srdíčko take bude mít strojek No snad to bude o.k. ,ale ona to nebere moc dobře,jako e jetě není tak stará atak
Jo a malá kdy prudí tak prudí jen předemnou,s tatínkem je taky hodná
Holky malá mě u úplně odmítá pít mlíko nechce moc ani jogurty,ale ten se do ní snaím nacpat......co dáváte dětem k véče,ky nemají mlíko nebo kaei..kdy přijedeme od někud dlouho,tak jsme ji dala mlíko,ale takhle kdy je unavená,tak pochybuju e mě sní třeba polívku,to půjde spát radči hladová
Není tady
My máme taky obr zahradu Vid tarmí ale tak nějak mě to vyhovuje,jen přítí rok si osázím aspon truhlíky převislýma jahodama a dám tam keřík borůvky nebo rybízu na ozobávání...na pěstování zeleninky já nejsem,,kor kdy ji tatínke ádnou nejí
Není tady
Lucko, tak mě malá taky u asi tři týdny odmítá úplně jogurty..zatím jsme jedli zakysané bílé, u jsem zkusila vechno, dát jí do toho ovoce, přesnídávku, ale nic..tak zkusím koupit activii bílou, ale sladkou a uvidím, ale moc velké naděje si nedávám jinak na mlíčko je jak divá, toho by se upila a kdy jí třeba nechutná oběd, tak ho nechá a volá mlíko mlíko na večeři dávám mléko , kdy je hodně unavená,a le třeba včera měla meloun
Není tady
Lucinko ahojky
my dneska taky byli s močí jetě před dovčou začali jsme ráno v pět a bídák jetě v osm čuměl na pohádku a ani nekrupnul, tak u zoufale říkám, kdy se vůčůrá dám ti bonbony a do pěti minut bylo hotovo!! tak jsme jen kroutila hlavou jak je vyčuranje, syčák malej, ale kdy po něm chci aby se vyčůral na nočník tak dělá, e neví co chci jo zahradu máte faaaaakt velikou
Jitu a to v tom baráku se zahradou bydlíte jen vy tří nebo jetě babi s dědou?
Není tady
Peti,prosím tě..dneska mě nepřiel mail na uklízení Jak to chodí????? Jedině,e by baba věděla,e sem se na to v pátek vykvákla
No já jsme na zítra zvědavá,nejhorí je,e ikdy dost pije čůrá tak jednou za dvě hodky a neměla by si sednout,protoe je umytá aby se ji tam něco nedostalo...no to jsem zvědavá,jeslti se podaří..natěstí kdy se nepodaří zítra můeme dalí den
Není tady
Luci, Bambula mlíko nepije vůbec (jenom tak 3x do týdne vypije actimel) krupici nebo jinou kai nesní ani náhodou a jogurty taky u nechce, zatím se občas chytnu s tvarohovou activií nebo tvarohovou dobrou mámou nebo aspoň domácí puding - ale to taky tak 2x do týdne něco z toho veho. Na večeři mladý batí chleba s něčím (se sýrem nebo pomazánkou) nebo co zbylo od oběda, nebo pro případ nouze mám ve pajzu vdycky nějakou tu hotovku (pro děti od 10 měsíců) a to teda večer sní ale zásadně studené, jak mu to ohřeju, tak to nechce.
Jinak kdy děti odmítají mlíko a mléčné výrobky,je dobré přidat do jídelníčku více ryb a zeleniny bohaté na vápník - kapusta, brokolice, listová zelenina, ovesné vločky, pečivo se sezamovýma a jinýma semínkama a podobně.
Není tady
tarmí..domeček je ná , ale dole májí dvě místnosti manelovi rodiče, jsou úplně oddělení od nás a my od nich jen vstup máme stejný, ale kadý máme sůvj zvonek schránku prostě vechno.....
Není tady
tarmíku vy se máte!
My domeček sháníme a pořád nic. Sice v baráku bydlíme, ale u mojí máti a ta nám pořád stojí za zadkem a diktuje co máme dělat i kdy si jdem sednout na zahradu. A tam stejně moc nechodíme, protoe tam neni nikde stín.
Luci Kačka má k večeři mlíko a pak hned jí dám do mističky namazaný pečivo na kousky a okurku a papriku a tvrdý sýr. To má teď hrozně ráda a nají se sama
Dneska jsem taky měli děsnou noc, 10x jsme vstávali a honili komára, ale byl nějakej divnej, útočil i za světla a chvíli neposeděl, takovýho jsme jetě neviděli A nechytli jsme ho a Kačí je potípaná a teď se i nějak osypala má típanec i mezi očima
Není tady
Peti,mail doel ted ..tak jdu číst..jen nechápu proč to nepíe ráno..ted u se mi uklízet určo nebude chtít..jdu si to aspon přečíst
Není tady
Lucinko mejlík přiel před chvilkou a jeliko se přes víkend neuklízí tak je pondělí troku víc uklízecí , lae můu ti říct, e kolikrát mám pocit, e mi tu v noci chodí a ví kde co mám protoe, řeči typu a nezapoměnte vyhodit ten starý kapesník v kapse u bundy mě fakt dostává
u nás se natěsí pořád pije 0,5 litru mlíčka denně a jeden jogurt má taky kadý den, ale normálně střídám ovocný floriány, ty má nejradi s bílou activií a nejvíc pomáhá, kdy si ho rozbalím sama a začnu jíst a jemu nenabídnu a kdy chce tak říkám nééé to je moje a to mi ho hned zbalí a začne sám jíst
Není tady
tak super,uklidit práky na prání zvládnu,umýt wc taky,vytřeno má a jetě utřu teda ten prach a bude.....
Holky abyste si nemysely,e tu se tarmíčkem hraju tichou potu,tak mi Peta poradila,e si nechává posílat na mail..co má denně uklízet,je to podle nějaké studie či co a e ji to funguje a doma má tím pádem pořád uklizeno Jeslti chcete písnu adresu
Není tady
No u nás trochu pomáhá,dát ji do jogurtu pár cereálních kuliček..to pak jí,ale celej jogurt stejně nesní
Není tady
Lucinko posílá to takhle páč je to překlad z anglické Fly lady take ona čeká a jí přijde majlík a pak ho přeloí a pole vem čekám
Není tady
a vlastně to vechno dělá ve svým volným čase, nehledě na to, e jetě odpovídá a přeposílá vechny mejlíky od nás uklízecích, take ji obdivuju, e to dělá vechno dobrovolně
Jitu je to fakt skvělý, chvilku to trvá ne se zaběhne ten reim a ne si zvykne, e se na uklid nevlítne jednou týdně a dře se do úmoru, ale kadý den udělá jen něco málo a za pár týdnů je pořádek trvalý a je to skoro bez práce a jetě mě to baví a kadý den se těím co zas pole
Veru my na domeček měli hrozně velký těstí, chtěli jsme blízko Plzně, lae vechny stály přes dva miliony a byli to ruiny, kam bys musela dalí dva vryzit bay to nějak vypadalo a tohle jsme náhodou objevili v neděli na netu a hned ráno tam volali a u byl pryč ale pán nám řekl, e pokud ten člověk nezaplatí do 10 dnů zálohu tak jsme hned na řadě a on nezaplatil tak ho máme my a stál jen 1500 000 s velkou zahradou a jen 8 km od Plzně na velký vesnici, kde mám před barákem kolku a kousek dál kolu, potu, krámy, lékárnu, no prostě vechno, i městská sem jezdí, sice jen párkrát ale stačí
Není tady
ta adresa na uklízení je
lidakos@centrum.cz
poproste si o zasílání mejlíků na uklid
Není tady
tak my měli s domečkem taky těstí, manelův brácha byl v dost silné finanční krizi a tak mu manel dal docela velkou sumu a protoe to nevracel, tak jsme se domluvili, e to bude za barák, take vyplatil takhle bráchu, rodiče byli rádi, e nemají syna v dluzích a hned jak jsme se vzali nám dům připsali..teď se částečně podílí na nákladech, ale jeliko mají dvě místnosti, tak nijak zásadně, k domu je obrří zahrada, kterou nám taky napsali..teď jsme celý dům totálně zrekontruhovali, udělali si podkroví, na podzim nás čeká jetě fasáda, gará a potom se sad vrhneme na zahradu
Není tady
Peti,to má pravdu taky tu paní obdivuju,e to dělá jen tak Malá u od 12 spí,tak já jdu na ty práky na praní
A kde ty si a tu adresu přila?
Není tady
Luci Mates taky spí od 12 se překonává
byla o tom reportá v betynce asi před měsícem tuím....
Jitu tak to máte dobrý, aspon nebudou v budoucnu ádný problémy byste na tak velký zahradě mohli mít i koně
Není tady
tak u jsme vzhůru
Není tady