|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
My jsme si dneska udělali pěkný výlet.
Jeli jsme do Plzně do ZOO a dino parku.
Cesta přes Prahu tedy byla katastrofální.
Kus za Prahou Lenka usnula, ale Jíta že jí bolí bříško. Takže jsme zastavili a větrali auto (v našem modelu klimoška nebyla
) a raději jsem jí koupila u pumpy zmrzku, aby se zchladila.
V ZOO se holkám líbilo a katastrofa nastala při odchodu z Dino parku, to jsem Jitku musela odnést.
Pak jsme viděli v dálce, že tam velbloud vozí děti (tedy cena nic moc). Po chvilce čekání se Jitka vrhla na velblouda jak starý mazák
a za chvilku byla další krizovka, že nechce pryč a zase jsme jí museli odnést.
Domu jsme dorazili až skoro v sedm. Já jsem hotová, protože samo řízení bylo na mě a holky celou cestu zpět povídaly a hučely a zpívaly 
Není tady
Dobrý večír vespolek 
jdu se s vámi rozloučit, jdem nosit věci do auta a vyrážíme pro dědu a pak hurá na letiště v Dráždanech
tak se tu mějte krásně, budu na vás vzpomínat a určo pošlu nějaký pozdrvay po Lucince 
Není tady
Jé Špuntí, to byl krásný výlet, to by se nám určitě taky líbilo, ale Plzeň je strašně strašně daleko.
A tvůj manžel neřídí, nebo jsi byla s holkama sama? Ty jsi fakt akční.
Není tady
Štarmí, krásnou dovolenou a těšíme se na zprávy. Už teď závidím.
Není tady
Jé, my jsme z Plzně a chystáme se do ZOO celé léto a ještě jsme tam nebyli
Ale možná už příští týden. Mají přijet švagrojc s dětma, tak bychom šli společně 
Štarmi taky závidím
Užijte si to! 
Jo a u nás dobrý! Malá zalehla v devět, utahaná jako kotě. Aby taky ne
Ráno budíček, odpoledne spaní taky korigované 1,5 hod a odpoledne velký okruh (posta, nákup, atd atd) - pěšky ... až je mi jí líto
Ale zs můžu jít do sprchy a jít si lehnout před půlnocí
Možná prý kouknem i na něco na DVD (ale asi u toho usnu
) ...
Tak zítra asi budu zase praktikovat budíček a uvidíme, jestli se to za pár dní srovná 
Není tady
Ahojky!
Vůbec na vás holky nemam čas

O víkendu tu byla pouť a příbuzenstvo a teď přijedou zas kůli pohřbu. (Umřela jim nějaká známá, kterou neznám) a já budu hlídat roční holčičku
docela z toho mam strach, protože je to hroznej mamánek.
Kačí teda s nočníkem pořád nic moc. Jak to hezky začalo, tak to zase zkončilo. Doma si teda řekne, kalhotky nosí, někdy pročůrá dvoje, někdy ani jedny. Kamarádky malá, o 4 měsíce mladší nenosí plínu ani ven!
Krásně čůrá ve vzduchu
a hlavně si řekne. Kačí venku ani náhodou, jen když je pozdě.
A vůbec teď nechce večer spát, teda chce, ale aby tam s ní někdo byl, protože tatínek jak byl 14 dní doma tak si jí rozmazlil, chodil se s ní koupat a pak i spát, tak teď zuřim.
Dneska jsme byli v cukrárně s kamarádkama a na klouzačce jedna stála předkloněná a Kačí jí strčila do zadku a ona chuděrka spadla rovnou otevřenou pusou do písku, ale zase potom škrtila Kačí. 
Jinak uklízíme a renovuju věšák, když nemáme skříň na chodbě, už mě nebaví překračovat hromadu hadrů v ložnici.
Snad vám taky stihnu poslat fotky ze zoo a z poutě.
Štarmí přeju taky krásnou dovču!!! 
Není tady
Štarmííí hezkou dovču 
Leninko, byli jsme všichni čtyři, ale manžel neřídí. Po svatbě jsem ho donutila udělat si řidičák, ale vymlouval se na naší stodvácu, že se v tom nedá jezdit ( pravda, někdy jsem musela řadit jedničku přes dvojku, ale to je u těchto aut normální). Teď máme přes dva roky favorita a stejně si za to odmítá sednout ( tedy mezi námi mu to ani nejde, ale učený z nebe nespadl a on hlavně nechce).
Takže řídit musím já.
No nejvíc mi dneska dostal, když Lenka chvíli v autě opravdu řvala, že si musí zvyknout, kdybychom jeli příští rok na dovču k moři. Já jen zírala. On si snad myslí, že budu řídit od nás až někam do Chorvatska a on se jen poveze. A pojedu s dvacet let starým autem, když si na něm neumíme vůbec nic opravit 
Není tady
Veru, tak to jsme na tom stejně. Lenka venku ze zásady odmítá čůrat.
Dělala mi to i Jíta.
Ale někdy v roce a půl.
To jsem na písek nosila nočník a ona když potřebovala, tak si sedla a vyčůrala, na travičku ani omylem.
Myslím,že s nočníkem zase začneme až bude Jíta ve školce.
Není tady
spunti poslala jsem ti nejaky logo, kdybys jeste chtela, tak dej vedet jo? skoda ze jsem to neprecetla driv. 
Jdu spat, tak se tu mejte.
Není tady
Vanilko, já byla ze ZOO nadšená, krásně z blízka jsem viděla orla a div si nepohladila želvu.... a ten velbloud na ježdění..... škoda že je to tak daleko 
Není tady
Jééé veru díky.
Jen bych poprosila, to "H" by mělo být v závorce, pak to vyznačuje obě proruchy, jak poruchy pozornosti, tak poruchy pozornosti s hyper (hypo) aktivitou.
Logo si dám do zálohy, třeba se ještě někdo najde, kdo ho po mě bude chtít 
A také tvořím letáčky, abych je mohla vyvěsit u Dr.
Můžu se Vám pak holky vnutit? Že by jste to nacpaly pediatrům? 
Upravil(a) spunt (21. 8. 2008 22:34)
Není tady
Jdu také do hajan, tak se mějte, hezké sny.
Není tady
Spuntí zítra to udělám jo? a klidne pisni jestli to chces nejak jinak, tohle bylo fakt v rychlosti. Snad to zitra stihnu
tak papa
Není tady
dobré ráno!!!
no tak mi dneska vstávali v pů7 tak doufám že to dopolední spaní bude lepší.. no vytáhnu ho do města na motorce at trochu maká a unaví se..
hádejte co běží na dvd....... pro změnu hurvínek..už mě to fakt nebaví.. ale za tu chvíli klidu to stojí ne??..
Není tady

dobré ránko 
tak i my jsme už vzhůru,ale jen proto,že jsme odchytávali tu moč,ale bylo to hned...malá ráno byla úplně suchá,takže se hned vyčůrala do zkumavky 
Tak se půjdeme oblíct a zavezeme ji do laborky ...asi 12 km
no,apak na nákup...musím mrknout k Sudi na web,budu dělat asi ten dortík z plínek 
Není tady

Sudi,prosím tě..kolik si tak přibližně použila plínek????
Není tady

Já bych chtěla tři patra,takže koupím klasickej balík 
Není tady
Ahoj holky,
tak se hlásím, že jsme teda snad všichni zdravý a dneska budem balit. Zítra asi ještě dopo vyrazíme na pouť do heřmaňáku, pak se doma naobědváme a místo spaní vyrazíme smer špindl (resp si dělám iloze, že bude chrápat v autě). To jsem na to zvědavá. Udělala jsem si seznam co sebou a myslím, že nemám šanci to dát do kupy, natož sbalit. A to jedmeme po česku, jen na týden a s polopenzí 
Jinak já dneska zamáčkla budík a spali jsme do 10
takže teď snídáme, pak asi na hřiště a pak balit a vařit oběd na zítra. No alespoň bude zas mladá večer brzo spát :-)
Hlavně mám nerva jak s plínama. Boím se, aby nepochcala půjčenou krosnu, ale taky se bojím, aby si zas nezvykla na plíny. Navíc ty největší tesco jsou nakonec moc veliky, tak je jí to očividně nepohodlný :-( Doma už i spí bez plíny, tak mám strach, abychom si to nějak nepokazili, ale taky abychom se zbytečně nenervovali, no prostě 

Amruš...tak krásnou dovču 
Holky,dneska se jdu podívat na malýho Samíka a prej je už zítra asi pustí...nějak brzy né,na prvorodičku
a taky mi ted kámoška psala,čím si má mazat prsa,asi se ji naliliy a bolí...já si je asi jen nahřívala,žádná mast na to není,že?
Není tady
ambrus užijte si špindl
ten vám fakt závidím!!!!! hele mi jeli tenkrát na dny a byli jsme nabalený...ono s dítětem to je jedno jestli jedeš na den nebo týden.. prřád máš skoro stejně baení..já jdu zachvíli taky zabalit- k těm našim!!!.. to bude to samý..
luci ono to je těžký-tahle zezačátku mě prsa hrozně boleli..než se dá všechno do pohybu..
Není tady
dneska jsme vyrazili do města- já si byla pro prachy-vlastnoručně vydělané
a prej v pondělí a uterý odpol mám přijít prodávat.. ta hurá zase budou korunky..
nojo hned jsem ale šla utrácet..teda.. ádovi jsem koupila postavičku HURVÍNKA.. jeho miláčka.. já teda neměla tak úplně v plánu mu ho koupit.. byli jsme se tam jen podívat,ale ten holomek ho chnapnul do ruky a zdrhnul z krámu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no toto 
takže jsme ho museli koupit no.. ještě jsem mu teda s paní prodavačkou vysvětlovala že tohle se teda nedělá.. 

ale dostalal jsem pěknýho sprďáka od tety-ona mu ho toiž chtěla koupit k narozeninám.. tak byla naštvaná, proč mu něco kupuju když má narozeniny.. 
a pro sebe jsem sikoupila čaj FLEGMATIK!!!! ´je při nervovém vypětí.. 
Není tady

My máme po dnešku doma taky o krám navíc
V hypernově měli tu dětskou kasu na baterky,s košíčkem se zeleninou,s lahvičkama,penízkama,kreditkama,pípá,sčítá,odečítá,otevírá se ji šuplík,váží...no a jen za 140 Kč ..tak jsme ji ji vzala a celej krám a cestu v autě jsme o ni nevěděla
kdyby nebyla semnou tak ji ji schovám k narozkám..snad ji ještě budou mít a koupím ji i neteři 
a malýmu samíkovi jsem koupila soupravičku,bodýčko,nějakou knížku,hrkačku,žmloulátko a ted jdu dělat ten dortík z plín
a taky jsme si ted napatlala barvu na hlavu
Není tady