|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Taky Tě zdravím Salvatore (Elíku
)
Jsi doma na delší dobu, nebo se chystáš znovu vyrazit do světa ?
Není tady
savéla napsal(a):
Taky Tě zdravím Salvatore (Elíku
)
Jsi doma na delší dobu, nebo se chystáš znovu vyrazit do světa ?
Savélo, rád tě zas zde vidím...!
Není tady
Ahoj Salvatore, taky zdravím, byla jsem teď pár dní mimo spojovací šňůru. Zrovínka v pátek jsem se viděla i s lvicí a taky jsme na tebe vzpomínaly co asi děláš a ty už jseš opět tu
Vítej 

Není tady
Salve, ty jsi zase zpátky
. Tak to sem budu chodit častěji
.
Jj, a propó Andromedko, mamka říkala, že mám moc milou a příjemnou kamarádku
. Ten čajík je výborný..... 
Upravil(a) lvice (11. 8. 2008 11:23)
Ahoj Salvatore, moc Tě vítám a ani nevíš, jakou mám radost z Tvého návratu. Je tu spousta inteligentních lidí, kteří hledají, ale myslím, že Ty tomu dáš zase šťávu, jako kdysi. Cítím, že jsi v tom našem pátrání a hledání o hodně napřed. Navrhni nějaká témata, nad kterými přemýšlíš. Každá Tvoje myšlenka bude tady přínosem. Všechno dobré a hlavně piš!!!. Blanka.
Není tady
Jsem ráda, že jste zpět, právě dnes jsem si na Vás vzpomněla a pak si všimla, že jste založil nové vlákno! Mám z toho radost!
Krásný den 
Není tady

Salvator je zpět, Lvíče má potomka, to jsou samé dobré zprávy
Zdravím.
Není tady
Andromeda napsal(a):
Ahoj Salvatore, taky zdravím, byla jsem teď pár dní mimo spojovací šňůru. Zrovínka v pátek jsem se viděla i s lvicí a taky jsme na tebe vzpomínaly co asi děláš a ty už jseš opět tu
Vítej
Lvice, Andromedo, včera jsem se vrátil ze služebky... a chci vás pozdravit.. Poslední rok byl rokem velkých změn a naplněných vizí. Několikerá změna zaměstnání - to je jenom viditelná špička ledovce. Každopádně... nyní žiju to, co jsem ani nedoufal, že kdy bude možné... a ono se to děje...
takže, mlé duchničky, kdyby si náhdou někdo naříkal, jak mu je v životě špatně, nevěřte mu...
Tady toto na Zemi je úžasné místo po život. Někdy sice přijde pár boulí, ale celkově... nikde ve Vesmíru se nedají získat tak úžasné zkušenosti, jako zde na této staré karavele jménem Země..
Není tady
lvice napsal(a):
Salve, ty jsi zase zpátky
. Tak to sem budu chodit častěji
.
Lvice, holka zlatá, tak tys to dokázala!
Mám velkou radost z tvého potomka.. 
Sice jsem v tomto životě nebyl matkou, ale s jednou žiju přes dvacet let a mám možnost pozorovat, jak je to úžasná zkušenost...
A někdy příště si to možná opět zkusím i já... chi! 

Není tady
Pag napsal(a):
Jsem ráda, že jste zpět, právě dnes jsem si na Vás vzpomněla a pak si všimla, že jste založil nové vlákno! Mám z toho radost!
Krásný den
Děkuji, Pag, tobě taky hezký den... Doufám, že alespoň zčásti splním očekávání...
Není tady
Axi napsal(a):
Salvator je zpět, Lvíče má potomka, to jsou samé dobré zprávy
Zdravím.
Ano, velmi dobré zprávy... to prozradím jenom tobě, lvice to neví, ale mám z toho obrovskou radost...
Nějak ti mne poslední dobou motivoje všechno, co vede k radosti a krásným prožitkům..., (ach jo, snad stárnu, nebo co... doufám, že to není sentiment... chi!) sdílení, soucítění a tvořivosti...
Udělat tak hezké dítě... to je obrovský kus tvořivosti, jen co je pravda..
Takže, holky, pokud mohu doporučit, dělejte děti, jsou naše budoucnost, záruka, že i vy se jednou budete moct vrátit do tohoto světa... život nemá chybu... 
Není tady
...v mém případě budou muset stačit vnoučata, Salve (...ale je to super, jak takovej človíček roste a poznává svět, jak se umí domluvit bez řeči, jak ho všechno zajímá, všechno chce zkusit, hlasitě se chechtá třeba uprostřed psí smečky, dává spontánně uslintané pusy...každý den něco nového umí, pozná, a vyzkouší. Užívám si to babičkování)
Vanda napsal(a):
...v mém případě budou muset stačit vnoučata, Salve (...ale je to super, jak takovej človíček roste a poznává svět, jak se umí domluvit bez řeči, jak ho všechno zajímá, všechno chce zkusit, hlasitě se chechtá třeba uprostřed psí smečky, dává spontánně uslintané pusy...každý den něco nového umí, pozná, a vyzkouší. Užívám si to babičkování)
Krotitelem psí smečky již od miminka? To bych chtěl vidět, co bude až bude velké...
Není tady
Ta psí smečka sestává ze tří jezevčíků a jednoho černého labradora, abych to nepřeháněla.....

Ikdyž Salvatora neznám moje zvědavost mi nedala a celé toto vlákénko si přečetla....lidičky tady je tolik krásné pozitivni energie až mi to sdíčkem zatřáslo...každý příspěvek přiložil polínko toho nejlepšího co ve vás je...nádhera to číst...jj krásných duší není nikdy dost 
Není tady
Salvatore, také tě zdravím.
Snad si na mně vzpomínáš....
Trochu mne mrzí, že jsme nedotáhli do konce náš plán - z astrologického pohledu zjistit souvislosti mezi Temnou lunou Lilith a lidskou sexualitou.
Ale asi to tak mělo být, mé i tvé kroky nakonec směřovaly trochu jiným směrem.
Jen pro tvou informaci, mně se nakonec podařilo z části dotáhnout mou vizi z Igrane před dvěmi lety, a dnes mám za sebou ukončený roční tantrický výcvik...
A také posílám srdečný pozdrav Lidušce. Snad se všichni za pár dní uvidíme v Igrane.
Není tady
ahojky Salvátore...já Tě taky neznám osobně...ale stále a pořád o Tobě slyším...naposledy jsme o Tobě mluvili s Bazalkou ted v sobotu když jsme jeli z PŠvP - kde byli i chlapi 
: ...a mluvili jsme s Baz o Tvých horoskopech 
že bych tak měla a mohla.... 
a jinak tohle vlákno je tak radostný a krásně mě potěšilo a pohladilo na dušicce
díky Vám 
Není tady
x.caro napsal(a):
Salvatore, také tě zdravím.
Snad si na mně vzpomínáš....
Trochu mne mrzí, že jsme nedotáhli do konce náš plán - z astrologického pohledu zjistit souvislosti mezi Temnou lunou Lilith a lidskou sexualitou.
Ale asi to tak mělo být, mé i tvé kroky nakonec směřovaly trochu jiným směrem.
Jen pro tvou informaci, mně se nakonec podařilo z části dotáhnout mou vizi z Igrane před dvěmi lety, a dnes mám za sebou ukončený roční tantrický výcvik...
A také posílám srdečný pozdrav Lidušce. Snad se všichni za pár dní uvidíme v Igrane.
Ale ovšem, že si vzpomínám... ale ty souvislosti - to jěště není u konce, neboj, jednou na to dojde.. myslím, že to bude super. Některé věci holt potřebují dobře odležet...
Budu se na tebe těšit, že tě v Igrane uvidím...
Není tady
adra napsal(a):
ahojky Salvátore...já Tě taky neznám osobně...ale stále a pořád o Tobě slyším...naposledy jsme o Tobě mluvili s Bazalkou ted v sobotu když jsme jeli z PŠvP - kde byli i chlapi
: ...a mluvili jsme s Baz o Tvých horoskopech
že bych tak měla a mohla....
a jinak tohle vlákno je tak radostný a krásně mě potěšilo a pohladilo na dušiccedíky Vám
Adro, to vlákno je radostné díky všem Vám... taky tě zdravím a určitě i rád někdy poznám osobně...
Není tady
Jsem se snažila jen o pozitivní reklamu.... 

to bezespru...to bylo vše jen v dobrém 

jéžiši....aby nedošlo k nedorozumění ale...Salvátor ví....že jsme "hodný holky"
baz, posílám Ti chlupáčka 
Není tady
Salvátor napsal(a):
Lvice, holka zlatá, tak tys to dokázala! Mám velkou radost z tvého potomka..
Sice jsem v tomto životě nebyl matkou, ale s jednou žiju přes dvacet let a mám možnost pozorovat, jak je to úžasná zkušenost...
A někdy příště si to možná opět zkusím i já... chi!
Salve dokázala, ale jen díky tobě
. Nebýt tebe, tak dnes brečím u psychiatra na pravidelném sezení a litovala se proč zrovna já
. Některá tvá slova mám hluboce vrytá do paměti víc než anglická slovíčka
. Jsem ti hluboce vděčná a to není žádná fráze, ačkoliv to tak zní...... 
To je dost dobry: .."Salve dokázala, ale jen díky tobě.."

Není tady
Kazaline
. Dokázala jsem to jen díky Salvovi, protože jsem věděla na čem zapracovat, co odstranit, jinak bych se stále pleskala v kruhu.
. Asi jsi to pochopil jinak, než jsem myslela
. Jasně že tu práci si musí každý odvést sám
.
Upravil(a) lvice (30. 8. 2008 11:00)