29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Markéto, já razítka nemám, neb mám blbé spojení do Liedlu.
Jinak bych je měla také. Mám obyč. co jsem koupila jindy.
Tiskátka nejsou hračka, kterou bychom dali dítěti ve stylu na hrej si, já jdu uklízet, ale dostanou to do ruky když si hrajeme s nima. A to opravdu netiskají na zeď.
To jestli je někdo vdaný nebo ne, záleží na něm. Já bych měla problém skousnout, že si mě manžel vzal až po otěhotnění, žila bych s tím, že to vlastně nechtěl a udělal to je kvůli tomu dítěti. Ale to je můj osobní pocit. Dneska je naprosto běžné, že se lidé berou až když je dítě na světě, nebo vůbec. Když jim to vyhovuje, tak proč ne?
Já bych nezvládla být na Tvém místě, aby mi partner chodil spát "domů" jinam. Ale když vám to vyhovuje a Tobě nevadí že je s manželkou v jednom bytě, tak tak žijte. Máte vztah takový, jaký si ho uděláte
Není tady
Ahoj holky, tak razítka máme jenom takový obyčejný, ale víc ho baví modelína a teď stavíme neustále nějaký dráhy, garáže a koleje a nádraží a depa. Jinak jsem stále v jednom, určitě napíšu, až se to změní, ale když tak koukám na Leniny metřík, tak se obávám, že mě předběhne
Moc teď u pc nejsem, nějak to nestíhám, snažím, se abychom byli pořád venku. Takže během chvilky zase vyrážíme a i zítra máme plán na celý den a od středy budeme zase v Praze. Takže to je jen omluva dopředu, že tady nebudu.
Markét - pokud vám to takhle vyhovuje, tak je to super. Já si nedokážu představit, že bych byla na noc sama, ale my jsme zase druhý extrém - jsme spolu pořád - měla jsem prostě obrovský štěstí na chlapa. Když občas čtu, co dokážou, tak jenom kroutím hlavou a říkám si proč ty ženský s nima vůbec jsou. Ale je to každýho věc. Jinak neříkej, že svatba už nemá cenu, my hrozně rády koukáme na fotky ze svateb - tak třeba bys mohla jenom kvůli nám - stejně jako Sudi!!!!
nic, jdu to dobalit, uklidit vyžehlený prádlo a pa!!!!
Není tady
Dezy, tak včera jsem měla taky obavy aby to tu už nebylo. Měla jsem hrozný křeče do břicha, ale já bych ráda do toho 38. týdne vydržela. A kdyby bylo po mým, tak úplně nejraději bych abych tam jela den dopředu a buď mi to vyvolávali nebo to pak přišlo samo. Mám docela strach z cesty do porodnice. a taky nemám pořád ještě nachystaný všechny věci.
Dneska má být hezky, tak možná pojedeme odpoledne do aquaparku (pokud manžel zvládne jít z práce dřív) a stavíme se v Bauxamu podívat na nějaké komody.
Není tady
ahojky..nestíhám!!!
Natálka si vyžuduje nyní veškerou pozornost a dokonce jsem u ní musela od čtyř od rána spát a držet jí za ruku, protože pořád volala maminku, jakoby se v pokojíčku bála či co..nevím , ale tohle její období se my nelíbí ani za mák
Není tady
Ahojky,
tak my už včera tiskali jak vzteklý :-) Ten polštářek je moktej a přijde mi takovej "jinej" tak nevím jestli na to pak půjde normální barva. Aduš to chtěla samo na ruku jako ve cvičiní, pak jsme tiskali na papír. To jí zatím moc nejde, nemá správně rozloženej tlak ruky. No a jak ty tiskátka otáčela, tak měla popatlanej celej obličej a samo ruce. Takže hlásím, že umýt to jde dobře :-) a a ze stolu to nezaschlý šlo vlhčeným ubrouskem taky v pohodě A jinak chtěla tiskat na námu, asi taky dobře cvičila :-))))
Markét my se brali, když byl Adě bez 14 dnů rok a znova bych to neudělala a žila ne psí knížku. Vztahu to fááákt neprospělo. Vycházíš alespoň s tou vaší exmanželkou dobře, když máte takové netradiční vztahy? Jinak buď v klidu. Já mám výborné vztahy s exmanželem a i mi byl za svědka. Piia tu kámoší s manželovou exmanželkou. No né úplně tradičních je nás tu víc :-)
Leni tak držím palce, ať mímo ještě vydrží a ať konečně seženete tu komodu.
Jitu někdy jsou ty období fakt nároční. Já ale zjistila, že smrad kňučí jen na mě. Když jsem jela do krámu, tak byla v pohodě, takže mě prostě normálně buzeruje JInak noční držení za ruku jsme měli asi před 2ma měsícema a vydrželo asi 14 dnů..
Ahoooj holky, hlásím se po víkendu. Byli jsme na těch Chodských slavnostech. V sobotu i s malou, v neděli jen s manžou, malou si odvezli naši. Ještě to pro ní moc není, je tam spooooouuuuusty lidí a jí to tam moc nebavilo, kolotoče jooo ale to ostatní ne. Já tam snědla na co jsem přišla a domů jsme si přivezli Chodské koláče No a malá měla u babičky úraz. Šla s dědou ven a padla na zábradlí obličejem. Má poooořádnýho monokla a nateklé očíčko
No hlavně že si to nerozsekla nebo nedej bože neudělala něco s tím okem. Je to dobrý jen opravdu pořádný monokl! Jako by se někde poprala.
V rychlosti jsem přečetla co jste napsaly, tak Dezynka ještě neporodila a Lenička zaplaťpánbůh ještě taky ne. Držte se holky
Jinak něco novýho?
Není tady
Čau holky,
tak jsem se před chvílí tak vytočila, že ani nemám hlad......
Včera jsem dělala kuřecí roládu a jak jsem vykostila kuře, tak jsem udělala prima polívku. Manžel, že byla dost hustá, tak mi řekl, ať to naředím a dochutím. Tak,jo. Čekala jsem až najde ta správná chvíle pro dochucování. A čekala a čekala......, že to udělám až Míra bude ve vaně.
Manžel si k večeři udělal nějakou patlaninu z obalované ryby, bambusových výhonků a čínských nudlí a kari. No a pak řekl, že polívku dochutil a naředil.
Hm, tak myslela, že tam nalil vodu a přidal kostku bujonu a nechal povařit. Jenže teď jak jsem ji ohřívala, tak jsem zjistila, že holomek jeden, tam dal zbytek toho svýho patlání.....
Míra to snědl, ale mě přešla chuť. Strašně jsem se těšila na svůj vývar a on mi to takhle zkazí. Napsala jsem mu sms, že si to sní sám.......
Tak si asi udělám vaječnou omeletu a půjdu si číst............
DOUFÁM, ŽE JSEM VÁS PŘED OBĚDĚM POBAVILA, ALE MY JSME BEZ OBĚDA!!!!!!
Tak papa
Není tady
Jo a ještě se chci opět zeptat, jak to děláte s učením na nočník????????
My jsme pořád na bodu mrazu!!!!!!!!!!!
Vůbec nechápe, že si má říct, ještě než bude čůrat nebo kakat. Mám patery slipy, a klidně za dopoledne padnou. Dřív si aspoň řekl, ale teď ani to ne.
Tak nevím, kde je chyba.
Jak motivujete dítka?????
Prosím poraďte!!!!!!!
Díky
Není tady
Ivano, u nás je taky pořád nočník nastejno. Pokud je Bambula s nahatým zadkem, chodí na nočník sám a hlásí, že je nočník plný. Když mu dám slipy, jde čurat nebo kadit i s nima - skrz, takže po každém čurání převlíct a vysvětlování že se to musí svlíknout nějak nezabírá.
Káčátko, foukám malé očičko.
Ambro, ten náš grázlík taky kňučí jenom na mě, jakmile je sám s tatínkem s tetou nebo babičkama tak je to usměvavé dítko a jak je matka nablízku, tak je to prudící ukňouranec, který se po mně věší a furt něco chce a s ničím není spokojený.
Markéto, my chystáme svatbu zrovna teď (už to máme za pár). Drahoušek je rozvedený už dlouho. Svatbu jsme začali plánovat zároveň s miminkem (doktoři mi vyhorožovali IVF, tak jsme to chtěli naplánovat tak, abych mohla jít na oplodnění hned po svatbě, no a ono to vyšlo přirozeně. Těhotná jsem se vdávat nechtěla a pak nějak nebyl čas a peníze tak až teď).
Babu, s tím pečením jsi moooc šikovná. Nevím co bych s tím provedla já.
Není tady
sudina napsal(a):
tak kdyby jste chtěli vidět jak vypadá týraná matka ,tak se přijedte na mě podívat...týjo já budu mýt super moncla..boule vylezlá.. uřvaná..no krasavica
a ten můj blb má starost aby si někdo nemyslel že mě týrá
než aby se mě třeba zeptal jestli to bolí
ted od nich od obou mám klid.. šli spolu spát!!!těsto na bramboráky mám nachystaný,tak to jen usmažím a ohřeju maso k nim..tak si ted hýčkám nervy.. u kriminálky ..a u kafíčka
jéžiš ambrus.. to je áda statečnámkdyž to vydržela....sem chtěla napsat přežila, ale to je nevhodné
Sudi úplně tě chápu my se s mladým kočkovali ráno v posteli asi před měsícem a on na mě skočil a dal mi hlavičku do nosu a zlomil mi ho
takže jsme brečela jako blázen a Mates viděl, že je zle tak mě objímal a dělal PŠPŠ MAMÍ, BUE DOBÝ
odpo když přišel tatík z práce tak jsme nos společnými silami narovnali a tak jsem nemusela do nemocnice, ale bolelo to ještě skoro měsíc a ted už tam mám jen malinkatou bouličku
takže tatík taky se smíchem říkal, že vypadám jako týranýá žena
Není tady
Holky co je to za razítka co tak houfně nakupujete?? Lidl mám manžel vedle práce takže by je snad koupit mohl, jen tedy Matýsek je obrovský prasátko a mám obavy, že budem mít orazítkovaný všechno včetně psa
jinak se svatbou já jsme zase úplnej opak, chtěla jsme se vdávat jen tak a splnilo se mi to, manžela jsme taky vychytala báječnýho a dítko jsme si počali skoro rok po svatbě
zatím jsme spokojená a neměnila bych
ale taky zastávám názor, že at si to každý udělá jak je libo, nikde není psáno, že vztah bez manželství je horší než ten s papírem, mnohdy tomu bývá naopak
já dneska oběd vyhodila do koše, vařila jsme už včera a trubka jsme to na noc zapoměla dát do ledničky tak jsme to ráno vyhodila zkyslý něškdy mi takový drobnosti unikají
Jituš držení za ruce u nás funguje už hooodně dlouho, bez toho neusne a v noci, když má slabou chvilku tak kolikrát taky chce a někdy si úplně přeleze ke mě do pelechu a spíme v objetí
Markét ty ses ptala jestli mi Máta nepadá, když spí ve svý velký posteli..tak nepadá páč je to ta dětská s Ikey, široká 90cm a z jedný strany je přiražená ke zdi a druhý k naší velký posteli a je hodně nízká takže je tam jakoby schyvanej, on nám totiž někdy v 17 měsících poprvé z postýlky vylezl bez pádu naštěstí a pak nám to ještě s radostí předvedl tak jsme šílela hrůzou, že si zlomí vaz a hned jsme mazali koupit velkou postel taky nám to hodně pomohlo v kvalitě spaní jelikož mladej potřebuje hodně prostoru a v postýlce trpěl, jakmile se dotkl šprušle tak byl vzhůru a to třeba i 20x do půlnoci
Není tady
ahojky holky!!
tak čtu, že držení za ruce, zase není taková vzácnost ..no tak budeme naši slečinku hold držet večer za ruku a protože ji mám v pokojíčku, tak budu ležet u postýlky jako pes na pelechu..hodila jsem pod sebe jenom deku
vážně uvažuju o tom, že o září začnu brát obědy ze školky..holky berete někdo nebo bude brát?????
tak já se vdávala po 5.5leté známosti, jsme spolu dohromady 14let a někdy je na zabití a někdy bych ho láskou snědla...prostě jako všude
nočník je u nás momentálně spíš hračka, dovlečeho sedne si...samozřejmě v oblečení, chvilku sedí, pak tam posadí barbie po ní kena a zase ona a tak pořád dokola, když za ní přijdu a řeknu, že jí vysleču kalhoty a plínku, tak se vzteká a nechce
Není tady
Kačátko foukáme malé bebínko
Ntálka si v neděli u našich odřela pořádně nohu..lezla na zábradlí a pořádně nezvedla nožičku, takže má holeň celou sedřenou, tekla jí krev, tak začala natahovat, ale hned se uklidnila, tak jsem jí to šla namydlit a ona šikulka ani necekla
...ale vypadá spíš jako kluk,, protože nohy má samý šrám a modřinu
Není tady
Ahoj holky.
Piio ty máč taky rozvedenýho?to je fajn.Vidím že to máte za 19 dní,tak zatím hooodně štěstí,už se těším na fotky,ale nevěřím že mě to taky chytne.
Exmanželku jsem nikdy neviděla a nijak mi to nechybí,ona je prý většinou u toho svojeho druhýho (má ho dýl než můj má mě ) a náš táta tam bydlí jak už jsem psala kvůli synáčkovy tomu je 16 a má ho soudem ve své péči tak proto tam musí být on není takový aby ho tam nechal třeba 2 dny samotnýho.Já jsem tenkrát chtěla s ním mimino i s tím že tam prostě zůstane než ten bude mít 18.Akorát mě to trochu mrzelo třeba v porodnici že měla malá jiný příjmení než já,ale teď už to je jedno.
Ivanko ta polívka by mě taky nas....to muselo vypadat co on tam dal,no fuj.My máme na oběd kuře od včera takže dobrý.
Malá chodí s holou pr...,my se taky teprve učíme.Pár dní jsem ju vždycky dávala sedět ale teď jí to jenom řeknu a sedne si sama nebo zrovna přinese hrneček abych ho vylila,dneska ho přinesla do kuchyně když jsme jedly a nebylo tam jenom načůraný,takže se snaží,ale když je oblečená tak nikdy neřekne.
Ambro ta naše hvězda taky kňučí když je se mnou,ale prý když tu nejsu tak je hodná a hezky si hraje.Jak se vrátím tak začne ječet a jenom slyším-do teďka byla hodná,řve jenom proto že tě vidí!!!tak se asi odstěhuju.
Aha Štarmiku tak to jo když to máte z obou stran zadělaný,to nám by do ložnice další postel nevlezla,jelikož je hrozně malinká.Naše postel,postýlka a skříň a víc nic.Já musím počkat až bude starší a bude spinkat sama v pokojíčku tak až tam koupíme postel.
Není tady
Jituš,já beru oběd ze školky,paráda,tady to stojí 46 a bereme dva protože sem chodí na oběd a táta,najíme se stoho všichni tři a vetšinou zůstane i na večer.A máme to jenom přes silnici a stavíme se pokaždý na písku,takže paráda,chodí nás tam s kočárama asi 15.Teď bylo 5 týdnů zavřeno,ale od pondělí začnou tak budu mít zase klid a nebudu muset každý den vařit!!!
Není tady
Markét já už bych ho taky ráda postěhovala do pokojíčku, ale chybí nám ty místnosti ale v září začínáme stavět podkroví tak doufám, že do vánoc už tam bude hotová aspon jedna místnost a bude se spát líp
takhle se večír nemůžem ani uprdnout v oby aby jsme ho nebudili
má totiž děsně lehký spaní , lae hned jak bude jeho pokoj nahoře hotovej tak maže do svýho a já se konečně po dvou letech pořádně a normálně vyspím
no už tu kecám dlouho takže jdu zalejt zahradu jinak nám to v těch vedrech seschne
Není tady
Markétko no já je asi začnu v září brát, je jasné, že třeba řízek nebo tak jí nedám, ty dny co budou takové jídla, prostě uvařím něco nahradního..ale ve směs by tam měli vařit zdravě..tedy doufám
Není tady
Ahojky holky!
Všem dětičkám foukáme bolístky!
Ve čtvrtek jsme byli u dr protože Kačka má vyrážku v podpaží a trochu se to rozlezlo, tak atopik to naštěstí není a ani alergie, prý jak jsou ty vedra a potí se. Tak jsem jí taky řekla že spolkla to tlačítko a jelikož je to průhlednej plast, tak nezbývá než jen Kačí pozorovat. V bobcích jsem ho zatím nenašla a jinak je v pohodě, tak ho snad ani nesnědla.
Den před spadla ze schodů, z druhýho a brzdila nosem, má ho sedřenej a zelený čelo, a pak bourala i kolena, takže taky pěkný kvítko.
A dnes bouráme odpad, jsem z toho fakt nadšená protože to máme ucpaný, zase moje máti chtěla všechno nejlevnější.
A o víkendu tady bude pouť, takže budu mít fakt super uklizeno. To se budou návštěvy divit.
Zase letím, přítel má dovču, tak toho musím využít
Není tady
Štarmiku vy se máte že máte barák,my máme byt 2+1 ,pár zdí zbouraných pár postavených tak z toho máme 3+kk protože jsem chtěla aby měla malá pokojíček hned odmalinka ,a jsme tady vlastně skoro celý den,ona tu má hračky,tv a já počítač a do obýváku vlastně jdeme až s tátou se dívat na zprávy.Je to dobrý někdo třeba bydlí u rodičů (to bych nepřežila ) nebo v podnájmu,takže si nestěžuju,ale malou zahrádečku na rajčátka bych chtěla.
Není tady
Markétko tak přijeď na ten náš lán za barákem..až tam budeš okopávat tři hodiny a nebudeš mít hotovo, tak budeš proklínat i malou zahrádečku na rajčátka
..né te´d vážně, je super mít zahrádu, ale té práce..ještě , že z většiny se o to stará manželův tatínek..toho to naštěstí baví..a mě pak baví chodit trhat jahody, rajčátka a teď tam máme obří melouny, malá za dva dny snědla tři
Není tady
Markéto, a nešlo by to třeba udělat nějak, že by ten klučina bydlel s váma a byli jste všichni pohromadě, když ho má ten tvůj v péči? U nás to je troškou takové neobvyklé, s drahouškovou exmanželkou jsme kamarádky od dětství (manželství jsem jim nerozbila - ona utekla za jiným chlapem) a jezdíme spolu na výlety, hlídáme si navzájem děti a podobně.
Veru, Kačka je teda asi taky pěkné kvítko
Není tady
Jituš bohužel nemáme stín skoro nikde, jen úplně vzádu pod velikým smrkem, ale tam je jen ohniště, jinak jak jsme poslední barák na vesnici tak nám nemá co stínit a zahrádku máme jen okrasnou s kytičkama,první rok jsme byli pěstitelé a postupně ubírali a ubírali až tam nemáme nic krom plazivý malino-ostružiny a ta ještě nerodí, ale chci taky skleník s rajčátky a okurkami a paprikami, lae to musí ještě počkat a jahody chcem taky, ale letos jsme to nestihli, ono je tu strašně práce, zahrada má cca 800m2 a na celým pozemku měli předešlí majitelé brambory tak nám skoro tři roky trvalo to všechno vykopat a zavést trávník..myslím, že nám dalších 5 let bude ještě trvat než z toho uděláme krásnou zahradu
ale už se těším
prozatím nemáme ještě udělanou ani terasu co jsme začali loni, jelikož už víme, že tu budem v září dělat střechu takže by nám zničili dlažbu jak to budou házet dolů a bourat štíty, tak jsme řekli, že holt počkáme do jara a pak ji doděláme
Markétko já i manžel jsme vyrostli v paneláku a po domečku jsme moooc toužili a ted máme hroznou radost, že tu bydlíme, takže já bych neměnila ani za zlatý prase
Není tady