|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Normálně holky, dostali jsme od tchána z Francie sýr - něco jako hermelín, ale to se nedá srovnat, sýr z Francie je sýr z Francie a tady šla taky láska stranou a normálně jsem ho celý snědla
Teď jsem dojedla poslední kousíček.
Není tady
No jo no,já než to všechno přečtu tak vy už všichni spíte.
Tak si budu psát sama.
Sudi ,jsi dobrá!!! a co máte za autíčko něco malinkýho že si tě nikdo nevšiml? já s tou mojí velkou krávou bych s tama asi nevykličkovala a volala bych tátovy ať mě zachrání.
My druhý dělat nebudeme,ale na prvním jsme makaly 10 měsíců,se začátku dobrý,ale pak už nutnost,ještě štěstí že se tenkrát nakonec Deniska chytla jinak bych se na to vykašlala!!! tak hooodně štěstí .
Kačátko to bylo mňamka, co? výsledky budou dobrý ,uvidíš. 
Mě to tady samotnou nebaví.

Není tady
Markét, no vidíš jaká jsi šikulka

Jo,jo, nevyšla mu koule a vlastně ani ten běh ne, říkali, že další disciplíny budou v 19.30 čínského času, takže to u nás bude někdy ted, asi, taky jako by nemohli říct, kdy to bude našeho času 
Sudi, takže hurá na to, jo? No mě konečně skončila ms, to byla jedna hrůza, jak už jsem si odvykla, tak jsem konstatovala, že bych snad radši byla hned těhu
Večer si o tom s taťkou musíme popovídat, jestli už teda jo nebo jak.
Není tady
Samuel je nádherný 
jenže já Natálku nechat běhat po zahrádce nahatou prostě nemůžu, ona si nejraději hraje na písku a tam si sedne a měla by písek všude, takže dávám jen kraťase, ale máme velkou spotřebu, protože ji převlíkám třeba i třikrát do hodiny

taky sleduju olypiádu a držím palečky Špotákové.
Není tady
Jitus a nu trenovaci plínu nezkoušelas? já ji jí dávám když jdeme ven,ale neptám se jestli chce čůrat ,protože stejně vždycky řekne že ne,asi tak po hodině jí to stáhnu e řeknu ať počůrá travičku někdy vytlačí jenom kapičku ale snaha je ,ale vydrží i dvě hodiny,ale tu plínu jí dávám pro můj klid,třeba za 14 dní budeme chodit bez.A doma chodí nahá,ze začátku jsem jí tam vždycky posadila a čekala a teď stačí když jí řeknu nebo jde sama.Hlavně se neptej,protože řekne že nee.Hooodně šťěstí.
Není tady

tak máme zlato 
Není tady
Já jsem jediná koho ta olympiáda vůbec nezajímá???
Není tady

Mě taky nezajímá...jen jsem to náhodou přepla 
Není tady
Mě teda olympiáda zajímá, koukám i na sporty, kterým vůbec nerozumím, včera večer jsem koukala na basket a američani byli teda dost dobrý. Nevím, tak nějak mě to vždycky chytne a snažím se koukat aspoň na něco, přece jen je to velká sportovní událost
A občas tam jsou pěkný chlapi 
Není tady
Ahojky.
Tak zase nestíhám
Jako obvykle 
Tak včera jsme šli spát zase v 01 hod (a taťka vstával v 05 hod do práce, chudák
)! V osm ráno jsem měla nařízeného budíka, ale malá spala vesele dál. Takže jsem ji vzbudila násilím
, došla se vyčůrat a lehla si na zem v kuchyni a chtěla spát dál. Chudinka. Bylo mi jí líto
Ale zkusit to přetočit prostě musím, jinak za chvíli s taťkou zkolabujem

No a pak jsem byla s maminou ve městě, že si udělám radost a něco koupím malé. Ne sobě, ale malé ... no a vlezla jsem do krámu, že jí koupím zas nějakou tu dřevěnou vkládačku, ty jí moc baví ... a odešla jsem, s bundou pro sebe
Ale vkládačku jsem taky koupila a ještě takovou skládanku a pexeso pro nejmenší
Tohle by mě bavilo dělat každý den 
Jo a ráno, jak jsme vstávaly dřív, tak jsem ještě vyprala dvě pračky, takže tu mám ještě s tím od minula na žehlení horu jak blázen 
Já jsem tu určitě jediná ostuda, co byla u gyndr. naposledy po šestinedělí 
Není tady
Mě olympiáda taky nějak míjí ... ale vlastně nekoukám na televizi vůbec. Teda kromě medvídka Pů na DVD ... to tu hraje pořád. To je jediný můj program 
Není tady
No právě že to je svátek, když zapnu tv, tak Kuba hned Krtka, krtka a tak musím prosit, že ted budeme koukat na olympiádu a krtek až potom. 
Jinak Vanilko, ještě já na gyndě nebyla od šestinedělí, jenže vlastně nevím, kam jít, pže jsem v těhu chodila z protekce do nemocnice a u mojí dr.jsem už nebyla pěkně dlouho a ani k ní nechci, pže byla hrozná, takže se zase musím přes tchyni nějak vecpat do té nemocnice, no je to složitý a pak si najít nějakýho novýho dr.pže v tý nemocnici je pořád nával (teda já z protekce nečekám
) ale nemůžu tchyni pořád prosit.
Holky, jdu něco dělat 
Není tady

teda holky,ty ty ty...,jaktože nedodržuete pravidelný kontroly 
já byla na nehtech,ted jdu malou vykoupat a jde chrupat,ráno usíme zase chytat moč
a´asi budu žehlit,tatku mám v čoudu 
jo a zase chvíle chlubení...můžu
Dneska opět bez nehody i v odpoledním spaní a dokonce s ní mamka byla tři hodky na kole a taky bez plínky a vždycky si řekla 
Není tady
luci to jste šikulky!!vidíš jak to přišlo najednou s tím čůráním!!!
holky tak hurá máme zlatooooooooooo
já taky olympiádu nesleduju,ale tohole jsem si nenechala ujít...až se mi chtělo brečet..
já teda gyndu pravidelně dodržuju!!musím..
jinak odpolko jsme bylli v tom baru,moc jsme si to užili.. áda tam měl 7 letou kámošku..tak se mu věnovala.. pak mi zdrhnul ven,tam je hřištátko,ale takový blbý-dělaný spíš pro větší děti,takže ještě že s náma byla bezdětná kámoška a lezla tam s ním...
:lol:no a cestou domů jsem ještě potkala kámošku s malým tak jsme se zakecali a mi přišli domů v půl7... no ted už je navečeřenej a vykoupanej,tak začali nervy s uspáváním.. tak jsem zvědavá kdo to dřív vzdá..
Není tady
Jitu, já se při kontrakcích v autě rýpat nebudu, protože to by mě nenapadlo ani jindy. Mám na mobilu číslo nejen na manžela, ale ještě na jednoho šikovnýho kluka, co ví co s autem, když stávkuje, takže já bych akorát telefonovala. Ale jak říkám, pořád si tak myslím, že by to mohlo být jak s Máťou a tím pádem jít na vyvolání a nemusela bych to řešet (jako kdy to začne a tak).
Není tady
Ahoooj holky, odpo tady byla babička s dědou, tak byla Terka ráda a večer usla v tu ránu 
Kde jste všechny?
Luci, mooooooooooooooooooc gratuluju a už dooooooooooost s chlubením jooo? Mám pak depky že Terka to nezvládá a to se říká že holčičky jsou šikovnější 
Super, že další zlato!
Zítra odpo máme grilčo u nás, přijdou kámošky - jedna s 3-měsíčním miminkem, tak jsem zvědavá co Teruš. A v sobotu přijede moje ségra - teta, tak to bude Terezka šťastná, má jí moc ráda (prý jí koupila dvoje džíny a bundu na podzim, tak jsem zvědavá)
A mě veze svůj protříděnej šatník, tak snad něco po porodu unosím 
Není tady
Luci, tak to jste s těma plínkama fakt dobrý. U nás stále stejné, když je nahatý, tak chodí na nočník, jak mu něco obleču, tak čůrá do toho. Ale do školy je snad nosit nebude, tak to neřeším.
Kačí, to je fajn, že to máš za sebou a snad budou dobré i výsledky. ¨
My jsme měli dneska návštěvu - moji kolegyni z práce, tak to byla pohoda. Byla u nás celý den a ona je bezdětná, takže si s Matýskem skoro celou dobu hrála a utoho jsme plkali, takže dneska jsem měla pohodový den.
A olimpiáda mě taky nebere, ale ono ani nic v televizi, takže tak.
Není tady
no mi zítra odpol odjíždíme k našim.jen s ádou-tatka jede na moto sraz,chtěla jsem si vzít kolo aby jsme mohli s ádou cestovat,ale asi nám nevejde do auta... ach jooooooooo... kousek od našich v jedný chatový osadě je kámoška s malým a s mamkou tak jsme domluvený že se tam sejdem,tak jsem myslela i tam jet na kole ale mám smůlu..
no a budu ráno péct něco se švestkama v pekárně a tatkovi tvořit "havajskou tanečnici" ze salámů a klobásek,měl včera narozky-myslím mýho tátu.. 
Není tady
Ahoj holky 
Teda ty ty ty , jaktože nechodíte k Dr. ?
Já už tam byla na jaře (poprvé od šestinedělí).
HOlky a za co je ta zlatá?
Nestíháme 
Není tady