18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo, jo holky, je to Ford c-max, Babu dobře si to pamatuje, e jsem se tě na forda ptala.
Já to nějak přehlídla, vy se Babu budete stěhovat?
Není tady
Spirulko, Jíihlava je kousek od nás, nechcete přijet na návtěvu? Na zítra zatím nemáme nic v plánu.
puntí, chudák Lenička, u zase teplota. Ale psala jsi, e nemáte klimoku, tak to můe být z přehřátí z auta. Snad jí bude zítra lépe a narozeniny ti vyjdou.
My jsme byli dopoledne v MC a odpoledne zase na dětském hřiti. Přijela sem teď moje kamarádka z dětství a má stejně starého kluka, tak abysme si trochu pokecali. Máa spal odpoledne jen hodinku a celé odpoledne řádil, běhal nebo jezdil na motorce, take večer mi u usínal v náručí, kdy jsem ho nesla nahoru do postýlky.
Není tady
Ahoooj holky, my měli dneska odpo to grilčo, byl to mazec - 5 dětiček, 8 dospělých. Ale bylo to super. A musím dneska Teruku mooooc pochválit, byla celý den mooooc hodná. Ráno spala do půl osmé, probudila se do růova, zpívala si a celý dopo se mnou byla veselá, pohodová, hodná, poo spala 3 hodinky a pak při grilču taky zlatíčko. S dětma si hrála, hračky půjčila, miminka hladila pusinkovala, strejdy a tety mazlila, no prostě zlatíčko dneska A večer unavená krásně usla asi ve čtvrt na devět.
puntí, moooc mě mrzí ta teplotka Leničky. Snad bude zítra líp.
Jinak vem co mají dovolenou, přeju krásnou dovču - hezky si to uijte.
A ostatním krásný víkend
Není tady
Ahoj holky,nestíhám!!!!!!
Luci to je Natálka ikulka e si řekne kdy chce čůrat,to u nás jetě není kdo si počká ,ten se dočká
Spunti ty se má,e můe řídit!!!to my pravidelně kdy někam jedeme tak jedeme sluebním a to mě nepůjčí a tak se někdy vymluvím e je to malý ( má hondu civik ) je to třídveřák e se tam blbě dává sedačka take musíme jet mým,ale to řídím jenom tam a nazpátek u tam sedí on a e je mu zle kdy neřídí.To si fakt troufne do chorvatska favoritem? já jsem ho taky měla,vjela jsem do díry a urvala zadní kolo a u to nelo opravit jak se Deniska narodila tak mi koupil peugeota 406 dobrý,ale taky nemá klimu tak to shrnu : chtěla jsem ti říct e ti závidím to řízení.
Leničky je mi líto a se hezky vyspinká a brzo se uzdraví ,ráno napi jak jí je.
Tady zase nikdo není?????
Není tady
Ahojky, já se jdu rozločit a vem děkuji za přání hezké dovky :-)
puntíku, to je mi líto ta teplota. Třeba to bude mít něco jednodenního, jako tuhle Adu. Drím palce, a oslava vyjde.
Babu o balení mi raděj nemluv, ani nebudu počítat, kolik hodin jsem to "snáela" na kupu Adu má sebou snad 3/4 atníku :-))) Kdy vidím tech taek, tak si neumím představit, e bychom vezli jetě komplet jídlo. i kdy pro Adu ho více méně vezu. Tak jsem zvědavá, co nám bude chybět. No v nejhorím jsme za 2hoďky doma :-)
Sudi hezky si uij víkend. Ty jsi se v té práci teda pěkně rozjela :-) Třeba tě budou po mateřské chtít na plný úvazek ;-)
Spirul gratuluju ke koupi auta.
Leni tebe hrozně obdivuju, co má pořát enegrie. J8 u se v těhle týdnech stěí otočila na gauči, nato podnikat to co ty.
Vanilko, jak dopadla úprava reimu?
Kačí paráda, e jste si to grilčo uili :-)
Ahoj holky!!!
my byli dneska na výletě na kolách a bylo to super potom jetě děda vytáhl dětem motorku a kluci jezdili...Natulka chtěla taky , ale je jetě moc malá, tak děda přidával plyn a brzdil a já ji na ni posadila a přidrovala a udělali jsme s ní jeden okruh
tarmíkovic pozdravujeme!!!
punítku brzo se uzdravte!!!!!!!!!!!!
Ambru hezkou dovču!!!
Spirul gratulace k autu!!
Není tady
Ahojky,
Opět nestíhám na net
Reim nic moc. Budíme. Ráno i odpoledne, ale úspěch - no dílčí - včera usnula po deváté a dneska po desáté ... take lepí ne po půlnoci, ale jetě to musíme vypilovat Ale to buzení je hrozné. Je mi jí vdycky líto, jak evidentně chce spát a trvá to vdycky tak půl hodiny a stejně ji musíme na férovku vyndat z postýlky
Upravil(a) vanilka28 (22. 8. 2008 22:43)
Není tady
Vanilko jí se to upraví neboj....
holky dáváte dětičkám u ořechy??..mám na mysli teď lískáče..babička jich má plný strom.............vím, e píou do dvou či tří let, e by kvůli vdechnutí neměli...
Není tady
Vanilko drím pěsti!!!!!!!! ale je chudinka kdy chce spinkat...
Ořechy nedávám jeliko nemám,ale asi bych je nedala.
Není tady
UZAVÍRÁM TENTO CHAT, PROSÍM BĚTE POVÍDAT NA DALÍ
Není tady