29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Traktory ji moc nezajímají,spíš bordel co mají chlapi na zemi,ten sbírá.Klidně přijeďte já vám to tam zařídím.
Jsem si myslela že budu mít klid,uvařený mám od včerejška a teď volal táta ať vydělám kuře že ho tady upeče a uvaří celý oběd ( pozn.my spolu nebydlíme ) nevím co za to bude chtít,asi tu s vámi večer nebudu kecat!!!
Není tady
Ahojky,
Sudi to je mi líto, že se ráno nezdařilo. To je holt občas všude. Já jsem taky kolikrát na nervy, ten můj si myslí, že jsem hysterka a pak s údivem konstatuje " ona fakt zlobí"
Market ty jsi mě pobavila :-) Hplt jsi tu nová, tak nevíš. Babu plánuje výhradně a pouze jedináčka, takže to povlečení fakt neužije. A špuntíkovo manžela by z gauče dostalo leda zemětřeseni, což patrně nastalo, když se dopravil až do kuchyně :-)))) A kolik je i let, že jsi "přestárlá". Jinak já jsem tu druhej skalní zastánce jedináčků. Ostatní v růzmén horizonu další mimča plánujou.
Piiuš tvůj skoro manžel je perla :-))) A s tou postýlkou mazec :-/ Ještě, že máte prostor to takhle vyřešit.
Jinak u nás noc běs. Vzhůru od 4:15 do 6:15. Pak spadla z postele, dala si so hlavy a konečně usla. Fakt jsem myslela na Babu, když se rozednívalo a smrad furt "mamí počééém" a to na mě byla nalepená a držela mě za ruku... No takže jsme spali obě do 10 ( sní jsem zaklepala), tak uvidíme, jak odpolko. A to večer strašila do 23.
Jo a s tim prkýnkem ani neřvala. Hlavně, že si chvíli před tím dělal taťka srandu, že budem volat hasiče. Akorát, když jsme to zkoušeli a nešlo to přes uši. Jinak si nechala vysvětlit, že pomůžem ať neřve. Ona zrovna na tohle je dobrá. Tuhle jsem jí jehlou ďoubala třísku z prstu (u nehtovýho lůžka jauvajs) a držela jsem jí sama. Brečela, žádná hysterie a držela. Takže na tohle je fakt dobrá.
tak kdyby jste chtěli vidět jak vypadá týraná matka ,tak se přijedte na mě podívat...týjo já budu mýt super moncla..boule vylezlá.. uřvaná..no krasavica a ten můj blb má starost aby si někdo nemyslel že mě týrá
než aby se mě třeba zeptal jestli to bolí
ted od nich od obou mám klid.. šli spolu spát!!!těsto na bramboráky mám nachystaný,tak to jen usmažím a ohřeju maso k nim..tak si ted hýčkám nervy.. u kriminálky ..a u kafíčka
jéžiš ambrus.. to je áda statečnámkdyž to vydržela....sem chtěla napsat přežila, ale to je nevhodné
Není tady
šmíruju stránky jedný fotografky z jc a má tam včerejší svatbu- nevěsta super!!! to se mi fakt líbí:
http://svatebniden.nhsoft.cz/fotky/1642.jpg
Upravil(a) sudina (10. 8. 2008 11:37)
Není tady
Ahojky, tak jsme byli ráno na hřišti a v Lidlu, jsem se musela smát, jak tam měli přesně to, co jste psali, tak máme doma tiskátka, ty auta a křídy Ale je to dobrý, aspon vím, pro co jdu.
No a k těm chlapům, no klasika, dyt víte, že u nás je to to samí. Abych teda nedrbala, ten můj ted myje auto, to se divím.... Já jsem si ty nové emaily uložila a pak něco pošlu, jo?
Ambruš, to s tím prkýnkem mě taky pobavilo Mně takhle z fotek nepřijde Ada tak akční, jak to vyprávíš...
Není tady
spirul,ty křídy y jsme bývali taky koupili-ale už je máme obědnaný s těma garážema.. a ty malý autíčka atd. mě pěkně se... je to po celým bytě a až se po nákým smeknu,tak to bude sranda.. ale áda si s nima vyhraje..
Není tady
Sudi, my totiž asi koupíme tu garáž, jak jste objednali vy, takže auta jsou zatím schovaný. Kuba je sice v obchodě viděl, ale jel tam na motorce, tak na ně pak zapoměl.
Není tady
Tak bude další boule
Není tady
spirula napsal(a):
Sudi, my totiž asi koupíme tu garáž, jak jste objednali vy, takže auta jsou zatím schovaný. Kuba je sice v obchodě viděl, ale jel tam na motorce, tak na ně pak zapoměl.
no ten náš holemek je viděl.. ještě pro něj chci tohle,ale zapoměli jsme mu to obědnat..
Není tady
Hezká motorka,my máme takový vláček a ten šroubovák je pořád na 3 díly tak jenom hledáme,ale pohraje si s tím.
Mám čas nechci se chválit ale táta teda vaří a zrovna u toho umývá nádobí takže mám havaj.
Ambruš já mám 34 HRůůůZA !!! tak leda na odstřel !
Doprala mě pračka,jdu to pověsit,tak ahojte.
Není tady
sudina napsal(a):
šmíruju stránky jedný fotografky z jc a má tam včerejší svatbu- nevěsta super!!! to se mi fakt líbí:
http://svatebniden.nhsoft.cz/fotky/1642.jpg
Není tady
Ambruš, Áda je fakt akční dítko. Dík tvým příspěvkům si připadám, že mám vlastně celkem klidného a nevynalézavého chlapečka Ale na to jak Ada zachová klid při řešení kalamit, tak to smekám. To by asi ořvaly i starší děti.
Sudi, malé autíčka u nás parkujou zásadně na křeslech a nebo u prahů dveří a objevujou se tam vždycky když to nejmíň čekám a nejlíp když něco nesu a nevidím pod nohy - to pak mám hodně co dělat ať nenadávám sprostě.
Není tady
Sudi, taky znám takové dny, nezbývá než je přečkat.
Matýsek je dneska hodný. Vstával v 7, ale do půl deváté si hrál u nás v posteli a pak mi šli s manželem nachystat snídani. Pak se mnou pral a věšel prádlo a pak šli s tatínkem ven, tak jsem uklohnila oběd a teď už spí. Dneska to docela proběhlo v klidu, chvíli si tam hrál a já rovnala skříně a pak jsem si přilehla taky a tak do 10ti minut chrupkal. Doufám, že mu ta dobrá nálada vydrží i do odpoledne.
Není tady
To montovací autíčko máme taky (teda my máme autíčko - nákladák a jeřáb) a dost si s tím vyhraje. Zatím umí jenom odšroubovat kolečka a pak mi je přinese ať je spravím.
Pijuš, takhle se na ně musí (na chlapy) dát jim chvilku děcka a ono jim to docvakne.
Marki, žádnej věk né (mě bylo letos 32). A užijte si pěknou neděli s tatínkem.
Není tady
Ještě jsem ráno zapomněla na Babu s tim koláčem - to je klasika, že když na tom nejvíc záleží, tak se to nepovede. Z toho si nic nedělej :-)
Piiuš to mi ani neříkej, že tě moje příspěvky uklidňujou. Já si furt říkám, že je sice hodně živá, ale na Bastiena, že nemá. Tak teda nevim
Markét, tak v věkem klídek. Mě bude 34 v listopadu. A tady jsme vesměs všechny lehce po 30, takže dokonale zapadáš :-)
Jitu v tim "vidíš říkala" jsi mě pobavila. Ty jejich hlášky fakt nemaj chybu :-)
Sudi teda ta nevěsta je fakt extravagantní. Že by jsi se inspirovala ? ;-) A vyfoť se a pošti, ať víme, jak tě ten tvůj "mlátí" ;-)
Špuntí, tak jak na kurzu?
Jinak já dělala k obědu filé a k tomu brambory a prubla jsem zeleninu vařenou v páře. Takže tatínek spokojenej a mladá to nechtěla. Mě z nich fakt švihne. Buď to nejí jeden nebo druhej. Asi si budou vařit sami :-/ A skočila jsem do toho druhýho lidlu, jak mi radila klaris a máááár razítka hurááááá!! Měli poslední 3ks :-) A to je fakt super mnoužsví za ty prachy. Já onehdá koukala na asi 5ks za 150,-kč
A taky jsem skočila vyměnit do tesca trénovací plíny za ty největší ( a nechala jsem tam litr). My už normálně holce navážili 16kg
ambrus, zatím mám to obočí jen nateklý.. ale kdyby se to vybarvilo,tak to vyfotím ale bolí to pořád jak sviňa... to by člověk neřekl.. no ale musím mu to pro dnešek odpustit- holky on usnul v pohodě a sám-ted večer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zázraky se dějí..
ty razítka to je super ,že jsi nakonec sehnala!!!!! a už jste někdo razítkoval?? je tam barva v tom polštářku??
no mi odpoledne nakonec jeli k našim... ádu jsme jim tam nechali a jeli jsme na nákup do jednoho krámku ve vedlejším měste-nakoupit náký hadříky!!!
Není tady
Holky tak ta buchta byla nokonec super akorat to nemala ten tvar ale ja to sikonve zakrojila a udela z toho takovou strechu a jeste to pocukrovala a pridala slehajdu a chutnalo jim to ja si to pak dala taky a nechci se chvalit ale jak je tam na namleta mandle tak to testo je super a jak se to nalezelo tak i to ovoce nebylo tak kysele tak nakonec super. NO ale jinak ja jsem taky pekne nasrana uz od noci jsem jsem pred 00 usla a muj chot si po 00 vzpomel ze pujde predelat tan novy vysavac do jiny zasuvky tak me probudil tak byla uplne nepricetna neb jsem nevedela co se deje tak jsem vyletela z postela co se deje on pry ze nic ja neverila vlastnim ocim co proboha dela od pulnoci tak jsem mu vynadala lze me vzbudil (nadavala jsem septem to se fakt dela dost blbe) a cely ten vysavac jsem mu zvteky vypla (mela jsem chut ho hodit z balkonu ale na to byl moc drahy a ja zase nejsem tak akcni ) samo ze mi vzbudil i naty takze jsem si ji vzala k sobe aby me nekolik hodin kopala pak ve 4 opet se vzbudila a asi hodinu po me lozila me se chtela curat ale nemohla jsem jit to by ji uplne rozebralo no nasrana jsem byla celou noc nevyspana v 8:30 jsem je vzbudila jako ze prijede tchyne tak at jde neco delat. Tak pak jsem je vykopala na kolo (male se to moc libilo) ja upekla chleba zase ten babicnit od Spunta a fakt se super povedl meji ho na vecu a nechteli si to ani mazat pry jak je dobry ze by to pokazila (ja se citila spatne ze ji temer suchy chleb:)) No tak pak jsem uvarila obed a vyzehlla do toho prisly ti cyklisti tak jsem mela po zehleni musela jsem ji jit ulozit jist mi odmitla pak prisla tchyne tak ja varila karicka buchticku atd. tak si oni pekne posedeli kdyz jako ze si taky sednu tak naty vstala tak opet kolem ni nechtela obedvat tak pry ze bude jist hotovku tak jsem ji to otevrela zase delala blbiny a kdyz mi to vyrazila lzicku tak jsem ji capla a odtahla do pokojicku tak se tam vztekala tchyne cucela (asi si mysli ze jsem pekna hyster. krava) ale ni totiz do naty porad oba hucely ze jsem neslysela vlastniho slova kazdy ji rikal neco jinaho tchyne neslysi tak strasne hulaka no takze to s ni je na blazinec. TAk pak vypadli ven ja pripravila ty chleby a uvarila kukurici:)) tak si posmakly.
Není tady
JO a nam tyhne taky ty razitka donesla ( ja to zabalim at ji to daji na 2 roky) vypadaji moc hezky snad budou i funkcni kdyz jsme je vsechny tak pekne nakoupily:)
Sudi ty se nezdas ale nebudes se vdavat kdyz tak smirujes ty svat. fotky:))
Jinak ty chlapy to nebudu dneska ani komentovat. Jo a jeste jsem zapomnela ze ja jsem nachystala tchyni darek k svatku ona ho ma hned druhy den po me a ona mi opet nic nedala ani nepoblahoprala. V minulosti mi dala hodiny z nejake predvadecky (no krasny kousek:) ani nevim kam je manzel vrazil, a minuly rok bombonieru (o ktere vi ze ji nejim) No ale abych nebyla tak zla na narozeniny od doby co jsme svoji tak mi dava stejne penize jak manzelovi at si neco koupim a to jsou stedri.
Není tady
to teda ne-žádný vdávání... já jen koukám na ty fotky,koho znám a tak..takže klídek tetky
babu tak návštěvu jsi přežila vcelku v dobrým!! jsi šikula s tím pečením!!!
hele to je manža dobrej,že kutí i o pulnoci to věřím že jsi řádila!!!
Není tady
Ahoj holky,
Lucko promiň, už jsem to napravila a jsi ve druhém příspěvku také
Jdu ale do vany a do hajan, strááášně mě bolí oči a hlava.
Mějte se mooc pěkně a hezkou dobrou noc.
Není tady
Tak Máťa se vzbudil s pěkným řevem a nic nechtěl ani za mnou, ani z postýlky, ani napít, prostě nic. Tak jsem ho vyndala z postýlky do postele a ať ještě udělá hají nebo ať pak přijde. Tak tam ještě 15 minut řval a pak s úsměvem přišel ke schodům a volal na mě Mamí a už to bylo úplně vpohodě. Tak já nevím co to zase bylo za výmysl. Asi se nějak špatně probudil.
Odpoledne jsme zajeli do Lidlu pro ty tiskátka taky, ale Máťu moc nezaujaly, tak mu je schovám na později. Raději si vybral takový ten zvířátkový bublifuk jestli jste ho tam viděli. Tak že jsem jela pro tiskátka a nechaly jsme tam nakonec 500,-.
Mě se teď už blbě spí, takže když mě cokoliv nebo kdokoliv vzbudí, tak jsem pěkně nepříčetná, takže tě Babu fakt chápu.
Není tady
Babu ty jsi fakt dobrá kuchařka,já kdybych viděla že to vypadá jinak než má tak to vyhodím a jdu koupit zákusky,na to fakt nemám nervy tak se trápit jenom proto abych se někomu zavděčila, jsi borka !
Co všichni máte s těma razítkama ? já bych se bála že ten malý blázen by orazítkoval všechno,ale možná že by to vypadalo dobře třeba v obýváku mít žabu na zdi.
Holky vy taky nejste všechny vdaný? já jsem myslela ,že je to jenom u nás jenom tak.My bysme to ani nestihli než se malá narodila,jsme spolu skoro 8 let,ale náš tatík se rozvedl až měla Deniska 2 měsíce.A teď už to nemá cenu.
Dneska byl docela dobrý den.Tatík uvařil,pak cosi dělal s počítačem jelikož jsem tam asi natáhla vir-a ani nenadával a nevzal mi ho !!! Na procházku jsme nešli protože jako obvykle musel jít cosi vyřídit do práce,mezitím zavolala máti že si máme přijít na koláč tak jsme šly s malou sami ( 1 hod. a čtvrt a skoro pořád do kopce ) a pak pro nás přijel autem,taky dobře.Než jsem nakrmila malou tak udělal večeři a pak si s ní skládal puzle.Tolik dobrých skutků v jeden den,nechápu to!!!No a pak odjel.
Tak jdu spinkat.Dobrou noc všem.
Není tady