29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo, jo holky, je to Ford c-max, Babu dobře si to pamatuješ, že jsem se tě na forda ptala.
Já to nějak přehlídla, vy se Babu budete stěhovat?
Není tady
Spirulko, Jíihlava je kousek od nás, nechcete přijet na návštěvu? Na zítra zatím nemáme nic v plánu.
Špuntí, chudák Lenička, už zase teplota. Ale psala jsi, že nemáte klimošku, tak to může být z přehřátí z auta. Snad jí bude zítra lépe a narozeniny ti vyjdou.
My jsme byli dopoledne v MC a odpoledne zase na dětském hřišti. Přijela sem teď moje kamarádka z dětství a má stejně starého kluka, tak abysme si trochu pokecali. Máťa spal odpoledne jen hodinku a celé odpoledne řádil, běhal nebo jezdil na motorce, takže večer mi už usínal v náručí, když jsem ho nesla nahoru do postýlky.
Není tady
Ahoooj holky, my měli dneska odpo to grilčo, byl to mazec - 5 dětiček, 8 dospělých. Ale bylo to super. A musím dneska Terušku mooooc pochválit, byla celý den mooooc hodná. Ráno spala do půl osmé, probudila se do růžova, zpívala si a celý dopo se mnou byla veselá, pohodová, hodná, poo spala 3 hodinky a pak při grilču taky zlatíčko. S dětma si hrála, hračky půjčila, miminka hladila pusinkovala, strejdy a tety mazlila, no prostě zlatíčko dneska A večer unavená krásně usla asi ve čtvrt na devět.
Špuntí, moooc mě mrzí ta teplotka Leničky. Snad bude zítra líp.
Jinak všem co mají dovolenou, přeju krásnou dovču - hezky si to užijte.
A ostatním krásný víkend
Není tady
Ahoj holky,nestíhám!!!!!!
Luci to je Natálka šikulka že si řekne kdy chce čůrat,to u nás ještě není kdo si počká ,ten se dočká
Spunti ty se máš,že můžeš řídit!!!to my pravidelně když někam jedeme tak jedeme služebním a to mě nepůjčí a tak se někdy vymluvím že je to malý ( má hondu civik ) je to třídveřák že se tam blbě dává sedačka takže musíme jet mým,ale to řídím jenom tam a nazpátek už tam sedí on a že je mu zle když neřídí.To si fakt troufneš do chorvatska favoritem? já jsem ho taky měla,vjela jsem do díry a urvala zadní kolo a už to nešlo opravit jak se Deniska narodila tak mi koupil peugeota 406 dobrý,ale taky nemá klimu
tak to shrnu : chtěla jsem ti říct že ti závidím to řízení.
Leničky je mi líto ať se hezky vyspinká
a brzo se uzdraví
,ráno napiš jak jí je.
Tady zase nikdo není?????
Není tady
Ahojky, já se jdu rozločit a všem děkuji za přání hezké dovky :-)
Špuntíku, to je mi líto ta teplota. Třeba to bude mít něco jednodenního, jako tuhle Aduš. Držím palce, ať oslava vyjde.
Babu o balení mi raděj nemluv, ani nebudu počítat, kolik hodin jsem to "snášela" na kupu Aduš má sebou snad 3/4 šatníku :-))) Když vidím tech tašek, tak si neumím představit, že bychom vezli ještě komplet jídlo. i když pro Adu ho více méně vezu. Tak jsem zvědavá, co nám bude chybět. No v nejhorším jsme za 2hoďky doma :-)
Sudi hezky si užij víkend. Ty jsi se v té práci teda pěkně rozjela :-) Třeba tě budou po mateřské chtít na plný úvazek ;-)
Spirul gratuluju ke koupi auta.
Leni tebe hrozně obdivuju, co máš pořát enegrie. J8 už se v těhle týdnech stěží otočila na gauči, natož podnikat to co ty.
Vanilko, jak dopadla úprava režimu?
Kačí paráda, že jste si to grilčo užili :-)
Ahoj holky!!!
my byli dneska na výletě na kolách a bylo to super
potom ještě děda vytáhl dětem motorku a kluci jezdili...Natulka chtěla taky , ale je ještě moc malá, tak děda přidával plyn a brzdil a já ji na ni posadila a přidržovala a udělali jsme s ní jeden okruh
Štarmíkovic pozdravujeme!!!
Špunítku brzo se uzdravte!!!!!!!!!!!!
Ambruš hezkou dovču!!!
Spirul gratulace k autu!!
Není tady
Ahojky,
Opět nestíhám na net
Režim nic moc. Budíme. Ráno i odpoledne, ale úspěch - no dílčí - včera usnula po deváté a dneska po desáté ... takže lepší než po půlnoci, ale ještě to musíme vypilovat Ale to buzení je hrozné. Je mi jí vždycky líto, jak evidentně chce spát a trvá to vždycky tak půl hodiny a stejně ji musíme na férovku vyndat z postýlky
Upravil(a) vanilka28 (22. 8. 2008 22:43)
Není tady
Vanilko jí se to upraví neboj....
holky dáváte dětičkám už ořechy??..mám na mysli teď lískáče..babička jich má plný strom.............vím, že píšou do dvou či tří let, že by kvůli vdechnutí neměli...
Není tady
Vanilko držím pěsti!!!!!!!! ale je chudinka když chce spinkat...
Ořechy nedávám jelikož nemám,ale asi bych je nedala.
Není tady
UZAVÍRÁM TENTO CHAT, PROSÍM BĚŽTE POVÍDAT NA DALŠÍ
Není tady