|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
hmmmmmmmmmm.. takže situace u nás- opět strhal ty obrazky ze zdi.. takže jsem mu pěkně nasekala a obrázky poletěj do koše..a za nima možná adam.. ale už nejsem vztetklá.. tobych se musela zbláznit...akorát jsem zavřela okno aby mě někdo nechtěl nahlásit na sociálku.. koukám že se toho děsíme všechny 

pokut se mu podaří usnout.. dávám mu do 1 čas.. tak chci omýt okna v ložnici a v obýváku..záclony už mám vypraný..a taky umytou ledničku-dle pokynů FL
. okna sice nenapsala,ale už přes ně není vidět,já furt doufala že dopadnou letos plastový,ale zatím prd..
Není tady
Špuntí, mám číslo na Babu, ale je fakt, že se chystá na dovču, tak mi písni prosím svoje v SZ a já dám vědět i tobě.
A jseš moc šikovná - logo je pěkné, ale nevím za jakým účelem ho po tobě chtěli vytvořit, protože kdyby se to někam tisklo nebo kopírovalo a tak, tak ta černobílá fotka (hlavička) se bude blbě dělat. Ale jiný nápad nemám ani ho neumím vytvořit, takže to neber jako kritiku, ale jenom postřeh.
Luci, kamarádce gratulujeme k Samuelovi.
Ivanko, gratuluju ke krásným výsledkům, teď si budeš už jen užívat pohodičku - 2. trimestr je vždycky nejlepší. A to jsi byla na NT testech + ten lepší UTZ nebo jenom u svého gynekologa?
Není tady
Gratulace k Samuelkovi a nádhernému jméno.uměli jsme mo v úzkém výběru, ale nakonec ho porazil Štěpánek,aby vykoukla na svět Natali 
nstíhám..celé dopoledne jsme byli na zahradě a kontrolovali jsme si budování dětského hřišťátka..natálka tam pořád létala a podávala hřebíčky a vrtačky a tak
odpoledne valíme na poštu poslat balíčky a potom za ségrou a dětma k našim
Není tady
Ahoj holky, hlásím se, že jsem na vás nezapomněla, jenom nemám vůbec čas sedat k PC. Předsvatební stres a shon u nás vrcholí, takže jsem pořád v pohybu. Bambula je celkem šikovný a zvládá si dost dlouho hrát sám a dokonce v poslední době ani nevymýšlí nic u čeho by se zmrzačil. Taky máme pokrok s nočníkem, Bambula už neběhá doma s nahatým zadkem, ale nosí kraťasy a předpisově hlásí, že chce na nočník, takže kraťasky v klidu sundáme a po nočníkování zase oblíkneme (ale ven a na návštěvy bez plínky pořád ani ránu). A mluvit začíná konečně česky takže mu rozumí i tatínek a babičky (té jeho švédštině jsem většinou rozuměla akorát já).
Absolutně nemám čas všechno to tu dočítat, tak až budu mít chvilku volněji, tak se zase pokusím dostat se mezi vás častěji.
Není tady
Kdyz bude Leninka rodit tak asi zrovna opravdu budeme v Italii tak tam nebudu mit ani svuj mobil tak opravdu radeji zpravu poslat spuntikovi ja bych nemohla zpravu predat a to by me holky asi ukamenovali.
Spunti k tomu logu taky presne nevim na co to chces apod. je pravda ze pri tisku by to mohlo mohlo byt necitelne. Jinak ale pekny pokus na to ze je to tvoje prvni:)
Ambrus to mi dr. rikala ze temi rotaviry ziskavas imunitu ale zase jen na ty urcite rotaviry takze asi jste meli nejake podobne a proto to vas tatka odsekal nejvice ale zase uprimne lepsi nez kdyby to byla ada nebo ty (neb se o ni preci jen staras vice)
Ivanko gratuluji k dobre kontrole jan tak dala za chvili uz taky budes mit mimi me prijde ze vsechna cizi tehu probihaji rychleji 
Sudi ja bych ho tam samotneho nenechavala neb ti tak akorat demoluje pokoj bud tam s nim prubezne mu davavej at spi:))ja to tak delam s naty:) jako ze ji rikam spinkej zavri ocicka apod. a nebo zkus moji uplatnou metodu spinkat za kokyno:) my to tak meli ve skolce.
Jo a dneska naty vzorove rekla ze chce delat bobky nakakla plny nocnik a za chvili porad cucham hovinka tak nahlednu do kalhotek jeskli jsem ji neutrala spatne a malem jsem padla mela tam navdavek ale to uz bylo ridke no kdyby to nebyli oblibene kalhotky se zirafkou tak leti do popelnice.
Není tady
Ahoj holky to vám nezávidím to usínání když musíte chodit s nima,já bych tam vytuhla taky.
Musím se pochválit s tou helmou,včera jsem ju přemlouvala po dobrým a nic ,tak jsem ji nadrzo strčila ruky mezi moje kolena a helmu nasadila a bylo to a ukázala ke dveřím a šly jsme,jely jsme na hřiště tam jsem ji ju sundala a pak si ti nechala nasadit bez problémů,takže PARÁDA .
a na kole byla spokojená,jenom já byla nadřítá jak bulhar,ale co by jsme pro dětičky neudělaly,že?
Tady to vypadá,že bude asi prrršet.
zase hnít doma,to mě neba. 
Špunti díky za fotky,holky jsou super.Na chvilku mě to chytlo mít dvě,ale už zase pustilo!!!jedno stačí.
Končím,máme návštěvu.Ahoj
Není tady
TAk u nas nakup helmy byl takovy ze vriskala ze chce na kolo:)) a neustale se po kolech tam sapala.
Není tady
Ahojky 
tak jdu všechny pozdravit
u nás finišujou přípravy na odjezd a je tu bordel jak v tanku, páč k tomu balení se snažím pořádně uklidit, aby jsme nepřijeli do bince
letíme už zítra v noci tak začínám mít obavy jak to všechno zvládnem...
Lucinko Samuel je krásný jméno , moje sousedka rodila před dvěma týdny a má Terezku
včera jsme se na ní bylipodívat a donést nějaký dárečky, tak jsme si taky chovala a je to nádhera, takovej drobeček
akorát mi Matýsek najednou připadal jako obrovský dítě 
Vanilko takovej režim by mě dostal do Bohnic
já jsme za celej den tak vyštavená, že se těšíkm jak brouček po osmý zapluje do pelechu a já mám klídek
sice ráno vstáváme před sedmou, lae už si zase zvykám
Ivanko gratuluju k těhu průkazce a přeju pohodový zbytek těhu 
Špuntíku logo je pěkný, akorát je asi dost hrubý ten kontrast s konturou obličeje a těch červených parůžků 
Ambruš at jste brzy OK 
tak já vás jdu dočíst a pokračovat v úklidu 
Není tady
ehm ehm..takže neusnul.. super fakt.. protivnej jak osina v pr... no a jak se on rozhodl ignorovat mě tak ignoruju já jeho..at ví co to je.. ale je na něm vidět,že by chtěl spát,tak skusíme jít ven s kočárkem-ale pošlape sám a až se třeba unaví tak ho položím...
holky já jsem asi jediná,ale mě se jméno samuel vůbec nelíbí..ale tot jen můj názor..
no nic razíme ven..
Není tady
Ahojky, tak já jen na skok, mám moooře práce a sice se mi do toho nechce, ale musím. Kubu si asi odpolko vezme tchyně, tak budu do večera makat.
Šmarjá Hani, ty jdeš škubat husy? Tak to by bylo po mě
Ten metřík už tam máš, ale mě se ted nějak nezobrazují, tak nevím, zda tobě jo.
Štarmíku, užijte si dovču. 
Těhulky, at bříška pěkně rostou
a Ambruš dejte se do kupy do dovči. 
Dezynko, ještě jednou jsem koukala na ty fotky Kubíka a je úžasnej, už jsem úplně zapomněla, že jsme takový malinkatý miminko taky měli doma 
Upravil(a) spirula (20. 8. 2008 14:23)
Není tady
copak měla Sudinka z češtiny? 
Není tady
a jooo kachny, já jsem ale... 
Není tady
Sudi to Bohemilk mlíčko jsme měla jako vzorek zdrama když byl Máta malinkej od 4 měsíce, měla jsme to denní i noční a moc mu šmakovalo
akorát jsme ho nikde nevieěla a ani nevím kolik stojí..takže 53 Kč mi přijde jako dobrá cena 
Kachnu jsem škubala jednou, teda byl to jen pokus a to jsem byla v 8 týdnu těhu a bylo mi tak blbě z třoho, že od tý doby nemůžu kachnu vidět ani na pekáči 
Není tady
Ona z toho Hanina asi taky není nadšená, já u toho nikdy nebyla, ale jen ta představa mě děsí. Ale kachna na pekáči, ta mi teda ani trošku nevadí 
Není tady
ahoj,
jdu vás v rychlosti pozdravit. Dnes jsem po obědě uspávala malou 1,5 hodiny. Normálně spí za 10 min. Musela jsem u toho kojit Venouška a ještě ji držet za ruku. Super výkon. Teď mi malej spí na ruce. Pro jistotu, aby nezakňoural a nevzbudil malou. Ale jinak pohoda 
Uklízecí maily chodí, občas i uklidím
Péct pořád stíhám...
Dezy, super slohovka. To jsem nevěděla, že při kontrakcích se stává z rodičky automechanik
Je fajn, že Davídek nežárlí. Myslím, že jsme ty druhé dítka naplánovali dobře.
Káčátko, zítra na tebe budu myslet, ať se ti těhu cukrovka obloukem vyhne.
Ivčo, gratuluji k průkazce. Teď už jen pohodové kulacení 
Není tady
Štarmíku, kámoš jezdí taky přes www.nacesty.cz a je moc spokojenej. Tak hezkou dovču.
Není tady

Tak mě psala kámoška,že Samík ji dal dost zabrat,že je šitá snad všude...ale že to za to stálo
Už se na něj těším...Sudi,prosím napiš mi jak si dělala ten dort z plínek 
Dopoledne mi psal brácha(psala jsme vám jak se rozešel po třech letech s tou holkou,kde bydlel) jeslti bych mu nepujčila nějaký prachy..tak jsem mu psala na co a on,že na paušál a že už nemá ani kačku atak 3000,- tak jsme mu napsala,at si zavoá Jardovi(manželovi) no,apak přijela mamka a brečela,že se ji s brekem svěřil,že si ta její rodina vzala pujček a samo na bráchu a on,že má ted platit jen na půjčkách kolem 6000 měsíčně a že na to jaksi nemá
tak mamka hotová,bojí se aby neudělal nějakej průser..je mu 20,tak jsme mu volala,at večer nakluše,že si o tom promluvíme..no zapíral,ale mamka mě vše řekla a že to nějak vyřešíme.jarda mu prej pomůže,možná ho i zaměstná,aby měl víc peněz..no to jsou problémy na hov...
Omlouvám se,že Vás takhle zatěžuju,ale.....zná te to
Maá ted čučí na at žijí duchové 
Není tady
Holkyyyyyy, já mám dneska špatný den. Vstala jsem asi levou nohou, dopo jsem byla na Terku hnusná až jsem z toho měla depku že jsem hnusná a zlá máma a že si Terezka zaslouží lepší. Měly jste to taky někdy? Opravdu je mi dneska smutně a depresivno 

Luci, gratuluju kamarádce k Samuelovi.
Není tady
Kačí, jestli tě to uklidní, tak já mám depku už pár dní, nevím, nějak to na mě padá... a do toho už se mnou zase nemluví manžel, takže je dusno a já ani nevím proč (už mě s tím fakt s...)... Kuba mě dneska taky vytáčel a já na něj byla hnusná a taky mi to je líto.
Lucko, s tím bráchou to je blbý, člověk se do něčeho zaplete ani neví jak. Ještěže má rodinu, která stojí při něm a pomůžete mu, jestli si pomoct nechá. 
Holky načítají se vám metříky od dumexu?
Není tady
Luci, to je mi líto s bráchou :-( To je fakt průšvih. A nezatěžuješ nás, od toho jsme tady... Ještě, že máte možnost mu dát práci. To je myslím největší pomoc. A nějakého právníka má manžel určo taky. To vyřešíte.
Kačátko jestli tě to uklidní, tak tohle mívám taky. Rupnou mi nervy, ječím a pak si říká, že jsem si jí neměla pořizovat, že na to nemám nervy a že ona si zaslouží lepší maminku... :-((
Sudi, koukám, že se u vás to spaní pěkně zvrhlo. Já s mladou chodím lehat, jinak by nespala nikdy. Ale jak psala markét - hodně často vytuhnu taky..
Jinak moc všem gratujulu k nočníčkování. Koukám se šikulky pěkně rozjížděj :-)
Štarmíku užijte si dovku. I když s tou novou figurou si í užiješ určitě ;-)
SPirul mě nenačítají, ale já tu mám některé bloklé.
Mám metřík?????
Není tady
Mám ten je hezkeeeeeeej!!!!!!!
Není tady
Ivi gratuluju k metříku i ke kontrole a dál držím palce, ať jste ok :-) A jak to vypadá s prodejem domečku?