|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Sudí....pomoc
Mě ten dort vůbec nedrží
Když to stáhnu tak se mi to rozjede zevnitř a vůbec nechápu jak na to posadím druhý patro
....ach jo ..sem fakt k ničemu 
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Sudí....pomoc
Mě ten dort vůbec nedrží
Když to stáhnu tak se mi to rozjede zevnitř a vůbec nechápu jak na to posadím druhý patro
....ach jo ..sem fakt k ničemu
tak tam dej doprostředka špejle který ti to budou držet pohromadě,neboj to zmákneš!! a zas tolik to nestahuj ..asi..
Upravil(a) sudina (22. 8. 2008 13:33)
Není tady

schovala jsme to navečer
prostě když si naskládam kolečko s ruliček z plín a stáhnu to,tak se mi to zbortí dovnitř..k druhýmu patru jsem ani nedošla 
Není tady
tak to asi moc utahuješ- dej okolo gumičku a pak to omotej stužkou a uprav.. kdyžtak mi pošli foto na maila třeba bych něco vykoukala co by s tím šlo udělat..a nesmutni, nemůžeme všichni umět všechno..
Není tady

Holky ted mě psala Péta ( Štarmík) ..tak už jsme na pokoji,jsme mrtvý a jdeme spát..podrobnosti napíšu pozdeji..ty vadu,vždyt letěli v noci 
Není tady
Ahoj holky.
Doufám, že se máte líp než já.
Lenka má od rána teplotu 
Ráno se probudila, vypila mlíko a zase mi usnula v náručí. Spala do devíti, pak měla 38,5°C po odečtu, dostala ibuprofen a v půl jedenácté zase spala. Teď je od půl jedné vzhůru, má 38.1°C Takže za chvilku dostane paralen.
A to jsem ráno upekla korpus na dort, naložila kuřecí stehna na gril, že zítra pojedeme k našim slavit.
Doufám, že je jen přehřátá ze včerejška. Jinak by zítra grilovali a slavili moje narozky beze mně

Není tady
Tak to jsi Lucko hodná, žes nám dala vědět že dojeli v pořádku.
A ten dort z plínek se Ti určitě podaří, jsi šikulka 
Není tady
Tak už mám dorta na ztuhnutí v ledničce a pak "jen " potáhnout 
Lenka měla zas 38,5°C po odečtu
a dneska už potřetí spí.
Je pořád hrozně unavená.
Jdu pověsit prádlo.
Nechcete mi někdo vyžehlit?
Není tady
Špuntíku, tak zase teplotka, posíláme Leničce antibacilový pusinky, at to nic není a je to jen z té přemíry zážitků a sluníčka ze včerejška. Jak je to vlastně daleko od vás do Plzně? Já vůbec netuším.
A neměl by ten dort péct někdo jiný, když máš narozky ty? 
Tak to jen slož a nežehli, já žehlím jen to nejnutnější 
Holky, my si jedeme zítra kupovat nové autíčko, teda z bazaru. Dostali jsme nějaké penízky, tak to hnedka roztočíme
Snad mě manžel nechá někdy řídit
Manža je z toho už ted hotovej, už asi rok o tom mluví a ted se dočkal.
No ale je to až v Jihlavě, tak to je pěkná dálka od nás.
No a dnes mi psali z plavča, že máme od příštího týdne chodit za ty zameškané hodiny z jara, jak měl Kuba to ucho a mě se tam vůbec nechce. Nemám plavky, jedny mám rozkousané od psa (to se mi stalo na dovče, ale nebojte, neměla jsem je při tom na sobě
) a druhé takové už zničené, tak musím ted shánět plavky. No ale propadnout to nenechám, to by byla zase škoda.
Není tady
Jo a Špuntí, manžela bych být tebou dokopala k tomu, aby řídil, jak nezačne ted, tak už nezačne... když si vzpomenu, jak jezdil ten můj, když jsme se poznali, já byla proti němu machr (naši mě do ježdění nutili, jeho rodiče mu zas auto nechtěli půjčit) a ted je to obráceně, já teda dojedu, když je to nutné, ale raději se vozím a manžel je vyježděnější. A přece občas by se to hodilo, ne?
Není tady
spirulko, hodilo by se to víc než dost. Nevím jak ho donutit. S náma nepojede, říkala jsem mu ať se domluví s nějakým chlapem aby seděl vedle něj, takké nechce
.
Do Plzně jsem jela 100km jedním směrem.
Tak se mi lenka vyspala dorůžova do 39,5°C
, takže jsem jí už koupala.
Mě snad už hrábne 
Není tady
ahoj, zdravím z vesnice 
máme se tu krásně- nakonec i to kolo jsem si dovezla.. ale nechtějte ani popisovat jak jsem ho nacpali do auta.. chudák áda měl kolo před obličejem..ale za to jsme jen co jsme přijeli vyrazili na výlet- pěkně lesem..super.. k takovýmu poutnímu místu.. parádička...
doufám že zítra nepřijdou ty přívalový deště,chci zas vyrazit.
spunti, to není možný že máte zase teploty.. to mě mrzí..
spirul,jaký fáro budete kupovat?? koukej už jezdit,neboj se ničeho!!!
luci, že starmika moooooooooc pozdravujem!!!!!!!!!!
Není tady
jo holky neviděli jste dneska černé ovce-testovali dětská pitíčka.. já vím že už to nedávno bylo,ale ted jsem tam viděla JUPÍKA-toho´norlmálního-- tak obsahuje 8,4 kostky cukru..fuj už to nechci vidět.. když mu sladím čaj tak se u toho kroutím a říkám si jestli je to nutný mu ho sladit a tenhle hnus..fuj fuj..
Není tady
Sudi, ten výlet Ti docela závidím. Já doma makám, hned bych se dneska vyvětrala.
Já nevím kam na to ta Lenka chodí. V půl páté dostala ibuprofen a teď před osmou měla 39,3°C , teď se koupou, teprve pak jí šoupnu čípek, to bude zas řevu.
Asi budu muset spát s holkama. To ale Lenka brzy ráno odhalí a bude vstávat. Jen aby se z toho vyspala.
Se zubama takové horečky neměla, tak se mi nezdá, že by jí teď rostly druhé stoličky s horečkama? Zkusím kouknout do pusy.
Není tady
Černé ovce jsem neviděla, ale poslední dobou jsem opravdu ráda, že Jíta už pije vodu se šťávou a nechce jen jupíka.
Není tady
SUdi ja to nevidela co ten aqua to je taky tak preslazene??? Kamoska ted naty koupila figo a naty to vyzunkla jak nic no takze se to ve me bije jeslti ji nechat nepit nebo ji koupit tuto sladkou brezku ji tedy asi spis jede o to ze to mel jeji kamarad a ze je tam ta slanka a ona to muze strkat do te dirky:)
Spunti to je desne at mate apon trochu normalni noc.
Sudi jsi borka ze Adu na kole uvezes ja jak jela poprve tak jsem byla rada ze jedu sama jeste s 16kg vc. sedacky tak to bych asi neodjela:(
Ambrus hezkou dovolenou me je z baleni na dovcu uz ted blbe je pravda ze s ditetem je tech kramu temer stejne at je to vikend nebo 14 dnu je to fakt des ja bych potrebovala tak dodavku ale i tu bych urcite zaplnila.
Spirul tak jake to auto kupujete toho fordika?
Není tady
Jo a po praci vzal muj naty na kolo ta ja aspon pekne uklidila neb vcera jsme okukovali ten byt a ja nic nestihla no nejdrive ze za to ty prachy nedame ze se nam to zda male a blbe usporadane zhruba o pulnoci jsme uz kupovali rodinny dum
a zase se stehovli do toho bytu no proste je to na hlavu porad to nemame promyslene hlavne kde a jak si pujcit. Mati to jeste hodne komplikuje emocemi kdy ona se stehovat chce ale taky nechce.
Není tady
Honi sudi ty jednopokojace jsou vyprodany mame ho jen po znamosti majitele realitky:( a musime hned rict jo nebo ne a zaplatit prvni splatku
Není tady
Jé Sudi a kde jsi sehnala postavičku Hurvínka a za kolik. Lucí, ty jsi byla taky úspěšná. Já teda ne. Šla jsem dneska do Lidlu pro dřevěné puzzle, ale už žádné neměli a to je akce teprve 2. den.
Špuntí, ty jsi teda fakt dobrá a asi i vyjímka. Rodinu, kde řídí výhradně ženská, tak tu teda neznám. (teď už jo)
Není tady