|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Taky kupuji plínky tesco, maxi 4 a žádný problém
. Nikdy jsem neměla žádnou vadnou plínku-utržený pásek,apod. Zuzanku preventivně od příchodu z porodnice mažu rybilkou a žádné opruzeniny neměla.A přes noc mi vydrží,ještě nebyla pročůraná.
Není tady

Já na teskácké pleny taky nedám dopustit. Používali jsme je asi rok, donedávna, ještě jich mám pár zbytků na noc, nikdy žádný problém. Mikuláš teď nosí slipky a má taky trochu opruzenou pr..., ale je to z toho, že se potí. Takže bych taky radila víc větrat, víc umývat, ty opruzeniny můžou být taky z těch vlhčených ubrousků! Raději zadeček myjte vodou.

Není tady
Používám Tesco plínky a Huggies Premium a s Tesco jsme nejvíc spokojená. Už máme taky ty s novým motivem, ale jinak žádný rozdíl. Kupuju velikost 4+, jsou krásně velké a myslím, že pro malou i pohodlné. Super spokojenost, dokud nenarazím na probém, měnit nebudu
- no snad už nebudeme brzo potřebovat žádný 
Není tady
Tak já se hlásím do klubu nespokojených s Tesco plínkama. Zkusili jsme koupit jeden balík a Eliška po nich dostala pěknou vyrážku, takže od té doby už to neriskujeme. Jinak jsme vyzkoušeli snad všechny značky, ale nejvíc jsme spokojení s plínkama Pretty Baby, prodávají je v Intersparu a je to tuším nějaká německá značka
Jsou i cenově přijatelné - balík v akci za 199,- Kč, bez akce 249,- Kč 
Není tady

souhlasím s tím,že ty opruzeniny,plísně apd. by mohly být i z těch ubrousků !!!! ty bych zkusila taky vyměnit a raději spíš umývat vodou....
faktem je to,že pokaděnýho staršího syna vždy,když se pokadí okoupu, u něj nepoužívám ubrousky vůbec a zadeček má mnohem lepší,nejsou tak opruzeniny
no snad už plínovat nebude dlouho,neb mě asi brzo trefí tahat 2 velikostí plínek, ale na pejskaře si hrát mě taky neba,když je miláček tak pohodlnej,asi po tátovi

Není tady
Tesco plínky jsem nezkoušela, ze začátku jsem měla huggies, ale pampers jsou lepší. Měkkoučké, vydrží jedna na celou noc a nic nepročůrá. pr... máme sametovou, mažeme rybilkou.
Není tady
Já nedám dopustit na huggies, kupuju zásadně v akci, od narození se mi oprudil jen 2x a to mojí vinou. A to často zapomenu i namazat. Ale je pravda, že umývám žíňkou, ubrousky používám jen na cestách. Jo nejlepší pr... měl u moře, když byl skoro celý den nahý 
Není tady
když už jsme u plínek neznáte tyto??
http://www.nappy.cz/?p=p_25&sName=t … é-kalhotky
jde mi konkrétně o tyto tréningové??jsou toiž hodně levný oproti jiným,tak bych je ráda vyzkoušela..
Není tady
no, taky jsem teď na vážkách. Používáme celou dobu Tesco a na noc Huggies Superflex. Jenže te'd se mi po Tescu začala osypávat 
PAmpersky = vyrážka, DM = vyrážka.
Teď jsem koupila Fixies a dobrý. Ale ta cena... 
Tak nevím, asi budu muset hledat výhodný slevy nahuggies, protože jinak abych si vzala další práci domů...
Není tady
Tak my jsme doposud s žádnýma plenama problém neměli. A to jsme vyzkoušeli fakt asi skoro všechny. Jednou jsem se sekla a koupila jsem i ty igeliťáky, tak z nich malá měla potničky, takže letěly do koše. Jinak jsem odzkoušela i ty šup šup, měla jsem dvě várky po 400ks. První várka byla suprová, takže jsem objednala další a u další se mi Míša často pročůravala, takže jsem je už pak neobjednala. Teď už máme plenku jen na noc a koupila jsem pleny v hypernově - ty lepší a taky jsou super. I Helen harper nám vyhovovaly. Pampersky se mi zdají, že jsou vždy hodně nacucané a po sleep and play měla malá vždy ráno mokrý zadek, takže na noc jsme je už pak nedávali. Myslím, že co dupka to jiný názor. Takže fakt zkoušet.... Jinak preventivně pořád mažu rybilkou. Nedám na ní dopustit.
Jinak moje dvě kamarádky se u holčiček taky potýkaly s plísní na dupce, ale bylo to z agresivní moči, jelikož před tím braly nějaké ATB. Z plenek to vůbec nebylo!!!
Není tady
Taky si myslim, ze v drtive vetsine za problemy vubec nemuzou pleny (jakekoliv znacky).
Není tady
Ahoj holky, děkuji za všechny Vaše reakce. Silwan, Dr. která nás vyšetřovala dělala solidně podrobnou anamnézu, padaly dotazy na změny v jídelníčku, v pitném režimu, v ubrouskách, dotazy na jakákoliv kožní onemocnění v rodině, po všech těchto otázkách a odpovědích a po ujištění, že používáme stále jednu a tutéž značku plen a tato bylo nedávno inovovaná mi Dr. doporučila změnu. Je mi jasný, že se nikdy nedozvím odkud tam ta plíseň přišla, samože ubrousky už ani doma nemám, skáčeme pořád pod sprchu.
.....
JInak bebíčko se teda hojí velmi velmi pomalu, Adule na hrníček vůbec neposadím, takže mám solidně občůranej a obk..... byt, no čert nám byl tudle mrchu dlužnej....
Bude líp. 
Díky všem. 
Není tady

tak mi jak jsme s Tesco plínama rychle začli tak rychle končíme 
vůbec nám nevyhovují, přijdou mi děsně tvrdý a neforemný, Jendovi se udělal mezi nožkama takový knedlík a celý mu slezli, prostě mu nesedí
akorát nevím co budu s těmi balíky dělat 
používáme tedy pemprsky a spokojenost 
taky jsem koupila ty eko z dm, doufám, že budou sedět, protože bych chtěla dávat spíš tyhle 
a rybilkou mažu jak vzteklá a zadek je krásně bez opruzení 
Není tady
Ahoj holky.Přidám se k Vám jestli můžu.Já používám taky jenom tesco,vyzkoušela jsem i ostatní,ale u tesca jsem zůstala.Malá taky byla občas opruzená,ale to bylo z jídla,používám mast Pityol,sice trošku smrdí ale pomáhá.
Není tady

Tak nám zatím malá snaší všechno,do čeho ji zabalíme...akorát těm velikostem nerozumím...většina je 2-5 kg,pampersky super,akorát je párkrát prokadila,ale Babylove už jsou malý...
Huggies jsme měli newborn,byli super,v porodnici Fixies,taky paráda
Dostali jsme ještě happy,tak uvidíme...a tescovýma zatím,klepy klep,žádnej problém,jen jsou jí,naopak,trochu větší...je drobná,ale cvalík, tak to bude asi tím 
Není tady
Gabrielle napsal(a):
no, taky jsem teď na vážkách. Používáme celou dobu Tesco a na noc Huggies Superflex. Jenže te'd se mi po Tescu začala osypávat
PAmpersky = vyrážka, DM = vyrážka.
Teď jsem koupila Fixies a dobrý. Ale ta cena...
Tak nevím, asi budu muset hledat výhodný slevy nahuggies, protože jinak abych si vzala další práci domů...
TAky jsme od začátku používali tesco a byly v pohodě vyhovovaly nám nejvíc. Ale jak dělali poslední inovaci, tak od té doby se malý začal osypávat pod těma pružnýma páskama. Tak jsem začala kupovat pampersky active baby a jsme bez problémů. Naštěstí doma už plínky nenosí, dávám je jenom na spaní, nebo když někam jdeme, tak nemáme velkou spotřebu.
Není tady
To ti závidím Pii, my máme spotřebu běžnou, páč dědic odmítá hrnec. A ty plínky, to je přesně ono, oni nějak inovovali výrobu, je v nich něco jiného, prostě jiné složení, jsou jiné na omak, já v nich i něco malonko cítím, prostě jsem si už jistá, že za naším problémem byly tyhle plenky.
To že za to plíny v drtivé většině nemůžou - s tím prostě nemůžu souhlasit, pokavad není výrazná změna jídelníčku nebo pitnýho režimu, event. léky, tak to nemůže snad být opravdu v ničem jiném než v plenách.
Naštěstí
je to za náma. Odléčeno, vyhojeno, jsme čistí, jedeme ze zásob Tesko plen před inovací. Ty nové jedou zítra papaLetňany. 

Není tady
Tak jsem pochopila, že my určitě pořád máme doma zásobu těch starých - dobrých.
Ale napadlo mě, co tak zkusit napsat na tesco připomínku
http://www.itesco.cz/kontakt/napiste_nam
Když nás bude víc, tím líp...
Sami musí časem zjistit, že se jim inovované plenky, prodávají míň, tak by stálo za to, je taky nakopnout, aby se vrátili ke staré dobré kvalitě.
Jakmile se mi dostanou do ruky ty nové, a když nám nebudou sedět, určitě tam písnu.
Není tady
Tak já musím říct, že jsme vyzkoušeli všechny možné druhy ale nakonec jsme vždycky skončili u Huggies premium. Jsou drahé ale nejlepší!a to malou utírám jen vlčenýma ubrouskama a mažu zadeček jenom po kakání jinak ne a nikdy neměla ani tečku , nepročůrá je a vydrží nám celou noc. Hlavně přitom jakej je malá drak jsou neocenitelné ty pružící lepítka.
Fakt jsou asi nejlepší!!!
Není tady
Já jsem maximálně spokojen a s Pamperskami - používáme i jejich vlhčení ubousky a mažeme jen po kakání a musím říct, že malá má pr...delku jako miminko
Na začátku jsme používali Huggies newborn a ty byly taky v pohodě. Osobně bych si Tesco pleny nekoupila - měla je kámoška a přijdou mi strašně tvrdé.
Upravil(a) Kacabka (11. 8. 2008 21:29)
Není tady

Já jsem s plenkama tesco spokojená. Neznamená, co je drahé, že je nejlepší.
Není tady
Naty - já byla taky spokojená - před inovací, byli prostě
lepší než pamprsky, ale ted nevím, co koupit, fakt jsou ted o dost vylepšení a na 
Není tady
Holky píšete,že jsou teskový nějak vylepšený,tak jsem zvědavá.Já mám doma totiž ještě slušnou zásobu tech ,,starých ,,. V jednom obchodě u našich je prodávali za 189 Kč !!!!! ,tak jsem jich hodně koupila ( 20 balení ), ještě jich 7 mám . Tak počítám,že po vánocích budu muset už koupit ty ,,nové,,.Ještě,že přes den chodí Zuzanka na nočníček.
Není tady