Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 11. 8. 2008 6:23

savéla
♥♥♥♥♥--

Re: Zdravím všechny...

Taky Tě zdravím Salvatore (Elíku hjarta )

Jsi doma na delší dobu, nebo se chystáš znovu vyrazit do světa ?

Není tady

#27 11. 8. 2008 9:21

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

savéla napsal(a):

Taky Tě zdravím Salvatore (Elíku hjarta )

Jsi doma na delší dobu, nebo se chystáš znovu vyrazit do světa ?

Savélo, rád tě zas zde vidím...!

Kdo máš uši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

#28 11. 8. 2008 10:14

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Ahoj Salvatore, taky zdravím, byla jsem teď pár dní mimo spojovací šňůru. Zrovínka v pátek jsem se viděla i s lvicí a taky jsme na tebe vzpomínaly co asi děláš a ty už jseš opět tu wink Vítej wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#29 11. 8. 2008 11:22

Nick3594
Host

Salve, ty jsi zase zpátky pussa. Tak to sem budu chodit častěji big_smile.

Jj, a propó Andromedko, mamka říkala, že mám moc milou a příjemnou kamarádku storstark big_smile. Ten čajík je výborný..... rodna

Upravil(a) lvice (11. 8. 2008 11:23)

#30 11. 8. 2008 12:04

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Lvíče, tak to jsem ráda (za čaj). tummenupp Nj, to není žádný dojčací big_smilebig_smilebig_smile
Však ty máš zase ouplně suprovou mamču smile Jako fakt smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#31 13. 8. 2008 7:16

F.Blanka
♥------

Ahoj Salvatore, moc Tě vítám a ani nevíš, jakou mám radost z Tvého návratu. Je tu spousta inteligentních lidí, kteří hledají, ale myslím, že Ty tomu dáš zase šťávu, jako kdysi. Cítím, že jsi v tom našem pátrání a hledání o hodně napřed. Navrhni nějaká témata, nad kterými přemýšlíš. Každá Tvoje myšlenka bude tady přínosem. Všechno dobré a hlavně piš!!!.   Blanka.

Není tady

#32 13. 8. 2008 10:02

Pag
♥♥♥♥---

Jsem ráda, že jste zpět, právě dnes jsem si na Vás vzpomněla a pak si všimla, že jste založil nové vlákno! Mám z toho radost!
Krásný den smile

Není tady

#33 13. 8. 2008 22:08

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Salvator je zpět, Lvíče má potomka, to jsou samé dobré zprávy smile Zdravím.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#34 15. 8. 2008 7:18

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Andromeda napsal(a):

Ahoj Salvatore, taky zdravím, byla jsem teď pár dní mimo spojovací šňůru. Zrovínka v pátek jsem se viděla i s lvicí a taky jsme na tebe vzpomínaly co asi děláš a ty už jseš opět tu wink Vítej wink

Lvice, Andromedo, včera jsem se vrátil ze služebky... a chci vás pozdravit.. Poslední rok byl rokem velkých změn a naplněných vizí. Několikerá změna zaměstnání - to je jenom viditelná špička ledovce. Každopádně... nyní žiju to, co jsem ani nedoufal, že kdy bude možné... a ono se to děje...
takže, mlé duchničky, kdyby si náhdou někdo naříkal, jak mu je v životě špatně, nevěřte mu...
Tady toto na Zemi je úžasné místo po život. Někdy sice přijde pár boulí, ale celkově... nikde ve Vesmíru se nedají získat tak úžasné zkušenosti, jako zde na této staré karavele jménem Země..

Není tady

#35 15. 8. 2008 7:23

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

Salve, ty jsi zase zpátky pussa. Tak to sem budu chodit častěji big_smile.

Lvice, holka zlatá, tak tys to dokázala! tummenupp Mám velkou radost z tvého potomka.. pussa

Sice jsem v tomto životě nebyl matkou, ale s jednou žiju přes dvacet let a mám možnost pozorovat, jak je to úžasná zkušenost...
A někdy příště si to možná opět zkusím i já... chi! big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#36 15. 8. 2008 7:24

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Pag napsal(a):

Jsem ráda, že jste zpět, právě dnes jsem si na Vás vzpomněla a pak si všimla, že jste založil nové vlákno! Mám z toho radost!
Krásný den smile

Děkuji, Pag, tobě taky hezký den... Doufám, že alespoň zčásti splním očekávání...

Není tady

#37 15. 8. 2008 7:30

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

Salvator je zpět, Lvíče má potomka, to jsou samé dobré zprávy smile Zdravím.

Ano, velmi dobré zprávy... to prozradím jenom tobě, lvice to neví, ale mám z toho obrovskou radost...
Nějak ti mne poslední dobou motivoje všechno, co vede k radosti a krásným prožitkům..., (ach jo, snad stárnu, nebo co... doufám, že to není sentiment... chi!) sdílení, soucítění a tvořivosti...
Udělat tak hezké dítě... to je obrovský kus tvořivosti, jen co je pravda..

Takže, holky, pokud mohu doporučit, dělejte děti, jsou naše budoucnost, záruka, že i vy se jednou budete moct vrátit do tohoto světa... život nemá chybu... tummenupp

Není tady

#38 15. 8. 2008 20:44

Vanda
Host

...v mém případě budou muset stačit vnoučata, Salve (...ale je to super, jak takovej človíček roste a poznává svět, jak se umí domluvit bez řeči, jak ho všechno zajímá, všechno chce zkusit, hlasitě se chechtá třeba uprostřed psí smečky, dává spontánně uslintané pusy...každý den něco nového umí, pozná, a vyzkouší. Užívám si to babičkování)

#39 16. 8. 2008 14:42

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Vanda napsal(a):

...v mém případě budou muset stačit vnoučata, Salve (...ale je to super, jak takovej človíček roste a poznává svět, jak se umí domluvit bez řeči, jak ho všechno zajímá, všechno chce zkusit, hlasitě se chechtá třeba uprostřed psí smečky, dává spontánně uslintané pusy...každý den něco nového umí, pozná, a vyzkouší. Užívám si to babičkování)

Krotitelem psí smečky již od miminka? To bych chtěl vidět, co bude až bude velké...

Není tady

#40 16. 8. 2008 19:29

Vanda
Host

Ta psí smečka sestává ze tří jezevčíků a jednoho černého labradora, abych to nepřeháněla.....

#41 18. 8. 2008 17:53

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Ikdyž Salvatora neznám moje zvědavost mi nedala a celé toto vlákénko si přečetla....lidičky tady je tolik krásné pozitivni energie až mi to sdíčkem zatřáslo...každý příspěvek přiložil polínko toho nejlepšího co ve vás je...nádhera to číst...jj krásných duší není nikdy dost hjarta

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#42 18. 8. 2008 20:58

x.caro
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Salvatore, také tě zdravím.
Snad si na mně vzpomínáš....
Trochu mne mrzí, že jsme nedotáhli do konce náš plán -  z astrologického pohledu zjistit souvislosti mezi Temnou lunou Lilith a lidskou sexualitou.
Ale asi to tak mělo být, mé i tvé kroky nakonec směřovaly trochu jiným směrem.

Jen pro tvou informaci, mně se nakonec podařilo z části dotáhnout mou vizi z Igrane před dvěmi lety, a dnes mám za sebou ukončený roční tantrický výcvik...

A také posílám srdečný pozdrav Lidušce. Snad se všichni za pár dní uvidíme v Igrane.

Víra s následnými činy předchází zázrakům...

Není tady

#43 19. 8. 2008 10:10

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ahojky Salvátore...já Tě taky neznám osobně...ale stále a pořád o Tobě slyším...naposledy jsme o Tobě mluvili s Bazalkou ted v sobotu když jsme jeli z PŠvP - kde byli i chlapi big_smilebig_smile: ...a mluvili jsme s Baz o  Tvých horoskopech  smilesmile že bych tak měla a mohla.... smile

a jinak tohle vlákno je tak radostný a krásně mě potěšilo a pohladilo na dušicce hjarta  díky Vám smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#44 20. 8. 2008 12:42

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

x.caro napsal(a):

Salvatore, také tě zdravím.
Snad si na mně vzpomínáš....
Trochu mne mrzí, že jsme nedotáhli do konce náš plán -  z astrologického pohledu zjistit souvislosti mezi Temnou lunou Lilith a lidskou sexualitou.
Ale asi to tak mělo být, mé i tvé kroky nakonec směřovaly trochu jiným směrem.

Jen pro tvou informaci, mně se nakonec podařilo z části dotáhnout mou vizi z Igrane před dvěmi lety, a dnes mám za sebou ukončený roční tantrický výcvik...

A také posílám srdečný pozdrav Lidušce. Snad se všichni za pár dní uvidíme v Igrane.

Ale ovšem, že si vzpomínám... ale ty souvislosti - to jěště není u konce, neboj, jednou na to dojde.. myslím, že to bude super. Některé věci holt potřebují dobře odležet...

Budu se na tebe těšit, že tě v Igrane uvidím...

Není tady

#45 20. 8. 2008 12:43

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

ahojky Salvátore...já Tě taky neznám osobně...ale stále a pořád o Tobě slyším...naposledy jsme o Tobě mluvili s Bazalkou ted v sobotu když jsme jeli z PŠvP - kde byli i chlapi big_smilebig_smile: ...a mluvili jsme s Baz o  Tvých horoskopech  smilesmile že bych tak měla a mohla.... smile

a jinak tohle vlákno je tak radostný a krásně mě potěšilo a pohladilo na dušicce hjarta  díky Vám smile

Adro, to vlákno je radostné díky všem Vám... taky tě zdravím a určitě i rád někdy poznám osobně...

Není tady

#46 20. 8. 2008 13:04

x52658
Host

Jsem se snažila jen o pozitivní reklamu.... gloriagloria

#47 22. 8. 2008 8:19

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

to bezespru...to bylo vše jen v dobrém smilesmilesmile jéžiši....aby nedošlo k nedorozumění ale...Salvátor ví....že jsme "hodný holky"  lol 
baz, posílám Ti chlupáčka smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#48 29. 8. 2008 14:54

Nick3594
Host

Salvátor napsal(a):

Lvice, holka zlatá, tak tys to dokázala!  Mám velkou radost z tvého potomka..

Sice jsem v tomto životě nebyl matkou, ale s jednou žiju přes dvacet let a mám možnost pozorovat, jak je to úžasná zkušenost...
A někdy příště si to možná opět zkusím i já... chi! big_smilebig_smilebig_smile

Salve dokázala, ale jen díky tobě big_smile pussa. Nebýt tebe, tak dnes brečím u psychiatra na pravidelném sezení a litovala se proč zrovna já lol. Některá tvá slova mám hluboce vrytá do paměti víc než anglická slovíčka big_smile. Jsem ti hluboce vděčná a to není žádná fráze, ačkoliv to tak zní...... hjarta

#49 29. 8. 2008 18:24

Kazalin
♥♥♥♥♥--
Místo: Olomouc

To je dost dobry: .."Salve dokázala, ale jen díky tobě.." lol lol

Let Your Soul Be Your Pilot...

Není tady

#50 30. 8. 2008 10:59

Nick3594
Host

Kazaline dumbom lol. Dokázala jsem to jen díky Salvovi, protože jsem věděla na čem zapracovat, co odstranit, jinak bych se stále pleskala v kruhu. rock. Asi jsi to pochopil jinak, než jsem myslela tongue. Jasně že tu práci si musí každý odvést sám roll.

Upravil(a) lvice (30. 8. 2008 11:00)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí