|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Holky já taky nevidím metříky
ale Ivči s mimískrm jo 
Jinak hlásím dneska bez nehody..i v městě se vyčůrala na travičku 
tak tu byl brácha a nemám z toho moc dobrej pocit
Jarda mu spočítal,že zaplatí 380000 tisíc i s úrokama...bude platit jak mourovatej skoro 6 tisíc pět let
No uvidíme,slíbil,že tam zajede a zkusí si s něma promluvit,půjčka přepsat na jinou osobu bohužel nejde,takže jediný výcodisko je,že by mu přepsali auto a on by ho prodal a zaplati aspon něco
Ach jo,je mi z toho na nic,protože vím,že je mladej a blbej a nepřemýšlí nad následky,takových kravin,jakou udělal 
Tak malá je po véče a jdu do ní nacpat atb.
Chudinka má toho 7,5 ml a nechce to..jak vidí stříkačku tak blinká a ze lžičky to moc nechce....tak jdeme na to
Není tady
Čau,
díky holky, za gratulace. Máme velkou radost, že je vše ok.
Jen kdyby ta žáha nepálila. Ach ta zelenina, přitom si na ní vždycky tak pochutnám.
Domek zatím nic, dnes tu byli zájemci a říkali, že to máme dobře uspořádané. Že se jim líbí a že se do konce týdne ozvou. A když to budou chtít koupit, tak do 2 měsíců se musíme vystěhovat.
Když volal pán manželovi, tak jsem měla takový divný pocit, že to asi koupí. Tak uvidíme.
Holky, hledám info o nebezpečných kočárcích. Moc bych chtěla nový. Klasickou trojkombinaci. Ale nevím,jakou firmu. Manžel se strašně bojí ftalátů. Jak se dozvím, jaká firma vyrábí kočárky v čechách a ne v polsku????
Díky Iva
Není tady
Lucko to je desne s tim brachou to se clovek dostane do pruseru ani nevi jak:(
Lucko Naty je mi lito i vas s tem ATB a jak pises moje naty kdyby to nechtela a my to do ni dali nasilim tak to vybleje a konec takze fakt me zajima jak to jako delas?
psala jsem vam ze jsem opet prala fest pokakane kalhotky??? Asi jo co no naty sice dala bobky do nocniku ale za chvili potom i do kalhotek. To je fakt paradicka fakt jsem stastna ze existuji papirove pliny neb toto sundavat z pliny kazdy den pokud by byla mladsi tak me svihne a vubec se nedivim ze nas matky naucili na nocnik uz v roce:)
Byli jsme v tescu na ty sunary a pekneme nasraly neb tam nebyli to bez prichute tak jsem vzala jen ty kakaove (to ma vecer a rano mliko) no pliny jsme vzali jen 3ks jako ze na noc to asi budeme mit jeste hodne dlouho ale to me neva hlavn ze uz je bez plin pres den (bohuzel ted jsme meli snad po 14 dnu nehody s tim kakanim)
Jo a neubranili jsme se a koupily mala dalsi kram do baraku a to slevnenou uklizeci sadu za 300,- slevneno z 600,- jeste jsem mela v ruce kvetinovy obchudek ale to jsme zavrhly a taky jsme vzaly nakupovaci clun meda po za 139,-. na dovcu bude dobry a jakesi nafukovaci zvire za 74,- tak nekup to za ty prachy no krome toho jsme nakoupila milion sacku s polivkama a testovinama apod. a pro naty jeste dalsi sklenicky tak penez hruza no uz ted se desim toho baleni neb ja zasadne beru vse plus co kdy a co kdykdyby.
Jo a zacali jsme resit stehovni z naseho bytu +s tehovani moji mati tak mame veselo:) tak drzte palce at to dobre rozhodneme zatim to je cerstve a otukavame situaci
Není tady
Jo a ty metriky nevidim jen svuj a novy tehotensky Ivci (je moooc hezky)
Není tady
koukám že jsme na nervy všechny.. já teda pořádńě z toho holomka.. šli jsme odpolko ven-usnul v kočárku.. pak jsem ho předala tatíkovi-at si ho s tou dnesní super náladičkou užije taky.. a já šla za tou kámoškou do krámu-chtěla mi ukuázat nový zboží a ještě něco na pc..a pak jsme zašli na kafíčko,potřebovala se nějak vykecat s problémy s chlapama a tak..
no a abych to zkrátila-ten náš holomek stále nespí, už se na něj šlo po dobrým,po zlým... a ne a ne zůstat v posteli,já už nemůžu........................................
Není tady
babu nechápu-to stěhování.. jako že by jste vyměnili s maminkou?????????
luci s bráchou to je teda blbý.. teda on je blbej co??.. a na co si půjčovali??? to je děsný.. myslím nežli by jste mu půjčovali peníze by bylo lepší aby ho manžel zaměstnal,aby k těm penězům nepřišel jednoduše-a už takovou blbost neudělal..
jo a ten plínkovej dort mám na webu- a je to jednoduchý- děláš z plínek roličky-pomůžeš si gumičkou-aby je držela pohromadě,když máš patro tak to omotáš stuhou a navrch dáš ještě jedno patro,samozřejmě menší a ještě to ozdobíš-já udělala z ponožtiček jakoby růžičku,rachtačku...cokoliv a zabalíš do celofánu-kup ten největší at se to dobře balí.. a závažeš mašlí-ty modrou
snad jsem to vyvoslila dobře..
Není tady
Kliiid naty se teprve koupe:)
Není tady
sudi ne my nechceme jit do mamcineho a mati zase do naseho neb je to pro ni zbytecne velike a my nechceme do jejiho neb ja tam nemam uplne dobre vzpominky tak se nechci vracet. NO proste chceme koupit v jednom baraku dva byty velikosti co by nam vyhovovali.
Není tady
no uvidime prave to vse resime a zjistujeme a je toho az az:)
Není tady

Jé babu tak at vám to vyjde 
Když on je brácha debil,jako fakt. Te mu volám a je v pizzerce a to nemá ani kačku...to ani nemůžu říct Jardovi
Jo oni mu řekli,že potřebujou spaltit dluh,brácha šel pučil si dvakrát 75 tisíc a dal jim to na stůl at si stím dělají co chtějí..debil no
Takže bud z nich těd vymámí auto a prodá ho nebo má smůlu..mrzí mě to spíš kvůli mamce a taky se bojím aby se nedostal do průseru.On maká,ale má tam malo a dneska se jardy na práci nezeptat a on mu ji přece nebude sám nabízet...počká až přijde.A on je ještě takovej frajer..jako ségra v pohodě,neboj,já to vyřeším,to není tvoje věc atd...apak doma bulí 
No nic,holky dneska sedíme na zahradě a klid,tak říkám kde je malá..no a my zapoměli zavřít branku a ona zdrhla k silnici,jako né k frekventované,ale jezdí tu auta taky.....fuj ještě ted je mi blbě 
Není tady
Já se tak těšila, že se k vám přidám, a teď nemám nějak vůbec čas na net 
Jo a taky se hlásím do klubu ... depky mám dost často a pocit, že jsem na malou ošklivá a že nejsem dobrá máma taky 
I když teď máme už pár dní s malou nějaké lepší období. Chodí se ke mě mazlit a já jsem v sedmém nebi, protože byla zatím tak moc samostatná, až mi to bylo líto, že mě snad ani nepotřebuje (teda samozřejmě potřebuje, ale přidala jsem si jen jako přebalovačka, uklízečka, kuchařka a chůva
). Bylo mi vždycky až líto, že třeba když jsme byly s kamarádkou a její holčičkou venku, tak Vaneska běhala pořád za tetou a mě si ani nevšimla.
Teď se ode mě nehne na krok a chce si se mnou hrát.
Ted ji tu mám na klíně a kreslíme si tu u toho 
Jinak Ivo taky moc gratuluji k 
Není tady
Metříky taky nevidím. Jen svůj, Babu a Ivy miminkovský.
Není tady
Ahoj holky.
Já teď také nestíhám.
Manžel je doma (má dovču) a to je doma boj.
Děkuji za kritiu loga
, naštěstí se z toho sdružení ozvali, že ho použijí.
Máte pravdu, ty růžky jsou moooc výrazné. Bohužel nemám techniku a ani znalosti zpracovat to lépe.
Zkusím časem někoho požádat, jestli by mi logo neudělal.
Ivčo blahopřeji k metříku, je pěkný.
Moňo, aktualizaci provedu při zakládání nového fora, neb tím že jsem udělala forum pod jiným nickem, tak se musím odhlašovat, přihlašovat a zase odhlašovat, trochu jsem si s tím naběhla. Budu to muset nějak vymyslet.
Mějte se tu hezky, přes den se sem zítra asi také moc nedostanu, tak moc nepište
musím jít něco posbírat.
Není tady
Já vidím všechny metříky kromě těch z dumexu.
Babu ať Vám to s bydlením vyjde. Takže půjdete do většího? A to pak bude i druhé dítko?:-))
Kačí a ostatní s depkama. Pamatujete si snad, co jsem psala minulý týden. Asi jsou to jenom hormony u nás těhulí a únava z celého dne poskakování okolo dětiček. Určitě to přejde a moc pomáhá se tady vykecat.
Lucí, brácha je fakt blb, ale jestli ta rodina té holky je trochu slušná, tak se snad domluví.
Matýsek se mnou dopoledne plel skalku a odpoledne jsme byli v ZOO. Bylo to super, akorát zase dlouho spal - musel ajsem ho budit, takže jsme tam byli jen 2 hodinky a býval by tam vydržel déle. Navíc jsem myslela, že tam budou i naši a tak že si spíš trochu zrelaxuju, ale ty radši volili nákupy ve městě, takže jsem tam s ním a s jeho bratránkem byla sama, takže docela záhul, ale i tak se mi to líbilo. Navíc jsem sebou vlekla kočár (Máťa totiž pořád rád jezdí na kočáře), ale tady jsem ho opravdu jenom vláčela, protože si do něj ani jednou nesedl a pořád někde lítal.
Není tady
Taky jsem zrovna chtěla podotknout, že u mě to těhu hormony nebudou 

Není tady
Děkuju holky, je mi trošku líp, když vím že nejsem sama kdo si občas připadá jako hrozná a zlá máma. Ale moje depka pořád trvá
a zítra ráno jdu natu cukrovku 

Ivi, gratuluju k metříku a 

Není tady
Ahojky!!!
krásné nové metříky
já ten svůj už delší dobu nevidím 
Babu přeju brzo nové bydleníčko!!!
Kačátko taky mám občas depku z toho , že mi třeba ujedou nervy a ječím na Natulku nebo ji i plácnu...ale to mají snad všechny..aspoň já se tak utěšuju
že jo holky?? že to máme všechny??? nebo nééééééééééé
Lucinko..brácha je mladej a blbej..ale já si myslím, že jestli manžel práci pro něho má, tak proč mu ji nenadíbnout....už tak je mu určitě trapně, že se dostal do takovéhle situace tak proč mu nepomoct...
tak my jsme pořád v liši a nic nestíhám..uklízecí emaily dělám až večer 
Není tady
vanilko, já mám pocit, že pak budu dost dlouho uvázaná doma a tak pořád vymýšlím nějaké akční plány, většinou mě to baví a nijak neunavuje, ale doma mi pak stojí práce a večer zvládám už jenom číst babinet.
No jo Kačí, ono si jen tak hned neporučíš. Jestli snášíš mlíko s medem, tak si ho udělej, přečti si něco hezkého a jdi spát a zítra to bude fajn. Na té cukrovce to ber tak, že si tam 2 hodinky můžeš číst knížku a nikdo tě nebude rušit (teda krom těch odběrů)
Není tady
Jste zlatíčka. Ještě že se tu máme holky 
Jinak Leni, čteníčko si sebou beru, jinak nevím co bych tam 2 hoďky dělala. A budu myslet nato co dělá taťka s Terezkou 
A brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, med nesnáším 
Není tady