|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrá zásoba.Já jdu koupit dneska,je akce 2+1 zdarma a už nám to vydrží snad taky do vánoc,už taky chodíme na hrníček.
Není tady
Já jsem s Tesco plínkama(fialovýma) spokojená moc. Anička se mě po pemprskáck sleep and play osypala a jen tak něco na ten svůj choulostivej zadeček nesnese a tyhle jí vyhovujou, ale chtěla bych vyzkoušet ty z DM.
Upravil(a) Jitulda (13. 8. 2008 15:02)
Není tady

Holky, já jsem teď v tašce s plaváním našla jednu starou fialovou tesco plínu a tak jsem je zkusila porovnat s těma novýma...rozdíl je v tom, že ty nové mají jiný obrázek a jsou nějak divně naplněný, jakoby natvrdo slisovanýma pilinama
nebo nevím jak to mám napsat. Ty staré jsou krásně měkounký a jemný.
Řekla bych, že na nich někdo začal dost šetřit a to určitě díky těm akcím 2+1 zdarma. Prostě to musí udělat tak aby se jim to vyplatilo. Kdo trochu vidí do marketingu řetězců, tak ví, že řetězce dodavatele nebo výrobce přímo dřou z kůže ( znám to z práce ).....takže všechno souvisí se vším 
Malá se mi 2x osypala z Pampersek a teď je máme a je v pohodě. Prostě musíme plíny střídat, to je celé.
Tesco mi přestaly vyhovovat hlavně kvůli tomu, že je malá pročůravala a to i ve dne. Protože jak jsou tvrdé a slisované, tak prostě blbě sají
Před každým použitím je musím promnout v ruce, aby jako změkly a u toho se právě někdy stane, že je uvnitř poruším a jsou v nich pak cucky
Asi je zase někdy koupím, ale až za dloouuuho 
Jinak můžu vřele doporučit plíny z DM, jsou fááájn
Zkusila jsem je na doporučení babinetky z jarního chlífku
a jté eště jednou děkuju 
Upravil(a) Pinky (13. 8. 2008 15:24)
Není tady
Tééda Pinky, Tobě to tak jde
, Ty máš vyřídilku,
Ty to tak hezky umíš říct holka, 

Ne teď vážně, popsalas to přesně, a dík za ten typ na plenky z DM, nám tu fčíl otevřeli novej šopák Fénix, a v ňom DM, tak už jsem cvičně prubla koupit jeden balík, tak jsem zvědavá.
Prdka je zhojená, tak snad už bylo jejím chorobám konec. Asi ta teorie o střídání plen bude nejlepší. ANEBO NE! Nejlepčí by byl ten hrnec, ale Áda a hrnec... 

Čau pau matky.
Není tady
Může sem prosím, někdo hodit fotku těch nových plenek, jaký mají obrázek?
Prosím, prosím...
Jsem čím dál zmatenější, jestli mám ty nové nebo staré

Není tady
vlevo před inovací, s delfínkem - po inovaci
Není tady
Duši, děkuju!!!
Už jsem doma 
Ty staré jsem ani nikdy neměla, jen ty inovované. A zatím v pohodě. Uvidím, co bude dál.
Není tady
Pinky napsal(a):
Holky já mám ty starý taky z obrázkama, ale jinýma
Pinky - ta plína vlevo je 3, tak proto možná jiný obrázky.
Není tady
Fakt? No to je solidní. Jen si nejsem jistá, jestli mám jít do takové zásoby
, zkusím se domluvit se sousedkou 
Díky za zprávu

Upravil(a) spunt (15. 8. 2008 23:03)
Není tady