|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

môžem si aj ja poprosiť dotazník na SZ ? 
Není tady

To mě klíďo taky
jen doufám, že si pro mě pak nepřijedou

Není tady
Odesláno. 
Není tady

Estel, nejak mi k tobe nejde protlacit SZ.... nechci se vnucovat, ale kdyby ti to pomohlo, tak ti zalozim ten online dotaznik a muzu ti tam nahazet odpovedi, ktery uz mas. Neumim si totiz predstavit, jak to budes takhle vyhodnocovat. Z toho programu ti vylezou tabulky, ktery jednoduse hodis do grafu
Je to na tobe, ale rada ti pomuzu.
Az to pujde, protlacim ti krz SZ odkaz na ten program 
Není tady
Ahoj Estelko, posílám zpět ode mne a mého muže, akorát já kr..a Karkulka u sebe zapomněla napsat,že jsem ženská 
Není tady
Ahojky všichni,
musím se omluvit, ale zcela sobecky jsme si včera v polodne s Honzykem dojeli pro Estelku, vymetli jsme s ní obchoďáky, pak jsme lítali po lesích a když už se nám jí podařilo utahat, tak jsme jí pod slibem krupicový kaše odvezli k nám domů a doteďka se válíme v peřinách a čumíme na pohádky. 
Takže: že se nepřihlásila, to je moje vina
Jen , co se vykulíme, tak je zasejc Vaše 
Není tady

Aha, tak proto mi nepřišel dotazník
Jste boží 

Není tady
Dakoto, Honzíku, máte u mě velkou
.
Pořádně si to užijte a pozdravujte Estelku.
Není tady
Estelko taky te odpovim na dotaznik
Není tady
Taky se hlásím jako respondentka plus seženu pár chlapů (aby vyplnili dotazník
), pošli mi prosím taky dotazník...
jo a dávala jsem svým známým odkaz na tvůj blog a všichni, všichni posílají energii, moc Tě zdraví a moc prosí, abys blog psala dál...
Není tady
Prosím o přesun do nového chlívku, díkes
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 4#p1635444
Není tady